— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Solistisch genot

Veranderende luchtstromen brengen mij bij bewustzijn. Ze verraden dat iemand mijn kamer binnenkomt. Ik voel de lakens onder mij. Een kilte op mijn huid doet mij beseffen dat ik bloot op de lakens lig. Mijn lichaam onbedekt, voor iedereen zichtbaar. Ik voel mij naakt en open. Kwetsbaar en nieuwsgierig, enerzijds gerustgesteld en anderzijds vol spanning knijp ik mijn ogen verder dicht.

Ik voel twee warme handen langzaam en teder op mijn bovenbenen rusten. Mijn benen iets uit elkaar duwend. Rustig en zacht. Ik word mij bewust van de warmte in mij, de hitte van de sappen die vanuit mijn binnenste alles glad en glibberig hebben gemaakt. Ik voel een ademstoot langs mijn vochtige klit gaan, en dan voel ik een tong. Een klein puntje dat net wel en dan net niet mijn schaamlippen raakt. Ik voel de warmte van de adem, en de warmte van de tong, zacht en breed, vol begeerte.

Net nog was ik hier alleen. Lag ik nog onder de lakens en genoot ik van mijn eigen lijf. Die opwinding van net zit er nog. Het gevoel van de zinderende orgasmes kan ik nog naar boven halen. Wat voelt het machtig dat ik in staat ben deze heerlijkheid over mij zelf af te roepen, niets en niemand daarvoor nodig te hebben. Geen gedachten in mijn hoofd, alleen ik in mijn lichaam. Volledig één en samen. Ik kan de beelden weer oproepen, alsof ik terugkijk naar een film van mijzelf. Ik stijg er bovenuit, ik kan ernaar kijken en het doorvoelen. De geilheid is nog meester van mij.

In die film pakt mijn hand mijn borst. Ik voel mijn tepel in opperste staat van paraatheid. Wanneer mijn vingertoppen zich om mijn tepel heen sluiten, lijkt mijn tepel zich nog verder op te werpen. Mijn vingertoppen oefenen afwisselend lichte druk en geven ruimte. Alsof het een spel is, een raadsel wat er komen gaat. Mijn tepel hard, de huid van mijn borst zacht, wat een heerlijk contrast. Mijn borst deinst als een golf over de zee. De soepelheid brengt mij in beroering. Zo heerlijk als borsten kunnen zijn.

Mijn hand zakt af naar onderen, tussen mijn borsten in, langs mijn ingehouden strakke buik, waar de geilheid van af te lezen is. Over de top waar mijn geslacht begint. Mijn vochtige schaamlippen staan open om mijn hand gretig in ontvangst te nemen. Mijn klit nog enigszins teruggetrokken, wachtend op meer. Wat lijkt te komen als mijn vinger er zachtjes overheen streelt. Maar mijn vinger trekt verder naar onder, langzaam maar vastberaden. Een vinger verdwijnt in mij, langs de huid in de al vochtige ruimte. De wanden aftastend. De huid heeft zich al verdikt wanneer mijn vinger erover heen glijdt, met afwisselende druk en tempo. Wat een heerlijk gevoel alsof er niets anders is, behalve mijn vagina, vinger en borst. Een koninklijke drie-eenheid. De eenheid die mij het grootste genot op de wereld kan schenken.

Het vocht verzamelt zich langzaam in mij, de spanning van mijn buik, mijn tanden bijten zachtjes op mijn lippen terwijl mijn ogen zijn gesloten. Niets doet er meer toe, alleen dit fijne gevoel. Mijn binnenste hunkert naar meer. Niet loslaten nu. Het tempo van mijn vinger verhoogt zich. Het gevoel steeds intenser, de druk op mijn tepel verhoogd. Een slik in mijn keel. Een tinteling in mijn klit.

De wanden van mijn vagina zwellen verder op, vernauwen zich, zodat mijn vinger geborgen raakt in mijn binnenste, de warmte is onmiskenbaar, het vocht verspreidt zich verder. Mijn klit raakt in bekoring, werkt zich op naar buiten, toont zich, meldt zich, wil gezien en beroerd worden. Een streling is genoeg om een siddering tot stand te brengen. Dan snel weer mijn heerlijke binnenste in. Het tempo niet meer loom en traag maar hoger, mijn hartslag stijgt, mijn adem is niet meer rustig, maar smacht hijgend, mijn lijf dat als een slang zijn weg onder de lakens vindt.

Er glijdt een tweede vinger mee naar binnen, de druk opvoerend. Harder en op een hoger tempo. Mijn vagina verandert langzaam in een glijbaan, oh laat dat orgasme nu komen, laat het mij volledig overnemen. Beduusd door het genot. De wanden zo volledig opgezwollen, zo heet en dik verdrijven mijn vingers eruit. Mijn schouders trillen in het kussen. De intensiteit overweldigt mij. Is dit genoeg of wil ik meer? Wil ik niet alleen het binnenste genot beleven, wil ik ook mijn klit, mijn parel laten schudden van opwinding?

Mijn vinger verplaatst zich langzaam naar mijn klit. Zoekt het randje op dat zo klein maar oh zo fijn en gevoelig is. Zonder druk gaat mijn vinger over dat randje heen en weer, vrijwel zonder van zijn plaats te komen. De spanning in mijn lijf neemt verder toe, mijn buik trekt zich verder in. Mijn vingers voelen mijn parel groter worden en gladder. Mijn schaamlippen worden voller en natter. Voorzichtig door blijven gaan. Rust bewaren, niet veranderen nu, maar als een liefdevolle aanraking mijn parel blijven voelen. Mijn billen trekken samen, raken los van het matras. Mijn lichaam nu een onrustige slang. Nog even doorgaan, proberen stil te liggen. Het gaat niet meer… maar ik ben er nog niet. Ik wil zo graag sidderen van genot. Ontspanning zoekend, breekt er opeens een golf vocht uit mijn lijf. Ik sta in vuur en vlam, kan niets meer aanraken. Te gevoelig nu, fijn. Mijn hoofd zwaar en loom, wil niets meer, kan niets meer. Er gaat nog een trilling door mijn lijf, de slang blijft natrillen. Mijn hoofd en hart opgewonden, mijn klit nog steeds in brand… zo kom ik tot rust en dwaal ik af en verdwijn ik in een slaap.

Dat was zojuist. En nu voel ik die tong, die tong die het vocht van net nog zal proeven en voelen. Ik voel warme adem dichtbij. Een vochtige tong glijdt boven mijn klit, ernaast, eronder, erboven alsof hij zich in mij wil binnen worstelen. De tong proeft mijn vocht, de neus ruikt mijn geuren. Ze willen meer. Ik voel de handen warm en zacht worden op mijn benen, een lichte druk op mijn huid. Geborgenheid.

Deze twee handen vinden hun weg, zo automatisch, alsof ze precies weten waar ze moeten zijn. Weten wat ik fijn vind. Alsof het twee bekenden zijn, die al tastend prima de weg weten te vinden. Teder en ferm bevoelen ze mijn schaamlippen, mijn klit, de ingang van mijn warme, vochtige fluwelige binnenste. Ze gaan door waar ik zojuist zelf was gebleven. Maar nu heb ik bijna niets meer nodig, niets meer om mij in beroering te brengen. De lippen sluiten zich om mijn parel, die nu al ferm opgeheven is en schittert. Ik knijp in mijn borst, eerst in de een en dan vinden mijn handen ook mijn andere tepel. Mijn vingers drukken mijn tepel mijn lichaam in, intens en heftig. Ik voel de lippen zuigen, mijn klit naar buiten trekkend, zo ferm als die nog nooit is geweest. Verder kan die niet. Dan laten de lippen los, de tong trekt krullen tussen mijn schaamlippen en zakt naar onder. De tong, zo warm en fijn, vindt zijn plek in mijn vagina. Een vinger glijdt over mijn klit, een kleine siddering verlaat mijn lichaam. Ik word afgeleid door de tong; hij beroert de ingang van mijn binnenste. Vol verlangen werpt mijn lichaam zich naar boven, de tong verder duwend, tot hij niet verder kan. Ik hoor een zware adem, hijgend, gelijk opgaand met het gehijg dat mijn mond verlaat. Mijn vagina uit. Volle brede, ferme likken gaan over de binnenkant van mijn schaamlippen. Ik voel het vocht weer heviger worden, gladder en ik ruik de zoete lucht, die om mij hangt. En dan die tong weer op mijn klit, die tong priemt zich naar binnen in een onzichtbaar gat. Mijn hele lijf siddert, in opperste staat van opwinding. Ik kan niet meer. De schokken gaan door mijn hele lijf. Ik schok na en kom langzaam weer tot bewustzijn. Open mijn ogen op zoek naar die heerlijk mond en handen. Te laat, ik ben alweer alleen.

Maaike

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Dennis 12 jan 2023
  2. Maaike 28 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *