— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dubbel gedekt

Samen met mijn kat Boris nestel ik mij op de bank om naar de Voice of Holland te kijken en verder helemaal niks. Wijntje erbij en genieten van mijn vrije weekend. Boris ligt heerlijk tegen mij aan als mijn telefoon gaat. Ik twijfel of ik hem op zal nemen want ik herken het nummer niet. “Met Tes,goedenavond.” “Hoi Tes, met Maarten!” “Maarten?” “Maarten, Maarten Kroon, ben je me nou al vergeten?” “Heeee Maarten , wat leuk.” Maarten en ik zijn jeugdvrienden, hij is ruim een jaar geleden naar Spanje vertrokken met zijn vriendin om daar te gaan werken. “Hoe is het met mijn Tes?” “Goed en met jou? Ben je in Nederland?” Maarten vertelt dat hij voor een maand is overgekomen en dat zijn relatie op de klippen is gelopen en dat hij er even tussen uit wilde. We zitten nog zeker een half uur te kletsen als Maarten voorstelt om morgenavond ergens wat te gaan drinken. Enthousiast reageer ik dat ik dat geweldig vind. “Vind je het geen bezwaar als Joris ook meegaat? Ik heb hem gisteravond gesproken en hij wilde ook graag met mij afspreken. Meteen stelde ik toen voor om jou ook uit te nodigen!” Joris kende ik vaag, een knappe jongen die al jaren bevriend is met Maarten. We spreken af bij onze stamkroeg van vroeger, vlakbij mijn huis. Leuk om weer met Maarten af te spreken, ik ben benieuwd hoe hij eruit ziet. Raar eigenlijk dat we elkaar nooit meer spraken sinds hij in Spanje is gaan wonen. Ik heb altijd het idee gehad dat zijn vriendin mij als een bedreiging zag. Ondanks dat Maarten en ik altijd een goede relatie met elkaar hebben gehad is er nooit wat tussen ons geweest.

Vanaf het moment dat Maarten gisteravond had gebeld voel ik mij vrolijk en kijk er dan ook ontzettend naar uit om hem weer te zien. Ik neem uitgebreid de tijd om mij op te tutten voor ik weg ga. Maarten zit buiten op het terras al te wachten als ik aan kom lopen. Als hij mij ziet staat hij op en met een grote glimlach omhelzen wij elkaar. “Hè Tes, wat zie jij er goed uit zeg, ik ben ontzettend blij om je weer te zien!” Goedkeurend bekijk ik Maarten en complimenteer hem met zijn uiterlijk en zijn heerlijke bruine kleurtje. We bestellen wat te drinken en Maarten vertelt dat Joris wat later komt, zodat we even de tijd hebben om gezellig bij te kletsen. Na een uur komt Joris aan lopen en begroet mij hartelijk met drie zoenen. Joris ziet er net als Maarten goed uit en de avond vliegt voorbij. Oude herinneringen worden opgehaald en wat ik al vermoedde was waar, de ex van Maarten had een hekel aan mij en daarom hadden we geen contact meer met elkaar. Ze zag mij als een bedreiging en Maarten mocht nooit over mij praten. Ineens vraagt Maarten waarom ik geen verkering heb. Ik antwoord dat het zo gelopen is en dat het goed is zo. Ik laat de mannen even alleen als ik naar het toilet moet. Op het toilet kom ik er achter dat ik mijn portemonnee vergeten ben en schaam mij diep. Als ik terugloop naar het tafeltje zie ik de mannen vrolijk met elkaar in gesprek. Met een rood hoofd vertel ik hen dat ik mijn portemonnee vergeten ben. “Maak je niet druk Tes”, hoor ik ze allebei tegelijk zeggen. “Wij trakteren, je zal niks te kort komen”, hoor ik ze lacherig tegen elkaar zeggen. “Oké, op een voorwaarde, als jullie het goed vinden dan wil ik dat jullie bij mij nog een afzakkertje nemen.” Maarten en Joris kijken elkaar aan en nemen het aanbod graag aan. Het is tien minuten lopen naar mijn appartement en ik voel mij gevleid om door twee knappe mannen naar huis gebracht te worden. Misschien komt het door de drank die rijkelijk vloeide, maar ik voel me erg sexy met mijn twee mannen. Thuis aangekomen zet ik de mannen in de huiskamer en ga drinken halen. Als ik met een fles wijn de huiskamer binnenkom zitten Maarten en Joris ieder in een hoek van de bank. Joris tikt op de plek tussen hen in en vraagt mij om daar te zitten. We heffen ons glas op onze vriendschap. “Nou even eerlijk Tes”, vraagt Maarten, “waarom ben jij nog vrijgezel?” Mijn hoofd moet wel knalrood worden als ik beken dat ik op dit moment niet met een relatie bezig ben! “Maar je hebt toch wel eens behoefte aan een man?”, vraagt Joris serieus. “Ja hoor”, reageer ik lacherig, “maar je moet dan wel ergens tegen aanlopen.” “Dat hoeft voor zo een mooie meid als jou toch geen probleem te zijn Tes?”, reageert Maarten. “Ja dat ben ik wel met je eens Maarten”, reageert Joris. “Ik wist het wel hoor als ik jou was tegen gekomen”, zegt Joris erachter aan. “Nou anders ik wel”, reageert Maarten meteen. “Wat een complimenten mannen”, zeg ik blozend. “Maar jullie zijn mij toch tegengekomen?’, reageer ik zachtjes.

Maarten en Joris kijken elkaar aan en ik zie hun blik in hun ogen. Maarten pakt mijn glas wijn uit mijn handen en ik voel Joris dichter naar mij toeschuiven. Verlegen kijk ik hem aan en meteen voel ik de warme hand van Maarten op mijn dijbeen. Mijn god, wat heb ik nou gezegd? Joris pakt mijn kin in zijn hand en kust mij. Ik twijfel of ik hem zal beantwoorden. Meteen voel ik de warme hand van Maarten over de binnenkant van mijn dijbeen wrijven en een golf van genot straalt uit naar mijn kutje. Joris kust mij dwingender en meteen open ik mijn mond en voorzichtig voel ik zijn tong over mijn tong heen glijden. Jezus hè, gaan ze mij nou met zijn tweeën verleiden? Joris legt zijn hand op mijn borst en wrijft er zachtjes overheen. Maarten trekt mijn benen een beetje uit elkaar en voel ik zijn hand over mijn poesje glijden, ik kreun zachtjes. Ik word echt verleid door twee mannen, mijn God waar begin ik aan? Joris pakt mijn andere been en trekt hem meer naar hem toe en ook hij gaat met zijn hand naar mijn poesje. Heel geduldig voel ik de mannen over mijn poesje heen strelen en voel ik mij steeds weker worden. Maarten staat op en trekt mij overeind. Joris komt erbij staan en heel langzaam knoopt Maarten mijn bloesje open en Joris ritst mijn rok los, in een mum van tijd sta ik naakt tussen hen in. “Ik heb dit nog nooit eerder gedaan”, fluister ik verlegen. “Volg ons maar”, fluistert Maarten lief in mijn oor. “Kleden jullie je ook uit?”, vraag ik opgewonden. Meteen geven ze gehoor aan mijn verzoek en staan we alle drie naakt. Joris staat voor mij en Maarten achter mij en begint mij in mijn nek te zoenen, gelijktijdig pakt Joris mijn borst en likt aan mijn tepel. Achter mij voel ik Maarten zijn natte harde pik tegen mijn billen wrijven. Voor mij zie ik Joris zijn pik in schokjes omhoog komen. Ik ga met mijn handen naar hun piemels en strelend pak ik ze zachtjes vast. Mijn God, allebei zijn ze dik en groot en ritmisch laat ik mijn handen zacht heen en weer gaan. Bij allebei voel ik het voorvocht in mijn handen komen en dat maakt het masseren makkelijker. Maarten duwt vanachter mijn borsten strak omhoog en Joris likt en zuigt geil op en rond mijn tepels.


Maarten gaat op de bank zitten en draait mijn billen naar hem toe en meteen voel ik zijn natte zachte tong over mijn billen likken, terwijl Joris mijn tong zijn mond in zuigt. Mijn opwinding wordt steeds heftiger en ik voel mij natter worden. Joris zijn hand glijdt tussen mijn benen en streelt mijn klit. Behendig glijdt hij door en dringt zijn vinger makkelijk bij mij naar binnen. Ik kreun en grom, ze maken mij echt super geil! Maarten trekt mijn billen een beetje uit elkaar en laat zijn tong zacht over mijn sterretje gaan, ik ben om. Mijn hemel, wat staat mij allemaal te wachten? Dit is te lekker om niet aan toe te geven en begin complimentjes aan de mannen te geven. “Ga door jongens, niet stoppen, alsjeblieft niet stoppen”, kreun ik. De mannen zijn niet egoïstisch en gunnen mij alle genot. Joris zet lichte druk op mijn schouders en alsof het de normaalste zaak is, zak ik door mijn knieën en met mijn hand breng ik zijn lul naar mijn mond en laat langzaam mijn lippen over zijn eikel heen zakken. Joris kreunt geil! Maarten geeft mij even de gelegenheid om Joris even goed te pijpen en heftig zuig, lik en bijt ik hem. Al mijn remmingen zijn weg en ik begin mij steeds geiler te voelen. Maarten staat achter mij en voorzichtig voel ik zijn eikel mijn lipjes uit elkaar duwen. Ik kreun en zak een beetje door om hem goed de ruimte te geven. Zijn handen pakken mijn heupen vast en langzaam begint hij in mij te stoten. Ik kreun met mijn mond vol en raak helemaal in trance. Heerlijk word ik verwend door mijn twee vrienden. Ik kreun harder van genot en Joris pakt mijn hoofd vast en begint ritmisch in mijn mond te neuken. Mijn mond en kut zijn gevuld met dikke harde lullen en het is een sensatie om dit mee te mogen maken! Alle remmingen zijn weg en een geil gevoel trekt door mijn onderlijf en mijn lijf begint te schokken en te trillen. Ik probeer naar lucht te happen maar Joris gebruikt mijn mond nu echt als een kut en blijft doorstoten. Maarten pakt mij harder vast en verhoogt het tempo en meteen dendert er weer een orgasme achteraan! Ik kreun en raak buiten zinnen. De jongens halen hun lul uit mij en geven mij even de gelegenheid om op adem te komen. Joris gaat naast mij zitten en ik zie dat zijn lul nog fier overeind staat. Hij kust mij op mijn mond en trekt mij op zijn schoot. Mijn kut is zo nat dat hij makkelijk met zijn volle lengte in mij komt.


Maarten staat naast mij en pakt mijn hoofd en schuift zijn lul in mijn mond. Maarten zijn lul proeft anders, ik proef mijn eigen kutsappen. Ritmisch beweeg ik op Joris en tegelijk pijp ik Maarten, alle drie grommen en kreunen wij. Dit is echt genieten! Na maanden geen seks word ik op mijn wenken bediend. Zo geduldig en alleen maar oog voor mij! Voor het eerst met twee mannen, wie had dat ooit gedacht. Ik word volledig in Joris zijn ritme meegenomen en heb moeite om Maarten te bevredigen met mijn mond. Maarten trekt zijn lul uit mijn mond en ik kan mij volledig op Joris zijn lichaam laten leunen. Weer voel ik de tong van Maarten door mijn bilnaad gaan en dat maakt mij waanzinnig. Ik geef mij helemaal over en ritmisch beweeg ik heerlijk op Joris zijn keiharde lul! Opeens voel ik mijn billen uit elkaar gaan. Met zijn duimen drukt Maarten mijn billen uit elkaar en voel ik zijn pik tegen mijn sterretje aandrukken. Nee, oh nee, hij zal toch niet… Maar Joris voert het tempo op en ik kan mij niet verzetten. Mijn kut staat in brand! Maarten wrijft met zijn lul over mijn sterretje en er trekt een geil gevoel door mijn lijf. Maar kreun dat zijn pik nooit gaat passen! Joris pakt neukend allebei mijn billen en trekt ze ver uit elkaar. Heel langzaam voel ik mij opgerekt worden. Met een hand pakt Maarten mijn haren beet en draait het rond zijn hand en duwt voorzichtig door, terwijl Joris heerlijk zachtjes mijn tepels om de beurt in zijn mond zuigt. Ik kan het niet meer stil houden en kreun van genot! Joris houdt zich even helemaal stil om Maarten bij mij binnen te laten komen. “Ohhh Tes”, hoor ik Maarten kreunen, “we hebben je helemaal gevuld!” Langzaam begint Maarten heen en weer te bewegen en ik voel de brandende pijn langzaam wegtrekken en merk dat hij steeds makkelijker beweegt. Elke keer als Maarten terugtrekt stoot Joris diep in mij. Ik kan mij niet meer inhouden. Ik ben lekker helemaal gevuld van onderen en lig klem tussen mijn vrienden. Maarten trekt harder aan mijn haren en stoot met zijn volle lengte steeds harder in mij, net zolang tot ik de controle verlies. Een heftig orgasme komt vanuit mijn tenen naar mijn kut en spastisch lig ik gevangen tussen hun lijven. Maarten en Joris geven mij geen kans om bij te komen en als een dieseltrein persen ze het ene naar het andere orgasme uit mijn lijf! Nog nooit ben ik zo geneukt als vanavond, alle drie gaan we helemaal los. Net op het moment dat ik smeek om te stoppen voel ik Maarten aanspannen en schokkend klaarkomen. Ik voel zijn pik uit mijn kontje glijden en trekt zich grommend leeg over mijn billen! Joris knijpt in mijn tieten en ook hem voel ik aanspannen om zijn zaad diep in mij te spuiten. Meteen pers ik stuiptrekkend er nog een orgasme uit en wordt alles zwart voor mijn ogen. Dit is echt te veel voor mij.

Heftig zwetend liggen we bij te komen. Ik heb echt geen gevoel meer in mijn lijf en ben sprakeloos. Joris doorbreekt als eerste de stilte en staat op om zijn kleren aan te trekken en kust mij op mijn mond. “Het was erg aangenaam Tes, zeker voor herhaling vatbaar!” Ik voel mij rood worden en realiseer mij dat ik mij wel erg makkelijk heb gegeven. Maar spijt heb ik er zeker niet van. Maarten blijft slapen bij mij en nadat we hebben gedoucht kruipen we tegen elkaar aan in bed. “Het was heerlijk en spannend Tes”, fluistert Maarten in mijn oor. Heb je dit wel vaker gedaan Maarten?””, vraag ik hem. “Nee, het was voor mij de eerste keer.” “Hoe kwam het zo dat dit gebeurde Maarten?” “Toen jij naar de wc was vroeg Joris of ik het wel eens met jou gedaan had. Ik vertelde hem dat we altijd samen waren maar nooit wat met elkaar hebben gehad, tot mijn spijt. Joris had wel zin in jou en ik moest bekennen dat ik ook wel zin in je had!” “Dan nemen we haar toch samen”, opperde Joris, vrienden delen alles met elkaar.” “Ik vond het eerst een beetje raar, maar toen ik je zag terugkomen met je rode kleur op je wangen, toen kreeg ik ook zin in jou!” Maarten is nog een paar keer langs geweest voor hij terug ging naar Spanje. We zijn nu meer dan alleen goede vrienden. Van de zomer ga ik vier weken naar hem toe.

Wordt vervolgd.

Eline S.

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Natalja 19 aug 2022
  2. Ilse 20 aug 2022
  3. Lara 22 aug 2022
  4. Esmee 22 aug 2022
  5. Jacq 25 aug 2022
  6. Maaike 25 aug 2022
  7. Gerard 11 sep 2022
  8. rik 28 mrt 2023
  9. Raspoes58 03 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *