— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tuin der Lusten

Het is een broeierige dag. Als ik de oprijlaan in sla, zie ik dat Angela nooit overdreven heeft over de grootte en de pracht van de villa. Maargoed, zij als partner in een advocatenkantoor en hij als directeur van een grote onderneming, kunnen samen wel wat grond kopen, zeker in deze omgeving. Op het moment dat ik het bordes beklim, vliegt de voordeur al open. Huilend vallen we elkaar in de armen. Angela en ik waren goede vriendinnen tijdens onze studententijd. Met haar man is zij later de randstad ontvlucht en verhuisd naar zo’n ver weg gelegen, groen gebied in Nederland.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar het prachtige huis en ons weekendje samen begint dan ook met een rondleiding. De rondgang door de vele kamers en verblijven is indrukwekkend. We zijn alleen in het grote huis, want Patrick, haar man, is dit weekend op stap met zijn vrienden. Vanaf het terras kijk ik uit over de immense tuin en het bos. Halverwege de tuin zie ik door een opening in een haag een zwembad fonkelen. Onmiddellijk voel ik hoe warm het eigenlijk is en dat ik eigenlijk best oververhit uit de auto ben gekomen. Angela heeft een lichte lunch voorbereid en met de eerste glazen rosé zijn we al snel alle nieuwtjes aan het uitwisselen. Het voelt goed om weer bij Angela te zijn. Maar ik koel niet af van de wijn, en de dikke spijkerbroek begint op mijn benen te plakken. Angela draagt een luchtige, korte, satijnen kimono. Ik trap mijn schoenen uit en koel mijn voetjes aan de stenen. Als de fles leeg is, krijgt Angela medelijden met me en stelt voor om een duik in het zwembad te nemen. Mijn lijf hunkert naar het verfrissende water.

Shit, bikini vergeten!
Angela zegt dat ik daar in haar tuin echt niet moeilijk over hoef te doen. Zelf doet ze haar robe uit en duikt poedelnaakt het water in. Ik kleed mij ook uit en de lichte wind brengt mijn huid weer tot leven. Het water is alles wat ik ervan verwacht had en samen met Angela probeer ik de wijn uit mijn kop te zwemmen. Na een flink aantal baantjes klimt Angela uit het zwembad en wijst naar de ligstoelen in het gras. Ze vlijt zich in een stoel en als ik voor haar sta, zegt ze:
“Handdoeken liggen nog binnen, maar de zon doet het ook goed. Wat zie je er trouwens nog geweldig uit!”
Mijn lichaam is inderdaad nog redelijk in vorm gebleven. Angela is wat voller geworden. Ik bewonder haar vrouwelijke vormen, haar grote borsten, zachte buik en mollige heupen. Vanuit onze stoelen blijven we elkaar aankijken wisselen complimenten uit. We voelen beide de spanning, maar niet vanwege onze naaktheid. Die hadden we al vaker gezien en ik had zelfs die harde tepels van haar al in mijn handen en mond gehad. Vroeger hebben we samen veel lol beleefd en van alles geprobeerd. Ik laat mijn aandacht weer uitgaan over de tuin.

Enkele meters achter onze stoelen zijn twee vreemde heuveltjes. Allebei rond met een platte bovenkant tot kniehoogte. De plateautjes zijn anderhalve meter groot en bedekt met het dikke gras dat overal in de tuin ligt. Ze vallen nauwelijks op. Wat heeft de tuinarchitect daar nu weer mee bedoeld?
“Wat zijn dat?”, vraag ik.
“Dat zijn onze speelbergjes, zegt Angela ondeugend.”
“Jullie wat?”
Ze staat op en pakt mijn hand.
“Kom maar mee”, fluistert Angela
Ze gebiedt me op een heuveltje te gaan liggen en ik begrijp meteen de functie van een speelbergje. Het zachte, koele gras omsluit mijn rug en de stralen van de zon verwarmen mijn lichaam. Angela zit op haar knieen op de berg en buigt zich voorover om mij te kussen. Ik wil het helemaal laten gebeuren. Samen met de zonnestralen verwent zij mijn lichaam met haar lippen en handen. Ze laat zich van de berg zakken en spreidt mijn benen die over de rand hangen. Met haar vingers voelt ze mijn poesje, raspend over de stoppeltjes; ik ben echt niet goed voorbereid op bezoek gekomen.

“Ik herken je kutje nog steeds”, klinkt haar zware stem.
Met haar tong duikt ze erin. Zuigend en likkend brengt ze mijn lichaam bijna tot een explosie. Met haar handen vindt mijn eigen speelbergje. Ik houd het niet lang meer en ik laat het orgasme door mijn lichaam golven. Uitgeput geniet ik na. Wat een geweldig idee, zo’n speelbergje. Een kerel kan mij hier op meer manieren nemen dan ik maar kan bedenken. Ze ligt naast me en houdt me stevig vast.
“Ok?, ik begrijp het, maar waarom is er nog een speelbergje?”, vraag ik Angela.
“We hebben wel eens feestje”, zegt ze lachend.

Ik wil me opfrissen en samen lopen we naakt terug naar het huis. Mijn lichaam is klef van het zweet. Het ronde bad op de badkamer is snel gevuld en tot mijn verrukking komt Angela er ook in. Ik verfris mijn lichaam met het heldere water en de opwekkende olie. Onder water voel ik haar hand tussen mijn benen.
“Ik zag straks dat je je niet zo netjes had geschoren”, spreekt ze me vermanend toe.
“Waar is dat meisje gebleven dat vroeger alleen maar een kaal kutje wilde hebben?”
Ze houdt een scheermesje omhoog.
“Scheer je!”
Weer zo’n spelletje van vroeger. Ik ga op de rand van het bad zitten en smeer mijn poesje in met een dun laagje scheerschuim; mijn lipjes steken er boven uit. Met langzame bewegingen laat ik het scherpe mes door mijn schaamstreek gaan. Angela raakt daarvan opgewonden en ik zie haar hand onder water langs haar kutje gaan. Ze blijft zich wild vingeren met haar ogen op mij gericht. Snel is mijn kutje weer kaal en ga ik haar helpen. Ik duw haar hand weg en zoek naar haar gevoelige plekje, haar poepgaatje. Mijn duim glijdt er helemaal in en ze krijst van genot. Twee vingers van mijn andere hand glijden in haar kutje. Haar borsten deinen op het water. Angela kreunt luid en onder water voel ik hoe ze dan haar heerlijke vocht vrijgeeft.

Die avond zitten we heerlijk knus in dikke badjassen voor de open haard. Kletsend en genietend van de stilte met een fles zachte wodka. Ik slaap natuurlijk die nacht bij haar in bed en de hele nacht liggen we in elkaars armen en tussen elkaars benen, knuffelend en friemelend. Als ik wakker word, vlei ik me weer tegen haar warme, zachte borsten. Ongedurig als ik ben, sta ik alleen op, mijn lieve Angela onder het dekbed achterlatend. Die zachte wodka voelt nu niet meer zo zacht in mijn kop. Door de open balkondeuren van haar kamer zie ik het zwembad weer, en de speelbergjes. Ik loop naar buiten, het vochtige gras voelt koel aan mijn voeten. De zon komt al weer door en de wind streelt mijn naakte lichaam. Ik duik in het zwembad en begin hard te zwemmen. Na een kwartier voel ik mij uitgeput en laat mijn lijf liggend in een stoel door de zon opdrogen.

Met genot denk ik terug aan de vorige dag en ik kan het niet nalaten om mijn vingers door mijn kruis te halen. Ik raak weer opgewonden en in mijn gedachten bewonder ik weer het lekkere lichaam van Angela. Ik wil niet stoppen en ik wil het ook goed doen: die speelbergjes zijn er niet voor niets. Ik ga languit op een van de bergjes liggen en spreid mijn benen. Alleen al door hier buiten zo alleen te liggen word ik ontzettend geil. Ik ga het bij mezelf langzaam opbouwen. Mijn handen strelen mijn lichaam, van gezicht tot dijen. Eerst verwen ik mijn borsten en ik voel dat mijn kutje natter wordt. Langzaam laat ik een hand over mijn buik naar beneden zakken en plaag mezelf door alleen rondom mijn kutje te strelen. Met slome bewegingen beroer ik dan mijn lipjes en klitje. Dat is lekker. Mijn vingers gaan naar binnen en ik probeer zo diep mogelijk te voelen. Mijn andere hand gaat nu ook naar beneden om mijn heuveltje stevig te masseren. Het tempo van mijn vingers gaat omhoog en ik kom langzaam tot een heerlijk hoogtepunt. Uitgeput blijf ik liggen met mijn handen op mijn hete, natte kut.

“Lieve Loes, dat zag er geil uit!”, klinkt het ineens van dichtbij.
Op het andere heuveltje zit Patrick. Zijn bovenlichaam ontbloot, zijn wielrenbroek op zijn enkels. Stevig omklemt hij zijn stijve pik.
“Heeft Angela je ook verteld dat op deze heuveltjes alles mag?”
Hij komt op mijn heuveltje zitten.
“Iedereen die op een heuveltje zit, mag alles doen met een ander. En je moet ook alles laten gebeuren, of je stapt er van af.”
Mijn hand ligt nog in mijn kruis, maar nu meer van schaamte. Ik wil niet weggaan, ik ben nieuwsgierig en geil. Kan ik mij met Patrick laten gaan? Ik voel me ontrouw naar Angela toe. Patrick ziet tevreden dat ik niet weg ga en mijn hand uit mijn kruis neem. Zijn handen omvatten onmiddellijk mijn lichaam en hij zoent me. Ah, een man! Zijn vingers spelen met mijn natte kutje en ik voel mijn opwinding weer opzwellen. Onder zijn lichaam door grijp ik naar de harde pik en betast zijn volle balzak. Hij leest mijn gedachten, draait me om op mijn buik en trekt me half van de heuvel af. Mijn kontje hangt net over de rand en grassprietjes kriebelen aan mijn tietjes en mijn kutje. Hij staat achter me tussen mijn benen, buigt zich voorover en duwt zijn pik in me. Met lange, trage halen vult hij me. Dit heuveltje is op zijn maat gemaakt. Mijn poesje gloeit van binnen en van buiten. Meesterlijk dirigeert hij zijn pik in mijn kut. Ik voel dat ik weer ga komen en als hij het topje van zijn duim in mijn sterretje duwt, breekt de dam in mijn onderlijf. Een warme gloed vervult mijn lichaam.

Nu draait hij mij op mijn rug en duwt mijn benen gespreid in de lucht. Meteen beukt hij weer verder, hij gaat maar door. Een nieuw orgasme zwelt op. Patrick neemt me steeds harder en het kan mij niet hard genoeg zijn. Dan begint hij zwaarder te kreunen en ik zie aan zijn gezicht dat hij ook gaat komen. Kom maar, jongen! Neem me en maak het af. Nog steeds gaat hij door. En dan haalt hij ineens zijn schokkende lul uit me en vol spanning strekt die zich uit boven mijn buik. Hij schreeuwt hard, maar zijn pik verraadt nog niets. Dan na eeuwigdurend moment spuwt het zijn witte lava en trekt een spoor van mijn borsten tot mijn navel. Mijn handen grijpen zijn pik en trekken het naar mijn gezicht. Zijn brandende lul wordt geblust door mijn natte mond. Als Patrick is bijgekomen zoent hij me, en springt dan het zwembad in. Trillend lig ik nog na te genieten en mijn vingers draaien kleine rondjes in zijn zaad. Schuldig kijk ik naar haar slaapkamer. Boven op het balkon staat een prachtige vrouw die mij een handkus toe blaast.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *