— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geheime afspraak – Deel 2

Ik weet niet hoe lang ik op bed heb gelegen, als ik Martijn hoor zeggen: ‘Volgens mij vond je het wel lekker.’ Hij heeft zijn pantalon weer dichtgemaakt, maar zijn opwinding is nog duidelijk te zien. ‘Kom eens hier’. Op mijn pumps en met alleen mijn bustier aan, waarbij ik me nog sexyer voel dan ik al deed loop ik naar hem toe. Met mijn vlakke hand streel ik over zijn wang. Zijn baardstoppels prikken een beetje. ‘Ik vond het heerlijk. En ik ben nog zeker niet verzadigd.’ Met mijn tong lik ik over mijn lippen en zoek dan zijn mond die mijn tong meteen uitnodigend toe laat. Onverwacht teder kust hij me.

Met één hand, wat zijn ervaring verraadt, maakt hij de haakjes van mijn bustier los en laat deze via de schouderbandjes langzaam over mijn armen naar beneden glijden. Hij kijkt naar mijn borsten en knikt goedkeurend. Met zijn vlakke hand duwt hij me iets naar achter. Ik voel een rilling door mijn lijf gaan.

‘Heb je het koud?’ Hij wil al naar de thermostaat lopen. Ik schud mijn hoofd. De erotische spanning die in deze kamer heerst is bijna ondraaglijk. Ik probeer naar mezelf te kijken zoals hij me ziet en ik vind mijn eigen aanblik, slank, lange benen, platte buik en stevige borsten, sensueler dan ooit. Kaarsrecht sta ik op mijn pumps voor hem en ondanks mijn niet geringe lengte, moet ik nog steeds wat omhoog moet kijken. In deze kamer die door de grote hoogte waarop we ons bevinden volledig vrij is van raambedekking en waarbij het gedempte licht voor een perfecte ambiance zorgt, is het onmogelijk om niet opgewonden te raken.

Voorzichtig ga ik door mijn knieën en maak zijn pantalon los. Met mijn hand ga ik over zijn short en voel zijn opwinding. Ik kijk omhoog en zie wat hij wil. Heel snel trek ik de stof naar beneden. Zijn pik schiet meteen omhoog. Ik lik met mijn tong over zijn eikel, terwijl ik langzaam aan zijn pik trek. Ik voer het tempo steeds iets verder op. ‘Neem hem in je mond. Helemaal!’ Met zijn hand drukt hij op mijn hoofd om zijn woorden kracht bij te zetten. Mijn mond neemt de beweging van mijn hand over waarmee ik nu zijn ballen, die net als zijn pik een goed formaat hebben, masseer. Ineens besef ik me waar ik mee bezig ben. ‘Je moet een condoom om.’ Enigszins verontschuldigend kijk ik hem aan. Ik hoop dat mijn woorden hem bereiken. ‘Ga door. Niet stoppen nu.’ Hij probeert mijn hoofd weer naar zijn pik te duwen. ‘Alsjeblieft, doorgaan. Er staat iets tegenover. Geloof me!’ Aan zijn blik te zien lijkt hij te menen wat hij zegt. Zelf wil ik ook niets liever.

Ik neem zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond, waarbij mijn hand hetzelfde ritme aanhoudt. Nog voordat hij het zelf aangeeft, voel ik dat hij gaat komen. Ik haal mijn mond van zijn pik en ga op mijn knieën voor hem zitten. Ik open mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Dan spuit de eerste golf zaad over mijn tong, meteen gevolgd door een tweede. Ik slik zo veel mogelijk door en lik het zaad dat op mijn gezicht is gekomen van mijn vingers om daarna zijn pik, nog bijna net zo hard als voordat hij kwam, schoon te likken. ‘Hier, neem ook wat te drinken. Je hebt het verdiend.’ Martijn reikt me mijn glas aan en loopt naar het bed waarvan hij niet meer zo maar op elke plek kan gaan zitten. Het lijkt hem niet te deren. ‘In de badkamer hangt een badjas. Die kun je aandoen.’ Zo sexy als ik me zojuist voelde, zo naakt voel ik me nu. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om mijn lichaam te bedekken.

‘Kom er lekker bij.’ Hij ligt languit op het bed en schuift wat opzij, zodat ik voldoende plek heb om naast hem te liggen. Maar als ik dat doe, schudt hij zijn hoofd. ‘Doe uit dat ding, alsjeblieft. Ik wil je kunnen zien en voelen.’ Gewillig open ik het ceintuur en laat de badjas op de grond glijden. Als ik mijn pumps ook uit wil doen, schudt hij weer zijn hoofd. ‘Die mag je aanhouden. Net zoals je jarretels.’ Mijn opwinding is weer helemaal terug. Ik kruip dicht tegen hem aan en wrijf over zijn pik die weer is bedekt door twee lagen stof. ‘Zo, jij hebt er al weer zin in.’ Ik steun iets op mijn ellenboog, zodat ik hem nog beter aan kan kijken. ‘Je maakt me gek, dame’, kreunt hij zachtjes. ‘Ik ben nog lang niet klaar met je.’ Zijn hand streelt zacht over mijn billen.

Ik maak nu alle knoopjes van zijn overhemd los. Het haar op zijn borst loopt in een smalle verticale streep naar zijn pantalon. Voordat ik deze kan uittrekken, rolt hij soepel van het bed af. Hij kleedt zich snel uit en laat zijn kleding ook op de grond vallen. Dan komt hij weer naast me liggen. Hij buigt zich over me heen en kust me. Ik open mijn lippen om zijn tong toe te laten. Het spel dat onze tongen met elkaar spelen is zacht, net zoals zijn hand die zacht mijn borsten streelt. Deze tederheid is fijn, maar ik verlang naar meer. Mijn lichaam kronkelt van verlangen. Zijn mond gaat nu via mijn hals naar mijn borsten, die hij bedekt met kussen. Mijn tepels zijn hard en wachten op zijn aanraking, maar ik voel alleen maar de warmte van zijn adem als zijn lippen deze bijna raken. Ik wil smeken om meer, maar er komt alleen maar gekreun uit mijn mond.

Martijn kijkt me plagend aan. ‘Vind je het lekker, schatje?’ Ik kan alleen maar knikken. Elke vezel van mijn lichaam is gespannen, wachtend op de aanraking die komt. Dan ineens voel ik zijn lippen op mijn tepel. Martijn zuigt er heel zacht aan. Een zucht verlaat mijn mond. Het zuigen wordt steeds harder, terwijl hij langzaam met zijn hand via mijn buik naar mijn kutje gaat. De grens van pijn en genot loopt in elkaar over. Een vinger drukt op mijn klitje. Heel zacht, maar deze is al zo gevoelig dat dit me al doet uitschreeuwen. Martijn laat mijn tepels nu even met rust, zodat hij alle aandacht aan mijn klitje kan geven. Zijn aanrakingen, zo zacht, zo kort, het voelt zo intens. Mijn handen klauwen in zijn rug.

‘Alsjeblieft, ga door!’ Het is een fluistering. ‘Ik wil komen!’ ‘Smeek me.’ Zijn vinger raakt mijn klitje niet meer aan. ‘Ja, ja, ik smeek het je! Ik smeek het je!’ Ik wil het schreeuwen, maar de woorden komen zacht en haperend uit mijn mond. Zijn vinger gaat nu hard over dat zo gevoelige plekje. Ik trek mijn lichaam strak en steek de hakken van mijn pumps diep in het matras. Een schreeuw wordt uit mijn mond onttrokken en het duizelt me bijna.

‘Volgens mij vond je het wel lekker.’ Licht spottend kijkt Martijn me aan als ik me na een tijdje weer opricht. ‘Ik vond het heerlijk.’ Mijn lichaam gloeit nog na en glanst van opwinding. Het is dat ik even moet bijkomen, maar ik wil nog meer, nog veel meer. ‘Neem wat te drinken’, zegt Martijn. ‘Ik denk dat je het nodig hebt. Heb je misschien liever wat water?’ Ik knik. Ik kijk hoe hij naar de bar loopt. Zijn hele houding straalt zelfverzekerdheid uit met een natuurlijke arrogantie. Het koele vocht voelt heerlijk in mijn mond. Ik lig weer in zijn armen en streel zacht over zijn borst. Mijn honger is nog niet gestild.

Martijn reageert meteen door zijn vinger even in mijn kutje te steken. Hij houdt het voor mijn mond, maar likt het zelf af. ‘Je smaakt lekker.’ Weer steekt hij een vinger in mijn kutje en houdt deze weer voor mijn mond. Ik proef mijn zilte vocht en zuig hard aan zijn vinger. Hij weet wat ik lekker vind en zo hard en zo diep als mogelijk vingert hij me, waarbij het sap vol uit mijn kutje stroomt. Plotseling springt hij behendig uit bed en gaat op zijn knieën voor me zitten. Hij draait mijn lichaam, trekt het naar voren en duwt mijn benen uit elkaar, waarna hij zijn hoofd naar mijn kutje brengt. Met zijn tong likt hij gulzig tussen mijn binnenste schaamlippen. Ik kreun van genot. Dan vervangt hij zijn tong door zijn vingers. Zijn tong gebruikt hij nu voor mijn klitje. Ook nu voel ik weer hoe mijn lichaam zich spant en probeer ik mijn orgasme uit te stellen. Zijn tong verruilt hij nu voor zijn lippen, waarmee hij zachtjes aan mijn klitje zuigt. Zijn vingers gaan heel snel in me op en neer. ‘Lik me, lik me!’ Deze keer komen de woorden wel hard uit mijn mond. Dan houd ik het niet meer. Martijn heeft net de tijd om zijn hoofd weg te trekken, voordat mijn sap vol uit me spuit.

Martijn gunt me geen tijd om bij te komen. Naast me liggend trekt hij aan zijn pik, waarvan de aders nu duidelijk zichtbaar zijn. Langzaam gaat zijn hand vanaf mijn nek, via mijn buik, naar mijn meest gevoelige plekje en gaat dan op dezelfde manier weer terug. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe zijn pik nog steeds ontzettend hard is. ‘Dit is heerlijk! Ga door! Ik ben nog zo ontzettend geil! Ik wil dat je alles met me doet wat je maar wilt. Neuk me! Neuk me diep!’ Meteen komt Martijn boven op me liggen. Hij ramt zijn pik nu in mijn kutje. Met één hand pakt hij mijn beide polsen vast en houdt deze boven mijn hoofd. ‘Ah, je wilt hard geneukt worden. Dat is geen probleem hoor. Je kunt het krijgen zoals je het wilt.’ ‘Ga door. Ga door!’ Met mijn vingers druk ik in zijn rug om aan te geven dat ik hem nog harder in me wil voelen. Net zo plotseling als hij zijn pik in me duwde, haalt hij deze er nu weer uit. Zonder nog een enkele vorm van tederheid draait hij me op mijn buik en duwt zijn arm er onder. Hij dwingt me op handen en knieën te gaan zitten.

‘Kom Martijn, neuk me! Ik wil je in me.’ ‘Wil je dat ik je diep neem?’ Ik hoor zijn snelle ademhaling bij mijn oor. ‘Hier hebben we het vooraf niet over gehad, maar ik weet zeker dat je dit nu wilt.’ Met zijn vochtige vinger maakt hij draaibewegingen bij mijn andere gaatje. Ik duw mijn billen wat omhoog. ‘Ja, je wilt het. Ik wist het wel.’ Zijn vinger heeft inmiddels plaats gemaakt voor zijn pik, die hard tegen me aan drukt. Een scherpe pijn neemt even bezit van me, maar meteen daarna voel ik me helemaal gevuld worden. Een gewaarwording die ik nog nooit heb gehad. ‘Je vindt het lekker.’ Het is geen vraag die hij stelt. Ik kan alleen maar kreunen van genot, hetgeen voor Martijn voldoende is om nog dieper en nog harder in me te gaan. ‘Geniet.’ Hij had het niet hoeven zeggen. Ik wil dat dit nog even blijft duren, maar voor de zoveelste keer deze avond voel ik dat ik ga komen. Maar het voelt anders, misschien zelfs beter dan dat ik ooit heb gehad. ‘Ja schatje, ik ga in je spuiten.’ Martijn zijn stem is schor. ‘Ik ook.’ Dat laatste woord is niet meer te verstaan. Met een mengeling van trots, verwarring en voldaanheid kijk ik hem aan.

Het bed, de hele kamer ademt seks. ‘Ik ga even douchen. Wil je ook?’ Zonder mijn antwoord af te wachten, drukt Martijn snel een kus op mijn mond en loopt naar de badkamer. Ik laat me achterover op bed zakken. Mijn hoofd in het zachte kussen dat als enige ongeschonden uit deze seksuele uitputtingsslag is gekomen. Allerlei gedachten gaan door mijn hoofd, als ik mijn telefoon hoor piepen. Het alarm, de tijd is om. Vooraf heb ik allerlei manieren bedacht om deze afspraak zo natuurlijk mogelijk te laten eindigen, maar geen enkele manier lijkt nu te voldoen. ‘Hoorde ik je telefoon?’ Met een handdoek om zijn middel, komt Martijn de kamer weer in. Ik bloos en weet niet wat te zeggen. ‘Je moet gaan?’ Ik knik. Het is makkelijker om hem deze woorden uit te laten spreken. ‘Neem gerust een douche voordat je vertrekt.’

Ik schud mijn hoofd. Snel neem ik mijn kleding die door de kamer heen verspreid ligt en loop naar de badkamer. Hoe kan het nu zo ongemakkelijk voelen om me aan te kleden in zijn nabijheid? Ook nadat ik wat water in mijn gezicht heb gedaan en mijn haar en mijn make-up heb bijgewerkt, laat de spiegel nog steeds een vrouw zien die zojuist seks heeft gehad. ‘Tot ziens.’ Ik geef Martijn een kus op zijn wang. ‘Wacht even’, zegt hij als ik al bijna bij de deur ben. ‘Ik heb nog wat voor je.’ Hij overhandigt me een dichte envelop. ‘Volgens mij ben ik je nog iets extra’s verschuldigd.’ Met trillende handen stop ik de envelop in mijn tasje en trek zonder verder iets te zeggen de deur achter me dicht.

Snel loop ik naar de lift in de hoop niemand tegen te komen, maar voordat ik op het knopje kan drukken, gaan de liftdeuren al open. De twee mannen die ik eerder deze avond in de bar heb gezien stappen uit. Als ze me herkennen, verschijnt er een glimlach op hun gezicht. ‘Mooie dame, is de avond al voorbij voor je?’ Een paar donkere ogen kijken me strak aan. Ik voel dat mijn wangen kleuren en weet niet wat ik moet zeggen. ‘Heb je misschien zin om met ons nog wat te drinken, bij mij op de kamer?’ Deze woorden worden gesproken door de andere man die eerder gedistingeerd dan aantrekkelijk is te noemen. ‘Dankjewel voor het aanbod, maar ik ga naar huis.’ Ik lach voorzichtig naar hen. Voordat ik verder kan lopen, houdt de man me zachtjes tegen en toont zijn portefeuille. Vragend kijk ik hem aan. ‘Een hoog tarief is geen probleem.’ Beide mannen kijken nu ongegeneerd naar mijn lichaam. Ik duw de hand op mijn heup weg en wacht niet op de lift. Zo snel als ik kan loop ik via de trap naar beneden. Het welbekende piepje van mijn telefoon haalt me uit mijn gedachten. Ik open het bericht: Schatje, ik vond heerlijk. Denk jij ook. Afgesloten met twee kruisjes. Als vanzelf verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Mijn minnaar die mijn grootste wens heeft laten uitkomen.

Suus

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Fenna 12 jan 2024
  2. Sandra 15 jan 2024
  3. Suus 20 jan 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *