— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ons seksperiment (deel 2)

De spanning in mijn lichaam is voelbaar. Straks komt hij thuis, mijn lief. En dan die verrassing. Hij weet nog van niks. Precies op tijd kwam vanmiddag het pakketje aan. Bij Willie heb ik een rode balconette BH met kant besteld, met een bijpassende G-string. Uiteraard heb ik die meteen gepast en ja hoor, het zit als gegoten. Maar wat nog veel fijner is: wat voel ik mij er aantrekkelijk, vrouwelijk en sexy in. Eerlijk gezegd: het is gewoon een geile gewaarwording. Ik heb nog nooit een BH gedragen die maar de helft van mijn borsten bedekt, maar ik snap direct waarom die een man verleiden kan. Als ik door de slaapkamer loop, zie ik in de spiegel mijn borsten zachtjes meebewegen bij elke stap die ik zet. Ik draai me om en kijk naar mijn billen. Wat komen die mooi uit in die G-string. Dan bedenk ik wat ik doen zal. Als John thuiskomt zorg ik ervoor dat ik in de keuken zogenaamd aan het werk ben. Maar dan wel mijn hakken aan en enkel in dit setje gekleed. Gegarandeerd dat hij in een klap zo geil als boter is. Bij die gedachte schiet ik in de lach, om mijn eigen stoute gedrag.

Dan zie ik door het keukenraam de auto van John het garage pad oprijden. Ik trek de besteklade open, gooi wat lepels en vorken door elkaar heen en doe daarna net alsof ik die aan het sorteren ben. “Ben thuis!”, hoor ik in de gang. Ik geef geen antwoord. “Waar is mij lieve vrouwtje gebleven?” Wat fijn, John is in opperbeste stemming, zo te horen. Hij loopt de kamer door, in de richting van de open keuken. Hij steekt zijn hoofd om de hoek. Zijn reactie is overweldigend als hij mij ziet. “Jeeetje Astrid, wat is dit? Ben ik in de hemel beland of zoiets? Jemig, wat ben je mooi. Wow, die lingerie, dat staat je goed zeg. Sorry hoor, maar nou word ik me toch ineens een potje geil!” Hij gaat achter mij staan en ik merk dat hij niet gelogen heeft. Als in een seconde ontstaan, prikt me daar toch een erectie door zijn pantalon heen tegen mijn billen! Zijn handen omvatten mijn BH. Dan draait hij zich om. Hij wil mijn voorkant zien. “Potverdikkie As, wat een geile tieten heb je in deze BH”, roept hij enthousiast, “wat staat die je goed, poeh wat een verrassing. Waar heb je dit vandaan?”. Ik zeg hem dat ik dit setje bij Willie heb besteld. “Oh ja”, antwoordt hij, “waar we die buttplug ook vandaan hebben. Maar als je het niet erg vindt, ik ga me boven even opfrissen, kom jij dan ook zo dadelijk naar boven?” Natuurlijk ga ik dat doen. Wat geniet ik van zijn blijdschap, bij mij is de stemming niet anders!

Boven aangekomen in de slaapkamer zie ik John staan. Geheel naakt en met zijn piemel nog steeds in opperste staat. Hij lacht van oor tot oor en houdt zijn armen wijd. Als hij me omhelst voelen we ons zo verbonden met elkaar, met zijn erectie tussen ons ingeklemd. Onze tongen vinden elkaar in een enthousiaste zoen. Terwijl ik hem stevig terug zoen gaan zijn handen overal waar ze gaan kunnen. Mijn schouders, mijn rug, mijn billen, wat voelt het fantastisch lekker. Wat wil hij mij graag. En ik hem. Dan voel ik dat hij een vinger op mijn sterretje legt en er zachtjes op duwt. Oef, dat is wel heel erg geil. Ik trek mijn kringspier samen en voel dat in heel mijn anus. Door die intense ervaring stopt het zoenen, maar geniet ik ervan dat John zijn hoofd tussen mijn borsten begraaft. De balconette BH mist haar uitwerking niet. Overal kust hij mijn borsten. Vervolgens omvat hij ze beide met zijn handen en knijpt er lichtjes in. Voorzichtig trekt hij het kant ietsje omlaag zodat de tepels verschijnen. Eerst likt hij er met lange halen overheen, maar dan zuigt hij de tepels tussen zijn lippen. Het kriebelt een beetje. Lang ga ik dat niet volhouden, maar zijn opwinding vergoedt veel. Samen schuifelen we naar ons bed en ik ben ik het die er als eerste languit op ligt. John gaat op mijn buik zitten. Hij is zo dolenthousiast van mijn BH geworden, dat hij wederom mijn beide borsten in zijn handen neemt en ze uitgebreid kust. Dan brengt hij zijn handen onder mijn rug, die ik iets opricht, zodat hij bij de sluiting van mijn BH kan. Nu trekt hij het kledingstuk onder mij vandaan en legt het op bed. Opzij hellend grijpt hij richting het nachtkastje waar de zilveren buttplug ligt. De punt ervan stopt hij in zijn mond, zodat het speeltje kletsnat van zijn speeksel is. En dan laat hij het over een tepel glijden. De kou van het metaal dringt mijn tepel binnen, die zich verzet door keihard te worden. Dat doet de andere ook, als John de buttplug ook over mijn andere borst laat glijden. Dat intense gevoel wordt nog heviger als hij daarna een tepel in zijn warme mond opzuigt. Net als eerder herhaalt hij dat bij de andere tepel. Ik ben er verrast over dat het gevoel in mijn borsten effect heeft op mijn onderlichaam. Het wordt er warm, ik kan mijn vocht bijna voelen. Of is dat maar suggestie?

“Even wachten hoor”, geeft John vervolgens met zachte stem aan. Ik zie hoe hij een washandje van het nachtkastje pakt, de buttplug erin schuift en vervolgens bovenop de radiator legt. “Voor straks”, legt hij uit. Daarna kijkt hij naar mijn string. “Mooi hoor”, laat hij nog eens weten. Zijn hoofd gaat in die richting om het minuscule broekje met kussen te bedekken. Het voelt zo bevredigend dat ik mijn knieën buig, zodat hij de string uit kan trekken en over mijn benen en voeten schuiven kan. “Doe maar lieverd, lik me maar”, moedig ik John aan. Even later voel ik zijn tong, zoals ik gewend ben: lief, teder en gevoelig. Hij vergeet mijn buitenste lippen niet, hij tuit zijn lippen en bedekt ze met een groot aantal sensitieve kusjes. Ik weet dat hij zo dadelijk zijn tong slap zal houden en met veel spuug over de randjes van mijn binnenste schaamlippen zal likken. Ze tussen zijn lippen zal nemen en net doen alsof hij eraan trekt. En dan het kapje boven mijn clitje zal opzoeken, eroverheen zal likken naar beneden en mijn gevoeligste knopje lichtjes aan zal raken. Dat zal hij herhalen totdat de opperste gevoeligheid af zal nemen en hij mijn clit ietsje steviger aanraken mag met zijn tong. Oh zo heerlijk.

Als hij dat inderdaad een poosje gedaan heeft richt hij zich op, reikt naar het washandje op de radiator en haalt de buttplug tevoorschijn. Ook pakt hij de flacon glijmiddel van het nachtkastje. “Voel je even?”, vraagt hij mij, “is dit niet te warm?” Ik voel aan het metaal van de buttplug. Die is inderdaad behoorlijk warm, maar niet heet. “Probeer maar”, stel ik John gerust. Die laat wat glijmiddel over de buttplug stromen en brengt zijn hoofd dan weer naar mijn kutje. Ondertussen buig ik mijn knieën en houd mijn onderbenen vast. Voor John komt zo mijn sterretje goed in beeld. Terwijl hij gulzig over mijn binnenste schaamlippen likt, brengt hij de buttplug naar mijn kontje. Ik bemerk een opwindende warmte aan mijn kringspier. Dan gaat de plug een klein stukje naar binnen. Ik verbaas me dat ik totaal geen pijn, maar wel een hete sensatie ervaar. Fantastisch, zo fijn dat ik bewust probeer mee te werken door mijn onderlichaam te ontspannen. Ondertussen flitst John’s tong allerlei figuurtjes over mijn clitoris. Van geilheid breng ik mijn handen naar mijn billen en houd ze uit elkaar. Nu krijgt de buttplug nog meer ruimte. Floep, daar gaat mijn ster zover open dat die over het dikste deel van de plug heen glijdt. Dat voelt wel lekker, maar ik wil meer. “Toe John, neuk mijn kontje nu”, breng ik brutaal uit. Mijn lief weet precies wat ik bedoel en trekt de buttplug naar zich toe. De ultieme sensatie voel ik meteen weer en nogmaals en wederom als hij de buttplug steeds weer mijn kontje uittrekt en vervolgens weer naar binnen drukt. De in- en ontspanning van mijn anus is zo geil. Door het beffen begint mijn clit enorm te tintelen en ook de warmte in mijn anus wordt mij teveel. “Ohhhhhh”, proest ik uit als er krampen en trillingen door mijn hele onderlijf jagen. Ik houd mijn clit vast bij het klaarkomen en kreun hard als John in één ruk de buttplug uit mijn kontje trekt. Ik tril over heel mijn lijf, zucht zo diep ik kan, mijn hart bonst, oef wat een orgasme beleef ik!

Het duurt even tot ik weer bedaard ben en een voldaan gevoel me bekruipt. “Trek deze maar weer aan”, geeft John mij aanwijzingen en daarna moet je je borsten vasthouden”. Ik richt me op en doe de balconette-BH weer om. Als ik weer lig knijp ik mijn borsten omhoog. Nog steeds tussen mijn benen zittend, grijpt John nu zijn piemel vast. “Jeetje As, wat een geile tieten heb jij toch”, kreunt hij. Het duurt niet lang of hij komt ontzettend klaar. Zijn warme sperma landt op mijn buik.
Als we later naast elkaar liggen is het tijd voor tedere romantiek. Onze handen strelen, we laten elkaar weten hoezeer we van elkaar houden en bezegelen dat met heerlijke kussen.

©Shespot.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. manon 14 jun 2022
  2. Erik 18 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *