— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het teken

De wind is vlijmscherp en snijdt in mijn gezicht als ik op de fiets naar de stad rijd. Mijn handen trillen van de kou, ik had mijn handschoenen moeten aantrekken. Terwijl ik hard doortrap kijk ik naar de heldere lucht. Ik fiets naar jou. Jij werkt over, en ik ga met een vriendin naar de stad. Zogenaamd. Na wekenlang smssen gaan we elkaar zien! Licht nerveus stap ik van de fiets en zet hem op slot voor de kroeg waar we hebben afgesproken. Als ik de grote eiken deur open, komt de warmte van de kroeg als een gloed over me heen. Door de tranen in mijn ogen van de kou, duurt het even voordat ik je zie. Jij hebt mij meteen in de gaten. Je hebt maar één foto van mij gezien, maar je herkent me meteen.

Je kan je ogen niet van me afhouden en je volgt me naar de bar. Ik loop naar de kruk aan de bar, die ondanks de drukte nog vrij is. Onderweg groet ik een paar vaste kroegmensen, ik kom hier vaker en ken deze kroeg goed. Ik ga zitten en zie jou aan de overkant op de hoek van de bar zitten. Ik kijk je doordringend aan, maar geef geen blijk van herkenning. Maar jij weet genoeg. Tussen ons zitten nog een stuk of twaalf mensen en de bar is behoorlijk groot. Toch zou ik kunnen zweren dat alleen jij en ik aan deze bar zaten.

De barman neemt mijn bestelling op. Gespannen wacht jij af. Wat ga ik bestellen? Vanmiddag hebben we het teken afgesproken. Als ik iets bestel kan jij zien wat ik wil. Witte wijn is nee, rode wijn is ja en bier is twijfel. Vanwege de drukte duurt het even voordat ik mijn drankje krijg. Je wordt wat onrustig en onzeker schuifel je heen en weer op de barkruk. Een lichte glimlach verschijnt op mijn lippen. Jij merkt daar alleen niets van. Ik voel een bepaalde spanning opkomen in mijn buik. Vlindertjes fladderen rond en laten kleine vonkjes achter. Je ziet de barman op me afkomen en gespannen kijk je me aan. Hij zet mijn drankje neer en je slaakt een zucht. Het is rode wijn.

Opgelucht glimlach je naar me en wacht rustig af. Het lijkt een eeuwigheid te duren maar uiteindelijk sta ik op en loop naar je toe. Het is erg druk in de kroeg en heel even ben je me kwijt. Lichtelijk bezorgd kijk je om je heen. Je vraagt je af waar ik ben en of ik niet toch stiekem ben weggegaan. Dan voel je mijn hand op de jouwe, je voelt een licht kneepje en je ziet me doorlopen naar de gang met de toiletten. Je slaat je drankje achterover en volgt mij een paar seconden later. Als je de gang in komt, kijk je even verbaasd rond. Je ziet me nergens. Links zijn de mannentoiletten en rechts de vrouwentoiletten. Je vraagt je af waar ik ben en ziet dan ineens een trapje naar boven. En een deur die op een kier staat.

Zeker van jezelf loop je de trap op en duwt de deur met daarop het bordje ‘Employees Only’ open. De kamer is donker en door het raam schijnt nog een restje maanlicht. Je ogen moeten even wennen maar dan kun je rond kijken. Je ziet veel dozen en oude rommel, wat gevulde kratten en een paar kussens die een soort van bank vormen. Duidelijk een opruimhok annex relaxhok voor het personeel. Dan valt je blik op mij. Ik sta onder het raam en kijk je onafgebroken aan. Langzaam doe jij de deur dicht en heel even is het nog donkerder in de kamer. Dan kom ik onder het raam vandaan en loop naar je toe. Ik stop halverwege de kamer en de maan schijnt op mijn gezicht. Er loopt een rilling over mijn rug als ik zie dat je me langzaam in je opneemt. Je ogen gaan via mijn ogen, naar mijn mond, lang mijn borsten, en langzaam naar beneden. Ik krijg een warm gevoel in mijn buik en ik merk dat ik opgewonden raak. Langzaam knoop ik mijn strakke bloesje open, een knoopje per keer. Mijn ogen zijn op jou gericht en jij volgt mijn handbeweging. Je wilt naar me toe lopen, me zoenen, me omhelzen. Maar ik schud van nee. Mijn tempo, jouw tease….

Je zucht merkbaar maar blijft staan. Achter je lopen mensen heen en weer en hoor je stemmen maar je let er niet meer op, je ziet alleen mij. Het is of de wereld even stil staat en wij alleen zijn in het restje maanlicht. Mijn bloesje valt open en langzaam trek ik het uit. Je ziet de omtrek van mijn borsten oplichten door het maanlicht dat op mijn sexy bh schijnt. Je voelt de spanning en je kunt je niet meer bedwingen. Langzaam loop je naar me toe. Ik stap naar achteren in het donker, en je bent me even kwijt. Je begrijpt mijn hint en doet weer een stap terug. Als ik weer in het licht kom, ben je even ademloos. In het donker heb ik mijn rokje uitgetrokken. Daaronder draag ik niets. Geen sexy stringetje, geen minuscuul onderbroekje, niets. Je hapt naar adem als je mij ziet staan in het maanlicht. Mijn kale, warme plekje daar beneden wordt net opgelicht door een straaltje licht dat langs het raam naar beneden schijnt.

Je voelt dat je opgewonden raakt en je loopt op me af. Je pakt mijn gezicht in je handen en drukt je lippen op de mijne. Je tong zoekt een weg naar binnen, zacht en teder geef je me een tongzoen. Ik smelt in je armen en je voelt dat ik geiler word. Je trekt me tegen je aan en zoent me hartstochtelijk. Ik weet dat je me wilt. Ineens stop je. Mijn ogen gaan open en ik kijk vragend in je heldere, blauwe ogen. Je glimlacht en fluistert:
“Wat ben je mooi”.
Dan zoen je me zachtjes in mij nek en ga je langzaam naar beneden. Ik voel mijn tepels opzetten en krijg kippenvel. Terwijl je mijn rug streelt, trek je met een snelle beweging mijn bh los. Mijn borsten zijn blij met de bevrijding en je vangt ze op met je handen. Je masseert ze licht en langzaam lik je over me tepels. Ze worden hard en staan trots naar voren. Een licht geluidje komt over mijn lippen.

Dan ga je verder naar beneden, zoenend en likkend naar het kaalste, zachtste en warmste plekje van mijn lichaam. Je likt mijn lipjes die al lekker nat zijn en je proeft de zoute en zoete smaak op je lippen. Nu is het jouw beurt om mij te teasen: langzaam lik je mijn lipjes, maar je ontwijkt mijn gevoeligste plekje. Je voelt dat ik warmer natter word. Lichte kreungeluidjes komen uit mijn keel en even weet ik niet meer waar ik ben. Ik voel me volledig opgenomen door jouw tong die langzaam heen en weer gaat, plotseling weer wat sneller of helemaal bij mij naar binnengaat. Als je merkt dat ik niet langer op mijn benen kan staan en bijna een hoogtepunt bereikt heb, kom je omhoog en til je me op. Al zoenend loop je met me naar de kussens die in de hoek liggen. Zachtjes leg je me neer en je kleedt je snel uit. Je blijft even naar me staan kijken en slaakt een zucht. Je voelt de spanning, de kriebel en het warme gevoel in je buik dat langzaam bij je naar beneden gaat. Je hebt er geen controle meer over. Jij wilt het, ik wil het.

Later denken over de gevolgen, nu eerst genieten! Ik breng mijn vingers naar mijn natte plekje en verwen mezelf heerlijk. Je pakt mijn hand en legt hem opzij en al likkend neem je het van mij over. Ik kreun en doe mijn ogen dicht. Ik weet dat het niet meer lang zou duren voordat ik mijn punt bereikt hebt. Langzaam dring je bij me naar binnen. Je voert het tempo langzaam op. Ik kan het niet meer volhouden en kijk je smekend aan. Je komt uit me en draait me om: op mijn handen en voeten zit ik voor je. Onderdanig en uitdagend. Je gaat weer bij me naar binnen en je weet wat ik wil. Steeds sneller en harder kom je bij me binnen en het duurt niet lang of we komen samen. Hijgend vallen we op de kussens. In je armen kus je me en fluistert lieve woordjes:
”Je bent geweldig”, zeg je hees. Zoenend knuffelen we nog wat na.

Dan komen we langzaam weer terug op aarde. Ik hoor bekende stemmen op de gang en krijg het even benauwd. Gelukkig, ze lopen door. We kleden ons aan en ik ga als eerste naar buiten. Na tien minuten volg jij. Niemand heeft iets gezien. Het is ons geheimpje. We drinken in de kroeg nog een drankje en gaan daarna samen naar buiten. Je zoent me nog even snel voor je in de auto stapt. Ik kijk je na terwijl je wegrijdt. Het is al tien uur en hij zal zo wel thuis komen denk ik. Ik stap op mijn fiets en rij naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *