— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

FRIS EN FRUITIG GENIETEN, DEEL 3

“Hé Ellen, ik heb ‘m in”.

Linda kijkt me met schalkse ogen aan. Ik schaterlach. Mensen kijken om naar ons twee, maar ik doe net alsof zij en ik elkaar een grap hebben verteld. In werkelijkheid weet ik waar mijn beste vriendin het over heeft. Ze heeft vast op internet weer eens iets ondeugends aangeschaft.

“Wat?”, fluister ik terug. Op het terrasje is ieder weer bezig met hun gesprekken.

“Van achter”, reageert Linda cryptisch, “een kleintje hoor”. De wangen onder haar zonnebril kleuren rood.

“Dat meen je”, ga ik verder, “doet het niet zeer?”

Linda schudt ontkennend haar hoofd; “dat valt juist ontzettend mee. Ik dacht altijd dat het daar een uitgang was en geen ingang. Dat het me teveel pijn zou doen om van te genieten. Nou joh, ik kan je vertellen, het is juist heerlijk!”

Ik kijk nog even om te zien of er geen luistervinken ons in de gaten hebben. Op gedempt geluidsniveau ga ik verder: “maar heeft Rob dan…?”

Aan het knikkende gezicht en de blijde blik merk ik dat mijn vriendin voor het eerst anaal heeft gedaan. Nou moe, zij wel! Ik vind naar het toilet gaan altijd al een hele onderneming. Voordat dat ene lukt, dan ben ik wel even onderweg. Wat is mijn sluitspier toch strak!

Als ik ons huisje binnenkom is de lucht in de kamer niet te harden.

“Hoi schat”, klinkt het, “je bent net op tijd, jij mag Joëlle verschonen!”

Frank meent dat niet, hij is al druk in de weer met een washand, een handdoek en een schone luier. “Jeetje, wat was het veel deze keer”, kwettert hij vrolijk verder. “Ja, dat vermoedde ik al”, reageer ik op de poeplucht. Het maakt ons kleintje niets uit, dat lacht vrolijk onder de handen van mijn lief en trappelt zo met haar beentjes dat je op moet passen dat de bruine spetters niet door de lucht vliegen.

“Gezellig gehad?”, vraagt Frank, terwijl de verschoning vordert. “Ja hoor, vertel ik later wel”.

Er heerst een ontspannen sfeer in onze slaapkamer. Joëlle ligt heerlijk te ronken in haar ledikantje. Wij liggen naast elkaar in ons bed.

“Ze had een buttplug in. Linda bedoel ik. Dus ik vroeg of dat niet pijnlijk is. Zegt ze van niet. Sterker nog, ze genoot ervan. Wat vind je daar nu van?”, begin ik ons gesprek.

“Leuk voor haar toch?”, antwoordt Frank, “maar je klinkt nogal jaloers”. Hij grinnikt erbij. En mijn wangen kleuren. Frank heeft mij altijd door. Want natuurlijk heb ik vanmiddag op het terrasje zitten fantaseren.

In gedachten heb ik mijn vriendin gezien met die plug tussen haar billen. En ook hoe Rob die eruit haalt en zijn hele mannelijkheid bij haar naar binnen schuift.

“Eigenlijk wil jij zelf ook wel”, raadt Frank mijn gedachten, “maar je geneert je er ook een beetje voor. Heb ik gelijk of niet?” Er rest mij weinig dan toe te geven dat ik er meer over nadenk dan praat. Als gevolg van mijn jeugd waarin er nooit over seks gesproken werd. En al helemaal niet toen ik op een avond in mijn bed op mijn buik ging liggen en mijn sterretje met een vinger beroerde. En verdikkie, dat was nog hartstikke lekker ook. Wat heb mij geschaamd! Ik ben het blijven doen zonder er maar een enkel woord aan te wijden.

Als ik Frank dat vertel kijkt hij me vriendelijk aan. Hij begrijpt mij en is altijd bereid om te kijken hoe we met een situatie verder kunnen.

“Zo’n ervaring laat je nooit meer los hè? Het is alleen zo vervelend dat het zo geheimzinnig wordt. Maar er is niets om je voor te schamen hoor, wat fijn voelt dat voelt gewoon fijn. Je hebt altijd gezegd dat je anus een uitgang was en geen ingang, net als Linda dat zei toch? Maar dat zeg je immers ook als je aanvoelt dat iets niet mag?”

Ik knik. Frank heeft gelijk. Ik moet me niet vasthouden aan dingen die vroeger zo waren. Levend met iemand die in alles zo fris en fruitig reageren kan. Licht en vol humor.

“Weet je wat schat, ik zal je daar eens eventjes heel voorzichtig verwennen, is dat goed? Doe je slipje maar uit en ga op je buik liggen.”

Hem aankijkend en me afvragend of hij het meent, ontdoe ik mij van mijn kleine broekje. Vervolgens keer ik mij om, mijn gezicht in het kussen. Het restje schaamte in mij zorgt ervoor dat ik van hem afkijk, in de richting van de gordijnen.

Niet veel later lig ik te genieten van grote handen die mijn hele rug strelen. Tussen mijn schouderbladen door wrijven ze naar mijn nek. Hier en daar wordt er zachtjes geknepen. Dan wordt er over mijn haar geaaid en langs mijn slaap. Daardoor verlaten de restjes spanning van de dag mijn hoofd en lijf. Een diepe stilte vult de slaapkamer, als een oceaan van rust. Geen vergaderingen of boodschappenlijstjes, geen zorgen of onze dochter wel goed eet en geen herrie van de televisie. Het is vrede in mijn hoofd.

Hoe langer Frank door masseert, hoe meer ik mij inleef in de concentratie van stilzwijgendheid. Ik volg zijn handen, hecht me aan zijn vingertoppen en zijn handpalm.

“Ga maar even op je knieën”, laat Frank weten.

Dat betekent nog eens een keer lekker op z’n hondjes. Daar ben ik altijd voor in, de vochtigheid van mijn kutje laat dan ook niets te wensen over. Het duurt maar een paar tellen tot hij zijn erectie bij mij naar binnen schuift. Dat voelt altijd zo prettig compleet.

Uiterst traag glibbert zijn penis langs de wanden van mijn vagina. Het biedt een heerlijke overgang van het relaxte masseren naar wat stampende seks gaat worden.

Dan ineens voel ik hoe Frank een hoeveelheid speeksel op mijn anus laat landen. Warm en nat. Met een vingertop glijdt hij rondjes over het sterretje. Het vormt een geile combinatie, de dikke piemel die mijn kutje verwent en de vederzachte aanrakingen tussen mijn billen.

“Oh wat ben je toch lekker”, kreunt Frank. Hij duwt met zijn vingertop tegen mijn kontje. Omdat hij dat zo nat gemaakt heeft, floept zijn vinger maar zo naar binnen. Ik knijp met mijn kringspier in zijn vinger. Verdraaid, dat doet helemaal geen pijn. In tegendeel, ik weet dat hij lange, slanke vingers heeft en dat komt nu goed uit. Zoals zijn penis nu in mijn kutje zit, zo zit zijn vinger achterin. Steunend op mijn ellenbogen concentreer ik mij op de prikkelende gevoelens daar aan de andere kant van mijn lichaam. Dan gaat het lichte in en uit bewegen over in zachte stoten.

Het heerlijke neuken is begonnen. Genietend dringen beelden binnen die ik van films herken. Twee mannen en één vrouw. De ene neukt tussen haar billen, de ander haar kutje. Wat ik nu voel is -wat bij het kijken naar zo’n tafereel- zo opwindt. Dat ik geen kant meer op kan. Gevangen door twee kerels die me nemen. Ze houden mijn lichaam vast met hun gretige handen. Vanuit hun heupen stoten ze toe. Mijn kutje in en uit, mijn kontje ook.

“Oh wat ben jij een geil ding”, zucht en gromt Frank.

Hij voert het tempo op. Eerst wisselt hij af. Gaat zijn pik bij mij naar binnen, dan gaat zijn vinger in omgekeerde richting. Maar nu het echt stoten wordt, gaan zowel zijn piemel als zijn wijsvinger diep mijn lichaam in.

In de tussentijd ervaar ik hoe de ballen van Frank tegen mijn vulvalippen kletsen. Ik breng een hand onder mijn lichaam tot aan mijn vulva en beroer daarmee mijn clit.

Geneukt worden in twee gaatjes en mijn eigen vinger die mijn clit betovert. Dat doet mij over het randje kieperen. “Ohhhh”, kreun ik hard. Krampjes razen door mijn vagina, tintelingen kriebelen aan mijn knopje, ik knijp mijn sterretje dicht van uiterste verrukking. Het orgasme is zo intens dat ik met mijn buik op de matras plof.

Daardoor schieten de vinger en de piemel van Frank mijn lichaam uit. Het is niet erg, want slechts een paar tellen later hoor ik de stem van mijn lief. Zijn donkere mannenstem gromt en ik voel warme druppels op mijn rug landen. Frank gebruikt ze als massageolie. Hij wrijft mijn hele rug in met zijn sperma. Zo lekker warm en glibberig.

Liggend en tot rust gekomen zie ik dat mijn lover even later de badkamer opzoekt. Als ik de douche hoor stromen, klim ik van het bed. Samen staan we in de douchecabine te zoenen, onder de stralen van het verfrissende water.

Of we ooit een stap verder zullen gaan wat anale seks betreft? Ik heb geen idee. Wie weet… maar dit was fantastisch genieten voor twee. En daarna weer fris en fruitig in de pyjama. Wat een feest!

Janina.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *