— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lang leve de liefde

Mijn hart heeft gebonkt van nervositeit. Ik heb de deur open gedaan en toen zag ik voor het eerst zijn gezicht. Dat heeft me nog zenuwachtiger gemaakt. In mijn dromen heb ik dit vooruit gezien, maar dat het ooit de realiteit zou zijn, daar heb ik niet op durven hopen. Het eerste dat opvalt zijn de grote bruine ogen, die me tintelend van vrolijkheid aankijken. Het ééndags baardje, het moderne kapsel en de kledingstijl, het is alsof hij vooraf heeft geweten wat ik het mooist vind. Voor zijn borst houdt hij een grote bos dieprode rozen vast en als we elkaar de gebruikelijke drie zoenen op de wang geven, valt me zijn mannelijke geur op. “Dit is teveel”, denk ik, “dit kan niet waar zijn. Deze match is er eentje uit een onrealistisch sprookje. Droom ik niet?” Daardoor ben ik niet helemaal bij de les. Met rode konen vraag ik: “wat is je naam ook weer, ik heb het niet goed gehoord”. Hij stelt zich voor als David. “Kelsey”, antwoord ik. We wisselen wat vragen en antwoorden uit, om op de hoogte te komen van onze achtergronden. “Waarom doet zo’n mooie dame mee aan een datingprogramma als Lang Leve De Liefde?”, vraagt hij mij, “jij kunt toch elke jongen zo mee naar huis nemen?” Ik leg hem blozend uit, dat ik daar niet naar op zoek ben. One-night-stands, ik heb er wel een aantal gehad, maar ik ben er ook op afgeknapt. “Het is allemaal zo voorspelbaar. In het begin vond ik het wel leuk hoor, maar je komt tot niks. Je bouwt er niks mee op. Ik hou van seks, graag zelfs, maar ik wil meer. Ik wil iemand die van mij houdt en niet alleen om mijn uiterlijk. En zo mooi ben ik nou ook weer niet, je moet niet overdrijven”. David kijkt me met verbazing aan. “Niet mooi?”, vraagt hij, terwijl hij grote ogen opzet. “Nou ja, er mogen wel een paar kilootjes af. En ik zou ook graag wat grotere borsten hebben”, zeg ik verlangend. “Nee joh, ik hou juist wel van wat meer -ja, hoe zeg ik dat netjes- gevuld. En je borsten, die passen toch goed bij je? Niet elke man houdt van die grote knoeperds hoor”, lacht hij, maar met gevoel van medeleven in zijn stem.

Deze dag zijn we de hele tijd druk met elkaar in de weer. We lachen veel, praten honderduit, maar als hij ziet dat ik een beetje moe van alle indrukken word, geeft hij me ook rust. Natuurlijk ben ik me eerst erg bewust van de camera’s, maar gaandeweg zakt mijn aandacht daarvoor weg. De zon schijnt op het grasveld van de riante villa en ik zit wat te lezen. Als David het huis uit komt lopen, zie ik hem in enkel een boxershort gekleed. “Hoi Kel, heb je zin om het bad in te duiken?”, vraagt hij. Omdat ik het televisieprogramma goed ken, heb ik op die vraag gerekend. Ik loop de slaapkamer in en algauw sta ik weer buiten met mijn bikini aan. Wat word ik bekeken als ik het warme water van de ronde houten kuip in stap. “Fiet, fiet”, klinkt het gefluit uit de mond van mijn match. “Joh, doe niet zo gek”, verweer ik mij, maar dat wordt met weerwoord beantwoord; “Je gelooft het niet hè, dat ik je mooi vind. Je weet niet half hoe lekker je bent!” Tegenover elkaar gezeten, wordt er genoten van het warme water en een fijn glas bubbels. En ik geniet van mijn uitzicht. “Zullen we een kaartje uit de vragenpot pakken?”, stelt David voor. Naast mij staat een vierkante glazen bak met kaartjes, waar ik er eentje uit pak. “Geef elkaar een zoen”, lees ik voor. Ik zie David glimlachen. “Maar dan moet het wel een echte zijn”, flap ik er achteraan. “Nou kom maar hier meisje”, hoor ik tot mijn grote vreugde.

Het is als in een romantische film. We liggen huid tegen huid in het warme bad. David heeft een arm om mij heen geslagen. Het warme water dekt onze verlangende lichamen toe. Ik leg een hand op zijn borst en breng mijn lippen naar de zijne. Hij kust me terug. Kleine smakgeluidjes klinken in de stilte. Tot ik mijn mond open en merk dat hij hetzelfde doet. Met de punt van mijn tong lik ik zijn lippen en zijn tong. Tintelend over mijn hele lichaam ontvang ik die in mijn mond. Zijn speeksel smaakt prettig fris. Grappig sluit hij zijn lippen om mijn tong en zuigt er een beetje op. Ik moet er een beetje om grinniken. Maar dan kussen we door, heftiger dan eerst. Mijn hand wrijft over zijn borst, maar ik merk dat hij mijn borsten niet beetpakt. Het maakt me blij, de familie thuis op de bank kijkt vast mee en dan is dit heftig genoeg. Wat zij gelukkig niet kunnen opmerken is dat er in mijn onderlichaam een prikkelend gevoel ontstaat. Oei, als de opwinding me nu maar niet in z’n greep krijgt. Mijn hand zakt iets van de borst van David naar zijn buik. En dan, heel stiekem -ik hoop dat de camera’s dat niet opmerken- glijdt mijn hand een enkele seconde onder water. Wat die registreert is waar ik op hoop. In zijn broek bevindt zich onmiskenbaar een knetterharde erectie. Gauw leg ik mijn hand weer op zijn borst. Na onze zoen kijk ik David in zijn ogen. Een brede lach speelt om zijn mond. Zijn ogen zeggen mij zonder woorden dat dit nog een staartje krijgt.

“Waar wil je dat ik slaap?”, vraagt David als we ons na het bad avontuur hebben afgedroogd, “als je de eerste nacht liever alleen slaapt, dan ga ik boven wel op de bank liggen.” Ik kijk hem aan in zijn gezicht. Hij heeft lieve ogen, maar het valt niet te ontkennen dat ze toch ook de nodige ondeugd uitstralen. “Nee joh”, beantwoord ik hem, “ga maar lekker naast me liggen hoor. We gaan immers enkel slapen. Maar ik wil nu eerst douchen!” Het hoofd van David is nu één groot vraagteken. We zijn immers net in bad geweest en dan nu nog douchen? En we hebben ons net afgedroogd. Ik kijk naar de camera’s in de slaapkamer en bedenk dat die er in de afgeschermde douche niet zullen zijn. “Je bent lief”, fluister ik en doe net alsof ik mijn date een kus op de wang wil geven. Dat doe ik ook wel, maar bijna onopvallend fluister ik in zijn oor: “kom zo maar stiekem achter mij aan als je het water hoort stromen”. En dan zeg ik hardop, zodat de microfoons het goed zullen oppikken: “ik heb het nu alweer warm gekregen, ik ga me nog even afspoelen hoor!” In mijn bikini loop ik de doucheruimte in. Die heeft een L-vorm. Zodra je het hoekje om bent, ben je onzichtbaar voor de camera’s. Ik ontdoe mij van het broekje en het bovenstukje dat ik draag en gooi het textiel in een hoek. Daarna draai ik aan de kraan, zodat heerlijk warme stromen op mij neerdalen. Het duurt een paar minuutjes, maar dan komt David het hoekje van de douchemuur om. “Ohh”, schrikt hij, “je bent..” Nog voor hij is uitgesproken duw ik mijn hand op zijn mond. Vervolgens pak ik de randen van zijn boxer, trek die omlaag zodat hij uit het kledingstuk stappen kan. Daar is die dan, zijn mooie stijve penis! Geknield kijk ik omhoog. Aan de glimlach van David te zien valt bij hem mijn brutaliteit in goede handen. Ik grijp zijn niet zo grote, maar wel lekker dikke mannelijkheid vast, schuif met mijn vingertoppen de voorhuid over de eikel en houd die onder de waterstralen. Nu weet ik dat die honderd procent schoon is. Tijd om die in mijn mond te nemen. Terwijl het douchewater stromen blijft, glijdt zijn eikel tussen mijn lippen. Ik zorg ervoor dat de onderkant van zijn lul op mijn tong rust. Nu kan ik met de punt van mijn smaakorgaan het toompje verwennen. Ik hoor David zachtjes zuchten, bewust als hij ervan is dat dit een spannend, maar ook een stil avontuur moet zijn. Mijn hand, die de geaderde schacht omvat, registreert hoe knalhard David’s geslacht is en dat die klopt van opwinding. Gedempt smakkend lik ik rondjes over de gevoelige randjes van de opgezette kop. Even kijk ik ernaar, net op tijd om te zien hoe er voorvocht uit het kleine gleufje druppelt. Ik lik het smakelijk op.

“Nu ik”, zucht David stilletjes, “anders kom ik al!” Als ik opsta, is hij het die knielt. Ik duw mijn onderlijf iets naar voren, zodat hij goed bij mijn kutje kan. Als hij zijn tong uitsteekt leg ik er mijn clitje op. “Mmmmmm”, laat ik hem heimelijk weten, “laat het maar zo”. Hij hoeft nu enkel zijn tong uit zijn mond te laten. Ik cirkel met mijn bekken mijn clit over zijn vochtige rozige kussentje. “Het lijkt wel of ik mezelf bef”, bedenk ik giechelend over mijn eigen creatieve inval. Ik duw nu mijn hele poes op zijn gezicht. Hij kan het niet laten zijn tong in een punt te veranderen en mijn vagina in te steken. Nu neuk ik al wiebelend op de gladde douchevloer zijn hele gezicht. Ik grijp zijn haar en duw zijn hoofd zo dat mijn schaamlippen zijn neus omkrullen. Ik neuk zijn reukorgaan als een bezetene. David gromt van geilheid. Echter, ook ik merk dat mijn climax niet zo heel erg ver weg meer is. “Ga staan”, commandeer ik. Als David dat doet spring ik in zijn armen. Ik sluit mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn lichaam. Daardoor staat mijn kutje helemaal open om de dikke pik van David te ontvangen. Die glijdt ondanks de dikte, maar dankzij mijn overvloedige vocht, eenvoudig naar binnen. David houdt zich niet in en begint toe te stoten. Ik voel duidelijk zijn gekromde dikke in mijn lichaam. De wanden van mijn vagina worden heerlijk gemasseerd door zijn staaf die in en uit mij pompt. Hangend in zijn armen schokt mijn lichaam op en neer. Mijn borsten steeds weer tegen zijn borstkas stuiterend. Ik zou het wel uit willen gillen, maar ik weet het tot zacht zuchten te beperken. Zelfs als het hoogtepunt over mijn heen dendert grom ik ingehouden. Mijn kutje krimpt samen, mijn lichaam trilt en ik bijt op mijn tanden. Een diep gevoeld “mmmmm” ontsnapt uit mijn keel. Ik knijp mijn armen en benen om het lichaam van mijn date, alsof ik nooit meer los zal laten.

Als ik dat dan toch gedaan heb, kniel ik voor de tweede maal voor David neer. Hij houdt zijn pik vast in zijn hand en masseert die in hoog tempo. Ik open mijn mond en steek mijn tong uit. “Kom maar lieverd”, fluister ik hem aanmoedigend toe. Wetend dat een vriendin mij vertelde dat onprettig te vinden, ik… ik hou er in een geile bui wel van! Dat is niet tegen dovemans oren gezegd. Een bijna ingehouden grom klinkt door de holle ruimte, als hij drie stralen sperma op mijn tong spuit. Het loopt over mijn lippen en kin. Ik keer mijn hoofd naar de stralen van de douche. Zo wast het water mijn tong en kin schoon. Ik zie het glibberige witte vocht over de vloer stromen richting het putje…

We hebben de kennismakingsweek volgemaakt. Zo is het niet alleen vanwege de temperatuur een warme week. Knipogend hebben we geconstateerd dat wij toch wel een heel hygiënisch stel vormen, want elke dag moet er gedoucht worden. Na vijf dagen verlaten we het Lang Leve De Liefde huis…. Samen!

Jade.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. manon 09 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *