— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verlangen op afstand deel 1

Vooraf: als je dit leest. Daarin kwam eventjes een dominante kant van mij naar boven die nog volop in ontwikkeling is, aangezien ik van nature vooral onderdanig ben. Deze keer wil ik jullie meenemen in één van onze avonturen, die wij alleen op afstand meemaken. Ik ken deze man niet, wij mailen en bellen en beleven daarin ongekende lust, opgebouwde spanning en sensationele orgasmes. Dit bewijst maar eens hoeveel seks te maken heeft met onze hersenen en niet alleen lichamelijke aanrakingen. Aangezien ik al onze mails weer verwijder, komen sommige gedeeltes van het verhaal niet helemaal overeen met wat er precies is gezegd of getypt, maar toch wil ik jullie meenemen in mijn reis van lustbeleving.

Het is maandagochtend, manlief is vertrokken naar het werk en de kids zijn richting school. Ik spring snel onder de douche, deels omdat ik het heerlijk vind om ‘s ochtends te douchen en deels omdat ik weet dat ik op maandagochtend een mailtje van je kan verwachten. Gedachtes gaan er door mijn hoofd; “krijg ik vandaag een opdracht? Ga je me bellen? Zal ik alvast iets leuks aantrekken, voor het geval dat ik dat als opdracht krijg?” Ik besluit een luchtig T-shirt jurkje aan te trekken met daaronder een zwart kanten string en beha. Een riempje om mijn taille en daaronder een paar All Stars, omdat ik nog graag een wandeling wil maken richting de supermarkt. Ik heb speciaal voor hem een mailaccount aangemaakt, die ik alleen gebruik voor zijn mailtjes. Ik check deze maandagochtend regelmatig mijn mail, maar helaas heb ik nog niets ontvangen. Inmiddels ken ik je al een tijdje en ik weet dat je dit vaak expres doet om bij mij de spanning op te bouwen. Dit kan jij echt als de beste, dusdanig de spanning opbouwen dat mijn verlangen steeds groter en groter wordt. Ik probeer me daarom op iets anders te concentreren, dus besluit ik de was te vouwen met een lekker muziekje op de achtergrond. Ik probeer het gevoel, om mijn mail te willen checken, te negeren maar dat is echt ontzettend lastig. Ik besluit dus nog een laatste keer mijn mail te checken en ja hoor, ik zie een mailtje van mijn Meester. Mijn hart maakt een sprongetje en direct merk ik hoeveel effect hij op mij heeft. Ik voel direct spanning in mijn hele lijf, zonder ook maar iets van het mailtje te hebben gelezen. Ik open het mailtje en begin te lezen:

Lief Meisje,

Deze week staat jou lustbeleving centraal. Je krijgt van mij diverse opdrachten aankomende dagen. Zodra je de opdrachten hebt volbracht, stuur je mij een mailtje waarin je precies beschrijft wat je gevoel was tijdens het uitvoeren van de opdracht. Wees nauwkeurig en gedetailleerd in je beschrijving. Je eerste opdracht vandaag is dat je een verhaal uitkiest op Shespot.nl en tijdens het lezen, houd je de Magic Wand tegen je klitje aan. Iedere keer als je voelt dat je bijna gaat klaarkomen, zet je deze af tot dit gevoel weg is en dan begin je weer van vooraf aan. Let op! Geen orgasmes! Je zoekt het randje op, maar gaat niet voorbij dat randje!

Liefs, Je Meester

Ik loop naar boven en pak mijn Magic Wand uit de la. Ik heb al een idee welk verhaal ik uit ga kiezen. Ik neem plaats op het bed, trek mijn string uit en zet de Magic Wand alvast aan. Ik voel overal kriebels en ik wordt met de minuut geiler en geiler. Ik zie mijn stringetje op het bed liggen met een natte plek die verraadt hoe geil ik ben. Ik open Shespot en ga direct op zoek naar één van mijn favoriete verhalen. Het is een ontzettend lang verhaal, dus ik maak het zeker niet makkelijk voor mezelf, maar ik houd wel van een uitdaging. Ik begin met lezen en zet de Magic Wand tegen mijn klitje. Dit gevoel is zo lekker, dat er tijdens het lezen af en toe wat zachte kreuntjes uit mijn mond glippen. Al vrij snel voel ik een orgasme aankomen, waardoor ik direct de Magic Wand op stil zet. Ik moet even bijkomen, want oooh wat zou ik er alles voor over hebben om klaar te komen. Maar ik weet dat als ik mij goed aan de regels houd, de beloning nog veel en veel lekkerder is. Ik besluit even mijn jurkje en beha ook uit te doen, want het is best warm in de kamer. Ik ga weer verder met lezen en hierbij zet ik weer de Magic Wand op mijn klitje. Deze is nog gevoelig van mijn bijna orgasme. Tijdens het lezen, probeer ik mij te verplaatsen in het verhaal. Daarom houd ik zo van erotische verhalen, mijn fantasie is daarin eindeloos. Af en toe sluit ik daarbij mijn ogen en kan ik de handelingen in het verhaal bijna voelen. Mijn ademhaling gaat steeds sneller en mijn hart klopt als een gek. Ik leg heel even mijn telefoon opzij en ik besluit met een hand mijn borst stevig vast te pakken. Mijn vingers gaan langs mijn tepeltje, die stijf staat van de opwinding. Ik knijp stevig in mijn tepel, waardoor ik iets harder begin te kreunen. F*ck wat ben ik geil. Ik zet de Magic Wand op de laagste stand, want ik kom op deze manier maar niet verder met het lezen van het verhaal. Uiteindelijk lukt het me om het hele verhaal af te lezen. Hierbij heb ik vijf bijna orgasmes gehad. Het net niet over het randje gaan, zorgt ervoor dat ik een soort intens verlangen voel, overal in mijn lijf. Ik schrijf een uitgebreid mailtje naar mijn Meester en ga daarna weer aan de slag thuis, alsof ik de hele dag niets anders heb gedaan. Maar nu voelt het anders. Ik merk aan alles in mijn lichaam dat ik opgewonden ben. En opgewonden is niet eens een goed woord hiervoor, ik ben geil, extreem geil. De hele dag voel ik het soppen in mijn stringetje, een gespannen gevoel in mijn onderbuik en mijn hoofd denkt maar aan één ding en dat is SEKS!!!

Wordt vervolgd…..

Alicia

Beoordeel dit verhaal

18 Reacties

 1. Tom 17 sep 2022
 2. Chris 18 sep 2022
 3. Maaike 18 sep 2022
 4. Chris 18 sep 2022
 5. J 19 sep 2022
 6. Sonja 24 sep 2022
 7. Redactie 24 sep 2022
 8. J. 26 sep 2022
 9. Alicia 27 sep 2022
 10. Lara 28 sep 2022
 11. Chris 28 sep 2022
 12. Chris 28 sep 2022
 13. Lara 28 sep 2022
 14. Chris 28 sep 2022
 15. Lara 28 sep 2022
 16. Chris 28 sep 2022
 17. Lara 28 sep 2022
 18. Chris 28 sep 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *