— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 12

Willie enquête

Hoi allemaal, het einde van dit jaar nadert en jullie weten wat dit betekent… jaaroverzichten! (Nee, wij hebben het hier niet over jouw Spotify Wrapped of Apple Music Replay). Onze collega’s bij Willie.nl zijn erg benieuwd naar jullie favoriete standje van 2022! De poll is niet alleen hetero georiënteerd, maar voor iedere geaardheid, want LOVE=LOVE! Willen jij die even invullen? Het duurt maximaal twee minuten en jullie gegevens blijven uiteraard anoniem. De resultaten zullen wij op onze Instagram posten, dus hou Willie in de gaten! 😉 Hier is de link naar de enquête.

Shespot enquête.

Er is inmiddels goed gereageerd op de enquête van Shespot. Die levert ons inzichten op over het gebruik van onze website en wat de bezoekers wensen. Zo is er gereageerd op de toekenning van waarderingscijfers aan verhalen, waarvan blijkt dat dit door velen wel degelijk op prijs wordt gesteld. Blijkbaar leveren de voordelen van dit systeem meer op, dan het in de vorige editie van “Van de redactie” besproken nadeel. Ook leeft het idee om meer ruimte geven aan mannelijke auteurs, mits zij in staat zijn vrouwvriendelijke verhalen te schrijven. Het mag volgens de bezoekers derhalve gerust inclusiever, mits de site een veilig podium voor vrouwen blijft bieden. Ook wordt er om een goede zoekfunctie gevraagd en of ingezonden verhalen eerder geplaatst kunnen worden. De nieuwe website zal ook sneller dan nu zijn. Het grote compliment waar wij gelukkig mee zijn, is dat er geregeld wordt aangeroerd dat de sfeer van nu in tact moet blijven: vrouwvriendelijk, veilig, respectvol, open minded. Er is op dit vlak nog veel meer te melden, maar dat zal verder door website-bouwer Danique verder worden uitgediept en overlegd met een aantal respondenten van de enquête.

Auteurs gezocht!

Als altijd vinden jullie hieronder een lijstje met ingeplande verhalen. Jullie kunnen daarop zien dat het laatste verhaal staat gepland op 27 januari. En dan is het op! Wat rest is het archief van voorgaande jaren, bestaand uit niet eerder gepubliceerde oude (!) verhalen. Daar kan een korte periode uit geput worden. Kortom: we roepen daarom iedereen (jawel: M/V mits, zie vorige alinea) met schrijftalent op om verhalen naar ons op te sturen. Mocht dit tot een toestroom van goede verhalen leiden, dan kunnen we die ook korter op elkaar publiceren!

Verhalenlijst.

We hebben nu alle verhalen ingepland die we binnen hebben gekregen. We zeggen iedereen dank voor jullie inbreng!

December:
2 dec Regen als pijpenstelen dl1, 5 dec Student life – Winegums en vanilleseks, 9 dec Regen als pijpenstelen dl2, 12 dec Happy Wellness dl3, 16 dec De spelletjesclub dl3, 19 dec Over de drempel, 23 dec Gemiste gevoelens, 26 dec Student life – eerlijk delen, 30 dec Een onstuimig sprookje dl 2.

Januari:
2 jan Weerstaan, 6 jan Lang leve de liefde, 9 jan Martin en Ilse: verlegde grenzen dl2, 13 jan Solistisch genot, 16 jan Huis te koop, 20 jan Martin en Ilse: Buitenpret, 23 jan Student life – De buitendouche, 27 jan Room with a view.

Groeten, fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

De redactie van Shespot.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Ilse 06 dec 2022
  2. Redactie 06 dec 2022
  3. Danique 09 dec 2022
  4. Ilse 09 dec 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *