— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beste vriendinnen deel 1

Mijn beste vriendin Petra en ik gaan soms uit met z’n tweetjes. Zonder mannen, je kent dat wel. Samen eten, eindeloos praten over van alles en nog wat en natuurlijk veel lachen. We hadden vanavond heerlijk gegeten in een restaurantje, waar we wel vaker komen. Toen we bij het huis van Petra kwamen probeerde ze de voordeur open te krijgen. “Het gaat niet”, giechelde ze. Ze was nogal aangeschoten van de wijn bij het eten. Even later lukte het om de sleutel in het slot te krijgen en we stapten naar binnen. Het was die avond regenachtig weer en in de korte tijd die we nodig hadden om van de auto naar huis te lopen waren we doorweekt. Petra gooide haar sleutels op tafel en liep naar boven om een handdoek voor me te pakken.
“Hier,” zei ze. Ik glimlachte en begon mijn druipende haar af te drogen.
“Ik ga even douchen om warm te worden,” deelde Petra mee. “Ga je mee?” Ik knikte en volgde haar. In de kleine, betegelde badkamer trok Petra haar natte kleren uit en zette de douche aan. Ook ik kleedde me uit, wikkelde mezelf in de handdoek en ging op de douchemat tegen de centrale verwarming aanzitten. Daar was het lekker warm.

“Geef me mijn scheermesje even, ik moet wat bijwerken” ze ze. Ik reikte haar het scheermesje aan. Petra giechelde. Ik volgde haar blik naar beneden. Ze wees op de stoppeltjes boven haar kutje. Ze begon voorzichtig haar poesje te scheren. Een vreemd en onbestemd gevoel bekroop me. Ik vond het erg boeiend om te zien hoe Petra haar poesje bijwerkte. Het was fascinerend, een beetje… geil om te zien hoe ze zichzelf verzorgde en mooi maakte. Ik staarde naar mijn eigen poesje. Boven mijn poesje had ik een dun streepje haar, zonder stoppeltjes. Ik had het eerder die avond bijgewerkt. Ik keek weer naar Petra. Haar slanke vingers lieten het mesje soepel over haar kutje gaan. Ongemerkt liet ik een vinger afzakken naar mijn eigen kutje, wreef door mijn haartjes en gleed naar beneden. Mijn vinger ging langzaam verder naar mijn klitje. Een klein druppeltje vocht droop langs mijn schaamlippen naar beneden, op mijn vinger. Ik maakte mijn klitje nat, terwijl ik naar Petra keek. Zij had nog steeds niets door.

Opeens, alsof ik niet de controle had over mezelf, stond ik op en ging naast Petra onder de douche staan. Ze glimlachte.
“Hoi, wil je ook douchen?” Ik lachte en keek haar een beetje geil aan. Petra gaf me een niet-begrijpende blik.
“Nee, ik wil niet douchen” fluisterde ik schor. Ik wees naar haar kutje. “Je hebt je gesneden.” Petra staarde ontzet naar haar poesje. “Wil jij het niet even doen?” vroeg ze verlegen. “Ik ben zo onhandig met mesjes.” Ze stapte uit de douche en ging op de toiletpot zitten, spreidde haar benen en gaf me het mesje. Ik ging voor haar zitten en staarde naar haar poesje, dat een beetje rood was geworden van het scheren. Ik smeerde een beetje olie op de rode plekken en gleed met de olie op mijn vingers over haar lipjes. Petra kreunde zachtjes.

Voorzichtig begon ik haar kutje te scheren. Petra had een ontspannen uitdrukking op haar gezicht. Ik keek naar haar kutje. Een klein druppeltje kutgeil gleed langzaam naar beneden tussen haar lipjes. Blijkbaar vond ze het wel lekker. Toen ik klaar was met scheren, veegde ik met een washandje alle haartjes weg. Petra had nog steeds haar ogen gesloten en het druppeltje glinsterde verleidelijk. Nieuwsgierig besloot ik mijn stoute, geile schoenen aan te trekken en likte met mijn tong over haar klitje. Het smaakte een beetje zoutig. Het smaakte naar meer.

“Oooo, wat doe je?” Petra kreunde harder en staarde me daarna een beetje verbaasd aan. Ik staarde terug, en likte opnieuw over haar klitje. Ik bleef haar aanstaren en begon haar een beetje plagend en ritmisch te likken. Ik zag een Petra die ik nog niet kende. Flink opgewonden en luid kreunend.
“Lik me,” kreunde ze hard, “Lik m’n klitje!” Ik zoog er zachtjes op en stak mijn vinger in haar poesje. Dit werd met een luid kreunen verwelkomd. “O ja, ga door, ga door!” Haar stem was hees en geil. Ik stak nog een vinger in haar kutje en neukte haar, steeds sneller en sneller. “Ik ga komen!” hijgde ze. Ik werd zelf ook behoorlijk geil en zette mijn mond stevig op Petra’s poesje. Ik likte, zoog en neukte haar met mijn tong. “Jaaaaa!” Opeens kwam ze. Kutgeil droop uit haar poesje en ik likte het op. Het smaakte heerlijk. Ik wilde meer, ik wilde Petra.

Zij had echter andere plannen met mij. Ze stond op, trok me naar haar slaapkamer en duwde me achterover op haar grote bed. Ze gaf me een hete, geile tongzoen.
“Ik wil jou ook,” fluisterde ze. Ze liet haar mond afzakken naar mijn borsten en speelde met mijn stijve tepels. Ze beet er zachtjes in en zoog er zachtjes op. Ze wreef met haar kutje langs het mijne en ik kreunde van het heerlijke gevoel van een vrouw die me met haar heerlijke lippen overal kuste. Met haar tong likte ze langzaam naar beneden totdat ze bij mijn kutje kwam. Ze staarde me geil aan en kuste mijn schaamlippen. Plotseling stak ze twee vingers tegelijk in mijn kutje en neukte me met haar vingers. Ik kreunde hard en luid.

“Vind je het lekker?” vroeg ze nonchalant. “Ja” kreunde ik. “Zeg dat nog eens?” Petra’s stem klonk geil. “Ja, ik vind het lekker als je me met je vingers neukt” zei ik luid. Ze glimlachte en zette haar lippen op mijn kutje. Met haar tong ging ze in en uit mijn poesje. Lange natte halen, steeds sneller en sneller. Ik begon steeds harder te kreunen. Het was zo lekker en zo ontzettend geil. Ik was nog nooit door een vrouw gebeft. Petra liet haar tong over mijn gezwollen klitje gaan, eerst heel plagerig en daarna steeds sneller en sneller. Kreunend kwam ik klaar. Vocht droop uit mijn kutje in Petra’s mond en ook zij likte het op. Uitgeput lag ik achterover op het bed.

“Ik euhm…” begon Petra verlegen. “Ik wil iets van je…..” Ze keek me ontzettend verlangend en geil aan en pakte de telefoon. “Bel je man op en laat hem hier komen. Ik heb hem altijd al eens willen hebben.” Ze staarde me geil aan. “Ik wil met jullie allebei neuken” fluisterde ze. Ik zag hoe ze een nummer intoetste en mij de telefoon in mijn handen drukte. ”Met Willem“, hoorde ik zijn vertrouwde stem zeggen. Hoe ik het zo snel verzon weet ik niet, maar ik zei hem dat ik teveel gedronken had en hij me bij Petra thuis moest komen halen. Hij was even stil en zei dat hij eraan kwam. Het gevoel dat ik hier met Petra lag te vrijen en hij onderweg was maakte mij nog geiler.

Petra ging bovenop me zitten en begon me langzaam met haar natte kut over mijn buik te glijden. Ik plaatste mijn handen op haar kontje en stak één vinger in haar sterretje. “Ooooh, wat doe je?” kreunde Petra. “Ga door alsjeblieft!” Ik speelde met haar sterretje en liet mijn vinger in en uit haar glijden, terwijl zij mij met haar vinger neukte. We gingen steeds sneller en harder en vergaten de tijd terwijl onze lijven elkaar ontdekten. Plotseling ging de bel.

Wordt vervolgd….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *