— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

DE LEKKE(RE) BAND. Deel 3

“Wat vind je van deze? Een puik fietsje hoor. En ik kan vast wel wat van de prijs afpingelen bij mijn pa. Ik kijk Tim dankbaar aan, terwijl ik mijn omafiets, een oud barrel, nog vasthoud. Het ding heeft nu nota bene twee lekke banden en in de stad hebben ze mijn achterlicht van het spatbord getrapt. De deur van het keukentje zwaait open en het oude mannetje, de vader van mijn friend with benefits, komt de werkplaats binnen geschuifeld. “Wat denk jij pa, wat moet deze fiets kosten?” Hij kijkt mij eerst aan en richt zijn aandacht vervolgens op de fiets die Tim midden in de werkplaats heeft gezet. “Jij bent Ellis?”, mompelt de vader, “mmm, eens even kijken. Ik wilde die wegdoen voor tweehonderd euro. Maar voor jou, de helft, omdat ik in zo’n goede bui ben. Zorg dat ik dat blijf, anders komt er weer honderd euro bij op!” Ik lach hartelijk met Tim mee. Het is mij duidelijk dat de humor erfelijk is. Toch probeert mijn vriendje nog wat af te dingen. “Kom op pa, vijfentwintig er vanaf voor deze mooie dame”, probeert hij. Zijn vader kijkt hem ernstig aan: “zoon ik heb deze zaak met zuinigheid opgebouwd, straks leef ik nog op de straatstenen!” Vervolgens stapvoet hij weer terug het keukentje in. “Nou Ellis, je hebt het gehoord, vijfenzeventig piekjes en hij is van jou. Dan maak ik die rijklaar en kom hem vanavond even langsbrengen. Wat vind je daarvan?” Ik geef hem een dikke pakkerd op zijn wang. Zo’n mooie fiets voor dat kleine bedrag, wat bof ik. “En wat zou je ervan zeggen als ik Dave ook weer meeneem? Dan kunnen we het gelijk gezellig maken, als je begrijpt wat ik bedoel.” Natuurlijk snap ik dat. Ik kan me er zelfs op verheugen. De vorige keer hebben we het zo heerlijk gehad. Ik dwaal een seconde af met mijn gedachten naar toen. Dat moment waarop beide kerels hun zaad over mijn billen spoten. Zo opwindend was dat. Tim met een lange piemel en Dave met zijn korte, maar heerlijk dikke ding, mmm. “Nou ik zie je straks”, gaat Tim verder, terwijl ik hem alvast even betaal voor de fiets. Als we afscheid nemen en ik de werkplaats uitloop, roept hij me nog iets na. Het lijkt op: “op een tandem moeten we het nog leren”.

Thuisgekomen pak ik mijn boodschappentas leeg op het aanrecht, stop bederfelijke etenswaar in de koelkast en zet de koffiezetter klaar. Tot die ene zin over de tandem weer door mijn brein slingert. “Op een tandem ga je met zijn tweeën”, analyseer ik, “maar wat valt er te leren dan? De uitspraak is toch dat je het op een oude fiets moet leren? En wat moet je dan leren? Neuken? Dat kunnen we toch al? Dat hebben we laatst nog aan elkaar laten zien!” Als ik mijn hete koffie drink probeer ik de uitspraak van Tim verder te ontrafelen. Dat het over neuken gaat, dat lijkt me voor de hand te liggen. Dat Tim enkel het woord fiets gebruikt en het woord oud weglaat, dat kan niet anders betekenen dan dat het over mij gaat. Een tandem duidt op twee berijders. Dat moeten Tim en zijn vriend Dave wel zijn. Maar wat hebben ze dan nog niet samen met mij gedaan? Het beeld van het copulerende duo maakt het me plotseling duidelijk! Twee tegelijk? Een DP? Een dubbele penetratie! Aanvankelijk schrik ik een beetje van die gedachte. Niet omdat ik het niet wil, maar kan ik dat wel? En zal dat niet zeer van achteren doen? Aan de andere kant: als mijn analyse klopt, weten de heren het zelf ook niet of ze het wel kunnen. Ze moeten het immers nog leren, volgens de uitspraak van Tim. Oei, dit is wel heel erg spannend allemaal. Ineens realiseer ik me dat ik even moet controleren of ik nog wel glijmiddel in huis heb. Het zekere voor het onzekere nemend, ga ik dat nog even snel bij de drogisterij halen. In de veronderstelling dat de mannen wel condooms bij zich zullen hebben.

“Nou dat is ‘m”, glundert Tim, als hij met Dave voor mijn appartementje staat met de nieuwe fiets. Nou ja, een tweedehands, maar hij ziet er prima uit. Daar kan ik nog jaren plezier van hebben. Over plezier gesproken, als de fiets zo lang in het gangetje achter mijn voordeur is gezet en beide mannen op de bank plaats hebben genomen, confronteer ik Tim met zijn uitspraak. “Op een tandem moeten we het nog leren Tim, voor de draad ermee, wat wil je zeggen?”, vraag ik naar de voor mij bekende weg. Tim en Dave kijken elkaar aan met een veel betekenende blik. En dan komt het hoge woord eruit. “De vorige keer heb ik je kontje verwend, weet je nog?, antwoordt mijn maatje, “dus mijn vraag aan jou: zullen we eens kijken of we met zijn drieën kunnen vrijen? Ik bedoel, van voren en achter tegelijk? Je weet wel?” Ik schiet in de lach, omdat Tim de term hiervoor aan het ontwijken is. Hieruit blijkt toch ook weer een lieve onzekerheid. “Je bedoelt double penetration?”, knal ik door de kamer. “Uh..uh.. ja, eigenlijk wel”, hakkelt hij terug. Dave houdt zich wijselijk stil, maar kijkt net als zijn vriend blij verrast als ik opper: “prima, maar dan wel voorzichtig en stap voor stap. Want ik wil me niet zeer doen en als het niet lekker voelt, wil ik dat jullie er meteen mee ophouden. Dus zeg ik stop, dan stoppen we, akkoord?” De jongemannen knikken, terwijl ze elkaar met een opgeluchte, gelukkige blik aankijken.

Na toiletbezoek en douche zitten we gedrieën fris ruikend op de bank. De gordijnen dicht, om te voorkomen dat mensen op straat drie naakte mensen kunnen bekijken. Tussen de mannen in gezeten word ik van twee kanten gestreeld. Het tintelt als vier handen over mijn huid strijken, in mijn borsten knijpen, over mijn venusheuvel reizen en mijn buik beroeren. Ik spreid mijn benen, want ik ben vandaag een beetje ongeduldig. Ik wil naar de apotheose, dat zit nu al uren in mijn gedachten: twee mannen die mij tegelijkertijd neuken! Dan voel ik twee handen naar mijn kruis gaan. Die strelen over mijn schaamlippen, van buiten naar binnen. Ze bewegen mijn hele onderkant in uitdagende cirkels. Oei, dat is fijn! Ik beweeg mijn onderlichaam iets omhoog, zodat mijn bekken kantelt en de mannenhanden er nog beter bij kunnen. Tevens merk ik daar een gloed opkomen. “Lekkere lipjes heb jij lieverd”, zucht Tim in mijn oor. “Mmmm, lekker nat ben jij Ellis”, fluistert zijn vriend in mijn andere oor. Ik heb zelf nog niet eens doorgehad dat ik ben begonnen te vloeien. Het bewijs wordt door de heren zelf geleverd, daar zijn beide een vinger mijn kutje in laten glibberen. Daarmee masseren ze de binnenkant van mijn vagina. Ook voel ik aan weerszijde van mijn clitoris hoe twee duimen daarlangs aan het glijden zijn. Net niet tegen het knopje aan. Als gevolg dat ik er nog meer naar verlang dat ze dat juist wel gaan doen. Als het zo nog een poosje doorgaat, zal ik vast en zeker een hoogtepunt beleven. Maar zo ver laten Tim en Dave het niet komen. “Draai je maar om Ellis”, stelt Tim voor, “ga maar op je knieën voor de bank, met je buik op de zitting.”

Als ik zo zit, steken mijn billen in de lucht. De vrienden zijn achter mij komen zitten. Ze zoenen mijn billen. In stilte zit ik hier heerlijk van te genieten, ook als ik een vinger door mijn bilnaad voel gaan. Dan hoor ik het geluid van een plastic flacondopje dat wordt geopend en even later voel ik druppels die op mijn billen landen. “Ik ga nu naar binnen hoor, laat maar weten wat je ervan vindt”, hoor ik de stem van Tim. Hij drukt zijn duim op mijn sterretje en duwt die uiterst traag naar binnen. Het voelt prettig, omdat mijn kontje nu zo ontzettend glad is. “Is het goed zo?’, vraagt mijn vriend. Ik bevestig dat. Maar dan gaat zijn duim er weer uit en vervolgens steekt hij zijn wijsvinger in mij. “Nu komt er een vinger bij”, waarschuwt Dave. En jawel, daar steekt hij zijn wijsvinger ook in het gaatje. Het voelt even strak, maar daar wen ik wel aan. “Hoe voelt dit dan?”, wordt er gevraagd. Gelukkig kan ik beamen dat het aangenaam aanvoelt. Daar zeg ik eigenlijk te weinig mee, want tjonge, wat is dit geil. Twee mannen, die elk een vinger in mijn kont steken. Nu beginnen ze die nog te neuken ook. Hun vingers glijden in en uit. Ze stoppen even om nog een scheut glijmiddel aan te brengen, maar vervolgens word ik weer heerlijk genaaid. Jeetje, wat geil. “Ik steek er nog een vinger bij schat. Als dat lukt, dan kunnen we straks… je weet wel”, oppert Tim. Nu wordt mijn kontje door drie vingers opgerekt. Ik laat ze begaan, ook al voelt het intens. Ik wil hier aan wennen, ik wil het gewoon!

En dan is het zo ver. Beide mannen stoppen met vingeren en pakken een condoom van de salontafel. Als ze die omhebben, zegt Dave: “ik ga op de bank zitten Ellis. Kom jij dan op mij zitten?” Natuurlijk wil ik dat, wetend van zijn niet al te lange piemel, die daarentegen behoorlijk dik is. Eenmaal op hem geklommen laat ik mijn lichaam over de omhoog staande lul zakken. Hij zit net helemaal in me, als ik daarna druk op mijn sterretje voel. “Daar kom ik schatje”, waarschuwt Tim. Hij duwt zijn eikel tegen de kringspier. Die probeer ik te ontspannen. En ja hoor, mijn anus geeft mee, opent zich traag en laat de pik van Tim beetje bij beetje toe. Wat fijn dat Tim dat aanvoelt en mijn zo langzaam benadert. “Gaat het goed?”, controleert hij. Ik bevestig dat het even wennen is, maar dat hij gewoon door mag gaan. Beetje bij beetje verdwijnt zijn jongeheer in mij. “Oh, wat ziet dat er geil uit”, hoor ik Tim kreunen. Tot aan zijn ballen zit zijn stijve nu in mij. Nu kan het neuken beginnen. Ik vraag me af of beide heren kunnen voelen dat hun beider piemel langs elkaar heen schuiven in mijn lijf. “Wat een geile gedachte is dat weer”, bedenk ik, “op deze manier wil ik wel gevangen zitten”. Dave stoot nu omhoog in mijn kletsnatte kutje, terwijl Tim mijn anus in en uit schuift met zijn glibbergladde penis. Er begint een fijne cadans te ontstaan. Eerst merk ik de ene piemel uit gaan, terwijl de andere juist toe stoot. Maar na enige tijd gaat dat synchroon. Twee pikken die tegelijkertijd toestoten en terugtrekken. Dat is toch wel verschrikkelijk opwindend. We kreunen alle drie. Twee donkere mannengeluiden en mijn vrouwelijke gezucht vullen de ruimte. Ik word geneukt door twee kerels tegelijk! Mijn borsten wiebelen mee op het ritme. Dave die mijn kut vult en Tim mijn kont, poeh lieverd neuk me, naai me, voos me alsjeblieft. Zo dierlijk, alle remmen los, gaan met die banaan! En dan gebeurt wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden. Als Tim zijn condoom vol spuit, doet Dave hetzelfde met die van hem… en… ook ik beleef een fantastisch orgasme. In mijn kontje, in mijn kutje en door mijn hele lijf. Alles verkrampt, schokt en trilt. Wat een daverende climax! Een langgerekte gil, ik kan die niet tegenhouden…

Nahijgend op de bank kan er maar een conclusie zijn: nu we op een tandem hebben leren fietsen hebben we een wel heel lekkere band met elkaar!

Jade.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Ik 07 nov 2022
  2. Redactie Shespot 08 nov 2022
  3. Bram 09 nov 2022
  4. Jade 09 nov 2022
  5. Aurora 10 nov 2022
  6. manon 10 nov 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *