— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Leuke Avond!

Het is al laat als ik achter mijn bureau aan mijn scriptie werk. Ik heb een lekker muziekje aanstaan en hoor je dus ook niet binnenkomen. Ineens voel ik twee handen op mijn schouders die me op een zeer aangename wijze beginnen te masseren. Ik sluit mijn ogen en leun achterover.
“Dat je nog zo laat bezig bent, schatje”, hoor ik je zeggen, “Ik weet wel leukere dingen te doen”. Dat wil ik graag geloven.

We wonen nu bijna een jaar samen en nog steeds weet je me te verrassen. Je bent nog net zo aantrekkelijk als toen ik je voor het eerst zag. In je politie-uniform ben je onweerstaanbaar, en dat weet je heel goed. Je kriebelt me zachtjes in mijn nek en ik doezel weg.
“Vertrouw je me?”, vraag je plotseling. Wat een vraag, natuurlijk vertrouw ik je!
“Ik..eh..ik heb het hier nog nooit met je over gehad, maar ik loop al een tijdje rond met het idee je een keer vast te binden. Het lijkt me ontzettend spannend.”
Ik geef toe dat het idee van bondage mij ook behoorlijk opwindt en dat ik het graag eens wil proberen.

Je pakt een sjaal blinddoekt me. Ik krijg het vermoeden dat je dit voor vanavond al helemaal hebt voorbereid. Je gebiedt me te gaan staan en boeit mijn handen op mijn rug. Ik wil iets tegen je zeggen, maar je legt een vinger op mijn lippen en gebiedt me zo om stil te zijn. Net als ik me afvraag wat je van plan bent, pak je mijn arm en neemt me mee naar onze slaapkamer. Ik loop voorzichtig achteruit tot ik de rand van ons bed voel en ik ga, onder druk van jouw sterke armen, op het bed zitten. Onder mij voel ik een gladde stof, ik vermoed dat het satijn is. Je hebt deze avond echt tot in de puntjes voorbereid, ik ben benieuwd wat je nog meer bedacht hebt. Je maakt de boeien even los om mij van mijn blouse te ontdoen. Vervolgens haal je de boeien achter de spijlen van het bed om en je maakt mij weer vast. Ik lig op mijn buik, je ritst mijn rok open en trekt deze naar beneden. Hierna spreid je mijn benen en maak je ook mijn enkels aan het bed vast. Ik lig in mijn lingerie voor je, machteloos en geblinddoekt. Het idee windt me erg op..

Ik voel jouw handen in mijn nek en op mijn schouders. Tergend langzaam masseer je me. Dan zijn ineens je handen verdwenen en hoor ik wat gerommel. Even later voel ik iets kouds op mijn rug…een ijsklontje! Nu weet ik het zeker, je hebt deze avond helemaal voorbereid! Je laat het ijsklontje over mijn rug naar beneden glijden, tot aan de rand van mijn string. Dan kneed je mijn billen met je handen. Je trekt ze zachtjes uit elkaar en ik voel mezelf geiler worden. Dan gaan je vingers langzaam naar voren, mijn kutje in.
“Je bent lekker geil, teefje van me”, zeg je tegen me.
“Maar klaarkomen laat ik je voorlopig nog niet”. Ik hoor je grinniken en ik weet dat je geniet van de macht die je over me hebt. Weer hoor ik gerommel. Met een schaar knip je mijn string kapot en trekt hem van me af. Ik voel iets tegen mijn anus. Je merkt mijn aarzeling en zegt:
“Ik heb een buttplug gekocht. Op het moment dat je het niet wilt, moet je het zeggen.” Eigenlijk windt het idee me wel op en dat zeg ik je ook. Je zet de buttplug voorzichtig tegen mijn anus en drukt erop. Ik ontspan me en je duwt hem er zo in.

Je maakt mijn benen en armen even los om me om te draaien. Ik wil je bovenarmen vastpakken, maar jij bent net iets sneller.
“Wat ben je van plan? Denk je dat je van mij kunt winnen?” Winnen van een politieagent in topconditie, geblinddoekt en geboeid? Onmogelijk! Terwijl je met één hand mijn polsen in een klemmende greep houdt, maak je met je andere hand mijn bh los. Je trekt deze van me af en maakt me daarna weer vast aan het bed. Ook mijn enkels worden weer vastgemaakt. Ik ben nog steeds geblinddoekt en volkomen onverwacht voel ik jouw mond op de mijne. Ik krijg een hevige, tedere tongzoen. Ik voel je handen over mijn naakte lichaam glijden. Je begint mijn borsten te kneden. Intussen zakt je hoofd af en je zoent me in mijn nek. Je weet precies waarmee je me gek kunt maken..

Dan ga je ineens van me af en ik luister gespannen. Wat zou je gaan doen? Even later pak je mijn heupen vast en trek je me een stukje omhoog. Je schuift een kussen onder mijn billen, waardoor ik geheel open voor je kom te liggen. Aan je manier van doen te merken geniet je ontzettend van je macht. Je pakt mijn favoriete bodylotion en begint me bij mijn voeten in te smeren. Langzaam kom je over mijn benen omhoog. Je streelt over mijn liezen, maar dat ene plekje sla je expres over. Ik voel je handen op mijn buik, waarna je mijn borsten begint te kneden. Mijn tepels worden hard en je knijpt er speels in. Je maakt me helemaal gek op deze manier, ik voel mezelf steeds natter worden. Even blaas je tegen mijn klitje en ik verlies mezelf al bijna.
”Voorlopig nog niet meisje, voorlopig nog niet”, fluister je. Ik voel dat je de buttplug iets verder uitrekt en ik krijg een vermoeden van wat je vanavond van plan bent.

Dan voel ik weer je handen op mijn heupen. Je haalt iets onder me door, een touw? Ik vraag je wat het is en het antwoord luidt:
“Een trilvlinder”. Ik voel dat je met mijn klitje bezig bent en ik was al zo geil. Dan zet je de vlinder aan en een hemels trillen begint. Net voordat ik klaarkom stop je echter het trillen weer. Ik grom gefrustreerd. Dit vind je kennelijk leuk, want je herhaalt dit nog een keer of vijf. Dan zeg je:
“Ik geloof dat ik je nu genoeg geplaagd heb”, en in één keer stoot je in me. Aangezien ik tot het uiterste gespannen ben, is dit genoeg om me klaar te laten komen. Een geweldig orgasme volgt. Nadat ik uitgekreund ben, geef je me een lange, warme tongzoen. Ik bedank je voor deze avond.

“Dacht je dat ik al klaar was?”, merk je plagerig op.
“Ik ben net halverwege”. Vervolgens zeg je dat ik teveel commentaar lever en dat je mij daarvoor gaat straffen. Je verwijdert de vlinder en je pompt de buttplug nog iets verder op. Ik voel hem nu heel duidelijk zitten. Ineens duw je met één vloeiende beweging een vibrator in mijn kut.
“En je waagt het niet om klaar te komen van een stuk plastic!”, dreig je. Ik concentreer me heel erg op mijn ademhaling en het lukt me zowaar mezelf op de rand van een orgasme te houden. Aan jouw ingehouden gegrinnik te horen merk je hoeveel moeite dit mij kost. Je maakt de boeien om mijn benen en armen weer los.

“Probeer maar niks”, waarschuw je. Ik draai me om en laat braaf mijn handen weer naast mijn hoofd vallen.
“Dat is beter, je leert snel”, zeg je. De boeien rond mijn polsen maak je weer vast maar mijn enkels blijven los. Even later schuif je nog een kussen onder mijn middel. Mijn kont ligt nu wel erg ver omhoog. Je trekt de buttplug weg en zegt:
“Nu gaan we voor het echte werk!”. Ik voel je lul tegen mijn gaatje drukken. Stukje bij beetje druk je stug verder en ineens zit je helemaal in me. Met trage halen begin je me te neuken en mede door de vibrator, die ik nog steeds in mijn kutje heb, laat een tweede orgasme niet lang op zich wachten. Ook jouw warme zaad voel ik bij me binnenkomen.

Je maakt nu ook mijn armen los en doet de blinddoek af. Uit je ogen spreekt liefde. Ik bedank je voor deze avond met een lange tongzoen. Hierna zoen ik je in je nek en zak langzaam naar beneden. Wat mij betreft heb je wel een ‘blow job’ verdiend. Je raadt wat ik van plan ben. Ik zit intussen op mijn hurken en jij pakt mijn haar vast. Ik begin je af te zuigen en aan je gekreun te horen heeft deze hele avond je behoorlijk opgewonden. Ik voel je diep achter in mijn keel stoten en met een grom kom je klaar. “Dankjewel, lieverd”, zeg je, “ik heb genoten vanavond”.
“Ik ook,” antwoord ik naar waarheid, “maar de volgende keer… dan ben jij aan de beurt!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *