— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Georgia in Italië Hoofdstuk 4: Kiezen of delen

Met z’n drieën proosten ze op een gezellige avond en krijgt Georgia van Franco en Samuel te horen wie nou wie is en wie wat doet. Ook krijgen ze een tour door het huis, en stelt Samuel Georgia voor aan zijn ouders. “Wat een lieve mensen, jouw ouders Samuel”, ze is erg onder de indruk van hoe warm de familie is. De avond vordert, en een deel van de gasten is weg, een ander deel van de gasten is nog harder aan het feesten. De sfeer zit er goed in, Georgia verkent de boel even alleen en maakt een praatje met een stelletje. Ze drinken samen een drankje. Georgia en Lucia dansen gezellig samen. Zij trekken de aandacht van de omstanders, er wordt gefloten en geklapt. Na nog op drie nummers gedanst te hebben, krijgt Lucia, een goed idee. Ze pakt Georgia’s hand en loopt richting het trappenhuis. Nieuwsgierig volgt Georgia haar nieuwe vriendin naar boven. Na 45 treden verdeeld over drie trappen, zijn ze op de bovenste etage. Hier is Georgia nog niet geweest tijdens de tour die Samuel haar gaf eerder die avond.
“Ben je er klaar voor?”, vraagt Lucia en opent een stevige deur die leidt naar het dakterras.
“Wow, dit is echt supervet, oh kijk nog een jacuzzi”, antwoordt Lucia op Georgia’s enthousiaste reactie, “Exactomento, top secret.” Er is nog niemand op het dakterras, maar als Lucia dit weet, zullen meerdere dit toch wel weten, vraagt Georgia zich af. Lucia laat er geen gras over groeien en begint zich uit te kleden om de jacuzzi in te stappen. “Kom er gezellig bij, het is heerlijk”. Georgia kan de uitnodiging natuurlijk niet afslaan en begint met het ontdoen van haar knielaarzen. Daarna is haar jurkje aan de beurt. Voorzichtig laat ze de rits open glijden en voelt dan hoe de kanten mouwen van haar schouders afzakken. Gevolgd door haar beha en haar string, die ze op haar stapeltje kleding legt. Met harde tepels van deels de opwinding en het koele briesje op het terras, laat ze zich in het water zakken. “Oh wat is dit heerlijk, wat een goed idee Lucia”. Al is het rustig op het terras, het maakt voor Georgia niets uit, even weg uit de drukte en genieten.

“Ik hoorde dat Samuel jou wel erg leuk vindt”, zei Lucia vragend. “Ohja? Ik vind hem ook erg leuk”, antwoordde Georgia terug. “Ja, ik hoorde ook dat Franco jou heel erg leuk vindt”, vervolgt Lucia. Georgia krijgt er blosjes van op haar wangen. “Ja ik vind Franco ook heel erg leuk”. Lucia barst in lachen uit, en geeft Georgia groot gelijk en knipoogt. Gezellig kletsen Lucia en Georgia over die twee jongens en nog meer meidengeklets. Je kent het wel. Dan gaat de terrasdeur open en komt de knappe vriend van Lucia het terras opgelopen. “Daar zit je dus, ik was je al aan het zoeken. Oh hey Georgia, jouw vrienden zijn jou ook aan het zoeken”, zei Lucia’s vriend Marco. Georgia bedankt Marco voor het doorgeven. Marco trekt op zijn onderbroek na zijn kleding uit en komt ook de jacuzzi in. Georgia voelt zich toch niet echt op haar gemak. Op het moment dat ze zich dapper genoeg voelt om de jacuzzi te verlaten, en aanstalten maakt om dit daadwerkelijk te doen, komt Franco het terras opgelopen met een heel grote handdoek en een tasje met wat kleine spullen. Achter hem aan komt Samuel ook het terras op gelopen met een stapeltje handdoeken en een fles wijn. “Hey daar ben je Georgia, ik werd al ongerust”. Franco komt aangesneld en neemt plaats in de jacuzzi, hij en Samuel hebben zich goed voorbereid met die zwembroek die zij aanhebben. Samuel en Franco zitten nu allebei naast Georgia. Georgia voelt zich nogal naakt tussen de twee heren in, wat haar ook best wel opwindt. Lucia, glimlacht naar Georgia, omdat ze het net uitgebreid gehad hebben over deze twee heerlijke jongens. Net als Marco in de ontspanning is gekomen, laat Lucia weten dat ze nog een drankje wil doen aan de bar bij de DJ en knipoogt nog een keer naar Georgia. Marco mompelt dat hij net zo lekker lag maar dan gaan ze er toch uit.

Van een ontspannen sfeer naar een ongemakkelijke sfeer, naar een opgewonden gespannen sfeer. Georgia kijkt links van haar en ziet Franco tevreden naar haar kijken. Dan kijkt ze rechts van haar en ziet zij Samuel lief en geil naar haar lachen. Beide mannen hebben een hand op haar been gelegd en de spanning loopt op. Georgia wil beide heren, hier in dit moment maar wil niks forceren. Gelukkig maakt Franco een random grapje waar ze alle drie om moeten lachen en dat breekt de spanning. Franco schenkt voor Georgia, zichzelf en Samuel een lekker glas wijn in en de gesprekken komen steeds natuurlijker. Na een half uur gaan de gesprekken over seks en ervaringen.

“Georgia, wat is jouw ultieme seksuele fantasie?” Dat is een directe vraag denkt ze dan, maar die fantasie weet zij wel, daar kan ze ook wel een kort antwoord op geven. “Ik hoop dat die fantasie snel uit komt”, zegt ze dan. Waarop de heren nog meer vragen krijgen, en willen dat zij meer vertelt. “Seks in een jacuzzi met twee geweldige mannen tegelijkertijd”. En dat was het moment, dat ze niet meer terug kon, en ze verstopte haar gezicht in afwachting van een reactie van Franco en Samuel nu ze het heeft gezegd. Het is ineens stil, Franco en Samuel kijken elkaar aan en kijken dan naar Georgia. Zij halen haar handen uit haar gezicht weg, en geven Georgia allebei tegelijkertijd een kus op haar wang, elk een kant. Georgia, die haar ogen ook heeft dichtgeknepen, opent ze voorzichtig en kijkt naar Franco en naar Samuel. “Sorry als eh, ik zou dit ook niet zomaar met alle mannen kunnen, maar ik vind jullie allebei zo speciaal, en leuk, ik kan onmogelijk kiezen tussen jullie”. “Nou, kom maar voor de draad ermee, ik heb het gezegd nu jullie, wat zijn jullie seksuele fantasieën? Franco fluistert in Georgia’s oor: “mijn fantasie zou zijn dat ik jou een andere man zie verwennen en hij jou. Georgia hoort wat Franco zegt en krijgt het nu wel erg warm. Samuel fluistert in haar andere oor: “dat jij lekker kreunt, terwijl ik je kutje lik in deze jacuzzi en je Franco lekker pijpt”.

Nu heeft Georgia het niet meer en Franco neemt Georgia’s gezicht in zijn handen. Hij geeft haar een heerlijke tongzoen terwijl Samuel Georgia’s benen wat meer uit elkaar duwt. Met zijn vingers streelt hij tussen haar schaamlippen. Een kreun ontsnapt uit haar mond en Samuel fluistert geil: “ja Georgia, laat je maar gaan”. Franco masseert Georgia’s borsten en kust haar in haar nek. Samuel kust haar ook in haar nek. Het tempo is nog rustig maar beide mannen beginnen wat sneller adem te halen en zo nu en dan ontsnapt er ook een kleine kreun aan beide kanten. Georgia voelt aan Franco en aan Samuels pik tegelijkertijd die zij zelf al hebben bevrijd van de hippe zwembroek. Beide pikken zijn hard en voelen heerlijk aan. Steeds sneller beweegt ze haar handen op en neer. Franco streelt Georgia’s clitje, terwijl Samuel met twee vingers haar kutje in is gegleden en langzaam heen en weer beweegt. Om de beurt zoenen ze Georgia en ze kreunt steeds vaker en het volume neemt toe. “Oh je bent zo heerlijk Georgia”.

Wordt vervolgd…

Soulwritten

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Edwin 28 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *