— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 4

Hoi schrijfsters,

Wanneer verschijnen jullie verhalen op Shespot? We hebben weer een lijstje gemaakt. Ingepland zijn de hieronder opgesomde stories, met bijbehorende data! Bedankt voor jullie inzet!

Ons seksperiment (deel 1)* 25 mei, Thuiswerken dl1 30 mei, Thuiswerken dl2 4 juni, Het stappenplan dl1 8 juni, Het stappenplan dl2 11 juni, Ons seksperiment* (deel 2) 14 juni, Vreemdgaan op de tennisbaan 18 juni.
(de verhalen met een * zijn van de redactie van Shespot afkomstig)

Privacy

Een verhaal plaatsen of een comment bij een verhaal geven, het blijft iets dat veel mensen het liefst anoniem doen. Dat is de reden waarom we enkel voornamen, of indien gewenst initialen bij de verhalen vermelden. Maar jullie zien dat er desondanks om een e-mailadres wordt gevraagd, zodra je een verhaal of een reactie instuurt. We doen daar echter niks mee. Er wordt niet op de persoon, maar op de inhoud van de boodschap gemodereerd. Op dit moment is het nog niet mogelijk om zonder mailadres iets te plaatsen. Wil je dat niet, vul dan [email protected] in het bedoelde venster in. Dan komt jouw mailadres niet bij ons terecht. Bij de invulventers Naam en Echte naam kun je tevens tweemaal dezelfde naam plaatsen. Ook dat is vanaf heden mogelijk, om de privacy van inzenders te waarborgen. In de toekomst gaat dit, op de iets langere termijn, qua website-techniek veranderen.

Vraagje.

Willen jullie een verhaal slechts één keer naar ons uploaden? Onlangs werd een verhaal gepubliceerd, dat al eens eerder was geplaatst. De schrijfster had hetzelfde verhaal onder twee verschillende volgnummers geüpload. We dachten met een nieuw verhaal te maken te hebben, tot een lezer ons erop wees het van eerder te herkennen. Het verhaal werd daarna weer verwijderd. Hetzelfde lot trof een verhaal waarin het niet duidelijk werd dat de personages meerderjarig waren.

Comments.

De laatste tijd verheugt het ons niet alleen dat veel verhalen hoog worden gewaardeerd, maar dat er ook commentaren op worden gegeven. Dus vrouwen, laat maar horen wat jullie ervan vinden. Een aantal van jullie doen dat al, en goed voorbeeld doet goed volgen!

Tot slot: iedereen weer veel lees- en schrijfplezier toe.

Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Jacq 25 mei 2022
  2. Redactie 27 mei 2022
  3. Bor 15 jun 2022
  4. Redactie 16 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *