— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De interim trainer, deel 2

Frank vertelt:

Karin is een beetje een artistiek, alternatief typje. Ik ben juist vrij zakelijk. Als aankomend IT’er heb je nu eenmaal te maken met nullen en enen en daarin is er weinig ruimte voor nuance. Wat ik later als werk wil gaan doen is bij de politie op internet op zoek gaan naar alles dat daarop strikt verboden is. Struinend op het darkweb spioneer ik dan naar zware misdaad. Daar komt overigens weliswaar een creatieve geest goed van pas, maar dat is heel iets anders dan dichten, schilderen en de kleurenleer. Kortom, Karin en ik verschillen nogal van elkaar. Nu zouden tegenpolen elkaar aantrekken, maar dat is een kwestie van ondervinden. In discussies zoekt zij geregeld de gulden middenweg, terwijl ik behoorlijk zwart-wit blijf. Hup, knoop doorhakken en zo gaan we het doen is mijn devies. Kortom, het is een lekker ding, de seks is fantastisch, ik geef echt om haar, maar ik ben er in mijn gedachten nog niet uit of we partners zouden kunnen zijn. Zou zij net zo direct kunnen zijn als ik?

“Heb jij ook vaak zin in seks?” Verbluft kijk ik Karin aan. Die onverbloemde vraag heb ik niet aan zien komen. “Ik namelijk wel”, gaat ze verder, “alleen heb ik momenteel niemand om het mee te doen. Jij wel? Ik hoorde althans van de meiden dat jij een soort begeerde vrijgezel zou zijn, klopt dat?” We zitten in een hoekje van de voetbalkantine. De training die ik gaf is afgelopen en ik zit achter een kopje koffie. Karin is bij mij komen zitten met een glas sinas in de hand. We praten eerst wat over voetbal, maar dan ineens gaat het gesprek over totaal andere zaken. “Waarom vraag je dat?”, reageer ik, “het is nogal direct wat jij daar vraagt.” Ik kijk Karin recht in het gezicht, maar ze bloost niet in het minst. “Nou ja”, vervolgt ze, “misschien heb je zin om eens langs te komen voor een .. uhhh… kopje koffie”. Bij dat laatste geeft ze mij een vette knipoog. Dat bakkie troost ben ik komen halen. Dat zijn inmiddels heel wat “kopjes koffie” geworden. Vol ongeloof dat dit me zo maar ten deel is gevallen. Mijn relatie is net over en dan een friend with benefits mogen zijn. Voor zolang het duurt. Dat begrijpen we beide. Aankomende zomer neem ik na de studie een sabbatical en ga ik op reis. “Jammer voor mij, leuk voor jou”, heeft Karin gezegd, “laten we dan maar volop genieten van de tijd die we nog hebben!” Ze verbaast me en geeft me hoop. Volkomen verrast dat mijn ideeën over haar misschien onjuist blijken.

Verlangend kijkt Karin mij aan. Hormonen zijn een wonderlijk iets. Juist nu ze menstrueert heeft ze nog meer zin in seks. Maar overal bloed tijdens het vrijen staat haar tegen. Ik zou dat minder erg vinden, een handdoekje is immers maar zo op het bed gelegd. Maar ik, als man, heb makkelijk praten. Karin voelt wat ik niet voelen kan. Daar ligt ze in al haar pracht naast me. Ik bewonder haar mooie borsten, haar buik, het netjes geschoren landingsbaantje boven haar meest vrouwelijke plekje. En het touwtje van de tampon die de vormen van haar gezwollen schaamlippen volgt. Ze slaat een arm om mijn schouders. Daardoor landt mijn hoofd ter hoogte van haar borsten. Ik pak er eentje vast en knijp er teder in. Karin zucht. Dan laat ik kusjes op haar borsten landen. De zachte huid volgt verend mijn lippen. Met mijn tong raak ik een harde tepel aan. Ik lik die heen en weer. Vervolgens draai ik met mijn tong cirkels over haar beide nippels. “Wat een lekkere tieten”, zoemt er door mijn hoofd, “wat geil ook dat ze er zo van geniet”. Dan kus ik een pad over haar buik, eindigend bij de navel. Plagend steek ik mijn tong uit om er rondjes om en op te likken. Ik hoor Karin lachen als ik mijn tong in het kuiltje van haar navel steek. “Niet doen, dat kietelt”, giechelt ze. Dan verplaats ik mij zo op het bed dat ik tussen haar benen hurk. Karin opent haar benen nu zo wijd ze kan en toont me optimaal zicht op haar kutje. “Bef me maar liefje”, hunkert ze.

Zo snel hap ik echter niet toe. Met de top van een wijsvinger glijd ik over haar dik geworden schaamlippen. Ze bewegen mee. Het is prachtig om te zien. Ik duw ze een beetje in om te kijken of er al vocht tussen haar lippen verschijnt. En inderdaad zie ik het glinsteren van haar nattigheid als ik die labia, met het touwtje er tussen,  voorzichtig open. Nu laat ik mijn vingertop door het dikkige vocht glijden, dat ik over haar plasgaatje en de binnenste schaamlippen verspreid. Weer steek ik mijn vinger een klein beetje haar kutje in om glibberig vocht op te vangen. Meteen breng ik mijn vangst naar haar clit, die zich uitnodigend aan mij toont. Mijn verlangen om Karin te likken, ruiken en proeven wordt nu te groot om weerstand tegen te bieden. Ik tuit mijn lippen en druk gulzige kusjes op haar kut. Aan de goedkeurende geluiden van Karin te horen, is zij daar precies op dit moment aan toe. Ik lik haar nat op en geniet van de smakelijke zoetigheid. Alle indrukken van smaak en geur, het zuchten en de zachtheid van haar huid maken mij zo geil dat er weer leven in mijn pik komt. En dat terwijl ik nog maar kort geleden hardgrondig ben klaargekomen! Ik besluit daar gebruik van te maken. Naar Karin toeschuivend pak ik mijn piemel vast en trek de voorhuid naar achteren, zodat de eikel geheel bloot komt te staan. Ik benader Karin’s kutje nu met mijn lul en glijd met de kop over haar clitoris. Die glibbert van haar eigen vocht. Ik behandel mijn pik alsof het een dildo is en beweeg figuurtjes over haar clit. Ik teken zo, met mijn eikel, kletsnatte letters op en over haar genotsknobbeltje. Dan zie ik de mogelijkheid om Karin nog intenser te laten genieten.

Mijn andere hand breng ik naar onderen. Ik omvat met mijn hele hand een bil en knijp er gevoelig in. Dat doe ik ook met de andere bil. Aan de wijze waarop Karin nu haar kontje van het bed omhoog brengt is te merken dat ze het verrukkelijk vindt. Ondertussen blijf ik met mijn lul haar kittelaar bewerken. Oh wat zou het heerlijk zijn als ik mijn pik nu in haar kon steken. En dan onbedaarlijk toestoten. Ik laat die gedachten los als ik zie dat  Karin nu zo nat is dat het vocht haar kutje uit lekt en over haar sterretje stroomt. Die kans op nog meer opwinding laat ik niet voorbij gaan. Ik klets vervolgens tikjes met mijn lul op haar clit en ondertussen laat ik een wijsvinger haar kontje inglijden. Dat gaat zonder enige moeite, nu haar kringspier zo nat is. “Oh ja, lieverd, ga door”, smeekt Karin. Met de schacht van mijn pik glibber ik stevig over haar clitoris en mijn wijsvinger neukt haar kontje in een daverend tempo. “Oh ik kooommm”, hoor ik haar hunkerende stem. En inderdaad, haar lichaam begint nu stevig te schokken, het hijgen wordt grommen, tenen krommen, haar gezicht verraadt totale overgave aan het moment en daar tuimelt ze over de rand. “Ooohhh”, klinkt het door de kamer, als er een orgasme door haar lichaam dendert. En ook ik houd het niet meer. Terwijl het onderlijf van Karin terug op het bed ploft, ruk ik stevig aan mijn lul. Krampen doen mijn ballen zeer als ik op de buik van Karin klaarkom. De hoeveelheid zaad is minder, maar de hevigheid van mijn hoogtepunt is er niet minder om.

Even later liggen we nahijgend in elkaars armen. “Weet je, ik vind dit zo geweldig”, bekent Karin, “ik vind het maar wat moeilijk dat dit niet veel langer duren kan.” Dat ze daarbij op mijn sabbatical doelt is duidelijk. Wat moet ik nu? Mijn beeld van haar blijkt niet te kloppen. De ervaring met haar opgeven brengt mij van mijn stuk. En flap ik er zomaar uit wat ik vooraf niet bedacht heb: “bedenk maar eens of je met me mee wil”… Er verschijnt een glimlach op haar gezicht.

jwbr

WAT VIND JIJ?
– Welke ervaringen heb jij met een friend with benefits?
– Ga jij verder dan alleen orale seks tijdens je periode? Waarom wel of niet?
– Voor gebruikers van een Beppy: hoe bevalt die?
(ps: https://www.beppy.com/ )

 

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Thomas 19 mrt 2023
  2. jwbr 19 mrt 2023
  3. Thomas 19 mrt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *