— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Samen porna kijken (deel 2)

Tom en ik zijn samen naar het hockeyveld. De jonge meiden die Tom traint moeten spelen. Het wordt een spannende wedstrijd, maar zijn team wint desondanks met een doelpunt verschil. Trainer Tom, tevens de coach, is in opperbeste stemming en trakteert “zijn” meiden op een lekker pakje fris drinken en een zakje snacks. Ik voel me trots op hem. Hoe hij de moed erin houdt, daar zijn team nog erg jong is en daardoor niet vaak een wedstrijd winnend weet af te sluiten. Nu is er de begrijpelijke euforie. Na nog een poosje in de kantine van de club wat gepraat en gedronken te hebben, keren we huiswaarts. Tom gooit, als altijd, zijn sporttas in een hoek van de bijkeuken en vertrekt dan naar boven om zich op te frissen. Ik heb niet te klagen over zijn bijdrage in het huishouden, maar de was is mijn afdeling. Als de wasmachine draait zit mijn klusje erop en vlei ik languit op de bank neer en pak een tijdschrift om te lezen. Tom komt naar beneden. Als hij naast mij gaat zitten, ruik ik zijn heerlijke geur en voel zijn warmte. Plompverloren vraagt hij: “zeg schat, snap jij dat? Laatst keken we immers naar porna. Ik wees jou toen op al die categorieën op DuskTV en toen zag ik daar Anaal tussen staan. Ik bedoel, dat is toch niet vrouwvriendelijk?” Die Tom, wat kan hij soms uit de hoek komen, ik lach me slap. Het tijdschrift weer wegleggend zeg ik hem dat er toch echt vrouwen zijn die ervan houden. Een paar vriendinnen hebben mij ook wel eens gevraagd wat ik ervan vind. Ik heb ze toen uitgelegd dat het mij nogal pijnlijk lijkt, waarop zij aangaven dat ze daar alleen in het begin een beetje last van hadden. “Een kwestie van dat je het dan spannend vindt”, hebben ze mij verzekerd. Als ik masturbeer breng ik ook wel eens een vinger in. Dat windt me wel heel erg op. Maar verder ben ik nooit gegaan. “Dus als ik dat eens bij jou zou doen, zou je dat dan fijn vinden?”, vraagt Tom. “Om heel eerlijk te zijn, ik vind het eng. Het is zo gevoelig daar. En stel je voor dat het zeer doet, ik moet daar niet aan denken als dat gebeurt. Maar als jij voorzichtig kunt zijn en mij tijd geeft om aan het idee te wennen…”

We hebben de afgelopen week een paar keer naar porna gekeken en de categorie Anaal aangeklikt. Ook hebben we het zoekwoord “anaal” op internet ingetikt. Het is ons meer dan duidelijk geworden; het moet schoon en glad zijn en voorzichtig gebeuren, wil je ervan kunnen genieten. Ik heb dan ook een anaaldouche en speciaal daarvoor bedoeld glijmiddel aangeschaft. “Een hobby kost geld, dus schaf maar aan wat je wil”, heb ik Tom horen zeggen. Bovendien helpt het me om aan het idee te wennen, dat we het binnenkort eens op deze wijze zullen doen. Ik vind het opwindend, maar ook een beetje spannend. Ik merk aan het geduld van Tom dat hij het echt alleen wil proberen als ik me daar comfortabel bij voel. Zo lief. Het geeft me bovendien de tijd om tijdens het masturberen mijn anus te laten wennen aan het gevoel dat er iets in gaat. Zo heb ik lang geleden eens een smalle dildo gekocht. Die ligt al enkele jaren ongebruikt in de la van mijn nachtkastje. Maar nu komt die me goed van pas. Ga ik me vingeren, of gebruik ik mijn Satisfyer, dan pak ik die dildo erbij. Ik maak die glad met glijmiddel op waterbasis en vervolgens breng ik die in. In mijn kontje. De eerste keer ging dat nog niet zo soepel, maar de laatste tijd wordt het gemakkelijker. En omdat ik mij ontspan lukt het me ook steeds beter om van het gevoel te genieten. “Geef jij maar aan, wanneer je er klaar voor bent”, heeft Tom gezegd. Ik denk dat dat niet zo lang meer op zich laat wachten.

Het is een week later. “Zul je voorzichtig zijn?”, vraag ik overvloedig. “Natuurlijk schatje”, is het antwoord dat ik wel verwacht heb. Het is ook zo spannend. We hebben zojuist heerlijk gevreeën. Onze tongzoenen waren passievol, mijn borsten zijn verwend en beffen kan Tom als de beste. Sterker nog: ik ben heerlijk op zijn tong klaargekomen. Ik heb er diep van moeten hijgen en alle tijd genomen om bij te komen. Maar nu is het moment gekomen waar we ons samen op hebben voorbereid. Brandschoon ben ik, ook daarachter. Op een handdoek liggen een condoom en een flacon glijmiddel klaar. En Tom? Zijn piemel staat als een vlaggenstok vooruit. Daar zit zoveel spanning op, dat hij die zonder handen te gebruiken op en neer kan laten bewegen. Zo grappig en geil tegelijk. Ik pak de kussens aan het hoofeinde en leg die in het midden van het bed neer. Ik ga er met mijn buik op liggen, terwijl mijn knieën op de matras rusten. Nu steken mijn billen in de lucht in afwachting wat er komen gaat. Tom kruipt achter mij en even later voel ik zijn grote handen over mijn kont aaien. “Mmmmm, lekker, die vrouwenbillen”, hoor ik hem genieten. Hij knijpt er met veel aandacht in, alsof hij ze voor het eerst van zijn leven in handen heeft. Of hij de rondingen nog niet kent. Maar oh wat is dit lekker, zeker nu hij naar voren buigt en mijn billen met een spervuur van kusjes bedekt. De lieve geluidjes die klinken, doen me naar meer verlangen. Ze ontspannen mij, ze zijn het teken dat ik niet bang hoef te zijn voor wat er komen gaat. Wat komen gaat wordt nog duidelijker nu het pad van kusjes zich ook in mijn bilspleet bevindt. Sterker nog, ineens voel ik Tom’s kussende lippen bovenop mijn sterretje. Hij begraaft zijn gezicht tussen mijn billen en plant een reeks van zoentjes op mijn kontgaatje. Poeh, wat is dat opwindend. Ik druk mijn billen in zijn gezicht, wat Tom ertoe brengt om zijn tong uit te steken. Daarmee tikt hij gevoelig tegen mijn ster. Mijn kringspier heeft de neiging om bij elk tikje samen te trekken. Wat een apart gevoel. Heel anders dan wat ik nu voel, nu Tom met lange natte halen mijn anus likt. “Doe maar schatje, dit voelt heerlijk”, laat ik hem weten. Eerlijk gezegd heb ik vroeger nooit gedacht dat ik me op deze manier aan een man zou geven. Maar ik voel totaal geen schaamte meer, want ik merk aan de gretigheid, maar ook het geduld van Tom hoezeer ook hij aan het genieten is. Die warme nattigheid van zijn tong over mijn anus, fantastisch.

Nu ik daar helemaal kletsnat ben, gaat Tom weer rechtop zitten. Wat ik nu voel, dat moet zijn wijsvinger zijn. Door de overvloed aan spuug kan hij die gemakkelijk mijn kontje inschuiven. En dan begint hij mij te vinger-neuken. In en uit gaat het. Het voelt ook echt alsof een man mij van achteren neemt. Als ik even opzij kijk, zie ik dat Tom de handdoek pakt, die bedoeld is om op bed te leggen voor het geval ik wel erg nat word. “Wie weet moet je van anaal ook wel squirten”, heeft Tom gezegd, “bovendien is het ook wel handig als ik straks veel glijmiddel gebruiken moet”. Wat dat laatste betreft: terwijl Tom mijn kontje met zijn wijsvinger neuken blijft, merk ik dat hij met zijn andere hand een straal glijmiddel tussen mijn billen laat landen. Het glibberige goedje stroomt omlaag naar mijn sterretje toe. Hoe fijn is dat? Nu is het geen probleem dat Tom zijn middelvinger bijsteekt. Twee vingers naast elkaar, ze neuken mijn kontje zonder dat het pijn doet. Ik kan het zwaar ademen niet meer tegenhouden. Ademen dat overgaat in kreunen, als ik ervaar dat Tom steeds dieper zijn vingers in mij steekt. “Voelt het nog goed liefje?”, vraagt hij bezorgd. Oh ja, dit voelt zeker goed, al was het maar vanwege de zorg die hij voor mij heeft. “Dan probeer ik er nog een vinger bij, goed?”, is het antwoord. Nogmaals laat Tom een straal glijmiddel tussen mijn billen landen en dan probeert hij met wijs, middel- en ringvinger mij te penetreren. Heel traag in kleine stapjes rekt hij mij stukje bij beetje op. Door alle gladheid lukt dat. Het is eerst een tikje gevoelig, maar ik ervaar dat dat maar heel eventjes zo is. En dan glijden zijn drie vingers heerlijk in en uit. Die overgave, mij niet schamen voor wat we doen, het is geweldig!

“Ik denk dat het wel gaat liefje, probeer het maar”, hoort Tom van mij. Ik hoef hem niet uit te leggen wat ik bedoel. Hij pakt het condoom erbij en schuift het om zijn hunkerende fallus. Vervolgens neemt hij de flacon glijmiddel erbij en laat een flinke hoeveelheid ervan op zijn lul landen. Dan hurkt hij iets omhoog, zodat hij op zijn voeten staat en zo over mij heen kan buigen, dat hij zijn stijve voor mij nauwe gaatje brengen kan. “Oh wat geil Alice”, zucht hij en duwt vervolgens zijn eikel tegen mijn sterretje aan. Ik druip van het glijmiddel, dat op de handdoek onder mij landt. Omdat Tom door blijft duwen opent mijn kringspier zich langzaam maar zeker. Weer voel ik de tegendruk die mijn kontje geeft. Het lijkt een beetje op pijn, of is het gewoon de sensatie? “Doe nog maar wat in het gaatje”, geef ik aan. Tom stopt even, beweegt iets naar achter met zijn pik en pakt de flacon. Er gaat nog een flinke hoeveelheid glad spul op zijn vingertoppen, die hij in mijn strakke holletje brengt. Nu moet het lukken. En jawel, als hij nogmaals zijn piemel tegen mijn kontje drukt, glijdt zijn hele schacht pardoes naar binnen. “Wooowww wat een prachtig gezicht!”, hoor ik achter mij juichen. En dan begint Tom mij traag te neuken. Zijn lul laat hij eerst een heel eind uit mijn kontje glijden, tot zijn eikel er nog net in zit en dan glibbert hij weer helemaal naar binnen. Het voelt voor mij geweldig, maar het is zo indrukwekkend dat ik niet nog meer sensatie aankan. “Jaaaa, zo is het goed Tom, niet harder hoor”, laat ik hem weten. Dat blijkt ook niet nodig. Ineens hoor ik achter mij een grommen van jewelste. Tom spuit het condoom helemaal vol en trekt dan zijn piemel terug. Nadat hij het condoom heeft dichtgeknoopt ploft hij naast mij op het bed.

“Jij bent niet nog een keer gekomen hè?”, vraagt hij hijgend. “Nee schat, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het was geweldig, zoveel als jij met mij rekening hebt gehouden. Een volgende keer zal het vast wilder zijn. Hoe was het voor jou dan?”. Tom lacht als hij bekent: “mijn uitkijk alleen al, schitterend. Ja het voelt wel veel strakker aan mijn ding, dus was ik maar zo klaar”. Ik moet ook lachen. “Fijn hebben we het hè?”, zeg ik. Tom knikt en kust me.

Wordt vervolgd.

jade

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

  1. Erik 01 aug 2022
  2. Tom 01 aug 2022
  3. Jade 01 aug 2022
  4. Tom 02 aug 2022
  5. Natalja 04 aug 2022
  6. Tom 08 aug 2022
  7. Suus93 10 aug 2022
  8. Natalja 11 aug 2022
  9. Chris 11 aug 2022
  10. Nikki 14 aug 2022
  11. jwbr 14 aug 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *