— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verwendag Voor Onszelf – Deel 2

Na een tijdje stel ik voor om je om te draaien. Ik ga op het bed zitten en jij legt je hoofd in mijn schoot. Ik streel stilletjes over je voorhoofd, gezicht en hals. Onze vriend neemt nu de rest voor zijn rekening. Hij begint met je schouders maar kruist al snel met zijn handen over je borsten. Ik voel weer een korte siddering door je lichaam. Zijn warme handen en de olie laten je lichaam glanzen. Het is heerlijk je zo te zien genieten. Nu schuift onze vriend naar beneden en wrijft langzaam richting je gloeiende poesje. Als hij over je dijen naar je benen gaat, slaak je een zuchtje. Is dat van een opluchting of van ontgoocheling dat hij niet je gezwollen lipjes aanraakte? Nadat hij je benen eerst van een laagje warme olie heeft voorzien, legt hij ze voorzichtig een beetje uit elkaar. Je heerlijke poesje ligt nu open en ik zie dat hij zijn ogen van dat prachtige laat genieten. Hij neemt plaats tussen je benen en jij spreidt ze een beetje verder zodat hij ertussen kan. Nu kan hij met zijn handen je hele naakte lichaam bereiken.

Ik buk me voorover naar je mond en we zoenen hartstochtelijk terwijl de handen van onze vriend over je warme huid gaan. Plots voel ik je reactie als hij zijn vingers tussen je lipjes door naar je genotsknopje laat glijden. Hoe geil is dit? Hij weet precies wat hij moet doen. Dit is wat je nu wilt, je duwt je heuveltje tegen zijn warme handen. Ik vraag of je daar ook lekker gekust wil worden. Je geeft nog een klein knikje, maar onze vriend is al onderweg. Zijn tong vindt snel de weg van de binnenkant van je dijen naar de zachte gezwollen lipjes. Hoe geil is dit? Deze nieuwe ervaring van de tong van onze vriend over je kutje wordt al snel te veel. Ik hoor je adem versnellen en zeg dat je ik je graag lekker wil zien klaarkomen. Je grijpt het hoofd van onze vriend en drukt hem tegen je geile kutje zodat je heerlijk klaarkomt.

We blijven alle drie zo nog even liggen om bij te komen. Onze vriend en ik hebben onze handdoek nog omgeslagen. Die zitten nu niet meer zo gemakkelijk en twee bulten maken onze opwinding duidelijk zichtbaar. Je hand gaat voorzichtig onder mijn handdoek op zoek naar mijn harde opwinding. Je pakt al snel mijn paal en masseert plagerig mijn ballen. Dan draai je je om en laat je je handen onder de handdoek van onze vriend verdwijnen. Aan zijn uitdrukking te zien krijgt hij nu dezelfde heerlijke behandeling.

Ik knijp in je billen en stel voor dat we samen naar de jacuzzi gaan. We staan op en je trekt onze handdoeken weg omdat die nu wel erg ongemakkelijk zitten. Met twee opgerichte pikken lopen we achter je aan naar de jacuzzi. We stappen in het bruisende water en gaan links en recht naast je zitten. Ik kus je weer in je nek en zeg hoe heerlijk je er uit ziet. Onder water begint je hand opnieuw richting mijn kruis te strelen. Aan onze vriend te zien doet je andere hand hetzelfde bij hem. Zijn ogen zijn gesloten en hij ligt overduidelijk te genieten van wat je hand met hem doet.

Ik laat mijn handen nu ook over jouw lichaam glijden, van je hals over je borsten naar beneden. Daar kom ik de hand van onze vriend tegen die inmiddels je poesje alweer zacht aan het verwennen is. Je ogen sluiten en je geniet van alle aanrakingen.

Onze vriend schuift nu op naar het midden van de jacuzzi en komt voor je zitten. Zijn handen strelen je benen en je opent ze zodat hij er gemakkelijk tussen kan. Je zakt wat onderuit zodat je poesje in zijn schoot belandt. Zijn harde erectie raakt je zachte lipjes en opnieuw voel ik een siddering door je lijf gaan. Door het bruisende water kan ik niet goed zien wat er zich onder water afspeelt, maar jullie gezichten spreken boekdelen en daaraan kan ik aflezen dat het heerlijk aanvoelt. Zijn paal glijdt tussen je lipjes en streelt je genotsknopje. We zijn alle drie super geil en genieten van iedere aanraking.

Vooraf hebben we een signaal afgesproken zodat we kunnen aangeven of we verder willen gaan of niet. Onze vriend heeft daarom de condooms die hij heeft meegebracht voor ons klaargelegd bij de massageolie op het bed. Als ik een pakje aan jou geef, dan is dat mijn signaal dat ik jou wil laten genieten van onze vriend, helemaal zoals jij dat op dat moment wilt. Als jij het pakje open maakt en doorgeeft aan onze vriend is dat jouw signaal dat je graag helemaal door hem verwend wil worden.

Ik sta op uit de jacuzzi en ga onze handdoeken halen. Op het bed pik ik ook een pakje op. Het voelt goed en als jij het ook wilt mag je van mij verder gaan. Als ik terug kom stappen jullie uit de jacuzzi. Ik sla de handdoek om je heen en stop het pakje in je handen. Je kijkt me even vragend, maar geil, aan. Ik geef je een lange diepe kus. We lopen terug naar het bed bij de warme haard en drogen ons af. Ik leg je terug op bed en neem plaats tussen je benen. Onze vriend schenkt nog wat olie op mijn handen en ik wrijf die zacht uit over je onderbuik. Ik voel je poesje tegen mijn handen drukken van opwinding. Ik buk voorover en geef je kusjes op je geile spleetje. Onze vriend masseert intussen je borsten die heerlijk blinken in het licht van het haardvuur. Ik zie hoe je hand de stijve paal van onze vriend vastpakt en langzaam aftrekt. Wat een geil gezicht. Terwijl ik je poesje verder verwen komt onze vriend met zijn eikel dichter bij je mond. Je tong likt een eerste keer over zijn kloppende paal en ik zie hem zuchten van geilheid. Dan neem je hem in je mond en begint hem stilletjes te pijpen. Ik weet hoe heerlijk dat is. Hij sluit zijn ogen en geniet. Ik voel aan je bewegingen dat je dicht bij een volgend orgasme komt.

Je haalt je handen door mijn haar en laat me stoppen. We kijken elkaar met super geile ogen aan en je neemt het pakje dat ik je daarnet gegeven heb en scheurt het open. Onze vriend pakt het gretig aan en weet wat er van hem verwacht wordt. Ik schuif op naar boven en leg je hoofd weer in mijn schoot. Onze vriend heeft het pakje uitgepakt en over zijn stijve pik afgerold. Hij komt nu tussen je benen zitten. Je spreidt ze nog wat verder open zodat hij dicht bij kan komen. Ik streel nu je borsten en kus je nek, terwijl onze vriend weer met zijn paal langs je lipjes glijdt. Met het topje raakt hij steeds plagerig even je genotsknopje. Je houdt het niet meer uit en je handen gaan naar beneden om zijn paal hard tegen je poesje aan te drukken. Hij schuift zo nog een paar keer heen en weer en jullie beginnen alle twee te kreunen. Dan druk je zijn geile paal wat lager zodat hij voor de ingang van je poesje komt. Ik geef je kusjes op je hals en borsten als hij voorzichtig voor het eerst een stukje bij je binnengaat. Je kreunt en je benen slaan om hem heen en zo trek je hem dichter tegen je aan. Zachtjes glijdt hij naar binnen. De geile blik in jouw ogen is onbeschrijfelijk mooi. Onze vriend begint nu ritmisch heen en weer te bewegen en je handen pakken zijn billen om hem diep in je te drukken.

Plots laat je hem stoppen en terugtrekken uit je poesje. Je rolt hem op zijn rug en gaat dan bovenop zijn kloppende paal zitten. Even laat je zijn paal tussen je lipjes heen en weer schuiven om hem vervolgens weer tegen de ingang van je super zachte poesje te duwen. Hij schuift naar binnen. Ik weet hoe fantastisch dat aanvoelt en zie dan onze vriend dat ook ervaart. Jij begint hem nu te neuken, terwijl je met een hand mijn kloppende paal vastpakt. De totale geile opwinding van deze nieuwe ervaring maakt dat je het niet lang meer uithoudt en je zegt kreunend dat je klaar gaat komen. Voor onze vriend is dit ook te veel en ik zie hem schokkend stotend klaarkomen in je warme poesje.

Jullie gloeien nog even na totdat het orgasme wegebt en dan laat je je van hem afglijden. Je neemt van opwinding een flesje olie en smeert een flinke scheut in het gleufje tussen je borsten. Ik weet precies wat je van plan bent en ga over je buik zitten. Je wrijft nog wat olie op mijn stijve paal en dan leg je hem tussen je borsten. Met je armen trek je me dicht tegen je aan en ik glijd tussen je borsten heen en weer. Wat een zalig gevoel. Door de opwinding van alles wat daarnet gebeurd is duurt het niet lang of ik kom ook kreunend klaar over je zachte huid. We vallen in elkaars armen en het plakkerige goedje verspreidt zich tussen onze lichamen.

Onze vriend heeft zich intussen stilletjes teruggetrokken. Terwijl wij nog na liggen te genieten van dit avontuur horen we de deur van ons huisje dichtslaan

Wordt vervolgd

Genieters

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Thomas 04 jan 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *