— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verwendag Voor Onszelf – Deel 1

We hebben voor onszelf een paar extra vrije dagen gepland: lenteweer, geen verplichtingen, een mooi moment om volop te genieten.

Vanochtend hebben we heerlijk ontbeten bij de lokale koffiebar, en nu rijden we door prachtig glooiend landschap via lokale wegen naar onze bestemming. Geen haast. We genieten van de muziek op de radio en praten bij over van alles en nog wat. Geleidelijk belandt ons gesprek bij het stoute plan dat we voor onszelf hebben bedacht vandaag: hoe vaak hebben we niet gefantaseerd over een tweede paar handen om jou te verwennen? Ons plan vandaag is om dat tot uitvoering te brengen.

We vervolgen onze weg door een landelijk gebied met prachtige vergezichten. Wanneer we tussen majestueuze bomen door vanaf een heuvel een vallei inrijden, krijgen we zicht op onze bestemming: een feeëriek dorpje met oude huizen en een historische abdij, ingesloten tussen de bossen. Een klein riviertje stroomt door het gebied en drijft de oude watermolen van de abdij aan.

Monniken wonen hier al lang niet meer. De oude site is smaakvol omgebouwd tot hotel met wellness voorzieningen en dat is onze bestemming vandaag. We rijden via de toegangspoort over het grindpad tot aan de receptie en parkeren onze auto. De tuin van het domein is prachtig aangelegd en deze omgeving brengt ons helemaal in de sfeer voor onze plannen vandaag.

We melden ons bij de receptie. De receptionist komt aanlopen en schrijft ons in. Hij stelt voor ons te begeleiden naar onze kamer. We lopen achter hem aan de tuin in, richting de huisjes die her en der tussen de bomen verscholen liggen. We komen aan bij ons huisje en worden binnengelaten in een met veel smaak ingericht paviljoentje. Niet alleen is hier onze hotelkamer voor de komende dagen, dit huisje is van alle moderne wellness faciliteiten voorzien. De receptionist geeft ons een rondleiding en een korte uitleg over de voorzieningen. Hij laat ons vervolgens achter zodat we zelf op ontdekking te kunnen gaan. Hier is duidelijk veel aandacht besteed aan een mooie afwerking en het creëren van de juiste sfeer. Rustige achtergrondmuziek en sfeerverlichting maken het plaatje compleet. Wij zijn verkocht en kijken er naar uit om in deze oase van rust ons weekend door te brengen.

Onze afspraak komt pas later, dus we beslissen om eerst te lunchen op het terras van de abdij. We lopen terug naar het hoofdgebouw en nemen plaats op het terras. Het is nog rustig en we kiezen een tafeltje dat mooi uitzicht geeft op de omliggende tuin en het toegangspad naar de receptie. Op de kaart staan verschillende lekkere gerechten en we bestellen een lichte salade en een glaasje wijn.

Als we ons eten bijna op hebben komt nog een auto aangereden over het grindpad. Als de bestuurder uitstapt herkennen we hem van de foto’s die we eerder gezien hebben. Omdat het rustig is op het terras concludeert ook hij al snel dat wij zijn afspraak zijn voor vandaag. Hij wandelt het terras op en vraagt of hij bij ons mag komen zitten. We maken kennis en drinken samen nog een glaasje wijn. Een leuke man zoals we al hadden gezien op de foto’s die hij doorstuurde. Niet heel opvallend, maar een positieve uitstraling en goed verzorgd. Ik zie aan zijn blikken dat hij duidelijk ook veel interesse heeft voor jou.

Het klikt tussen ons drieën en het voelt goed. Als we wat gekletst hebben vragen we hem met ons mee te gaan. We lopen samen de tuin in, terug naar ons huisje. Jij en ik in elkaars armen. Heel spannend allemaal, maar het voelt goed.

Eenmaal binnen kussen we hartstochtelijk. Onze vriend zoekt een plek voor zijn spullen en pakt alvast de nodige attributen uit. In dit deel van het gebouw is het redelijk donker, maar de aangepaste verlichting zorgt voor een heel speciale sfeer.

Voordat we vertrokken vanochtend zijn we uitgebreid in bad geweest en hebben daar waar nodig overbodige haartjes verwijderd. Je huid wordt daardoor altijd super gevoelig voor strelingen en die gaan er vandaag waarschijnlijk meer dan genoeg zijn.

Om het ijs te wat te breken beslissen we eerst een douche te nemen. Het paviljoen is uitgerust met een kleedkamer en een doucheruimte met meerdere regendouches. Ook hier is er met muziek en licht een aparte intieme sfeer gecreëerd.

Ik kus je in je nek en begin de knoopjes van je kleedje los te maken. Onze vriend staat naar ons te kijken en begint zich ook uit te kleden.

Ik zie je goedkeurend kijken: zijn lichaam ziet er netjes verzorgd uit, geen extremiteiten, maar precies zoals jij dat graag ziet. Je kleedje glijdt van je lichaam en valt op de grond. Je staat nu je mooie lingerie tussen ons in. Ik zie onze vriend goedkeurend naar jou kijken. Je straalt en ziet er dan ook fantastisch uit. Je draait je om en doet nu mijn hemd uit, om vervolgens mijn broek los te maken. Een nieuwe sensatie voor ons, om ons zo in de aanwezigheid van een derde ons uit te kleden. Maar het gecreëerde is opwindend en we genieten ervan.

Intussen staan we allemaal in ons ondergoed en terwijl ik dicht achter je sta maak ik de bandjes van je bh los, ik omsluit de cups even met mijn handen en neem ze dan plagend weg. Je borsten krijgen nu de vrijheid. Onze vriend kijkt genoegzaam toe. Ik kus je weer in je nek en streel zachtjes met mijn handen langs je lichaam terwijl we goedkeurend bekeken worden.

Ik hou je stevig vast, je drukt je zachte billen tegen mijn kruis waar er onmiddellijk reactie komt. Onze vriend haakt zijn vingers achter zijn slip en trekt die met een vloeiende beweging uit. Ik laat mijn handen nu over je buik omlaagglijden en schuif dan met mijn vingers in je slipje. Ik ga nog even verder zodat dat ik je gevoelige lipjes kan aanraken. Dan trek ik je slipje naar beneden. Je draait je om en doet hetzelfde bij mij. Daar staan we dan met zijn drieën voor het eerst helemaal naakt. De eerste nieuwe ervaring voor vandaag, en ik vermoed dat er nog meer gaan komen.

De regendouches gaan aan en we genieten van het warme water dat langs onze lichamen stroomt. Er staat scubzout klaar en jij draait me om zodat je mijn rug kunt inwrijven. Onze vriend pakt zijn kans en vraagt of hij ook jouw rug moet inwrijven. Dat sla je niet af. Zijn handen gaan voor het eerst over je lichaam. Een kleine rilling gaat door je lichaam, ondanks het warme water dat over je heen stoomt. Iedere aanraking voelt als tien keer versterkt door deze nieuwe opwindende ervaring.

Nadat we ons afgespoeld hebben, zetten we de douches uit en nemen we de grote zachte handdoeken die voor ons klaarliggen. Jij staat nog altijd tussen ons in en we beginnen je met z’n tweeën af te drogen. Ik begin op je rug en onze vriend wrijft aan de voorkant. Je voelt zijn handen door de handdoek heen over je borsten gaan en die reageren meteen op de aanraking. Hij zakt verder en droogt je buik om vervolgens op zijn knieën te gaan zitten om ook je benen en het streepje haar op je onderbuik te drogen. Zijn hoofd komt zo dicht bij je poesje, maar daar blijft het voor nu even bij.

We raken duidelijk alle drie opgewonden van deze situatie. We slaan de handdoeken om en lopen door naar het centrale gedeelte van de wellness. Hier staat een groot relax bed en brandt het haardvuur. Ondanks het mooie lenteweer buiten is de extra warmte welkom en de vlammen van de haard zorgen voor een heerlijke gloed die inwerkt op onze huid.

Ik trek de handdoek die je had omgeslagen weer los en leg hem op het bed. Je naakte lichaam straalt en je lijkt je intussen relaxed te voelen in aanwezigheid van onze vriend. Je legt je neer op je buik en wij komen links en rechts naast je zitten. Flesjes met heerlijk geurende massageolie zijn door onze vriend klaargezet. We warmen de olie in onze handen en beginnen dan je rug in te smeren. Je kreunt stilletjes bij de zachte aanrakingen van vier handen op je rug. Ik neem nog een tweede scheutje olie en zak vervolgens af naar je billen en je benen. Ik schuif je benen wat uit elkaar en ga ertussen zitten. Ik heb nu een fantastisch uitzicht: onze vriend die jouw rug verder masseert en een paar heerlijke billen met daartussen je lipjes en het sterretje waar ik plagerig overheen wrijf.

Wordt vervolgd

Genieters

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *