— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speelse speeltjes

Ayleen en ik hebben elkaar twee jaar geleden ontmoet in een roze café. We zijn met elkaar aan de praat geraakt en hebben meteen door dat deze ontmoeting speciaal zou kunnen zijn. Zij een stoere, die op de motor rijdt en ik juist meer meisjesachtig. Kortom: het klassieke idee van wat “men” denkt over een lesbische relatie. Grappig, maar lang niet altijd de waarheid. Sterker nog: het is best even aanpassen als je zo verschillend bent. Gelukkig zijn we daar nuchter over en weten dat af en toe een bitchfight heel gezond kan zijn. En het fijnste is: we zijn goed in goedmaakseks.

We wonen nu al een poosje samen en hebben elkaar steeds beter ontdekt. Onze gezamenlijke katten ook trouwens. In het begin hadden zij zo hun catfights, maar dat is inmiddels over. En zo zijn we in een regelmatig leventje beland. Ayleen is dagelijks van huis omdat ze de politieopleiding volgt en ik werk voor een ontwerpstudio. Voor dat laatste kan ik veel vanuit huis doen. Het heeft ertoe geleid dat we een corveelijstje hebben opgesteld, voor wat de huishoudelijke taken betreft. Dat naast afspraken over wie wat betaalt. En wat een gezamenlijke uitgavepost zal zijn. Kortom: eigenlijk best serieus allemaal. Gelukkig hebben we beide onze ondeugende, zeg maar gerust stoute kant.

Ons nachtkastje ligt vol met aangeschafte speeltjes. We vinden het heerlijk om bijvoorbeeld op de website van Willie rond te neuzen en ons te verbazen over wat er allemaal op erotisch gebied te koop is. Zo is er een verzameling van speelgoed ontstaan. En wat we beiden heel opwindend vinden: dan is er een nieuwe toy gearriveerd en één van ons probeert die dan uit, maar in het bijzijn van de ander. De uitkomst is dat we soms stikken van het lachen, maar ook dat er momenten zijn dat we beide ontzettend geil worden en een stomende vrij sessie het gevolg is.

Op een avond zitten we naast elkaar in bed. Ayleen heeft een laptop meegenomen. “Kijk”, zegt ze, “zoiets hebben we nog niet!” Ze wijst naar een strapon dildo. Stoer als dat ze is heeft ze gekozen voor een zwart model. Eentje waar je de dildo er gemakkelijk afhaalt en weer op kan klikken. “Lijkt je dat wat?”, vraagt ze aan mij. Eerlijk zeg ik haar dat ik liever voor een roze modelletje had gekozen, maar dat het nu haar beurt weer is om te kiezen. Daarbij lijkt het me erg leuk om dat idee eens aan te gaan: dat zij mij als een man kan neuken. Een glimlach kan ik niet onderdrukken bij dat vooruitzicht.

Als het vrijdag is en Ayleen thuiskomt ligt er een pakketje op de eettafel. “Cadeautje, alleen voor jou”, grap ik. Ik weet immers wat de inhoud van de doos is en dat die bedoeld is voor gezamenlijk gebruik. “Of voor jou!”, lacht Ayleen terug. Als we zitten te eten ligt er een tuigje naast ons, waarin een zwarte penis fier overeind staat. Geaderd en een duidelijke eikel. In mijzelf moet ik er wel om grinniken. Dit is hoe ik Ayleen ken. Een beetje rauw en expliciet. Ik ben, voor wat de speelse speeltjes betreft, meer van de mooie, vrouwelijke vormen. De luxe ervan spreekt mij aan. Maar zij is recht door zee, laat de realiteit maar zien.
Deze avond blijft de televisie uit. Als we besluiten om te vrijen, dan maken we er een gezellige tijd van, waarvan aandacht voor elkaar de hoofdmoot vormt. We hebben drankjes en lekkere toastjes mee naar de slaapkamer genomen en we bespreken de week. Dan is het tijd om te gaan douchen. Ik ga eerst en kom even later poedelnaakt de kamer weer in. Als ik heb besloten om het zo te laten, schuif ik mezelf onder het dekbed. Het luisteren naar de waterstraal waar Ayleen onder staat ontspant me. Een deken van rust en ontspanning glijdt over mij heen. Ik hoor dat de douche uit wordt gedaan. Het duurt echter langer dan anders voordat mijn lief de slaapkamer weer binnen komt.

Maar dan eindelijk hoor ik de deurklink van de douche… en daar staat Ayleen met een enorme erectie. “Zit die goed?’, vraag ik haar. Ze beaamt het, terwijl ze de zwarte penis met de volle hand vastgrijpt. “Poeh, wat lijkt me dat heerlijk dat je, als je nodig moet, zo tegen een boompje kunt piesen”, schatert ze luid. Ik kan dat slechts beamen, als ik het dekbed van me af schuif. “Kom maar hier liefje”, wenk ik haar. Daar liggen we weer, zoals zo vaak, naast elkaar te genieten van elkaars warme huid. We strelen elkaar en kussen. Die veranderen al gauw in tongzoenen.

Ik voel me zo gelukkig nu ik de tong van Ayleen in mijn mond voel. Ik lik haar terug en draai met mijn tong om die van haar heen. Haar warme speeksel smaakt heerlijk. De gretigheid waarmee ze tongt stimuleert me. Echter, er is een verschil met andere keren: er prikt een stevige erectie tegen mijn buik. Zou het met een jongen net zo voelen? Het lijkt mij op zich best stimulerend om de opwinding van de ander zo duidelijk te ervaren. Hij is stijf of niet nietwaar? Gelukkig hoef ik dat niet te ervaren: de pik van Ayleen staat als een huis.

Dan daalt mijn vriendin af. Ze kust mijn borsten en buik om uiteindelijk tussen mijn benen te belanden. Ze duwt mijn knieën uiteen en zucht bewonderend: “wat ben je weer lekker schat. Wat heb je toch een mooi kutje.” Dan duikt ze met haar hoofd omlaag en zoent mijn vulva met luid klinkende kusjes. Met haar lippen trekt ze eerst zachtjes aan de buitenste vulvalippen. Daarna glijdt haar tong over de binnenste. Ik weet hoezeer die, eenmaal opgewonden, dikker kunnen worden. Dat zal zeker het geval zijn nu ik Ayleen “mmm” hoor kreunen. Net zo geil is het dat ze nu met lange halen tussen mijn lippen door likt. De warme zachtheid van haar tong is door niets anders te evenaren. Zeker nu ze het kapje boven mijn clitoris heeft gevonden. Ze likt er zowat het hele alfabet overheen. Waarbij ze “per ongeluk expres” steevast even het puntje van mijn clit raakt.

“En nu ga ik je neuken”, kondigt Ayleen aan. Ze komt boven mij, houdt de dildo voor de opening van mijn vulva en laat dan het hele gevaarte bij mij naar binnen glijden. Ik moet daar eerst even aan wennen, maar gelukkig is die niet zo koud. Ayleen weet uiteraard ook dat een speeltje vaak even moet opwarmen. Daarom gunt ze mij de tijd en kust ze mijn borsten. Mijn aandacht is op haar cirkelende tong gericht. En al gauw merk ik dat de penis in mijn vagina lekker warm is geworden. “Ja schatje, neuk me maar”, beantwoord ik haar voornemen.

Ik kijk omlaag en zie dat mijn lief een heerlijk ritme vanuit haar heupen inzet. Daardoor glijdt de penis mijn kutje in en uit. Die vult me, rekt mijn vagina en doet me nog meer nat worden. In en uit, leeg en vol. Ik hijg ervan. De borsten van Ayleen schommelen zo prachtig mee. Ik geniet van de aanblik en steek mijn handen uit om het tweetal lekker vast te pakken. Wat zijn ze prachtig vol en wat zijn de tepels hard geworden. Genietend van elke stoot spreid ik mijn benen zoveel ik kan. “Ja lieverd, ohhhh”, stotter ik. Ik zie aan het blije gezicht van Ayleen dat dat haar goed doet. “Ja, ga door, ik ga het zo halen”, stamel ik nog.

Ik heb nooit gedacht dat neuken met een strapon zo lekker zou zijn. Ayleen naait maar door. Met haar ijzeren conditie kan ze het, bij wijze van spreken, wel uren volhouden. “Ohhh geil ding van me, het komt, het komt”, roep ik uit. En dan is het er ineens. Ik span mijn kutje, tegelijk met mijn sterretje aan, nog een enkele stoot en daar ga ik. Schokkend davert er een langgerekt orgasme door mijn lijf. Mijn kutje knijpt in de dildo, ik kreun en hijg dat het een aard heeft, trillend kom ik hardgrondig klaar. “Oh was het zo lekker?”, hijgt Ayleen na een poosje in mijn oor. Ze laat de dildo uit mijn kutje glijden en komt naast mij liggen. “Fantastisch”, breng ik met een zucht uit, “maar de volgende keer wil ik!” We moeten er vreselijk om lachen. Daarna frissen we ons nog een beetje op en een half uurtje later liggen we nog even na. De vrijpartij speelt in onze hoofden… wat een heerlijkheid!

Janina.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Fenna 08 mei 2024
  2. Christiaan 08 mei 2024
  3. Janina 08 mei 2024
  4. Fred 14 mei 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *