— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Oudere man

Anna heeft het weer voor elkaar. Onder giechelend gelach van haar vriendinnen heeft ze toch maar haar nummer aan die oudere man gegeven toen ze uit gingen. Het begon als een dare van haar vriendinnen toen hij zo openlijk met haar flirtte. Toch heeft hij iets in haar losgemaakt, want haar nieuwsgierigheid hoopt stiekem toch op een berichtje.

Anna is een prachtige meid met mooie rondingen van 25 jaar oud. Ze heeft altijd wel iets voor oudere jongens gehad maar 25 jaar ouder voelt toch wel erg fout. Toch kan ze zijn gespierde armen met grote handen en zijn ondeugende blik niet van haar afschudden. Dan ontvangt ze het berichtje: ‘he knapperd, wat denk je ervan om samen eens een drankje te doen, zonder publiek;)’. Ze voelt gelijk de spanning door haar lijf razen. Eigenlijk hoeft ze er nauwelijks over na te denken. Ze besluit zijn berichtje te beantwoorden en te kijken waar het toe leidt. ‘Ik heb vanavond wel tijd voor een drankje’, appt ze hem met een ondeugende lach terug. ‘Dan zie ik je vanavond, ik kijk naar je uit’.

Ze hebben om 20:00 uur afgesproken. Nu heeft ze alle tijd om ervoor te zorgen dat ze helemaal fris en fruitig bij hem aanklopt. Ze scheert zich helemaal glad, want ze wordt al geil van het idee dat deze knappe oude man haar eens goed onder handen neemt. Het is kwart voor acht en Anna drinkt haar glas wijn leeg en stapt op de fiets. Het is een zomerse avond en ze heeft dan ook alleen een mooi jurkje aangetrokken met dat net iets te sexy lingerie setje van doorschijnend lichtblauw kant. Hij woont verrassend dichtbij in een huis met een hek en oprijlaan. Het hek staat voor haar open dus ze stapt af en loopt richting het huis. Dit torent boven haar uit en lichtelijk gespannen loopt ze richting de deur. Kom ik aan op mijn studentenfietsje, denkt ze lachend. Terwijl ze haar fiets op slot zet gaat de voordeur open. ‘Ik doe het hek dicht hoor, dan maken dieven of pottenkijkers geen kans’, zegt hij met een knipoog. Anna voelt haar hart sneller kloppen, met zijn sexy stem mag hij alles tegen haar zeggen.

Hij leidt haar naar de keuken waar hij twee glazen witte wijn inschenkt. ‘Laten we elkaar eens beter leren kennen onder het genot van een wijntje en weet dat je altijd weer weg mag op elk moment goed?’ Hij voelt duidelijk aan dat ze wat gespannen is. ‘Als je een tweede drankje wil, weet ik dat het goed zit en dat je wilt blijven goed?’ Anna knikt en vraagt wat hij voor de rest van de avond in petto heeft. Hij wijst naar de woonkamer waar de zitkuil schemerig verlicht is met kaarsjes. De tafel heeft plaats gemaakt voor een extra matras. Ze voelt haar kutje nat worden bij de gedachtes die door haar hoofd heen razen over wat hij daar allemaal met haar gaat doen. ‘Niet op je lip bijten alsjeblieft, dan weet ik niet of ik het tot het tweede wijntje volhoud’, zegt hij terwijl hij haar kin vastpakt en zachtjes naar zich toe draait. Anna laat haar lip los en kijkt in zijn ondeugende blauwe ogen. Zonder zijn blik los te laten pakt ze haar glas en drinkt dat in een paar slokken leeg. Dan schieten ze beide in de lach en vraagt hij of ze dat tweede wijntje hier wil opdrinken of in de woonkamer. ‘In de woonkamer lijkt me wel een goed idee’, zegt ze met haar meest ondeugende blik.

Dat was alles wat hij wil horen en hij pakt haar op van haar barkruk en draagt haar naar de zitkuil. Daar zet hij haar neer en kust haar. Ze heeft haar armen nog om zijn nek en zoent gewillig terug. Zijn handen voelt ze over haar rug naar de rits van haar jurk gaan en hij trekt die langzaam open. ‘Draai je eens om’ zegt hij dwingend. Natuurlijk gehoorzaamt Anna want die jurk wil ze maar al te graag uit. Langzaam trekt hij haar jurk naar beneden en ze voelt dat hij haar helemaal in zich opneemt. ‘Wat zie je er prachtig uit’, zegt hij tegen haar en kust haar in haar nek. Ze voelt haar tepels hard worden en haar kutje nat.

Zijn handen draaien haar weer om en hij neemt een paar stappen achteruit en strijkt neer op de kussens. Indringend maar bewonderend kijkt hij haar aan. ‘Kleed je langzaam voor me uit wil je?’ Anna begint met de bandjes van haar bh en laat die langzaam naar beneden glijden. Ze moet een beetje lachen om zijn bewonderende blik terwijl hij naar haar ronde borsten kijkt. Haar tepels voelt ze harder worden en ze ziet dat hij dat ook heeft gezien, want in zijn broek ziet ze zijn al redelijk grote bult nu echt groeien. Voordat ze haar string uitdoet geeft ze hem een knipoog en draait ze zich om. Terwijl ze haar string over haar billen trekt, buigt ze voorover om hem eens goed uitzicht te geven op haar billen. Dit heeft duidelijk gewerkt want voordat ze de kans heeft om haar slipje over haar enkels heen te doen, voelt ze hem achter haar staan en hij trekt haar weer overeind. ‘Wat ben jij een tease zeg, ik had duidelijk gelijk over jou en je ondeugende blik. Nu ben je hier van mij vanavond’, fluistert hij in haar oor. Met één hand pakt hij haar borst vast en rolt haar tepel tussen zijn vingers door en knijpt zachtjes waardoor Anna kreunt van genot. Met zijn andere hand voelt hij hoe nat ze al is en hij vraagt hoe graag ze dit wil. ‘Heel graag’, zegt ze en hij laat direct twee dikke vingers in haar kutje glijden. Een hardere kreun laat ze los deze keer. ‘Vertrouw je me?’, vraagt hij. Anna knikt maar hij vraagt het nog een keer dus Anna zegt nu hardop: ‘ja’.

Hij pakt haar op en legt haar op haar buik op de kussens. Haar armen bindt hij vast met een touw dat hij aan één van de wanden van de zitkuil heeft vastgemaakt. Nu haar handen vastzitten boven haar hoofd kan en wil ze niks anders dan deze ervaren man zijn gang laten gaan. Hij streelt haar rug en werkt langzaam naar beneden naar haar billen waar hij zachtjes in bijt. ‘Om op te eten’, zegt hij. Anna moet zachtjes lachen maar de lach slaat om in gekreun als hij haar heupen omhoog tilt en er een dik kussen onder legt. Haar benen worden iets uit elkaar geduwd en ze voelt nu zelf ook hoe nat ze al is.
Ze hoort hem zijn eigen kleding ook uittrekken. Hij doet er erg lang over, duidelijk afgeleid door het uitzicht en om haar te teasen. Verleidelijk draait ze een beetje met haar heupen op de muziek en ze hoort hem lachen. ‘Nog even geduld’, zegt hij. Zijn handen glijden over haar dijen naar haar billen en trekken die nog een beetje uit elkaar. Dan voelt ze zijn lippen op haar kutje en zijn tong glijdt zachtjes naar binnen. Wanneer hij haar klitje in zijn mond neemt, voelt ze dat ze al dicht tegen een orgasme aanzit door al die opbouw en spanning. Hij voelt het duidelijk ook en houdt nog een beetje af. Zijn heerlijke sterke vingers verkennen haar kutje nu en ze voelt zijn duim afdwalen naar boven naar haar kontje. Alles voelt zo lekker en zo nat dat ze hem zijn gang laat gaan, maar ze zegt hem wel dat ze nog nooit wat in haar kontje heeft gehad. ‘Weet dat je stop mag roepen wanneer je wil, maar ik weet zeker dat je dit lekker gaat vinden oké?’ Anna zegt oké en ontspant weer. Al cirkelend verkent hij de buitenkant van haar kontje met zijn duim en met zijn andere hand vingert hij haar rustig en zonder haar klitje aan te raken. Dan voelt ze zijn vingers uit zich glijden en om haar klitje cirkelen en terwijl ze opbouwt naar een orgasme voelt ze zijn duim in haar glijden. Dat was wat ze nodig had, want hij hoeft maar iets te versnellen of ze komt heerlijk klaar. Dit was het lekkerste orgasme dat ze ooit heeft meegemaakt. Misschien dat het door de spanning kwam, of de jaren ervaring van deze man. Hoe dan ook, het was geweldig en ze weet zeker, hier wil ze meer van!

Anna ligt nog een beetje bij te komen van haar eerste orgasme als hij haar omdraait en op haar komt liggen. Haar handen zitten nog vast al zou ze het liefst door zijn grijze haren gaan en zijn verrassend gespierde lichaam verkennen. ‘Vind je het goed als ik je kutje lik?’, vraagt hij. ‘Ehh ja natuurlijk’, stamelt ze. Al zoenend zakt hij naar beneden. Haar borsten, tepels, buik en dijbenen zoent hij. De spanning in Anna’s lichaam bouwt weer op en ze wil graag dat hij haar klitje likt, maar daar wacht hij nog even mee. Kundig kust hij haar lipjes aan beide kanten maar slaat haar klitje nog even over. Ze voelt nu ook zijn tong. ‘Wat smaak jij lekker zeg’, zegt hij en Anna kan enkel wat giechelen. Ze voelt zijn vingers haar lipjes wat meer uit elkaar trekken voordat ze naar binnen glijden. ‘Hmm wat voelt dat lekker’, kreunt Anna. ‘Geniet maar goed, dan doe ik dat ook’, zegt hij, voor hij nu dan ook eindelijk haar klitje likt en Anna niets anders kan dan het uit kreunen. Dan stopt hij met likken en neemt het over met zijn andere hand. Met zijn duim draait hij over haar klitje, terwijl inmiddels drie van zijn vingers in haar kutje zitten. Hij beweegt ze op een voor Anna nieuwe manier, op en neer in plaats van in en uit en Anna voelt een ander soort orgasme opkomen. ‘Ontspan, en laat maar komen’, zegt hij als hij sneller op en neer beweegt. Met korte tussenpozen waarbij hij haar klitje masseert, brengt hij haar opnieuw naar een hoogtepunt. Deze keer komt Anna spuitend klaar, ze schrikt er zelf een beetje van. ‘Haha wist je al dat je dat kon?’ ‘Nee geen idee’, zegt Anna lachend.

Hij maakt haar handen los en ze zoenen een tijdje terwijl ze naast elkaar liggen. Nu kunnen haar handen eindelijk haar gang gaan. Langzaam dwaalt haar hand af naar beneden waar ze zijn penis voelt. Jeetje wat een grote, denkt ze. ‘Mag ik je eens pijpen’, vraagt ze aan hem. ‘Dat hoef je zeker niet te vragen’, antwoordt hij en Anna duwt hem op zijn rug. Ze is nu wel heel benieuwd. Ze neemt hem eerst even in haar op, voordat ze voorover buigt en hem zachtjes begint te zoenen. Hier geniet hij duidelijk van want hij wordt gelijk nog wat harder. Als ze hem helemaal in haar mond neemt kreunt hij het uit. Ze gaat nog even door maar dan trekt hij haar omhoog en gaat op haar liggen. Ze voelt zijn penis tegen haar kutje aan glijden en slaat haar benen om hem heen. Op dat moment stoot hij diep in haar en Anna kreunt het nu ook zelf uit. Met langzame krachtige slagen neukt hij haar bijna naar het volgende hoogtepunt toe. Hij draait haar nog eens om en Anna schuift haar billen intuïtief iets omhoog. Dan voelt ze zijn penis weer naar binnen stoten waar hij precies alle juiste plekjes raakt. Langzaam voert hij het tempo op, steeds iets sneller en krachtiger. Anna voelt dat haar orgasme weer dichtbij is. Hij neukt haar tot hij voelt dat ze klaarkomt en laat zichzelf dan ook volledig gaan. Samen komen ze kreunend klaar.

‘Wat ben jij een heerlijk ding zeg, dankjewel dat je dit met mij wilde delen’, zegt hij. ‘Ik wist wel dat ik bij jou in goede handen zou zijn’, zegt Anna. Samen genieten ze nog heerlijk na met dat tweede wijntje want die hebben ze wel verdiend.

Anna

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *