— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dromen

Ik heb Noël leren kennen via Carolien, mijn beste vriendin. Carolien ken ik van school en we deelden altijd elkaars meest intieme geheimpjes. Van haar spannende verhalen over daten en vreemdgaan kreeg ik altijd al rode oortjes! Carolien en ik zijn allebei gelukkig getrouwd, maar na zoveel jaren huwelijk komt er toch sleur in de relatie. Hoe zou het zijn met een andere vent? Niet om te hebben en te houden, maar gewoon voor erbij?

Carolien had Noël ontmoet op een datingsite en ze hadden regelmatig hele geile contacten. Wat heet regelmatig; meerder keren per dag! Vroeg in de ochtend even een digitale ochtendzoen, gevolgd door een heftige camsessie waarbij ze allebei kronkelend voor de PC lagen. Ik werd gewoon jaloers op zo’n lekkere cybervriend. Af en toe deden we een trio op MSN, allemaal heel onschuldig. Dat verraste me eigenlijk. Het voelde helemaal niet ‘fout’. Hij kon zo enorm geil kon doen, en zijn brieven aan haar… mmm. Ik smolt gewoon en werd al nat als ik aan hem dacht. Maar waarom deed hij zo niet naar mij? Noël was ook gelukkig getrouwd en zocht eigenlijk ook die spanning, uitdaging en opwinding waar Carolien en ik ook zo naar op zoek waren.

Vorige week ging ik boodschappen doen en ineens zag ik hem zitten op een terrasje. Gebruind en met zo’n strakke jeans waar dat lekker kontje van hem zo mooi in afstak. Ik deed alsof ik hem niet zag en ging een winkel binnen. Ik voelde gewoon dat hij me volgde. Ik kreeg het heet en koud tegelijk en mijn pas geschoren poesje begon te spinnen van opwinding. Toen ik alles in mijn tasje gedaan had, draaide ik me om en keek hem ineens heel diep in zijn ogen. Ik zag in die kijkers maar één ding; ik wil je lekkere schat!

Snel reed ik naar huis en in mijn autospiegel zag ik dat hij me volgde. Ik schoot naar binnen, deed mijn meest uitdagende jurkje aan, waarin mijn lekkere billen zo super mooi aftekenden, en liep het bospad in tegenover mijn huis. Gespannen keek ik of hij me volgde en ja hoor, daar was hij. De spanning nam toe, ik trilde van opwinding en geilheid. Toen hij me inhaalde zei ik, zo zwoel als ik maar kon:
“Hé Noël, jij durft om me hier op te zoeken. Wel spannend. Je ziet er lekker uit, kom eens hier.”
Hij draaide zich om, nam mijn gezicht met zijn beide handen vast en voor het eerst raakten onze lippen elkaar. Oh, wat was dat heerlijk en de geilheid stroomde door mijn hele lichaam. Ik moest en zou hem hebben. Al snel probeerden onze tongen elkaar te raken en toen was het hek van de dam.

Snel waren we op een soort ontdekkingstocht waarbij we onze handen en vingers de vrije hand gaven om te pakken wat ze maar te pakken konden krijgen. Ik voelde zijn handen onder mijn jurk verdwijnen en hij ging van mijn kont naar mijn borsten en weer naar beneden tot zijn vingers zich een weg baanden in mijn inmiddels zeiknatte kutje. Hij masseerde mijn klitje en ik voelde een heerlijk orgasme aankomen. Snel deed ik zijn kleren uit. Ik kneedde zijn ballen en terwijl ik hem kuste ging mijn hand over die keiharde paal van hem.

Hij zakte door zijn knieën en hij me begon te likken op en in mijn sappige kutje en ik voelde me helemaal slap worden. Zijn mond liet mijn kutje niet meer los en met zijn tong draaide hij cirkeltjes op mijn keiharde klitje. Eerst langzaam, maar steeds sneller en sneller en ik liet me meevoeren in zijn tempo. Hij befte me klaar op een manier die ik nog nooit had meegemaakt en ik kreeg een super heerlijk orgasme. Ooohh ik wordt weer helemaal week als ik daaraan terugdenk.

Minutenlang hingen we zwijgend op elkaar en kwamen we weer enigszins in de bewoonde wereld. Nu was het mijn beurt en ik had hele lekkere dingen in gedachten.
Ik stond op en keek hem heel streng aan met mijn van hormoontjes doorspekte ogen. Ik duwde hem tegen een boom en zei:
“Verroer je eens als je durft; nu ben je van mij en van mij alleen”.
Ik kuste hem in zijn nek en langzaam ging ik van zijn licht behaarde borstkast naar zijn harde, fier omhoog stekende tepels en beet er zachtjes in. Ik voelde hoe hij trilde van opwinding en ik voelde zijn harde staaf zich een weg zoeken tussen mijn benen.
Langzaam maar zeker zakte ik steeds verder af naar beneden, via zijn navel en geschoren onderbuik naar die heerlijke genotstaaf die daar parmantig omhoog stond met daaronder zijn twee opgezwollen ballen.

Toen ik dat lekkere ding van hem in mijn mond had, leunde hij genietend achterover. Hij sloot zijn ogen en concentreerde zich op mijn geile lippen die beurtelings hard en zacht over zijn eikel en lul schoten. Af en toe draaide ik met het puntje van mijn tong kleine rondjes op het puntje van zijn eikel en dan weer nam ik zijn lul diep in mijn mond tot achter in mijn keel. Met mijn handen masseerde ik zijn ballen en die lekkere stevige kont van hem. Ik voelde dat hij steeds verder opgewonden raakte. Met zijn handen pakte hij me vast aan mijn blonde krullen en duwde mijn hoofd steeds vaster tegen zich aan.

Hij kreunde zachtjes en ik voelde gewoon dat hij me wilde neuken. Mijn kutje was nog altijd nat van die heerlijke befbeurt en ik voelde mijn sap nog steeds ongehinderd uit mijn openstaande kutje stromen. Hier mocht geen einde aan komen zeg, wat was dit lekker! Ik genoot van de aanblik van die lekkere lul van hem die steeds opnieuw in en uit mijn mond schoot. Zacht beet ik in zijn eikel en ik voelde hem sidderen van genot. Hij ging op een bankje zitten en met mijn pas gemaaide gazonnetje ging ik op het puntje van zijn gespannen eikel zitten. Hoerig en geil keek ik hem diep in zijn ogen en zonder mijn blik van hem af te wenden liet ik me langzaam over hem heen zakken, terwijl ik me vasthield aan de rugleuning van het bankje.

We waren gewoon voor elkaar gemaakt, zo strak voelde het en een gigantische siddering ging door heel mijn lijf. Hij pakte me stevig bij mijn billen en ik voelde hoe zijn vinger heel zacht mijn anus aanraakte. Dat gevoel alleen al bezorgde me bijna het volgende heftige orgasme. Ik wist dat dit een dag zou worden om nooit te vergeten.
Zachtjes ging ik omhoog en weer omlaag over zijn lul en ik zag de geilheid bijna uit zijn ogen spatten. Hij probeerde de tepels te kussen van mijn op en neer wippende borsten, die gespannen waren als nooit tevoren. Ik voelde dat hij aan het vechten was tegen een snel naderde eruptie, en een orgasme was enkel nog een kwestie van luttele seconden.

Ik wilde nog lang niet stoppen en had nog veel meer lekkere dingen in petto. Zo geil was ik door deze kanjer. Vlug ging ik van hem af, draaide me om en ging met mijn rug naar hem toegekeerd weer op die nog altijd keiharde pik zitten. Zo ging ik minutenlang op en neer, terwijl hij mijn borsten een lekkere beurt gaf en zijn lippen en mond mijn rug masseerden. Kon ik de tijd maar even stilzetten! Ik voelde dat we allebei niet ver van ons hoogtepunt afzaten en toen hij me ook nog eens begon te vingeren, en mijn klitje de zoveelste verwenbeurt van de dag kreeg, was het bijna gebeurd met me. Mijn kutspieren trokken zich stuiptrekkend samen en zijn paal werd bijna samengedrukt in mijn hete kutje. Mijn klitje zat klemvast tegen zijn schacht en met elke beweging voelde ik me steeds verder wegzakken in extase. Ik kwam klaar op een manier die ik zelden meer zal meemaken en vrijwel op hetzelfde moment voelde ik de spanning in zijn lijf tot ongekende hoogte oplopen.

Hij legde zijn hoofd op mijn rug en met zijn handen trok hij me nog steviger tegen zich aan. Ik voelde hem diep in me exploderen en steeds opnieuw voelde ik zijn golven mijn kutje overspoelen. We dreven bijna letterlijk weg in zijn geile sap.
Ohhh, wat was dat een heerlijk gevoel en na die ontspanning hebben we zeker nog 10 minuten in elkaar zittend genoten van die geile blik in elkaars ogen. Toen hij me zachtjes en teder op mijn voorhoofd kuste liet ik mijn verhitte hoofd rusten op zijn brede borstkast.

Ik wilde zo in elkaar verstrengeld blijven zitten en nooit maar dan ook nooit meer weggaan; wat was dit hemels zeg. Ik voelde hoe hij mijn gezicht zacht optilde, me een zoen gaf op mijn mond en zei:
“Lieverd , wordt eens wakker. Het is de hoogste tijd om op te staan! Het was mijn man die me uit mijn slaap probeerde te wekken. ‘Nee,’ dacht ik, ‘dit kan toch niet; dit kan toch geen droom geweest zijn, zeg dat het niet waar is!’
Enigszins teleurgesteld douchte ik en kleedde me aan. Automatisch nam ik mijn spannende jurkje, waarin mijn billen zo mooi afsteken, van de stoel waar ik het gisteren had opgelegd.

Verbeeldde ik me dat nou, of zag ik daar echt de dennennaalden inzitten?
Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *