— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stoute vriendinnen: Betrapt

Het is een heerlijke zomerse dag, als ik naar Marloes haar appartementje fiets. Zij woont een kwartiertje van het centrum. Vorige week hebben wij afgesproken om vandaag bij te kletsen. Zij heeft iets smeuïgs te vertellen, dat is zeker. Vorige week zijn wij wezen stappen met mijn sekspartner Roy, en zijn collega Marc. In de Bruine Beer zijn wij ontspannen wezen poolen en kletsen. Vanaf het moment dat Marc en Marloes elkaar zagen, hadden zij een geweldige klik met elkaar. Diezelfde avond is zij zelfs al met hem mee naar huis gegaan. Via tekstberichten heeft zij laten doorschemeren, dat het wel héél gezellig was. Maar hoe gezellig, dat wil ik graag persoonlijk horen. Ik ben ontzettend benieuwd.

Eenmaal aangekomen, parkeer ik mijn fiets in haar achtertuin. Via de achterdeur betreed ik de keuken. Het woord hallo is mijn mond niet uit, als ik ineens vreemde geluiden hoor, vanuit haar woonkamer. Wat is er gaande? Alert probeer ik elke geluidsgolf in mij op te nemen. Na een paar seconden wordt het langzaam duidelijk. Klappende en kreunende geluiden vullen mijn oren, gevolgd door een: “Oh ja!”, wat Marloes volop uit kreunt. Een vrijpartij. Een spannende rilling gaat over mijn ruggengraat en ik begin te gloeien. Wat zal ik doen? Bijna een minuut lang twijfel ik, maar mijn stoute nieuwsgierigheid heeft de overmacht. Muisstil vervolgt mijn pad naar de woonkamer. Op tafel staan restanten van een lunch voor twee. Vanaf daar ligt verspreid op de vloer een spoor van kleding, richting haar slaapkamer. Het geluid neemt toe. Elke hoorbare stoot van hem, wordt gevolgd door een diepe kreun van haar. Een glimlach ontstaat op mijn gezicht. Oh Marloes, jij moet eens weten. Stapje voor stapje loop ik op mijn tenen, naar de deur van haar slaapkamer. De geur van zweet en seks komt mij tegemoet. Ik kijk als een geheime spion voorzichtig om het hoekje.

Midden op het bed zijn Marc en Marloes zeer intiem met elkaar bezig. Het felle zomerzonnetje door de voile gordijnen geeft hun lichamen een prachtige gloed. Op zijn hondjes genieten zij volop van elkaar. Marc zijn getrainde torso oogt naturel mannelijk. Heerlijk! Spanning en genot zijn van zijn gezicht af te lezen. Haar middel is geklemd in zijn grote handen. Wat een heerlijke pik heeft hij. Ongegeneerd kan ik toekijken hoe hij zijn stijve in en uit haar stoot. Als hij in Marloes stoot, trekt hij haar billen naar zich toe. En Marloes dan. Ik besef ineens dat ik haar nog nooit volledig naakt heb gezien. Wat vind ik haar eigenlijk ongelofelijk mooi! Haar lange bruine lokken contrasteren fantastisch met haar compleet egale huid. Volle ronde borsten deinen mee met elke stoot die Marc haar oplegt. Brede heupen gaan over naar haar ronde billen. Vandaar gaan haar contourlijnen over naar haar benen, die zo lang zijn dat zij niet op lijken te houden. Met gesloten ogen is zij volledig verdronken in geile lust. Haar mond open hijgt en zij kreunt volop. Met haar vingers knijpt zij hard in het laken. Zij is perfect gemaakt voor seks. Mijn tepels tintelen in mijn bh. De droogte in mijn mond contrasteert met de staat tussen mijn benen. Het voelt zo fout om hier zo te zijn, maar god wat is dit geil. Plotseling stopt Marc en trekt Marloes licht stevig aan haar haren. Als haar borsten binnen handbereik zijn, omvat hij ze en kneedt ze ruw. Met gesloten ogen lift zij haar hoofd naast dat van hem, haar hand stevig om zijn nek. “Stel je eens voor, dat die kleine geile vriendin van jou nu onder je ligt. Dat zij ons helemaal verwent, terwijl ik jou helemaal suf neuk”, fantaseert Marc. Een harde kreun ontsnapt aan haar mond. “God ja. Zij moet… Jij mag… Ik wil…” Mijn mond valt open van verbazing. Met mijn één meter tweeënzestig ben ik de kleinste in onze vriendinnenkring. Dit kan niet anders: zij fantaseren over mij in hun spel! Hij laat haar los en gaat versneld verder met zijn werk. Marloes is compleet van de wereld. Harde kreunen verraden haar verliezende gevecht, tegen een aankomende climax. Wat voel ik mij zeiknat worden. Dit is pure lust op zijn allermooist. Dan is het daar: haar hele lichaam spant zich aan. Zij verliest compleet haar controle en gilt het monotoon uit. Marc duwt zijn knuppel tot aan zijn zak in haar vagina. Haar lichaam explodeert in spasmes, volop genietend van haar intense ontlading. Kort daarna golft de ontspanning door haar heen. Een zachte lach is van Marc zijn gezicht af te lezen. Hij heeft nog geen orgasme gehad. Zijn brute lust verandert in zachte tederheid. Haar rug wordt liefkozend door zijn handen gemasseerd, er zoentjes op gevend.

God-de-lijk! Ik heb genoeg gezien. Mijn lichaam smeekt om mee te doen. Geen idee hoe, maar dat ga ik uitvinden. Stilletjes worden mijn vestje en schoenen een onderdeel van de ontplofte kledingmassa. Bovenste knoopjes open. Kapsel swingend naar achter. Ik maak mijn aanwezigheid kenbaar door tweemaal op de slaapkamerdeur te kloppen. Geschrokken kijken zij mij aan, als een stel rendieren die koplampen inkijken. In een flits draait Marc weg. Marloes probeert onhandig haar lichaam te verhullen achter een klein kussentje, wat weinig helpt. “Snot. Ilse! Wat doe jij hier!”, sneert Marloes geschrokken. “Wat ik hier doe? Wij hadden om één uur afgesproken om bij te kletsen, weet je nog?” Overdonderd draait zij zich naar de wekkerradio op het nachtkastje, hopende op mijn ongelijk. Het rode display is de rechter in deze situatie. Dertien uur zestien. Het schuldgevoel van Marloes wordt zichtbaar. “Schat, ons vluggertje blijkt niet zo’n vluggertje te zijn”, zegt zij zacht tegen Marc. Zij keert zich naar mij, waardoor haar billen helemáál mooi uitkomen. “Onze afspraak had… kunnen opschuiven in dit geval. Toch?”, probeert zij nog voorzichtig. “Ik twijfelde inderdaad of ik zou blijven. En als je twijfelt, zeg dan ja. Dat hoor ik jou altijd zeggen”, werp ik humoristisch terug naar haar. Marloes ontdooit. Een speelse glimlach kraakt door haar serieuze plooi.

“Sorry Marc. Wij gaan dit later voortzetten.” Nee! Schakelen Ilse, voordat jouw kans verkeken is. “Maar… Maar… Marloes, jij…eh, stopt toch niet nú met jouw taak? Laat jij jouw mannetjes altijd zó achter?”, improviseer ik haastig. Marc zit doodstil, compleet verbaasd wat er voor zijn ogen gebeurt. Beiden kijken zij mij vragend aan. Ik voel mij kwetsbaar. Ik heb hen toch volop horen fantaseren, over een trio met mij? Daar gingen zij beiden in mee. En oh, wat lijkt mij dat heerlijk. Marloes verplaatst in een zittende houding met haar handen achter zich, haar borsten fier vooruit. “Hoe zie jij het voor je? Een trio met mijn kerel en beste vriendin?”, zegt zij met twinkelende ogen. “Ik heb jullie net iets horen fantaseren. Dat er voor mij wel een rolletje vrij is in jullie spel.” Bij Marc ontsnapt een betrapte lach. Zijn erectie staart direct weer naar de hemel. “Daarbij is het zonde als jullie dit genot niet pakken.”, is mijn laatste overtuiging. Haar pose toont geen enkele weerstand meer.

Met gespreide benen ga ik langzaam op Marloes zitten. Zij laat mij begaan. Passievol kijken wij elkaar aan. Onze lippen raken elkaar in een voorzichtig zoentje. Dan openen onze monden en draaien onze tongen passievol om elkaar heen. Wat voelt een vrouwenmond toch heerlijk zacht. Mijn handen omvatten haar volle borsten. Zij voelen heerlijk rond, zacht en zwaar tegelijk. Mijn tepels worden hard als ik die van haar masseer. Samen ontdoen wij mij van mijn laatste kleding. Mijn slipje bevestigt dat ik zeiknat ben. “Ga eens op bed liggen, Ilse”, gebiedt Marloes mij zacht. Ik laat mij leiden. Het idee dat deze trio werkelijkheid gaat worden, doet mijn kut smachten van verlangen. Eenmaal ontspannen op bed kruipt Marloes op handen en knieën achteruit. Als haar vagina tegen mijn gezicht tikt, stopt zij. Zo liggen wij intiem verstrengeld in standje negenenzestig. Marc positioneert zich om aan ons spelletje mee te doen, maar Marloes heeft andere plannen: ”Wacht nog even mannetje. Eerst even persoonlijke aandacht.” Een lichte teleurstelling is aan hem af te lezen, maar met een geile glimlach keert hij terug naar zijn plek. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nooit eerder met een vrouw heb gedaan. Dit voelt allemaal zo nieuw voor mij. Licht ongemakkelijk verkent mijn tong haar buitenste schaamlippen. Om de beurt krijgen ze de volle aandacht. Dan vervolgt mijn tong het midden van haar vagina. God wat is zij al nat. Voorzichtig bevochtig ik haar richting haar clitoris. Marloes reageert er direct op met diep gehijg. Oh Marloes, ik smeek je om met mij te spelen. Ik spreid mijn benen verder en draai mijn bekken iets. Alsof Marloes mijn gedachten kan lezen, voel ik ineens haar vingers en tong tussen mijn benen aan het werk gaan. Mijn opening gloeit en vloeit volop, als zij mij met volle overtuiging likt. Zij vult mij op met haar bevochtigde vingers en streelt mijn binnenkant. De sensaties worden mij bijna te veel. Een elektrische tinteling ontstaat tussen mijn benen, langzaam bezitnemend van mijn hele lichaam. Ik hijg en kreun als een bezetene: “Ik kom. Oh, ga door Marloes.” Zij klemt mijn benen vast tussen haar armen en concentreert zich volledig op mijn genotsparel. “Ja, laat je gaan”, motiveer ik haar. De kamer begint te draaien en het wordt zwart voor mijn ogen. Mijn climax neemt spastisch bezit van mijn lichaam. De sensatie duurt maar voort en voort. Dan kom ik weer op aarde, als mijn orgasme uit mijn lichaam wegebt.

“Oh, wat zijn jullie toch een heerlijk geil stel samen”, complimenteert Marc ons. Hij kijkt ons aan met een geile blik. Ingehouden spanning is van zijn lichaam af te lezen. Ongegeneerd masseert zijn hand over zijn knoert van een erectie. Het compliment vleit mij. “Wat zullen wij doen vanaf hier?”, vraagt Marloes aan mij. “Verder gaan waar jullie gebleven waren, maar dan met mij erbij.”, antwoord ik resoluut. Marc staat op en positioneert zich achter Marloes. Van onderaf gezien kijk ik toe, hoe hij zijn eikel met zijn spuug bevochtigt. Dan schuift hij hem er teder in, nog geen centimeters van mij af. Wat vind ik zijn lul toch ongelofelijk lekker. Groot, geaderd, mannelijk. Zijn stoten beginnen. Elke keer als hij zijn geaderde pik eruit haalt, zie ik haar lipjes meebewegen. In hogere sferen lik ik alles wat mijn tong kan bespelen. Dan weer langs haar kut, dan weer langs zijn paal. Marloes kan haar lust niet meer inhouden, als zij haar kut dichter tegen mijn gezicht aan duwt. Ik geniet volop van deze actie. Zo gaan wij minutenlang door als een geoliede machine. Na een paar minuten begint Marloes hevig te spasmen: “Oh stelletje beesten van mij. Ik ben zo dichtbij. Hou jullie niet in!” Marc begint diep te kreunen. Zijn grote zak staat al helemaal strak. Dit kan niet lang meer duren. Ik ril als ik zijn gebeuk door Marloes haar lichaam heen voel. Tegelijk hoor ik haar weer kreunen van lust. Marc begint rood aan te lopen en te hijgen in het luchtledige: “Oh ja, ik kom. Ik kom. Ik kom.” Beiden kreunen het monotoon uit in een explosief hoogtepunt. Spasmes zijn zichtbaar door Marc zijn hele lijf. Tegelijkertijd zwelt en pulseert zijn erectie. Hij schiet zijn sperma met meerdere spuiten, in Marloes haar kut. Hij stopt. Uitgeput hijgt hij, leunend op Marloes de rug van Marloes. Ik voel al wat er komen gaat en ben er klaar voor. Als Marc zich terugtrekt, vloeit hun geile nectar uit Marloes haar kut over haar benen: een mengeling van haar geil en zijn sperma. Langzaam proef ik hun nectar, en het smaakt mij naar meer.

Wat was dit een fantastische ervaring. Het spel is gespeeld. Afgepeigerd vinden wij een plekje in het bed. Ik lig heerlijk tussen hen in. Wij hijgen allen na. Alle drie stomverbaasd wat er zojuist is gebeurd. Dan verbreekt Marc de stilte: “Waar wilden jullie eigenlijk over bijkletsen?” Marloes lacht: “Ik wou Ilse bijpraten, hoe gezellig wij het met elkaar hebben, Marc. Maar ik denk dat zij dat nu wel weet.”

Ilse

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *