— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op kantoor

Ik ken Jeroen van een datingsite en we hebben heel regelmatig contact met elkaar via msn, de cam en af en toe ook in het echt. Onze contacten zijn gezellig, leuk, spannend en vaak ook heel erg geil. We kennen elkaar inmiddels goed en we proberen elkaars grenzen telkens weer een beetje te verleggen. Vorige week zei hij dat hij met me wilde afspreken op zijn kantoor aan huis. Het idee om hem thuis te ontmoeten, waar zijn vrouw dichtbij zou zijn, die ons misschien nog wel koffie zou geven, vond ik super opwindend. Maar ook wel griezelig. Zouden we niet te veel risico’s lopen?

Jeroen had het helemaal voorbereid en had zelfs zijn vrouw al verteld dat hij iemand ontmoet had waarmee hij mogelijk leuke zakelijke dingen zou kunnen ondernemen. Zelf ben ik actief in het P&O werk en Jeroen maakt daar vaak gebruik van. Ideaal dus voor een super spannende date in het hol van de leeuw zou je zeggen. Enerzijds wilde ik het graag proberen, maar anderzijds durfde ik het ook weer niet. Ik, die er een sport van maakteom mannen uit te dagen en ze te verleiden die dingen te doen die ze eigenlijk niet durfden, stond nu zelf voor haar grens.

Dit soort dingen bespreek ik ook altijd met mijn vriendin Nadine, mijn partner in crime. Regelmatig fungeren we als alibi als we weer ergens een spannende date hebben. Nadine wist me over te halen om het gewoon te doen en daar was ik eigenlijk wel blij mee, want ik trilde alleen al bij de gedachte daar samen met Jeroen op zijn kantoor te zijn.

Op de grote dag had ik me ’s ochtends uitgebreid gedouched en verzorgd, waarbij ik mijn meest uitdagende setje en jurkje aandeed. Een heerlijk luchtje op, mmmm de spanning gierde door mijn hele lijf en ik voelde me gewoon nat worden. Net voor ik wilde vertrekken kreeg ik een sms’je van Jeroen: ‘Lieverd, wil je vandaag je string thuislaten?’ Snel deed ik mijn stringetje in mijn tas en de gedachte aan wat hij van plan was en het risico dat we liepen deed me al bijna smelten van opwinding.

Aangekomen bij zijn kantoor deed hij open, gaf me een hele discrete hand en liet me binnen. In niets kon ik aan hem merken dat we elkaar eigenlijk al heel goed kenden.
Hij stelde me voor aan zijn vrouw, die inderdaad ook nog de koffie kwam brengen. Geloof het of niet, maar ik voelde de zenuwen gewoon door mijn lichaam gieren. Maar wat was dat ook spannend, lekker en geil. Het niet weten wat hij zou gaan doen…
Jeroen is altijd in voor een spannende verrassing en ik kon niet wachten tot hij tot actie zou overgaan.

Mijn tepels waren keihard van de opwinding en priemden door het dunne stof van mijn jurk heen. Niet alleen Jeroen, maar ook zijn vrouw moesten dit wel heel duidelijk gezien hebben. We zaten tegenover elkaar aan zijn spreektafel, toen zijn vrouw de koffie bracht. We raakten aan de praat en Jeroen betrok zijn vrouw heel bewust bij het gesprek. Terwijl we gewoon gezellig aan het praten waren voelde ik zijn voet tussen mijn benen. Heel langzaam en met een super onschuldig gezicht bewoog hij zijn voet naar boven. Langs mijn kuiten naar mijn inmiddels hete dijen steeds verder omhoog. Toen voelde ik zijn voet heel dicht tegen mijn klamme hete kutje aankomen en ik durfde hem niet aan te kijken.

Jeroen durfde dat wel, hij vroeg me allerlei dingen en keek me ook voortdurend aan. Hij zat me daar bijna te vingeren, nou ja te tenen, terwijl zijn vrouw erbij stond. Ik krijg het weer heet als ik daaraan terugdenk. Even later, kwam zijn vrouw het kantoor binnen en vertelde dat ze weg moest. Ze gaf me een hand en vertelde dat we elkaar waarschijnlijk wel niet meer zouden zien. Jeroen liet haar uit en ik hoorde dat hij haar een lekkere afscheidzoen gaf. Toen hij het kantoor weer binnen kwam zag ik het direct. Die onschuldige hondenogen hadden plaats gemaakt voor de meest ondeugende ogen die je je maar kunt voorstellen.

Hij nam me bij mijn handen en trok me uit mijn stoel, waarvan de zitting inmiddels behoorlijk nat moet zijn geweest, zo had ik al zitten soppen. Hij pakte me vast achter mijn billen en zette me op zijn tafel terwijl hij me heerlijk zoende. Wat was dat spannend en geil! Fantastisch, zo’n traag voorspel. Terwijl we zo aan het zoenen waren maakte hij langzaam mijn jurkje los en zijn handen kneedden mijn borsten en mijn keiharde tepels. Zijn mond en tong gingen op ontdekkingsreis langs mijn hete lijf. Hij nam mijn borsten in zijn mond en zijn tong maakte kleine rondjes op mijn gezwollen tepels.

Zachtjes duwde hij me met mijn rug op de tafel en ik begon helemaal te trillen toen zijn mond mijn kutje bereikte. Eerst heel langzaam ging hij met zijn tong door mijn liezen en langs mijn lipjes. Dit was gewoon plagen, maar wel lekker! Hij zoende mijn klitje en ging met zijn mond zacht over mijn lipjes en af en toe duwde hij zijn tong diep naar binnen. Ik voelde me hoe langer hoe heter en geiler worden en ik wilde dat hij me nou eens echt heerlijk ging beffen. Ik wilde die tong op mijn klitje voelen.

Ik lag achterover op de tafel met mijn ogen dicht en ik deed niets anders dan genieten. Genieten van zijn handen op mijn lijf en van zijn mond en tong in mijn natte kutje.
Hij kneep me in mijn billen en zijn mond ging over mijn klitje. Hij zoog zich zachtjes vast en met zijn tong begon hij mijn klitje te masseren, te likken, kortom hij was me op een wel super manier heerlijk aan het beffen. Ik werd steeds natter en natter en was hard op weg naar een overheerlijk orgasme; dat kon gewoon niet lang meer duren.
Toen hij zijn vinger diep in mijn kutje stopte op zoek naar mijn g-spot voelde ik me helemaal wegzakken in extase en ik kwam klaar. Wauw, wat was dat een lekker gevoel. Het was alsof het ene orgasme het andere direct opvolgde en ik wilde niet dat Jeroen stopte.

Toen ik even later heel rustig aan het bijkomen was van die heerlijke befbeurt zag ik dat Jeroen zijn kleren had uitgedaan en aan zijn paal te zien was hij ook super opgewonden. Hij tilde me zachtjes op en droeg me naar zijn kelder, waar hij een fitnessruimte had ingericht en waar ook een bed stond. We gingen op bed liggen en ons spel van flirten, verleiden en verleid worden ging onvermoeibaar verder alsof er nog niets gebeurd was. Omgekeerd ging ik op hem zitten met mijn billen boven zijn hoofd, waardoor ik een goed uitzicht had op die lekkere paal van hem.

Ik boog voorover en mijn handen masseerden zijn benen vanaf zijn enkels tot aan zijn stijve pik. Nu was het mijn beurt om te plagen en wat ik ook allemaal met hem deed, ik raakte zijn pik bewust niet aan. Ik voelde dat de spanning toenam en ik voelde dat hij zich in allerlei bochten wrong om zijn pik maar in de buurt van mijn vingers te krijgen. Hij lag daar met zijn ogen dicht en ik zag hem genieten van dit spel. Dit was geen teasen meer, dit was echt pesten, maar wel heel erg geil pesten.

Toen ik mijn vingers om zijn ballen sloot en een zacht kusje op zijn eikel gaf, voelde ik hem trillen van genot. Ik kneedde die gespannen ballen van hem en met mijn andere hand ging ik zachtjes over die harde staaf op en neer. Toen ik met mijn lippen zijn eikel omsloot en met mijn tong zijn eikel begon te verwennen, voelde ik de spanning tot ongekende hoogte opstuwen. Ik begon Jeroen te pijpen, eerst heel langzaam, maar steeds sneller en sneller. Dan weer verdween zijn pik een klein stukje in mijn mond en dan weer diep tot achter in mijn keel.

Plotseling voelde ik dat Jeroen begon te trillen, eerst heel zachtjes, maar steeds harder en harder. Toen ik met mijn beide handen in zijn billen kneep en zijn pik heel diep in mijn mond voelde verdwijnen, ontplofte hij en ik voelde hoe zijn lekkere sapje achter in mijn keel spoot. Wat smaakte hij lekker, een beetje zoet. Misschien niet goed voor de lijn, maar daar maakte ik me op dat moment absoluut niet druk om. Op dat moment was er maar één ding belangrijk: de pik van Jeroen, diep in mijn keel. Ik dacht geen moment aan het gevaar dat zijn vrouw ineens thuis zou kunnen komen. Het kon me op dat moment allemaal niets meer schelen; ik wilde hem en ik had hem.

We lagen minutenlang lekker tegen elkaar op het bed en streelden elkaar alleen maar terwijl we elkaar innig zoenden. We keken elkaar continu diep in de ogen en de tijd had zo mogen blijven stilstaan. Plotseling trok hij me bovenop zich en begon hij mijn borsten te zoenen en mijn tepels te likken. In no time waren we allebei weer lekker opgewonden en klaar om verder te gaan met dit heerlijke geile spel. Terwijl hij mijn borsten heerlijk aan het verwennen was, nam ik zijn alweer keiharde pik ik mijn hand en stopte hem in mijn kutje. Zijn hete pik en mijn natte kutje sloten perfect op elkaar aan, en het was alsof ze voor elkaar waren gemaakt.

Ritmisch bewoog ik mijn onderlijf over zijn pik, terwijl zijn mond mijn borsten masseerden en zijn handen mijn billen kneedden. Dit was zo lekker, heerlijk gewoon.
Ik weet niet meer hoe lang we daar zo in elkaar gezeten hebben, maar er leek maar geen einde aan te komen. Time flies when you enjoy yourself. We hebben ons daarna heerlijk gedouched, waarbij we elkaar onder de warme waterstralen ook nog heerlijk hebben verwend. Toen we later weer redelijk ontspannen op zijn kantoor zaten aan een kopje koffie, kwam zijn vrouw thuis.

“Hé ben je er nog? Jullie moeten wel heel wat te bespreken hebben gehad.”
Het was tijd om te gaan en nadat ik Jeroen en zijn vrouw een hand had gegeven vertrok ik weer naar huis. Op weg naar huis zette ik de auto aan de kant een keek mezelf minutenlang aan in de binnenspiegel. Dat ik dit had aangedurfd! Een geheime minnaar is heerlijk en spannend, maar vrijen met een geheime minnaar in zijn eigen huis en met ook nog eens een keer met zijn vrouw in de buurt is wel het einde.

Terwijl ik mezelf daar zo zat aan te kijken kreeg ik een sms’je van Jeroen.
‘Dikke kus lieverd en de groeten van mijn vrouw. Ik moest de volgende keer de verwarming niet meer zo hoog zetten, want ze vond dat jij er toch wel erg verhit uitzag.’

Ik kan bijna niet wachten tot die volgend keer!


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *