— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 1

Zoals jullie zien: een nieuw onderdeel bij het onderdeel Verhalen op deze website. Als redactie van Shespot voelen wij ons geroepen om jullie, de schrijfsters van spannende verhalen, te antwoorden op vragen die we wel eens bij de reacties onder de verhalen tegenkomen. Hebben jullie zelf vragen die jullie rechtstreeks willen stellen, dan kan dat ook via het e-mailadres [email protected]

Ditmaal drie onderwerpen:

Dank jullie wel!

Allereerst willen we jullie bedanken voor al die prachtige verhalen die jullie ons toesturen. Zonder de inspiratie en inzet van jullie zou het onderdeel Verhalen niet zo leven, zoals het nu doet. Immers: we kunnen momenteel twee keer per week een nieuw verhaal plaatsen! We lezen ze allemaal door en hopen er zoveel mogelijk te kunnen inplannen.

Ontvangstbevestiging.

We kregen de vraag waarom inzendsters van verhalen geen ontvangstbevestiging krijgen. Dat zou immers wel zo netjes zijn. Dat vinden wij ook! De reden is echter dat we rekening moeten houden met de privacy van de auteurs. Hoe we het ook wenden of keren, erotiek bevindt zich nog altijd in de taboesfeer. We zouden het graag anders zien, maar we zien dat dit ook leeft onder de schrijfsters die hun verhalen inzenden. Niet zelden wordt dat onder een nickname gedaan en wordt er aangegeven het e-mailadres niet publiek te maken. We respecteren die keuze uiteraard, maar kunnen in dat geval ook geen ontvangstbevestiging sturen. Het gevolg is dat we dit proces ook niet kunnen automatiseren. Kortom: we zouden het wel willen, maar de vraag blijft of iedereen daar wel op zit te wachten. Inderdaad: vanwege dat taboe (stel dat een partner er geen weet heeft, maar door de ontvangstbevestiging daar toch achter komt).

Zoekfunctie.

Het bovenstaande heeft ook gevolgen voor de zoekfunctie op de website. Stel dat je een mooi verhaal hebt gelezen en je bent benieuwd of er meer verhalen zijn geschreven door diezelfde schrijfster. Dan kun je die vinden door op naam te zoeken in het zoekvenster op de website. Dat was tot op heden nauwelijks mogelijk, omdat de naam of nickname niet onder het verhaal vermeld stond. Jullie hebben het vast gezien dat we dit zijn gaan doen. Dat lost het probleem niet altijd geheel op (afhankelijk van wat een schrijfster aangeeft bij het insturen van een verhaal), maar het is in elk geval een stapje vooruit.

In de hoop dat jullie deze uitleg waarderen, graag tot de volgende keer.

De redactie van Shespot [email protected]

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Erica 01 mrt 2022
  2. Redactie 01 mrt 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *