— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Middageditie deel 1

Traag voel ik je liefdessap uit me lopen. Ik lig na te genieten in het holletje van je arm. Mijn borsten liggen deels samengedrukt tegen jouw sterke lichaam. Op mijn dij laat jouw langzaam kleiner wordend lid een vochtig spoor achter. Ik denk aan dat heerlijke stuk vlees dat nu bijna al weer lichtjaren geleden zijn rijke lading diep in mij spoot in een kosmisch samenzijn waarin alle begrip van tijd en ruimte verloren ging.

Ik hoorde je oerschreeuw op het moment dat je met een laatste diepe stoot in mijn van geilheid wijd geopende lichaam klaarkwam. Toen ik je eerste straal uiteen voelde spatten in mijn hunkerende lichaam was het alsof er een bliksemschicht van mijn borsten naar mijn gezwollen kutje ging die mijn clitoris liet ontploffen. Ik moet gegild hebben, ik weet het niet meer. Ik moet mijn lichaam rond die heerlijke pik van je gekronkeld hebben om maar niets te missen. Jouw hartstocht deed de rest en tilde me over de drempel van het allesoverheersende orgasme. Ik moet half bewusteloos zijn geweest……

Toen ik die middag thuiskwam van mijn werk, vroeger dan gewoonlijk, besloot ik eerst te douchen en dan nog even heerlijk in de tuin te genieten van de nazomerzon. Hoewel ik moe was, voelde ik me heerlijk. Na het douchen smeerde ik me in en liep bloot de tuin in. We wonen vrij, dus niemand die zich daaraan zou storen en dan nog: so what? Ik spreidde mijn badlaken uit over de gereedstaande stretcher en vleide me neer in de nog heerlijk warme zon. Het duurde niet lang of ik lag ontspannen te luisteren naar de geluiden van de natuur om mij heen. Als vanzelf begonnen mijn handen mijn borsten te strelen. Mijn tepeltjes stonden binnen no time als kleine hartstochtelijke torentjes parmantig omhoog. Mijn vingers knepen er zachtjes in en al snel voelde ik het bekende signaal naar mijn onderbuik: ik werd geil.

Ik spreidde mijn benen iets zodat de zon haar heerlijke warme stralen rechtsreeks op mijn spleetje kon richten. Wat een heerlijk gevoel! Langzaam ging mijn hand omlaag over mijn buik. Aarzelend streelde ik mijn gladde venusheuvel en al snel verdween mijn hand tussen mijn benen. Ik voelde dat mijn lipjes al open stonden en licht gezwollen waren. Ik was echt geil. Langzaam liet ik mijn vingers over mijn klitje glijden. Even later glipte mijn vinger naar binnen en verrast merkte ik dat ik al behoorlijk nat was. Ik kon me niet langer beheersen en begon mezelf lekker te vingeren. De wereld om mij heen bestond niet meer, alleen ik en mijn heerlijke geile kutje.

Opeens had ik behoefte aan meer. Ik wilde iets in me voelen, het liefst een heerlijke harde pik. Jouw pik natuurlijk, maar je was er niet. Verdomme, waarom ben je er ook nooit als ik door jou genomen wil worden? Mijn God, wat verlangde ik naar die heerlijke lul van je. Ik kwam even bij mijn positieven en besloot mijn toevlucht te nemen tot mijn onafscheidelijke vriend, mijn vibrator. Hij had me met zijn heerlijke trillingen al menig orgasme bezorgd in tijden dat jij er niet was.

Ik liep naar binnen en pakte mijn genotstaaf uit het nachtkastje waar hij altijd trouw lag te wachten tot er een dienst werd gevraagd. Ik aarzelde even. Zou ik weer naar buiten gaan? Of zou ik hier lekker op ons bed gaan liggen? Ik besloot weer naar buiten te gaan.


Al snel was ik weer in de zevende hemel. Het dolfijntje kwispelde lustig over mijn klitje, terwijl in mij de roterende genotstaaf zijn werk deed. Linksom, rechtsom, naar boven en naar beneden. Ik raakte volkomen van de wereld en al snel gierde een orgasme door mijn lijf. Mijn hemel, ik was in tijden niet zo heet geweest. Langzaam voelde ik mijn opwinding wat afnemen. Met mijn vibrator nog steeds in mijn overstroomde gleuf droomde ik heerlijk verder. Mijn ogen gesloten dacht ik aan jouw heerlijke lijf, je sterke armen om mij heen.

Plotseling voelde ik dat er iemand naar me keek. Ik opende mijn ogen en zag jou daar staan, mijn prins op het witte paard. Ik voelde me niet betrapt, integendeel. In mijn geilheid spreidde ik mijn benen zo wijd mogelijk zodat je goed kon zien waarmee ik bezig was. Tergend langzaam liet ik de vibrator in en uit gaan.
Ik hoorde je zeggen:
“Ik geloof dat ik op het juiste moment kom.”
Je kuste me vol op mijn mond. Je hand streelde over mijn haar, mijn gezicht en over mijn borsten. Plagend trok je aan mijn inmiddels weer stijf geworden tepels. Ik rook je mannelijke zweet, een bijna dierlijk parfum.

Je maakte je los uit mijn omarming en zei dat je eerst een douche wilde nemen. Een beetje teleurgesteld liet ik je gaan. Hoe graag had ik je nu in me willen hebben zodat ik me aan jouw goddelijke lichaam kon laven. Je verdween door de openstaande tuindeuren. Ik schakelde de vibrator weer in en al snel keerde mijn opwinding terug. Mijn vocht glinsterde in het late zonlicht op de schacht van mijn hulpvaardige vriendje. Ritmisch bracht ik mijn bekken op en neer om maar niets van het opbouwende genot te missen. Ik zag je voor het badkamerraam staan. Naakt. Je keek naar me.

Ik zag dat je jezelf streelde. Zo bleef je een aantal minuten staan. Toen was je opeens verdwenen. Ik verwachtte je elk moment door de tuindeuren naar buiten te zien komen. Maar je bleef binnen. Ik werd bijna gek van verlangen naar dat heerlijke stuk vlees dat nu zo dichtbij was. Kom liefste, kom! Ik wil je nu…..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *