— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hotelzonde

Het is verschrikkelijk heet vandaag. Net nu hij en ik elkaar, na maandenlang mailcontact, eindelijk voor het eerst zullen ontmoeten. Ik neem een lauwe douche, scheer mijn benen, oksels en bikinilijn streelzacht en terwijl ik me – eenmaal afgedroogd – aandachtig insmeer met bodylotion, denk ik aan hem.

Het begon allemaal, begin dit jaar, met een voorzichtig oproepje van mij op Shespot. Ik wilde een spannende minnaar, en er meldden zich vele belangstellende heren in mijn mailbox. Hij stak er met kop en schouders bovenuit. Kwestie van chemie, vonkjes dwars door cyberspace. We wisselden foto’s uit en mailden elkaar vanaf dat moment verschillende keren per week. Vaak met erotische fantasieën, maar ook met ontboezemingen van meer persoonlijke aard.

Ik geniet van zijn mailtjes, en van zijn onconventionele visie op allerlei zaken die we hebben besproken. Nieuwsgierig. Terwijl ik voor de spiegel een van mijn mooiste lingeriesetjes aantrek, realiseer ik me dat ik inmiddels behoorlijk naar hem verlang. Ik kies een nieuw, verleidelijk zomerjurkje uit en trek er hoge hakken bij aan. Omdat mijn benen zo bruin zijn, staat het erg mooi.

We hebben afgesproken in een hotel, waar ik een kamer heb geboekt op mijn naam. Zodra ik binnen ben, laat ik een fles ijskoude Sancerre naar boven brengen. Er is airco in de kamer, maar die zet ik onmiddellijk uit, want ik vind die dingen smerig. Word er ook altijd verkouden van. Gelukkig zijn er twee grote ramen in de kamer, die ik allebei wijd open zet.

Een klop op de deur. Ik doe open en daar staat hij dan, met een verwachtingsvolle blik in zijn ogen en een kamerbrede glimlach op z’n gezicht. “Mag ik binnenkomen?” Hij ziet er uit om met huid en haar op te eten, met zijn strakke spijkerbroek en zwarte shirt, dus ik knik verheugd. Eenmaal binnen weten we even niet hoe het nu verder moet. Keurig kennismaken slaat eigenlijk nergens op, dat hebben we al per mail gedaan. Wijntje dan maar? Graag!

Hij zit op het bed en kijkt naar me, terwijl ik een sigaret opsteek. Zijn ogen spreken boekdelen. “Mooi zie je er uit, in dat jurkje!”
“Jij valt anders ook allesbehalve tegen”.
Hij staat op en loopt naar me toe. Ik voel de energie tussen ons beiden zachtjes knetteren. Ik wil hem zoenen, maar merk dat ik daarvoor op mijn tenen moet staan. Gewillig komt hij me tegemoet en onze lippen vinden elkaar. We kussen elkaar een aantal keren, tot zijn tong voorzichtig over mijn lippen gaat. Ik voel het tot in mijn wervelkolomtussenschotjes! Nu open ik mijn mond een beetje en laat hem naar binnen.

Ons zoenen wordt vochtiger, warmer, intenser. Ik druk mijn onderlijf tegen het zijne en voel de bobbel in zijn broek. Zijn ene hand ligt op mijn billen, de andere hand streelt een van mijn borsten. Ik vind dat hij heerlijk ruikt. Hij zweet een beetje, maar de geur van zijn transpiratie staat me allerminst tegen. Ik heb zin om in hem te klimmen. Terwijl ik speels een been om hem heen sla, trekt hij de ritssluiting op mijn rug naar beneden. Plotseling pakt hij met beide handen mijn billen, tilt me op en drapeert me op het bed.

Hij pakt de schouderbandjes van mijn jurk en trekt die langzaam naar beneden, terwijl hij me keurend bekijkt. Moet ik me nu vernederd voelen, schiet het door me heen. Welnee. Als ik hem was zou ik precies hetzelfde doen. Sterker nog: dat ga ik doen! “Mmmmm,” zucht hij, “wat een verrukkelijk lijf heb je….prachtig, je borsten…je buik…je schouders…schitterende rondingen..” Hij draait zich even om zodat hij mijn inmiddels geheel afgestroopte jurk op een stoel naast het bed kan leggen en begint daarna, half staand, half knielend op het bed, mijn schoenen uit te doen. Heel langzaam en bedachtzaam.

Af en toe dwaalt zijn blik over mijn lichaam, hij kijkt me recht in mijn ogen. Even word ik een beetje bang van wat ik zie. Grote zwarte pupillen, overlopend van onversneden begeerte. Is dat wel verstandig met iemand die ik eigenlijk helemaal niet ken? Maar ik kan zelf ook niet meer terug. Er is geen terug. Ik wil hem óók. En wel nu.

Terwijl hij naar me kijkt, me monstert zoals een jager zijn prooi, voel ik hoe mijn bewustzijn de hele kamer begint te vullen. Ik voel me sterk, vrouwelijk, levend en ik ben dankbaar voor deze bijzondere middag, nu al. Wat mij betreft kan het grote genieten beginnen! “Trek jij eens gauw je kleren uit!”, werp ik hem toe. Hij gehoorzaamt meteen, glimlachend. Maar langzaam…

Godzijdank houdt hij de juiste volgorde aan (man met blote lul en hemd en sokken nog aan, brrrr!): hij gaat op de stoel zitten en trekt eerst zijn schoenen en sokken uit. Daarna werkt hij zich met een imposant gebaar uit zijn shirt. Gulp open, broek uit. Strakke boxershort. Geile blikken…

De lul die hij ontbloot, overtreft mijn stoutste verwachtingen. Groot en keihard, zonder al te veel enge aders en zo. Ja! Die wil ik! Ik ga op mijn knieën op het bed voor hem zitten en trek hem dichterbij. Met mijn handen strelend over zijn billen, bijt ik hem zacht maar dwingend in zijn buik. Ik wissel het af met likjes en vochtige kussen. Voorzichtig streel ik zijn ballen. Mijn andere hand omvat zijn fluweelzachte paal. Likje. Kus… Pijpen kan heel leuk zijn om te doen, maar meestal niet. Vaak vind ik het saai, oncomfortabel en zelfs een beetje onsmakelijk. Maar de eerste keer! Dat is wat anders… Ik vond hem op het eerste gezicht al om op te eten en dat ga ik dus nu ook doen.

Ik lik zijn eikel, het spleetje daarin en het randje er omheen, laat hem een paar keer diep naar binnen glijden en breng alle pijpkunsten in praktijk die me maar te binnen schieten. Zonder tandjes natuurlijk. Hij vindt het heerlijk, en woelt kreunend met zijn handen door mijn haar. Ik kijk omhoog en hij kijkt naar mij. Opnieuw zwem ik de zwarte gaten van zijn pupillen binnen. Ik leg zijn trillende pik tussen mijn borsten en kijk hem opnieuw aan. We moesten dit voorspel maar niet al te lang laten duren. We kunnen daarna nog wel een keertje…

Hij buigt zich over me heen, maakt mijn bh los en laat me eruit. Hij stroopt mijn slipje van mijn dijen en ik werk gewillig mee. “Condoom, condoom, condoom…” , fluister ik dwingend. Hij pakt het doosje en haalt er een uit. Terwijl hij hem geknield op het bed omdoet, kijkt hij me met glanzende ogen aan en zegt: “Weet je het zeker? Wil je niet liever dat ik eerst even lekker je mooie kutje lik?” “Straks, schatje. Kom nou alsjeblieft!”

Eindelijk voel ik hem in me glijden. …….. Ik houd mijn adem in en knal bijna uit elkaar van genot. Hier kan geen enkele vinger, dildo, vibrator of banaan tegenop! Zo’n warmbloedige man, die centimeter voor centimeter bij me naar binnen schuift, liefst zo langzaam mogelijk… mmmmm!!! Met lange, rustige halen begint hij me te neuken. Hij ligt bovenop me, steunend op zijn ellebogen en we kijken elkaar weer indringend aan (dat is het mooie van de missionarishouding). Met elke stoot laat hij iets bij me achter, vanbinnen. Geen lek in het condoom of zo, maar sterke, bijna tastbare energie, die door mijn hele lichaam begint te stromen. Ik beweeg zo geraffineerd mogelijk mee, om hem optimaal te voelen. We zoenen en daardoor neemt de intensiteit alleen maar verder toe…

Al heel gauw moet hij stoppen, omdat hij anders klaarkomt. We kijken elkaar nog steeds aan, terwijl zijn heerlijke pik zich doodstil houdt in mijn van pure lust nog stuiptrekkende kut. Hij glimlacht. Moeilijk, hé? Ja. Dit is bijna nog opwindender! Wacht, hij haalt hem er even uit. Ander standje. Hij komt schuin naast me liggen, wringt zijn benen tussen de mijne en penetreert me opnieuw. Dit keer liggen onze hoofden wat verder van elkaar af, maar zijn handen hebben nu vrij spel met mijn borsten. Terwijl zijn lul gestaag doorpompt, neemt hij mijn tepels tussen duim en wijsvinger en begint ze zachtjes te masseren. Ik lig te kronkelen van genot en kan mezelf er niet van weerhouden om met mijn eigen vingers mijn clitoris te stimuleren. “Oooh…wat ben jij een geile vrouw…wat een heerlijk ongeremd sexbeest…ooh…Jezus!…waar was je al die tijd?”

Dat doet het ‘m! Als hij nog een beetje geile dingen gaat zeggen ook, is er voor mij geen houden meer aan. Het ritme van mijn vingers op mijn klitje versnelt. Wacht! Wat nu weer? Ander standje! Hij dirigeert me op mijn knieën en we doen het op z’n hondjes. Zijn pik komt nu heel diep bij mij naar binnen. Ik steun op mijn ene onderarm, terwijl ik met mijn andere hand als een razende te keer ga tussen mijn benen. Hij houdt een tergend langzaam ritme aan, ik hoor hem zachtjes grinniken, terwijl hij mijn billen kneedt. “Wat een prachtige kont heb je…en wat een lief sterretje daar in het midden…hmmm…” Hij streelt met zijn vingers mijn kontgaatje.

Ergens is een lont ontstoken en de bom kan elk moment ontploffen. Een vochtige wijsvinger glijdt kordaat naar binnen. Alle wervelkolomtussenschotjes nemen de lanceringpositie in en ik schreeuw het uit als ik me van binnen voel exploderen in een spetterend orgasme. Zijn lul stoot nu hard en ongenadig mijn brandende kut in en uit, zijn wijsvinger kronkelt in mijn kont en ik kom klaar als een sneltrein. Opeens hoor ik hem ook kreunen en rare geluiden maken. Ik knijp extra hard met mijn kut.

Eindelijk zijn we weer terug in de hotelkamer. We zijn uitgeput omgevallen, en liggen nu in lepeltjeshouding dicht tegen elkaar aan. Ik voor, hij achter, met zijn pik nog in mij. Hij kust mijn hals en zegt: “Dat noem ik nou nog eens een mooi voorspel! Even pauze?” Ik zeg ja en hij trekt voorzichtig zijn nog half stijve lid uit mijn druipende grotje.

We liggen dicht tegen elkaar aan, allebei met een wijntje en een sigaret. We praten over seks. Wat we lekker en niet lekker vinden, gekke anekdotes… heel relaxt en genoeglijk. “Ik vind jou wel heel erg lekker, hoor! Ik ben blij dat ik je gevonden heb…”, zegt hij. Ik vertel hem dat de tevredenheid geheel wederzijds is, en zie even iets blozen. “Maar…maar ik vind je niet alleen lekker, maar ook lief en interessant en sympathiek…eh.. nou ja, je begrijpt wel wat ik bedoel, toch?” Ik knik en buig me naar hem over voor een zoen.

Opnieuw vatten we vlam, aangestoken door de broeierige hitte buiten. Kronkelend en zoenend bewegen we over het bed, totdat hij afdaalt van mijn mond naar mijn hals, van mijn schouders naar mijn borsten, mijn tepels keihard zuigend, en van mijn buik naar mijn alweer hunkerende kutje… Hij zuigt op mijn clitoris, trekt met zijn tanden mijn kutlipjes uit elkaar en steekt twee vingers naar binnen. Met een kom hier-gebaar masseert hij mijn G-plekje en ik lig te kronkelen als een bezetene. Hij draait me op mijn buik, en zet zijn eikel tegen mijn kontgaatje, terwijl zijn vingers in mijn kut nog steeds hun werk doen. “Vind je dit fijn?”, wil hij weten.

Ik kreun dat hij vooral lekker moet doorgaan, want ik ben er geil genoeg voor. Tergend langzaam schuift hij mijn anus in. De twee vingers in mijn drijfnatte poesje zijn er inmiddels drie geworden. Met zijn duim strijkt hij ritmisch over mijn clitoris. Ik word helemaal gek zo. Wat een beer van een minnaar! Ik voel dat ik me helemaal wil openen voor hem, me helemaal voor de volle 100 procent wil overgeven, en dat is een bloedgeil gevoel. Hij vult me ook aardig op nu… zucht… Kermend gooi ik mijn tweede orgasme er uit. Ergens ver weg maar toch dichtbij hoor ik hem kreunen: “Oooh… dat vind ik zo lekker… als je zo lekker schreeuwt…ooh…dan kan ik het ook niet meer houden…jij geile vrouw… Oooohhhh! Ngggghhh!!! Oh!”

We zijn die middag onvermoeibaar, en doen het ook nog een derde keer. Maar dan stappen we samen onder een lauwe douche, en komen we zo zoetjesaan toe aan het onvermijdelijke afscheid. “Ik wil graag zo snel mogelijk opnieuw afspreken,” zegt hij terwijl hij me omhelst. “Zo mag ik het horen,” prijs ik hem. We maken een afspraak voor over twee weken en geven elkaar nog een laatste, welgemeende zoen. Dan moet hij echt gaan. Ik zit nog een hele tijd na te genieten, totdat ik me realiseer dat ik dat misschien net zo goed buiten, ergens op een leuk terrasje kan doen. Met een jubelend innerlijk verlaat ik het hotel.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *