— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een heet sprookje

Langs een meer op een beschut plekje, lig ik lekker in de schaduw. Het meer heeft een klein strandje, maar als je door de bomen, langs het pad wandelt, zijn er ook wat inhammen waar je heerlijk kan liggen. Mijn badhanddoek heb ik dus op zo’n plek gelegd. Er waait een rustig briesje, terwijl het in de zon erg warm is. Ik lig hier alleen te genieten van de rust en de koelte. Na een tijdje liggen, wil ik toch een duik nemen in het water. Ik sta op en loop het water in. Ik ga kopje onder en zwem een tijdje. Dan ga ik weer terug naar mijn handdoek. Ik ga op mijn rug liggen en doe mijn oordopjes in met een podcast, mijn hoofd op een kussentje. Ik lig heerlijk en na een tijdje doezel ik een beetje weg. Ik schrik wakker van wat gerommel naast me. In eerste instantie denk ik dat er iemand in mijn tas zit te rommelen, maar als ik mijn ogen open, zie ik dat er een handdoek naast me is neergelegd. Iemand is naast mij gaan liggen. Ik mompel een ‘Hallo’ en doezel weer wat in.

Als ik even later weer wakker word, voel ik de zweetdruppeltjes tussen mijn borsten. Het is tijd om weer een duik te nemen. Ik sta op en loop het heerlijke koele water in. Ik zwem een paar slagen en kom opgefrist weer terug bij mijn plekje. Degene die naast me is gaan liggen is een man en zo te zien een behoorlijk lekkere vent, lange slanke benen, klein buikje, gespierde armen en een goede borstkas. Een klein streepje haar loopt van zijn navel tot onder zijn zwembroek. Gelukkig is dat geen kleine speedo, maar een wat wijder model. Doordat hij op zijn rug ligt, kan ik toch een flinke bobbel in de zwembroek zien. De manspersoon heeft een pet over zijn hoofd gelegd, waarschijnlijk tegen het licht en hij lijkt te slapen. Zijn borstkas gaat langzaam op en neer. Ik vlei mezelf weer op mijn handdoek, pak wat drinken uit mijn tas en een tijdschrift. Na een paar slokken drinken, draai ik op mijn buik om mijn tijdschrift te lezen.

Ik voel hoe degene naast me zich omdraait, ik kijk even op, maar ik kon zo snel het gezicht niet zien. Jammer. Het tijdschrift kan me niet echt meer boeien, nadat ik die bobbel in zijn broek heb gezien en leg dit aan de kant. Ik ga plat op mijn buik liggen, als ik mijn ogen sluit, voel ik ineens vingers op mijn rug kriebelen. Ik schrik op, de handdoek naast mij is leeg en op mijn handdoek zie ik twee knieën. ‘Je was aan het verbranden, dus ik dacht ik smeer je in. Sorry, ik had je wakker moeten maken.’ De stem klinkt bekend, als ik mij opricht, kijk ik in jouw blauwe ogen. ‘Huh?! Wat doe jij nou hier? Je moest toch werken?’

Je lacht: ‘Het was te heet volgens de baas, dus mocht ik eerder weg. Gelukkig had jij gezegd waar je heen ging en door die foto die je appte, kon ik je plek ook vrij makkelijk vinden. Heerlijk beschut hier! Goed gevonden.’ Je zoent me gelijk op mijn mond. Wat ik wil antwoorden, wordt gesmoord door jouw lippen. Ik zoen je terug, ik heb je gemist. Je handen vinden al snel hun weg over mijn lichaam. Je streelt mijn rug en billen. Ik pak je armen vast en zoen je intens verder. Onze tongen draaien om elkaar en plagen elkaar in onze monden. Ik maak me los uit je omhelzing en stel voor om even in het water te gaan.

Samen lopen we het meertje in, als het water wat dieper wordt, zoeken onze lichamen elkaar weer op. Jij kan nog staan, ik klamp me aan je vast en zoen je. Met mijn ene hand om je heen, gaat de ander op zoek naar je pik. Deze is half hard, door je zwembroek heen aai en streel ik erover heen. Hij groeit snel naar keihard. Jouw handen vinden mijn borsten tussen onze lichamen in. Je kneedt ze en mijn tepels worden zacht gestreeld, ik kreun in je mond. Ik ga met mijn hand je broek in en pak je pik vast. Onder het water trek ik je voorzichtig af. Je kreunt en fluistert: ‘Laten we terug gaan, ik wil je nemen.’ We zwemmen terug naar ons plekje, waar jij de handdoeken dichter bij elkaar legt. Je gaat op je rug liggen, ik trek je zwembroek een stukje omlaag en neem je pik in mijn mond. Je pik is heerlijk koel in mijn hete mond. Langzaam laat ik mijn lippen om je pik heen zakken en begin je rustig te pijpen. Je kreunt en streelt door mijn haar.

We schrikken op als er ineens stemmen in de buurt zijn, een aantal jongeren loopt met een boel kabaal richting ons. Ons beschutte plekje is gelukkig niet zo groot dat ze er bij zouden passen. Ik ga naast je liggen en jij trekt je broek weer omhoog. Net op tijd, de jongeren lopen voorbij als we net gefatsoeneerd weer liggen. We liggen dicht tegen elkaar aan en giechelen als ze voorbij zijn.

Je duwt mij op mijn rug en trekt mijn benen uit elkaar. Mijn broekje duw je aan de kant en je begint mijn schaamlippen te strelen. Ik kreun, het vocht dat je erin vindt, verspreid je over mijn hele kutje, zachtjes vinger je mijn clitje, terwijl er een vinger in mijn kutje verdwijnt. Ik voel mijn buik samentrekken, terwijl je jouw vinger in mijn kutje buigt. Als je daar nog even mee door gaat, kom ik klaar. Ik voel mijn kutje om jouw vinger samentrekken, mijn lichaam schokt en mijn heupen dansen om je hand heen. Ik kreun en zucht en bereik het hoogtepunt. Je twijfelt geen moment en haalt je pik uit je zwembroek. Mijn broekje wordt verder aan de kant geduwd, terwijl jouw pik tussen mijn lippen in mijn kutje verdwijnt. Je legt je onderarmen naast mijn hoofd, kijkt me diep in mijn ogen en schuift je pik tot het uiterste in mij. Ik zucht, jij kreunt. Ik voel dat mijn kutje natter wordt, ik hoor het geluid van een nat kutje. ‘Luister eens, zo nat maak je mij.’ ‘Wat een lekker geluid, heerlijk zo’n soppend kutje.’

Zachtjes neuk je mij op de handdoek, je pik glijdt moeiteloos zo diep mogelijk bij me naar binnen. Ik voel hoe je mijn kutje opvult en het voelt heerlijk. Je verhoogt het tempo, kijkt me nog eens indringend aan. Ik zoen je weer op je mond, pak je hoofd vast en fluister in je oor: ‘Je mag zo komen lieverd, je mag me helemaal volspuiten met je zaad. Ik wil voelen dat je diep in mij klaarkomt.’ Je kijkt me weer aan, zoent me op mijn mond. Ik voel door de snelheid waarmee je mij neukt, dat je bijna klaar gaat komen. Je begraaft je hoofd in mijn nek, ik voel je pik diep in mij en kreun. ‘Kom maar schatje, spuit maar.’ Je duwt je nog één keer diep in mijn kutje en ik voel hoe je klaarkomt in mij. We fatsoeneren elkaar een beetje, ik ben weer helemaal bezweet, dus loop rustig het water in. Jij volgt al snel, in het water geven we elkaar nog een zoen. ‘Heerlijk zo’n dagje vrij’, denk ik.

Jess

 

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *