— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een weekend naar Groningen deel 2

We kwamen na het winkelen weer in het hotel aan en de receptioniste gaf ons de sleutel van de kamer. We liepen naar de kelder en zagen dat inmiddels het bed weer was opgemaakt. De badkamer rook weer spic en span en de voorraad flesjes was eveneens aangevuld. Ik keek nog eens de kamer rond. Wat een geweldige kamer voor een prima prijs. Mijn vriend begon even de krant te lezen, terwijl ik in de badkamer mijn make-up bijwerkte. Ik liep daarna de kamer weer in en dook op het grote bed. “Wat wil jij vanavond gaan doen?”, vroeg ik aan mijn vriend.
“Zullen we wat gaan eten en daarna lekker hier blijven. Het bed is gemaakt om van te genieten en dat wil ik graag met je doen”, lachte hij. We besloten in het hotel te gaan eten en liepen daarom naar de begane grond. De receptioniste wees ons het restaurant. Ik realiseerde mij dat ik nog steeds geen slipje droeg. Dat voelde best wel fijn. We kregen een tafel toegewezen voor het raam. Na te hebben besteld was het wachten op het diner. Ik vertelde mijn vriend dat ik het best geil had gevonden om de verkoper in de schoenenwinkel een beetje op te geilen. “Misschien ben ik wel een beetje een exhibitioniste, want ik vind het heerlijk om zonder slipje te lopen en andere mensen te verrassen”. “Daar vind ik niks mis aan”, antwoordde mij vriend.
Hij realiseerde zich dat ik nog steeds niets had aangetrokken. Plotseling liet hij een vork vallen, bukte om die op te rapen en direct daarop voelde ik onder de tafel zijn onderzoekende hand naar mijn kruis verdwijnen. Ik vond het best leuk om in zo’n spannende setting ondeugende dingen te doen. Na het diner dat we afsloten met een heerlijk dessert gingen wij weer richting kamer. De verlichting van de kamer zat perfect in elkaar. Je kon sfeerlicht aandoen en dimmen en ook het licht in de badkamer kon in vele kleuren worden geschakeld. Ook zat er in het bubbelbad een aantal spots, waardoor lichamen perfect werden verlicht. We besloten nogmaals een rondje bubbelbad te maken. Ik kwam als laatste in het bad en had snel de fles bubbels en twee glazen gepakt. Heel decadent zaten we even later in bad te genieten van de champagne. We hadden de tijd van ons leven. Na een poosje vond ik het genoeg en klom uit het bad. Ik droogde mij af en ging op het krukje zitten dat voor het bed stond. Mijn vriend kwam voor mij zitten en het krukje was precies goed qua hoogte om zijn pik bij mij naar binnen te brengen.
“Wat een geweldige neukkruk”, zei ik tegen hem.

Nadat we beiden waren klaargekomen doken we op het bed. We pakten allebei een leesboek en lagen een poosje heerlijk naakt op dit grote bed te ontspannen. Mijn vriend stapte na een tijdje uit bed en pakte wat uit zijn tas. Het bleek dat hij een set boeien had meegenomen waarmee hij mij vast legde aan het hoofdeinde van het bed. “Wat ga je doen?”, vroeg ik hem.
“Wacht maar eens af geil teefje van mij”. Ik voelde dat hij mijn armen goed had vastgelegd want ik kon er niet meer mee bewegen. Hij pakte vervolgens een paar stropdassen en bond mijn benen uit elkaar gebogen vast, zodat ik geen van mijn ledematen meer kon bewegen. Het voelde vreemd om geen macht meer te hebben. “Ik ga je beffen”, zei mijn vriend. Ik voelde dat hij heerlijk met zijn tong begon om mij te verwennen. De lustgevoelens kwamen dan ook snel weer omhoog. Net voordat ik het gevoel had te gaan exploderen stopte hij plotseling met beffen. “Wat doe je nou?”, vroeg ik. “Ik stop even, anders kom je veel te snel klaar.” Ik wist niet wat ik hoorde en was het niet met hem eens. “Ga door!”, riep ik. “Dadelijk maar je moet even wachten”. Ik had graag wat willen doen maar helaas had hij mij goed op bed gefixeerd dus kon ik alleen maar machteloos wachten. Het spelletje herhaalde zich een aantal keer. Steeds bracht hij mij bijna naar mijn hoogtepunt om me daarna weer te laten afkoelen. Wat werd ik geil van dit spel. Ik smeekte hem om mij klaar te maken, maar hij had geen genade en liet me keer op keer smachtend achter.

Toen kondigde hij aan dat hij mij naar mijn orgasme zou brengen. Ik voelde zijn tong weer rondjes draaien om mijn clit en met grote snelheid kwam mijn lust weer omhoog. Het duurde maar even voordat ik explosief klaarkwam. Ik had geen controle meer over mijzelf en spoot hem vol in zijn gezicht. Nadat hij was gestopt voelde ik mijn lichaam tintelen. Ik was compleet uitgeleefd door zijn opwindende spel. Na een kwartiertje te hebben gelegen maakte hij zachtjes mijn boeien los waardoor ik weer kon bewegen. Toen ik in de sfeervol verlichte slaapkamer rondkeek viel mij iets op. Normaal heeft een slaapkamer hooguit één spiegel maar hier waren zowel in de slaapkamer als de badkamer meerdere spiegels aangebracht. Ik attendeerde mij vriend op deze constatering. Hij zei dat dat misschien bij de styling van de kamer hoorde. Moe en voldaan besloten we te gaan slapen. Het idee van de vele spiegels liet mij echter niet los. Daarom sprong ik toen mijn vriend in slaap was gevallen uit bed, deed een ochtendjas aan en liep de gang op. De deur direct grenzend aan onze kamer had geen kamernummer. Ik voelde aan de deurklink en ontdekte dat deze deur niet afgesloten was. Ik drukte de deur open en kwam in een gang waar een paar krukken stonden. Ik liep door en zag dat de spiegels in onze kamer en de badkamer vanaf hier doorzichtig waren. Ik zag mijn vriend in bed liggen en ook in de badkamer kon je vanaf hier alles goed zien. Ik schrok in eerste instantie van mijn constatering en snapte daarna waarom we zo’n mooie kamer voor zo’n lage prijs konden huren. Ik besloot degene die zoveel moeite had gedaan om ons te kunnen begluren te laten genieten. Stil sloop ik terug naar onze kamer en ging naar bed. Ik bedacht hoe ik met deze wetenschap mijn exhibitionisme heerlijk kon uitleven.

Ik liep even naar de badkamer en stalde daar mijn speeltjes uit die ik in een tas had meegenomen. Ook legde ik mijn pikante lingerie opvallend op een tafeltje. Daarna ging ik terug het bed in en bedacht wat ik de komende dag aan mijn gluurder zou bieden. Ik besloot om niets van mijn constateringen met mijn vriend te delen. Ik wist zeker dat hij anders boos zou worden en ik vond het wel opwindend om te worden begluurd.

Direct nadat ik wakker werd en merkte dat mijn vriend nog in een diepe slaap lag begon ik met mijzelf te spelen. Ik vingerde mijzelf en werd blij van de gedachte dat er wellicht iemand achter de spiegel naar mij zat te kijken. Schokkend kwam ik keer op keer klaar en het spel van begluurd worden maakte mij supergeil. Ik besloot om even naar de badkamer te lopen om daar mijn luchtdrukvibrator te pakken. Ik liep naar de spiegel om zogenaamd naar mijn gezicht te kijken en bleef daar in mijn blootje even staan kijken. Ik pakte mijn speeltje en liep terug naar mijn bed. Mijn heerlijke speeltje deed wat het moest doen en in no time kwam ik weer lekker klaar. Mijn vriend die wakker werd van mijn gekreun had niet lang nodig om te beseffen wat er gaande was. Ik kroop boven op hem en liet zijn prachtige stijve in mijn lijf zakken. Al neukend keek ik regelmatig naar rechts in de spiegel, maar er viel niet door heen te kijken. Wij maakten voor onze gluurder een geweldige show. Wat bezorgde dit mij een extra lekker gevoel. Toen we later die dag onze sleutel inleverden bij de receptie stond de hotelier bij de receptie. Hij vroeg of alles naar wens was geweest. Ik vertelde hem dat wij het uitstekend naar ons zin hadden gehad. “Nou kom dan gewoon nog een keertje terug.” “Dat willen we best, mits we dezelfde kamer kunnen krijgen voor dezelfde prijs.” De hotelier lachte en zei: “Ik wil het goed met jullie maken, als je nog een keer terug komt naar mijn hotel krijg je dezelfde kamer en hoef je maar de helft van de huidige prijs te betalen”. “Dan komen we zeker terug”, antwoordde ik. De gedachte aan het begluurd worden maakte mij alweer nat. Ik besloot van mijn ontdekking niets aan mijn vriend te vertellen. Toen we even later met de tassen weg wilden gaan gaf de hotelier mij nog een keer een hand en knipoogde terwijl hij tegen mij zei: “Ik heb van jullie bezoek genoten”. Door deze bevestiging wist ik dat hij het was geweest die van ons had zitten genieten. Een volgend bezoek gaat er daarom zeker komen.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Flo 02 jun 2023
  2. Redactie Shespot 02 jun 2023
  3. Ron 03 jun 2023
  4. Belle 12 jun 2023
  5. Gustav 14 jun 2023
  6. Bram 14 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *