— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Student life – Eerlijk delen

Ik moest mijn avontuurtje met Olivier even op me in laten werken. Soms heb je van die mensen die je tegenkomt waarmee de seks vanzelf gaat. Alsof je samen in een flow zit, waar woorden niet nodig zijn en genieten vanzelf gaat. In die flow zat ik een aantal weken geleden met hem. Ik had het totaal niet verwacht, maar doordat de kennismaking tussen de lakens zo soepel verliep waren mijn angsten voor een trio met Rosa ook een stuk kleiner geworden.

Een paar avonden later vroeg ik Olivier of hij er ook nog steeds zin in had. Hij glimlachte, ik zag aan hem dat hij ook terugdacht aan de nacht die we samen hadden doorgebracht. “We gaan ervoor”, zei hij: “nodig haar maar uit voor het eten en dan zien we wat de avond ons brengt. Wel met eten erbij hoor”, zei hij; “ik houd ervan altijd iemand eerst te leren kennen.” Hij knipoogde. Ik appte Rosa dat we groen licht hadden en Olivier eerst samen wilde eten om elkaar wat beter te leren kennen. Ze appte meteen terug of volgende week zaterdagavond kon. Later die week vroeg ze wat voor type Olivier in bed was en kon ik uitgebreid uit de doeken doen hoe ik daar achter was gekomen. We spraken allebei af mooie lingerie aan te trekken, die wat aan de verbeelding overliet en zodat Olivier twee mooie cadeautjes had om uit te pakken.

Via de app klonk het allemaal als een supergoed idee, maar toen zaterdagavond dichterbij kwam, bouwde de spanning zich bij mij op tot een hoogtepunt. Waarom wist ik niet. De seks met Rosa was heerlijk, die met Olivier zo mogelijk nog lekkerder, dus dat samen moest mindblowing zijn. Ik wilde er niet teveel van verwachten, bang dat het tegen zou vallen, maar ik moest er ook echt al een week lang aan denken. Voor ik het wist was het zaterdag. In de ochtend ging ik nog even naar The Waxing Company. Gladde benen, oksels en natuurlijk een glad geharst kutje met een hartje, speciaal voor deze avond. Aangezien down under haarloos worden niet pijnloos is, vroeg de dame die mij hielp of ik leuke plannen had om mij af te leiden. Ik zei dat ik geheel uit mijn comfort zone een trio had en dat dit mijn eerste keer was. Ze glimlachte. Ze had zelf alleen ervaring met een trio met twee mannen, dus ze kon me niet helpen, maar wenste me veel plezier. Als ik de volgende keer kwam wilde ze mijn verhaal wel horen, zei ze.

Thuis trok ik een bijzonder setje aan van Agent Provocateur. Een kanten body, met zwarte hold ups. Een beetje hoog opgesneden aan de onderkant en diep ingesneden aan de bovenkant voor goed zicht op mijn borsten en billen. Een strak zwart jurkje eroverheen met diepe V-hals en mijn tijgerprint stiletto’s. Ik had een beetje lengte nodig en die hakken gaven me altijd een onwijs zelfverzekerd gevoel. Koken in deze outfit ging niet, dus dat was de taak van Olivier geworden. Ik liep naar de gezamenlijke keuken en rook dat hij al lekker bezig was. De rest van het huis at ook mee en wist dat Rosa kwam eten, maar had verder geen idee. Stan zat al aan tafel en zei dat ik er lekker uit zag vandaag. Ik dankte hem voor het compliment en ook Merel zei iets aardigs over mijn jurkje. Ze moesten eens weten wat eronder zat… Rosa was inmiddels ook gearriveerd en de wijn vloeide rijkelijk bij het gezellige diner. “Wat kan die jongen niet”, dacht ik nog, terwijl ik genoot van zelfgemaakte pasta, een heerlijke salade en een bak Ben & Jerry’s na afloop. De rest van de groep ging stappen en vroeg of we meegingen. Olivier loog dat hij een tentamen had waar hij voor moest leren en ik zei dat ik met Rosa naar de film zou gaan en later misschien zou aanhaken. Ze hoefden niet alles te weten. Zodra de rest van de groep vertrokken was en het eten een beetje gezakt was, liepen Rosa en ik naar Olivier zijn kamer. Die zich een kwartiertje eerder had geëxcuseerd.

Hij stond nog onder de douche. Terwijl hij zich afdroogde en zijn kleren aandeed, trok ik Rosa op het grote bed. Ik keek haar aan en begon haar te zoenen. Ook al had ik het pas één keer eerder gedaan, het voelde goed, vertrouwd en het smaakte naar meer. Mijn laatste beetje zenuwen vielen van me af toen Olivier binnen kwam. Rosa en ik stopten met zoenen en nodigden hem uit op zijn eigen bed. Rosa ging achter het bed staan en Olivier begon mij te zoenen. Rosa streelde zijn lichaam en opende zijn blouse en ontdeed hem ook van zijn witte T-shirt. Ze gaf hem kusjes op zijn rug en armen. Ondertussen ontdeed Olivier me van mijn jurkje en keek bewonderend naar mijn lingerie. Hij draaide zich om naar Rosa en begon ook haar gepassioneerd te zoenen en haar langzaam uit te kleden. Dit keer gingen mijn handen over zijn lijf en ik voelde hoe zijn erectie groter werd in zijn broek. Een aantal keer liet ik mijn hand plagend over zijn pik gaan, maar meneer zou nog even geduld moeten hebben. Nu ook Rosa in haar sexy setje stond, trokken we Olivier zijn broek en boxer uit en zetten we hem op bed. Samen begonnen we hem te pijpen. Twee monden, twee paar lippen, twee tongen, Olivier genoot hoe Rosa en ik soms bijna leken te vechten om zijn pik. Eerlijk delen was moeilijk met zo’n geile pik om te verwennen. Hij had ons beider haren vast en terwijl ik aan zijn ballen zoog, had Rosa zijn pik bijna helemaal in haar mond. Ze wist er wel raad mee voor iemand die de voorkeur gaf aan vrouwen. Olivier wilde een break, de aanblik maakte hem te geil. Gelukkig wist ik iets dat hem nog veel geiler zou maken. Rosa ging op bed liggen en ik positioneerde mijn kutje precies boven haar mond. Olivier lachte. Toen ik hem hier de vorige keer over vertelde, zei hij dat hij hieraan had gedacht toen hij zichzelf verwende. Ik genoot hoe ik Rosa’s lippen en tong mijn kutje voelde verwennen. Ze zoog aan mijn clitje en liet haar tong heel langzaam en diep in me glijden. Haar handen stevig om mijn billen geklemd, er was geen ontsnappen aan. Olivier was naast het bed gaan staan, zijn pik wilde aandacht. Terwijl ik naar een hoogtepunt werd gelikt door Rosa nam ik Olivier zijn pik diep in mijn mond. Het ging allemaal net een beetje minder soft dan vorige keer, maar was zeker net zo geil.

Na mijn orgasme was het de beurt aan Rosa. Olivier wilde me Rosa zien likken zei hij, dat wond hem op. Rosa zat op haar knieën op bed. Ik ging achter haar zitten, zoende haar hals, en mijn handen bewandelden haar lichaam. Mijn vingers haakten de knoopjes los van haar kanten korset, mijn handen vouwden zich om haar borsten en ik kneep zachtjes in haar tepels. Ik zoende haar nek en hals, en nam haar oorlelletje in mijn mond en zoog eraan. Mijn vingers dwaalden niet langer zoekend rond, maar gingen recht op het doel af; haar smachtende kutje. Ze was bloedgeil en mijn vingers hadden geen enkele moeite om naar binnen te glijden. Ze kreunde terwijl mijn bewegingen heftiger werden en haar borsten schudden door mijn vingeren. Even haalde ik mijn vingers uit haar kutje en duwde haar zachtjes voorover op bed. Daar zat ze, op handen en knieën met haar billen in de lucht. Ze keek ondeugend over haar schouder en gaf me een aanmoedigingsknipoog. In dezelfde houding ging ik achter haar zitten, met ook mijn billen vragend in de lucht. Met mijn handen spreidde ik haar billen zodat ik mooi zicht had op haar gladde, natte kutje en kontje en mijn tong overal goed bij kon. Ik begon haar te likken en liet daarbij ook haar kontje niet onberoerd. Olivier kon het niet langer aanzien en ging achter mij zitten. Zijn pik gleed moeiteloos bij me naar binnen. Zijn grote handen knepen stevig in mijn heupen. Olivier zijn ballen kletsten elke keer op mijn geile, gladde lipjes terwijl hij me diep en dieper neukte, maar ik wilde mijn orgasme nog even bewaren. Het kostte me wel aardig wat moeite, want die softe Olivier die ik kende, neukte me inmiddels genadeloos hard en diep. Op het ritme waarin hij mij neukte, liet ik mijn vingers heen en weer bewegen uit het supernatte kutje van Rosa, terwijl mijn tong haar kontje likte. Rosa kwam luid kreunend klaar.

Olivier was op bed gaan liggen en nu was het Rosa die zich mocht laten verwennen door zijn heerlijke pik. Ze liet Olivier zijn pik tergend langzaam in haar kutje glijden en genoot zicht- en hoorbaar toen ze stevig op hem zat. Ik kroop over Olivier heen, mijn kutje boven zijn mond en mooi uitzicht op Rosa. Ik zoende haar, likte haar tepels, terwijl ik voelde hoe de tong van Olivier op ontdekkingstocht was. Ik wist hoe lekker hij mij kon likken, maar vorige keer liet hij mijn kontje links liggen. Te intiem misschien voor een eerste keer. Dit keer sloeg hij gelukkig helemaal niets over. Ik voelde zijn tong, zijn vingers, in mijn kutje, mijn kontje en in combinatie met een Rosa die zachtjes in mijn tepels beet kwam ik keihard klaar. Een orgasme dat me deed duizelen. Ik ging even opzij om bij te komen en zodat ook Rosa haar orgasme kon krijgen. De grote handen van Olivier knepen in haar borsten, haar eigen vingers op haar clitje. Ze gooide haar hoofd in haar nek en met een paar laatste, flink diepe stoten van Olivier kwam ook Rosa klaar.

Rosa en ik waren beide niet zo van het laten klaarkomen van mannen in onze mond, maar omdat we wisten dat Olivier ons gezamenlijke pijpen supergeil vond, gunden we hem het einde waar hij ongetwijfeld op gehoopt had. Hij ging naast het bed staan en Rosa en ik knielden voor hem op de grond. We pijpten hem, likten aan zijn eikel en keken hem ondeugend aan met onze zaadvragende ogen. Na alle geile dingen die hieraan vooraf waren gegaan, was die aanblik van twee smachtende dames het laatste zetje dat Olivier nodig had voor hij zijn zaad over onze monden verdeelde en er een einde kwam aan dit heerlijke avontuur.

Olivier voelde zich de koning te rijk toen hij aan elke zijde een vrouw had liggen in zijn bed. Rosa en ik lagen allebei met ons hoofd op zijn borstkas en glimlachten naar elkaar. Een geslaagde eerste kennismaking met een trio voor mij, waar ik met veel plezier aan terug kon denken.

Liefs, Scarlett

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Niels 01 jan 2023
  2. Bram 03 jan 2023
  3. Scarlett 03 jan 2023
  4. Bram 04 jan 2023
  5. Scarlett 04 jan 2023
  6. Sas 05 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *