— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een journalist en een voetballer

Ik wist het al vanaf mijn tiende: ik word later journalist! En hier sta ik dan, jaren later, en werk voor de Story. Ik sta op het punt mijn eerste grote interview te doen, namelijk met Robin van Persie! Befaamd voetballer van het Nederlands elftal en Arsenal.

Dat ik er al vanaf mijn tienerjaren van droom hem in het echt te ontmoeten, heeft (bijna) niets met zijn té gek strakke kontje te maken, want ik ben een extreme voetbalfan. Voorzover dat kan als vrouw zijnde. Ik zit aan een tafeltje bij de afgesproken plaats in Rotterdam, en dan komt hij binnen. Stiekem knijp ik mezelf in mijn arm. Ja, hij is het echt! Verman jezelf, denk ik vlug, kom over als een professioneel journaliste. Hij stelt zich voor (duhuh, ik weet heus wel wie je bent) en ik doe hetzelfde. Hij gaat zitten en vraagt of ik iets wil drinken.

Als hij even later terugkomt met twee koffie, steek ik maar gelijk van wal.
”Hoe was het om op te groeien bij je vader?”
Dat blijkt precies de goede vraag te zijn. Hij komt gelijk met een heel verhaal over zijn jeugd. Als ik vroeg hoe het met zijn vrouw is, moet hij even lachen. Het ijs is gebroken, de sfeer is ontspannen. Even later pakt hij plotseling mijn hand en trekt me mee naar buiten. We rennen dwars door het centrum van Rotterdam. Als ik vraag waar we heen gaan, stopt hij bij een appartement. We gaan naar binnen.
”Sorry, ik zag paparazzi, en dit leek me een rustigere plek dan die koffiebar.”
Ik vergeef hem, en eenmaal binnen gekomen gaan we verder met het interview.

Als ik na een tijdje vraag waar de toilet is, wijst hij me de weg naar zijn badkamer. Tot mijn stomme verbazing volgt hij me naar binnen en doet de deur op slot.
”Zo, nu kan het echte interview beginnen. Je bent zo ontzettend mooi in dat pakje!”
Hij begint me wild te zoenen, pakt me vast en zet me tegen de muur. Dan begint hij te frunniken aan de knopen van mijn blazer. Mijn god, hij kan verschrikkelijk goed zoenen. Als hij me ontdaan heeft van mijn blazer, topje en BH vind ik het tijd worden dat hij ook eens wat laat zien. Terwijl hij heerlijk aan mijn tepel zuigt, trek ik zijn t-shirt over zijn hoofd. Die heerlijke borstkas van hem, het is geweldig. Als hij zijn eigen broek open maakt, doe ik de mijne ook uit en we staan naakt tegenover elkaar.

”Weet je zeker dat je hiermee door wilt gaan?” vraagt hij, en als antwoord zoen ik hem wild. Hij brengt zijn hand naar mijn poesje en steekt prompt twee vingers naar binnen, terwijl hij met zijn duim mijn klitje masseert. Dit is goddelijk, maar als ik dichterbij mijn hoogtepunt kom, vind ik het tijd worden voor hem. Langzaam begin ik hem te pijpen en af te trekken. Hij kreunt hard en na een minuut of wat trekt hij me omhoog en duwt me met mijn gezicht naar de muur. De koude muur tegen mijn borsten voelt zó geil dat ik van onderen nog natter word. Als hij langs achteren in mijn kutje komt, hou ik het al bijna niet meer. Met een hand op mijn heup en de andere op mijn klitje stoot hij diep bij me naar binnen.

Als hij ook nog eens mijn borsten masseert, kom ik tot een overweldigend hoogtepunt, en enkele seconden later voel ik ook hem trillen. Terwijl hij zijn zaad in mijn kutje spuit kijk ik hem aan via de spiegel, en verdrink ik in zijn mooie, donkere ogen.
”Mooie groene ogen heb je,” zegt hij nog en dan trekt hij zich uit me. Hij zet de douche aan en onder het hete water zie ik zijn lid alweer groeien. Nu zie ik pas dat hij best groot geschapen is. Hij begint me in te zepen, en hij vermijd alle gevoelige plekjes. Als hij even later klaar is, gaat hij mijn haar wassen. Ik weet niet wat me overkomt! Hij weet wel hoe hij het moet doen, het is een ware hoofdmassage. Als hij via mijn nek en schouders afglijdt naar mijn kont, draai ik me om en zoen hem hevig. Hij drukt zich tegen me aan en we verdrinken in wat voor mij de langste tongzoen óóit was. Zijn handen verdwijnen en hij pakt achter zich de douchekop en begint mijn haar uit te spoelen. Het maakt me zenuwachtig, maar dan weet ik het. Hij laat me expres zo lang wachten, en ik draai me weer om.

Als ik naar beneden kijk staat hij alweer mooi overeind. Ik pijp hem weer en masseer zacht zijn ballen. Omdat hij een bad/douche heeft, is er de mogelijkheid dat hij gaat liggen. Dat doet hij dan ook, en trekt mij bovenop zich. Zo liggen we nog een tijdje hevig te zoenen tot ik mijn handen naar zijn ballen breng. Hij begint hevig te kreunen. Omdat ik zelf ook al lang niet meer droog ben, weet ik dat dit het moment is, en ik ga bovenop hem zitten. Langzaam rijd ik op en neer. Daar gaat hij nog harder van kreunen en als ik bijna bij mijn hoogtepunt ben, spuit hij me finaal vol. Niet veel later kom ik ook (alweer) tot een verpletterend hoogtepunt. Hij kijkt me aan en zegt met die sexy grijns op zijn gezicht:
“Dit is het leukste interview tot nu toe, weet je dat?”

Nadat we afgespoeld en afgedroogd zijn, gaan we verder met het interview. Als ik zie dat het al na vijven is, sta ik op. Bij de voordeur geeft hij me een kus op mijn wang en geeft me zijn emailadres. “Mail eens als je een keer tijd hebt. En heb je genoeg informatie voor je interview, of wil je nog een keer langskomen?”
We moeten allebei lachen vanwege de dubbele betekenis van zijn boodschap.

Ongeveer een jaar later.
De Hitkrant vraagt of ik een ”pittig” interview wil houden met Robin van Persie, voor het volgende nummer. Mijn collega kijkt me aan, zij weet dat ik groot fan ben, maar ze weet niet waarom. Ik heb Robin nooit meer gemaild, het leek me gewoon niet juist. Maar nu heb ik een reden om contact met hem te zoeken. Ik bel hem op en vraag wanneer hij tijd heeft.
“Vanmiddag , als jou dat uitkomt?” zegt hij.
“Dan breng ik wel mijn zoontje mee,”zeg ik, maar dat maakte hem niet uit.
Even later zit ik in de koffiebar, samen met mijn zoontje Rob. Als hij binnenkomt kust hij me op mijn wang en maakt een compliment over mijn ogen. Als hij naar mijn zoontje kijkt, is hij een ogenblik stil, en dan zegt hij:
”En jij klein ventje, van wie heb jij die mooie, donkere ogen?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *