— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bouquet-reeks 2.0

“En hij drong bij haar naar binnen….” Ik staar naar die ene zin, die mijn moeder destijds zodanig spannend heeft gevonden, dat ze het Bouquet-reeks boekje voor haar moeder verstopt heeft gehouden. De knappe kapitein Jack, die eigenlijk elke vrouw krijgen kan, gaat in het verhaal helemaal voor de verlegen jonge vrouw, Daisy genaamd, die eenmaal opgebloeid haar verlangen naar hem beantwoord ziet. Bedeesd als ze is sluit ze zich in de armen van de geüniformeerde man. Gewillig laat ze hem doen wat hij wil. In mijn gedachten zingen de zeemeeuwen hun lied en kijk ik stiekem door een patrijspoort naar het vrijende stel in de ruim opgezette kajuit van de kapitein. De vogelgeluiden overstemmen het gegrom en de hoge tonen van haar amechtig zuchten. Hoe in bedekte termen beschreven ook, het valt mij op dat het pocketboekje mijn fantasie aan het werk heeft gezet. Ik heb altijd uitbundig gelachen om die boekjes van mijn moeder. Ik heb ze naïef en kinderlijk genoemd, maar moet nu toegeven dat ik liggend in mijn bed me wel voorstellen kan dat mijn moeder hier iets van erotische spanning bij ervaren heeft.

Vlak voordat ik slapen ga blijven de gedachten aan Jack en Daisy mijn stemming bepalen. Eigenlijk is die jonge dame maar een schaapje, bedenk ik. Waarom je zo in de armen van zo’n uniform laten vallen? Waarom hem niet laten merken dat je gelijkwaardig bent? Het zal de tijdgeest zijn geweest. Mijn ogen worden zwaar van al die gedachten. Ik kan de slaap niet meer tegenhouden.

Ik plant mijn high heels op de gulp van de smetteloos witte kapiteinsbroek. “Wat dacht jij nou captain, dat je over mij regeren kunt, zoals over de bemanning?”, zeg ik met een strenge stem, “en noem me geen Daisy meer! Ik ben D, de D van dominance!” Kapitein Jack zit op de ruime stoel, midden in de kajuit. Hij kan geen kant meer op. Er staat verbazing op zijn gezicht te lezen. Daisy was zo eenvoudig te veroveren. Ze smolt in zijn armen. Maar eenmaal de deur van de kajuit voorbij ontpopt ze zich als een ware feeks. Ik grijp in zijn krullenbos en druk zijn hoofd tegen mijn lichaam, net onder mijn borsten. Zo stevig dat hij nauwelijks nog ademen kan, zit hij met zijn hoofd klem tussen mijn dwingende hand en de stof van mijn dunne, bordeauxrode, jurk. Dan laat ik los, zet mijn been met hoge hak weer op de vloer en gebied hem stil op de stoel te blijven zitten. “Kijk en afblijven”, commandeer ik. Ik trek vervolgens de rode jurk over mijn hoofd uit. Wat Jack ziet is mijn minuscule string en BH. Maar mijn hoge hakken blijf ik dragen, alsof het mijn wapens in de strijd zijn. Even niet gehoorzamen en ik zet ze weer terug in zijn kruis. Mijn handen breng ik achter m’n rug en even later valt mijn BH op de grond. “Maar Daisy, ik…”, brengt Jack uit met hese stem. Dat kan niet op mijn goedkeuring rekenen. “Stil jij en ik heet D!”, eis ik, “je zegt pas iets als ik je daar toestemming voor geef, begrepen?” Kijkend naar zijn gezicht zie ik berusting en overgave. Het is mij duidelijk dat dit spel hem niet onberoerd laat.

Dan draai ik me om. “Uit”, wijs ik naar mijn string. Jack strekt zijn handen uit naar mij en trekt mijn broekje over mijn lange benen omlaag. Ik stap uit, beweeg dichter bij de stoel en buk. “Lik”, laat ik enkel weten. Jack zet zijn handen op mijn billen en knijpt er masserend in. Het is altijd weer een heerlijke ervaring als een man mijn kontje adoreert. En gelukkig heb ik een half uurtje geleden nog uitgebreid gedoucht. Daarom wijs ik streng naar mijn sterretje en beveel kort: “daar!”. Nu voel ik hoe Jack mijn billen uiteen trekt en met de punt van zijn tong en overmatig veel spuug mijn ronde gaatje beroert. Het veroorzaakt een tinteling die smeekt om meer. Ik duw daarom mijn onderlichaam in het gezicht van Jack. Zijn neus zit tussen mijn billen gevangen, zijn tong tikt tegen mijn kringspier. Oefff, wat heb ik hem nu in mijn greep. Hij is inmiddels bloedjesgeil en likt me gretig alsof hij al jaren geen seks meer heeft gehad. Mijn kontje is kleddernat, mijn billen zijn warm van al het kneden. Maar vooral de wetenschap dat ik deze stoere bink zover krijg dat hij mijn sterretje likt bevredigt mij het meest. Toe maar jongen, lik mijn kontgaatje maar, denk ik, waarbij ik onhoorbaar in gedachten giechel.

Dit voorspel doet me genieten, maar ik wil nog meer dingen intens ervaren. Daarom richt ik mij op, loop naar het bureau, dat tegen de wand van de kajuit staat en ik veeg in één beweging alles dat erop ligt en staat vanaf. De vloer aan de rechterkant van het meubel ligt nu bezaaid met kantoorartikelen. Het maakt me niet uit wie dat straks weer opruimen moet. Ik ben geil en dat is wat telt. “Hier komen”, gebied ik. Als een gehoorzaam schooljongetje loopt Jack naar mij toe. Lenig wip ik op het bureaublad en leun met mijn rug tegen de wand. Mijn benen spreid ik zodanig dat Jack zicht krijgt op mijn vulva. Ik breng een hand in die richting en met wijs- en middelvinger open ik mijn binnenste vulvalippen. “Ga verder”, hoef ik maar te zeggen. Jack buigt zich in mijn richting. Niet dat het voor hem zo een gemakkelijke houding is, hij heeft het er maar mee te doen! De beloning bestaat immers uit de heerlijkste geur en smaak die hij zich wensen kan. Dat dit niet gelogen is blijkt als grommende geluiden van genot de kajuit vullen. Ik word op fantastische manier gebeft. De kletsnatte tong van Jack raakt elk gevoelig plekje. Eerst bekommert hij zich om mijn sponzige buitenste lippen, dan ribbelt hij zijn tong over de randjes van de binnenste. Ook mijn plasgaatje krijgt volop aandacht. Heerlijk als een man dat niet vergeet. En uiteindelijk vindt hij mijn clitoris. Hij ontspant zijn tong zo dat die aanvoelt als een zachte lap. Vervolgens laat hij veel speeksel op zijn tong toe. Daarmee likt hij over het kapje boven mijn clit. En dan naar beneden glijdend raakt hij uiterst teder het knopje van mijn kittelaar aan. Steeds weer doet hij dat vanaf mijn venusheuvel naar omlaag. Dat bereidt mij bij elke lik voor op het intensere gevoel wanneer hij het knopje aantikt. Van binnen begint het bij mij te koken. Het krampt in mijn onderlijf. Nog even en ik kom klaar. “Ho stop”, breng ik op tijd uit, “je moet me nog neuken Jack. Heb je ergens een condoom?”

“Ja ja D”, mag Jack eindelijk zeggen. Al snel heeft hij uit de la van het bureau een condoom gevist. Wat is het voor hem bevrijdend dat hij nu dan toch zijn broek mag open ritsen. Hij frommelt wat en daar springt een imposante erectie zijn pantalon uit. Hij rolt het condoom uit over zijn pik. Ik schuif nog iets verder naar de rand van het bureaublad en steek mijn benen in de lucht. Jack begrijpt de hint en houdt ze beide stevig vast. Dan kijkt hij naar onder, plant zijn eikel tegen mijn vulvalippen en duwt zijn hele lul bij mij naar binnen. Die boort zich tussen de roze huid van mijn vagina door, tot ik helemaal gevuld ben. “Stoten nu”, roep ik dwingend. Ik ben immers al zo dicht bij mijn hoogtepunt. Dus doorzetten nu! “Harder, dieper, kom op!”, voeg ik toe. Jack ramt zijn dikke piemel diep mijn lijf in. Nog een keer, nog een keer en daar gebeurt het. Al kermend duikel ik over het randje. Mijn onderlichaam knijpt zich door de climax heen. Schokkend en sidderend duw ik mijn kut nog eens tegen de buik van Jack, zodat ik de dikte en warmte van zijn pik nog eens voelen kan. En dan… zo heftig als dit is, zo plotseling gaat de storm ook weer liggen.

Daar staat mijn kapitein. Ik kan een lach bijna niet onderdrukken. Een stoere kerel, met een hagelwit pak aan. Zijn gulp open, een halfzachte erectie inclusief condoom hangt uit zijn broek. En boven dat alles het vragende gezicht dat “en wat nu?” uitdrukt. “Draai je om”, speel ik mijn rol verder. Ik laat me van het bureau afglijden en ga tegen zijn rug aan staan. Ik breng mijn handen onder zijn armen door naar voren, reik naar zijn pik en trek het condoom eraf. Dat laat ik ongevuld op de grond vallen. Dan omvat ik zijn lul met beide handen en begin te pompen. In een paar seconden is zijn lid weer hard als staal. Als ik om Jack heen kijk, zie ik hoe zijn eikel steeds weer door zijn voorhuid wordt bedekt en vervolgens weer tevoorschijn komt. Zo blijf ik zijn pik masseren. Ik leg wat meer gevoel in het trekken, nu ik hem hoor zuchten. Hij heeft zijn best gedaan, nu ik. Tijdens het trekken kietel ik het driehoekje, aan de onderkant net achter de eikel. Daar waar het toompje zit. Het effect is veelzeggend. Het zuchten klinkt luider. Een schokkend gevoel is in zijn lichaam merkbaar geworden. Ik verstevig mijn grip en trek en trek. En dan gebeurt wat Jack zijn vreugde geeft. In drie grote, verre stralen ontvlucht zijn sperma zijn piemel. Het witte goedje komt in grote druppels op de vloer terecht. “Wooow D, wat lekker”, roept Jack uit. Het is de eerste keer dat hij spontaan weer wat gezegd heeft, maar dat mag.

Plop, ik ben wakker, zegt mijn slaap. Wat een droom zeg, heerlijk, bedenk ik. Ik voel onder mijn dekbed. Deze droom heb ik nadrukkelijk beleefd, zo blijkt wel uit mijn natte slipje. Mijn vulvalippen zijn opgezwollen. Ik laat een vinger over ze heen glijden. Mijn clitje is hard. Oh wat is dit fijn wakker worden. Ik breng twee vingers mijn vagina binnen. Ook daar is het vochtig en warm. Zeg maar heet! Als ik mezelf nog even vinger ben ik in een paar minuten klaar. Dan ga ik nog even plassen. Die Bouquet-boekjes van mijn moeder, die zijn zo gek nog niet, bedenk ik, vooral de 2.0 versie niet. En dan val ik weer in een diepe slaap… Jack ik kom!

jwbr

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *