— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ibiza

Langzaam beweegt ze tussen de mensen die, net als zij, hadden gekozen om naar één van de hipste clubs van Ibiza te gaan. De bekende DJ draait buiten op een verhoogd podium, waar ook een viertal sexy danseressen zwoel beweegt op de heerlijke beat van de muziek. Een mooie lichtshow en perfecte aankleding complementeren het geheel. De club ademt klasse uit. De bars, lounge- en VIP-plekken, alles klopt. En het publiek past precies bij deze club: stijlvol geklede mannen en vrouwen, voornamelijk tussen de dertig en veertig, waarbij de dames niet alleen stijlvol zijn, maar zeker ook sexy.

Susan was hier al veel vaker geweest, maar dan steeds met haar echtgenoot Rob. Bij aankomst aten ze altijd een hapje in het restaurant dat een mooi uitzicht had op het strand. Daarna wandelden ze dan over het strand en als het feest begon stonden ze veelal op de dansvloer. Suzan had tijdens deze avonden nooit over mannelijke aandacht te klagen. Ze was begin veertig, maar haar lichaam kon nog altijd moeiteloos concurreren met dat van jongere vrouwen. Benen die, zeker met de hoge hakken die ze altijd droeg, heel lang waren, een platte buik en borsten die echt niets van haar leeftijd deden vermoeden. Een aantal jaar geleden baalde ze nog weleens dat haar borsten niet wat groter waren, maar nu was ze er ontzettend blij mee. Ze kon moeiteloos elk jurkje aan zonder een bh te dragen. Ook haar echtgenoot Rob had over aandacht niet te klagen. Zijn lichaam was nog strak en zijn licht grijzende wat krullende haar maakte hem zeer aantrekkelijk. Dit samen met zijn zelfverzekerde, ietwat arrogante uitstraling, maakte dat vrouwen vaak zijn aandacht probeerden te trekken.
Tijdens deze feestjes flirtten ze er beiden altijd lustig op los, maar het ging nooit te ver. Op één van die avonden, waarbij ze beiden net wat meer gedronken hadden dan gebruikelijk, had Suzan in een opwelling aan haar echtgenoot verteld dat ze er regelmatig over fantaseerde dat zo’n avond niet alleen bij onschuldig flirten zou blijven. Rob had haar aangekeken en verteld dat hij daar ook regelmatig over fantaseerde. Ze hadden beiden moeten lachen, maar voordat ze iets had kunnen zeggen, had hij gezegd “Mijn fantasie is niet wat jij denkt hoor. Ik fantaseer er namelijk niet over om verder te gaan met een andere vrouw, maar dat jij verder gaat met een andere man.” Ze had die woorden even op zich moeten laten inwerken, want dat was wel het laatste wat ze had verwacht. “Tsjee, dat had ik niet verwacht”, had ze gestameld. Rob had haar aangekeken: “Ik denk dat we elkaar maar eens meer moeten vertellen over onze fantasieën. En misschien moeten we dan ook eens kijken, of we onze fantasieën uit zouden willen laten komen.”
Die avond, maar ook de weken daarna terug in Nederland, hadden ze het nog vaak over hun fantasieën. Ze wisten beiden al vrij snel dat ze hun fantasie werkelijkheid wilden maken, maar dat het op een manier zou moeten, waarbij ze zich beiden fijn zouden voelen.
Uiteindelijk hadden ze besloten dat ze weer een weekendje naar Ibiza zouden gaan. Suzan zou dan alleen naar de club gaan en Rob zou wat later ook komen en op afstand alles bekijken. Dit betekende dus wel dat, als Suzan verder zou willen gaan dan flirten, dit bij de club zou moeten gebeuren. Dit was voor hen beiden dé manier waarop het eventueel zou kunnen. Suzan wilde niets doen waar Rob pas later van zou horen en ook Rob wilde heel graag zien wat er zou gebeuren.

En nu loopt ze hier dus in haar eentje, tussen al deze mensen. Ze draagt een donkerblauwe satijnen jurk met een lage, open rug. De mooie stof bedekt maar net haar borsten. En de split van haar jurk reikt tot ver op haar bovenbeen. De hooggehakte open schoentjes maken het plaatje compleet. Deze keer heeft ze naast haar bh, ook haar stringetje uitgelaten, hetgeen maakt dat ze zich ontzettend sexy voelt. Maar toch voelt ze zich ook ietwat onzeker, nu ze hun fantasie uit willen gaan voeren.
Ze loopt naar de bar om een drankje te gaan halen, maar voelt ineens een aantal blikken op zich gericht. Als ze zich omdraait ziet ze vijf zeer aantrekkelijke mannen, waarschijnlijk iets jonger dan zij zelf. Alle mannen zijn lang, met een goed lichaam, waarbij hun kleding dat nog eens accentueert. Een glimlach glijdt als vanzelf over haar gezicht. Het kost de mannen weinig moeite om haar aandacht te krijgen en al snel krijgt ze de vraag gesteld of ze alleen is. Het antwoord op deze vraag, net als op het antwoord op een aantal andere vragen, heeft ze met Rob besproken. Ze zal zeggen dat ze op vakantie is met vriendinnen, maar dat ze vanavond alleen is, omdat haar vriendinnen geen zin hadden om uit te gaan.

De woorden vloeien nu dan ook als vanzelfsprekend uit haar mond. Gezellig praten ze verder en ook wordt er door alle mannen met haar geflirt. De man die naast haar staat is wel heel aantrekkelijk: lang, brede schouders, krullend haar en een strakke kaaklijn. Hij heeft zijn hand inmiddels op haar blote rug gelegd. Ze voelt dat zijn hand langzaam naar beneden, naar haar billen, gaat. Ze voelt dat hij zich afvraagt of ze een slipje aan heeft. Op dat moment reikt één van de andere mannen haar een drankje aan. Terwijl ze het aanneemt, fluistert de man in haar oor “Mmmmm, dit voelt zo ontzettend lekker.” Ze glimlacht naar hem en zegt “Dank je.” Ze probeert zich te concentreren op het gesprek, maar de hand die steeds over haar billen gaat, maakt het haar niet gemakkelijk. Ook dat ze stiekem probeert te kijken of ze Rob ziet, maakt het haar moeilijk zich te ontspannen. Uiteindelijk besluit ze zich even te excuseren, om naar het toilet te gaan. Ze zet haar drankje neer en loopt weg. Eénmaal buiten het gezichtsveld van de mannen ziet ze Rob. Hij trekt haar mee in een hoekje en kust haar op de mond. “Het gaat goed, he?” vraagt hij. “Volgens mij zijn ze allemaal wel geïnteresseerd.” Ze is blij verrast dat hij alles heeft gezien. Ze haalt diep adem en zegt dat ze het ontzettend spannend vindt, maar ook heel erg geil. “Alleen al de gedachte dat ik met één van deze mannen meer mag doen dan flirten windt me zo op. Ik vind ze allemaal heel aantrekkelijk, maar degene met de hand op mijn billen, springt er voor mij bovenuit.” Rob zegt haar dat ze haar gevoel moet volgen en dat hij zeker op de achtergrond blijft om alles te bekijken. “Dus, je hoeft alleen maar te genieten.” Hij geeft haar een kus en zegt “Ga maar snel terug.”

Ze loopt terug naar de mannen en ziet dat twee mannen inmiddels met andere vrouwen in gesprek zijn. De overige drie, waaronder haar favoriete man, vestigen hun aandacht meteen weer op haar. Ze voelt meteen weer de hand op haar billen. “Heb je enig idee, wat je met me doet, met deze jurk?” fluistert hij. Voordat ze kan antwoorden, kijkt ze even naar de andere mannen. Maar die hebben inmiddels in de gaten naar wie haar voorkeur uit gaat en zijn met elkaar in gesprek gegaan. Ze kijkt hem aan en glimlacht. “Vertel het me”, zegt ze. Haar mond raakt nu bijna zijn oor. “Je maakt ze zo geil. Ik kan alleen maar denken aan wat er onder die jurk zit.” Ze beseft dat ze nu op het punt is gekomen, waar ze het al zo vaak over gehad hebben en ze besluit er voor te gaan. Ze draait haar gezicht en haar mond raakt bijna de zijne. “Ik moet zeggen dat jij me ook niet onberoerd laat” en haar lippen raken heel even de zijne. “Ga je mee?”, vraagt hij vervolgens, waar hij heel even haar hand pakt. Ze knikt en weet dat er nu geen weg meer terug is en dat ze dat ook niet wil. Ze begeven zich door de menigte en bereiken uiteindelijk het strand. Hij kijkt haar vragend aan. “Deze club is hier voor niet echt gemaakt, denk ik.” Ook dit stuk heeft ze al met Rob besproken. Als ze zich met iemand zou willen terug trekken zou ze naar het beschutte stukje bij het strand gaan, waar bijna nooit mensen komen, maar waar Rob wel de mogelijkheid heeft om op afstand stiekem mee te kijken. “Ik denk dat ik wel iets weet”, zegt ze dan ook en pakt zijn hand.

Als ze de plek bereikt hebben drukt hij zijn lippen op haar mond, waarbij zijn tong meteen de hare vindt. Van tederheid is geen sprake, het is pure lust. Terwijl ze kussen, gaat zijn hand over haar billen en drukt hij haar strak tegen zich aan. Ze voelt zijn stijve pik door de dunne stof van haar jurk heen. Zijn andere hand gaat naar haar borsten. Hij voelt eerst door de stof heen, maar meteen daarna gaat hij met zijn hand in haar jurk en begint hij haar borsten te kneden. “Wat is dit geil”, fluistert hij. Ze merkt dat zij ook een geilheid ervaart, die ze echt nog nooit zo heeft ervaren. “Vind je het lekker?” vraagt ze. Hij knikt. “Toen ik je zag, wist ik het al. Ik was zo getriggerd door je. Je jurk die je lekkere lichaam zo goed doet uitkomen.” Ze kussen weer en ze duwt nu zelf haar onderlichaam tegen het zijne aan. Ze voelt dat haar kutje al zo nat is, dat haar kutsap er uitloopt. Zijn hand gaat via haar split onder haar jurk gaan en bereikt doelgericht haar kutje. “Oh wat ben je nat!” kreunt hij. Zijn vinger gaat in haar kutje, meteen gevolgd door een tweede. Hard en snel bewegen zijn vingers in en uit haar. “Alsjeblieft, nog een vinger erbij”, kreunt ze, waarbij haar lichaam mee beweegt met zijn vingers. Op het moment dat hij zijn derde vinger erbij stopt, voelt ze dat ze klaar komt. Haar lichaam schokt en haar kutsap vloeit nu rijkelijk. Terwijl ze nog nageniet, ziet ze dat hij op z’n knieën gaat en haar kutje begint te likken. Ze wist niet dat het kon, maar ze voelt dat ze nogmaals gaat klaarkomen. Hij likt haar kutje, terwijl hij met een vinger, nu langzaam, in en uit haar kutje gaat. Voordat ze het beseft, komt ze weer klaar. Ze kijkt hem aan. “Dit is zo ontzettend heerlijk”, fluistert ze, waarbij ze zijn broek los maakt en verheugd is als ze ziet dat zijn pik groot en stevig is.

Ze gaat op haar knieën en neemt ‘m zachtjes in haar mond. Haar tong maakt rondjes om het topje van zijn pik. Ze voelt hem sidderen van genot. “Dieper, dieper”, kreunt hij. Meteen neemt ze zijn pik zo diep in haar mond als ze kan en gaat snel op en neer. Als ze voelt dat hij zijn hoogtepunt gaat bereiken, stopt ze even. Ze kijkt hem aan en ziet de geilheid in z’n ogen. Vervolgens gaat ze weer met haar tong over zijn topje en likt ze met haar tong langzaam zijn pik. “Alsjeblieft”, kreunt hij. “Ik houd het niet meer.” Op dat moment pakt ze zijn pik weer diep in haar mond. Zijn handen gaan over haar hoofd en ze weet dat het nu niet meer lang kan duren. Ze haalt haar mond van z’n pik en kijkt hem aan. “Spuit m’n mond vol”, zegt ze. En ze opent haar mond, waarbij ze haar haar tong naar buiten steekt. Hij pakt zijn pik en trekt er aan. Meteen spuit zijn zaad over haar tong en gezicht. Met haar vingers gaat ze over het zaad op haar gezicht en likt deze vervolgens af. Dan neemt ze zijn pik zachtjes in haar mond en likt deze helemaal schoon. Uiteindelijk komt ze omhoog en kijkt ze hem weer aan. Hij doet z’n pik weer in z’n broek, waarbij hij haar op de mond kust. “Zo dame, jij weet hoe je een man moet verwennen. Dit was zó geil.” Ze glimlacht en schikt haar jurk weer enigszins netjes. “Ik wil je telefoonnummer” zegt hij. “Ik wil vaker seks met je. Maar je moet discreet zijn, ik heb namelijk heel wat te verliezen.” Ze kijkt hem uitdagend aan. “Geef me jouw nummer maar en misschien neem ik nog wel contact op. En dan zal ik zeker discreet zijn.“Ze kust hem op de mond en draait zich om. Terwijl ze weg loopt, hoort hij nog haar laatste woorden: “En wees gerust. Als ik je zo dadelijk zie, zal ik ook zeker discreet zijn.”

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Adry 13 mei 2021
  2. Loesje 14 mei 2021
  3. Adry 14 mei 2021
  4. marco 22 mei 2021
  5. Truus 01 jun 2021
  6. Koen 28 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *