— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op weg naar het congres

Fluitend pak ik mijn koffertje in. Morgen ga ik naar een tweedaags congres in Utrecht en ik blijf overnachten in het hotel waar het congres gehouden wordt. Ik heb er veel zin in want het gaat vast en zeker interessant worden. Dan gaat de telefoon. Het is mijn vriendin Lieke. Samen met haar nieuwe vriend Rens gaat ze ook naar het congres en we hebben afgesproken dat we elkaar daar treffen zodat we eens lekker bij kunnen kletsen en ik eindelijk eens kennis kan maken met “sexy Rensie”, zoals ze hem noemt.

Maar ze belt met slecht nieuws, haar moeder is ziek en ze moet morgen naar haar toe, of Rens met mij mee kan rijden? “Natuurlijk,” zeg ik, “ik pik hem morgen om 10.00 uur wel op”.
De volgende dag is het mooi weer, dus ik trek een kort rokje en een luchtig hemdje aan. Mijn oude trouwe autmaatje start meteen en ik rijd lekker met het dak open naar Lieke en Rens. Rens staat al te wachten als ik aan kom rijden. Ik stap uit en doe de kofferbak open zodat hij zijn koffer erin kan doen. Ik zie dat hij waarderend naar mijn blote benen kijkt. Ook glijden zijn ogen even over mijn borsten. Hij knijpt zijn ogen een beetje samen als we elkaar een hand geven en ons officieel aan elkaar voorstellen.

“Lieke heeft me al veel over je verteld”, zegt hij, “maar ze heeft niet verteld dat je er zo leuk uitziet.” Ik bloos er een beetje van, maar ik merk dat ik het wel leuk vind. Al snel zitten we gezellig in de auto te kletsen. Rens is een aantrekkelijke, grote man; een beetje kalend maar daar houd ik wel van. Hij heeft mooie blauwe ogen en een strakke mond. Als hij lacht, knijpt hij zijn ogen steeds een beetje dicht. Ik begrijp waarom Lieke hem “sexy Rensie” noemt. We kunnen meteen goed met elkaar overweg. We lachen veel, plagen elkaar en als snel vliegen de dubbelzinnigheden door de lucht. Ik zet de cd ‘Dirty dancing Havanna’ op, en zing soms met de verleidelijke, Spaanse muziek mee.

Af en toe leg ik plagend mijn hand op zijn been en als ik even snel een blik op zijn kruis werp, zie ik dat het hem niet onberoerd laat. Mij trouwens ook niet. Ik voel mijn tepels door het dunne hemdje priemen en ik weet dat hij het ziet. Mijn slipje wordt nat en ik schuif wat ongemakkelijk in mijn stoel. Ik ben geil, maar kan met dat gevoel niets doen. Ik kan niet aan mezelf zitten, en ik durf hem ook nog niet ter verleiden. We zeggen even niet zoveel meer, er hangt nu ineens een afwachtende, gespannen sfeer in de auto.

Plotseling zegt Rens:
“Daar is een parkeerterrein, stop daar eens even.”
Ik neem de afslag en parkeer de auto onder de bomen. Ik rek mezelf uit, ik voel me opgewonden, streel even over mijn borsten en bedenk dat ik eigenlijk het liefste even mijn klitje wil strelen. Naast me hoor ik een licht gekreun. Een beetje verbaasd kijk ik naast me, want ik was zo naïef om te denken dat hij uitgestapt was om te plassen ofzo. Rens kijkt me aan en ik zie dat zijn ogen donker van begeerte zijn. Hij buigt zich naar me toe en kust me. Eerst verkent zijn tong voorzichtig de binnenkant van mijn mond maar al snel is zijn tong dwingend aanwezig. Ik buig me gewillig naar hem toe.

Mijn god wat kan die man lekker zoenen. Zijn handen kneden mijn borsten en mijn kut wordt nu helemaal nat. Mijn handen glijden onder zijn T-shirt en ik woel door zijn borsthaar. Zijn tepels zijn hard en af en toe knijp ik er zachtjes in. Dan trekt hij zich plotseling terug en hij stapt uit. Een beetje onzeker blijf ik zitten. Wat wil hij nu? Heeft hij zich ineens bedacht? Hij loopt om naar de bestuurderkant, opent het portier en zegt:
“Uitstappen!”, en hij stuurt mij met een knik naar de andere kant. “Instappen”, zegt hij, meer niet. Een beetje verblufd doe ik precies wat hij zegt. Ik voel mijn hele lijft nu tintelen, ik ben opgewonden en gespannen.

In het dagelijkse leven houd ik graag de touwtjes in handen maar op het gebied van seks houd ik juist van de onderwerping aan sterke dominante mannen. Als ik ben ingestapt, rijdt hij meteen weg. Rens houdt zijn ogen strak op de weg en als we eenmaal weer op snelheid zijn zegt hij:
“Doe je slipje uit.” Ik aarzel maar heel even en doe dan wat hij zegt.
“Trek je rokje omhoog zodat ik je kutje kan zien en streel jezelf.” Ik word al geil van zijn stem alleen, en voldoe graag aan zijn opdracht. Ik streel mezelf en ga zo zitten dat hij met een zijdelinkse blik mijn kut kan zien. Mijn vingers gaan snel op en neer over mijn klitje. Het geil druipt langs mijn vingers. Kreunend stop ik drie, en dan vier vingers in mijn kut, en al snel ben ik zo opgewonden dat ik bijna klaar kom.

Dan zegt hij ineens:
“Stop”. Ik stop meteen en kijk hem vragend aan. Hij ritst zijn broek open en haalt zijn heerlijke lul te voorschijn. Hij staat stijf overeind en ik zie de aders kloppen. De eikel is donker en ik zie al druppels vocht langs de dikke schacht naar beneden sijpelen. Nu word ik nog veel geiler.
“Pijpen”, commandeert hij. En daar hoef ik echt niet over na te denken. Ik ga op mijn knieën zitten met mijn tong lik ik het geile vocht van zijn eikel af. Eerst lik ik zachtjes aan zijn ballen en dan lik ik met lange halen zijn pik van onder naar boven en weer terug. Dan neem ik zijn lul zover mogelijk in mijn mond. Mmmmm, dat smaakt lekker. Ik plaag hem met mijn tanden en met mijn tong. Ik draai rondjes rond zijn eikel en ik kneed zachtjes zijn ballen. Steeds sneller ga ik op en neer. Ik hoor hem kreunen en hij legt zijn hand achter op mijn hoofd om me te dwingen hem steeds dieper in mijn keel te nemen.

Terwijl ik hem zo lekker zit te pijpen merk ik dat hij sneller gaat rijden, maar dan weer snelheid inhoudt, maar ik let er niet op. Mijn rokje is opgeschort en mijn blote kont steekt in de lucht. Terwijl ik hem aan het pijpen ben, masseert hij mijn klit en soms slaat hij mij hard op mijn billen. Dan stopt hij drie vingers in mijn natte kutje en vingert me moeiteloos naar een hoogtepunt. Zijn vingers pompen op en neer in mijn kut. Als hij dan ook zijn duim in mijn kontgaatje stopt kom ik schreeuwend klaar. Tegelijkertijd spuit hij mijn mond helemaal vol met zijn heerlijke zaad. Op hetzelfde moment claxonneert hij uitbundig en tot mijn schrik hoor ik vlak naast ons ook een claxon. De rotzak heeft de hele tijd naast een vrachtwagen gereden en heeft de chauffeur zo ook een kijkje op mijn kut gegund. Ik word rood, maar vind het ook wel een heel geil idee dat de vrachtwagenchauffeur mee heeft kunnen genieten van onze vrijpartij. We fatsoeneren onze kleren en rijden snel door.

Aangekomen bij het hotel in Utrecht blijkt bij het inchecken dat onze hotelkamers naast elkaar liggen. We kijken elkaar grijnzend aan. Ik verheug me al op de komende nacht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *