— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onvoorziene gebeurtenissen

Afgelopen zomer ben ik naar Salou geweest. Nu ben ik een bi-meisje en op dat moment was ik vrijgezel. De eerste avond gingen we naar een kleine Nederlandse kroeg. Iedereen van mijn vriendinnen was moe en we zaten buiten aan ene tafeltje. Ik liep even naar de wc en daar stond een heel knap meisje. We lachten even naar elkaar. We keken allebei op dat moment naar een condoom die daar lag en ze zei met een knipoog: “I won’t need that”

Ik lachte en zei dat ik het ook niet nodig had. Het ijs was gebroken en even later stonden we gezellig in de kroeg te kletsen. Het meisje heette Sarah en was een Engelse. De spanning was voelbaar en het duurde niet lang tot ze me vol op de mond kuste. Een half uur lang hebben we uitgebreid staan kussen en we konden haast niet van elkaar afblijven. Toen moest zij gaan en ze gaf me een laatste kus en een briefje met adres erop. “Tonight you’re my girl” zei ze nog en snel liep ze weg met haar vriendinnen, die niets van het gebeurde hadden gezien. Ook ik liep terug en we gingen naar huis.

Die nacht (we waren vroeg naar huis gegaan omdat we zo moe waren) sloop ik uit bed en ging ik naar Sarah toe. Ik had een kort nachthemdje aan dat weinig aan de fantasie overliet. Sarah zag er oogverblindend uit, ze had een strak topje aan met daaronder een minirokje. We liepen naar binnen en ze zei dat ik maar op het bed moest gaan zitten. Ze bukte zich om even iets van de grond te pakken en mijn adem stokte toen ik zag dat ze niets onder het rokje aanhad.

Toen ze zich omdraaide zag ik wat ze vast had, het waren twee smalle leren riemen. Ze zei tegen me dat ik nu weg kon gaan of dat ik de hele verdere nacht onvoorwaardelijk haar moest gehoorzamen. De twijfel sloeg toe, maar opgewonden als ik was besloot ik te blijven. Ze beval me alles uit te doen en op bed te gaan liggen. Ze maakte mijn handen vast aan het bed en ging toen even weg.

Ik werd eigenlijk toch wel een beetje bang, want zoiets als dit had ik nog nooit gedaan, al had ik er wel over gefantaseerd. Ze kwam terug met allerlei attributen en legde die zo neer dat ik goed zicht had. Ze zei dat ik me niet ongerust hoefde te maken en ze kuste me lang en uitgebreid. Vervolgens dwaalde ze af naar ieder plekje van mijn lichaam, juist het beste plekje overslaand. Ik werd helemaal gek en mijn tepels stonden al fier overeind. Met genoegen keek ze naar mijn opgewonden lichaam en ik smeekte haar om verder te gaan. Mijn gevraag strafte ze af met een fikse tik van een leren zweep.

Ik werd zo mogelijk nog heter en voelde dat ik ging komen. Ze waarschuwde me niet klaar te komen, maar ik kon het niet tegenhouden en kwam schreeuwend klaar. Meteen maakte ze me los en ze ketende mijn handen op mijn rug. Ze liet me haar poesje likken en ik vond het heerlijk. Ik voelde hoe ik weer nat werd en Sarah voelde dat ook. Ze liet me nog even doorgaan totdat ze zelf heerlijk klaarkwam en pakte direct daarna een hele grote vibrator die ook op het tafeltje met attributen lag.

Hij was enorm groot en ik schrok er een beetje van, maar Sarah ging niet doen wat ik dacht dat ze ging doen. Ze begon met zichzelf te spelen en snel raakte ze in een soort trance. Ik kon het niet meer aanzien en begon haar te kussen over haar hele lichaam, extra veel aandacht bestedend aan haar prachtige borsten. Het duurde niet lang of ze kwam weer.

Nadat ze even was bijgekomen vond ze dat ik haar goed ‘geholpen’ had. Daarom had ze een verrassing voor me. Ze zei me te gaan staan en maakte mijn handen aan twee ringen vast die aan het plafond hingen. Ze blinddoekte me en zei dat ik geen geluid mocht maken, want dat dat onmiddellijk bestraft zou worden. Meteen daarna begon ze me heerlijk te verwennen en hoe erg ik ook probeerde me in te houden, al snel slaakte ik een gesmoorde kreet.

Ze hield meteen op en pakte haar zweep. Ze sloeg me, eerst plagerig, daarna hard. Door mijn lichaam ging een mengsel van opgewondenheid en pijn. Weer liep ze weg en snel daarna voelde ik haar handen over mijn lichaam gaan. Ze had een vibrator vast en begon plagerig rondjes rond mijn klitje te maken. Ik voelde dat ik weer op ontploffen stond en al gauw gleed de vibrator mijn grotje in. Hij vulde me enorm en ik kwam bijna meteen.

Toen ik weer bij zinnen was gekomen was ze weg, althans ik hoorde haar niet meer. Ik begon me af te vragen of ze me hier had achtergelaten toen ik haar ergens vanuit de kamer haar hoorde. Ze was duidelijk bezig met haarzelf of zoiets, want ze genoot enorm. Ik werd weer nat bij het horen van haar genotskreten en wilde dat ik mezelf kon bevredigen. Het leek alsof mijn wensen meteen verhoord werden, want ik voelde een paar handen en vervolgens een vibrator die mijn kutje heerlijk verwenden. Ik had het niet meer toen ik plotseling nog een stel handen voelde. Er waren twee mensen!

Ze verwenden me met zijn tweeën, maar ze lieten me niet komen met het gevolg dat ik hen smeekte om voldoening. Een maakte mijn handen los, maar liet ze wel vast zitten, zodat ik weinig anders kon dan gewoon te blijven staan. Sarah zei dat ik nu eerst moest zorgen dat zij tweeën volledig bevredigd waren en ik voldeed graag aan dit verzoek. Ik ging door mijn knieën en tot mijn verbazing was het geen vrouw, maar een man die voor mij stond.

Ik nam zijn heerlijke pip in mijn mond en zoog hem en likte hem zoals ik nog nooit had gedaan. Ik voelde hem komen en dacht dat hij in mijn mond ging komen, maar hij trok zich terug en spoot over mijn hele lichaam. Ik voelde Sarah die alles eraf begon te likken en alweer werd ik vreselijk heet. Ik probeerde niet klaar te komen en begon Sarah zo goed en zo kwaad als het kon te verwennen.

Ik zat op mijn knieën en terwijl ik met Sarah bezig was, voelde ik van achteren de man in me komen. Hij was enorm groot en hij stootte ritmisch en met diepe halen op en neer. Ik wist niet meer hoe ik het had toen ik Sarah bij mijn kontje voelde. Ze stak eerst een vinger en toen twee in mijn kontje en ik werd steeds heter. Toen ineens, in één stoot duwde ze een lange dunne dildo naar binnen. Een pijnscheut schoot door mijn lichaam, maar die werd snel vervangen door intens genot.

Terwijl ik Sarah likte en ik zelf op twee plaatsen gevuld werd, kwam ik klaar zoals ik nog nooit gekomen was en meteen daarna voelde ik de man mij vullen met zijn zaad. Ook Sarah kwam klaar, want ik proefde haar zoete sappen in mijn mond.
Uitgeput bleef ik liggen en even later maakte Sarah me los. De man was al verdwenen en wij sloten deze nacht af met een lange, uitgebreide douche samen. Helaas is er nooit een vervolg gekomen. Zij ging weg en ik liep drie dagen later een hele lieve jongen tegen het lijf, waar ik nu nog steeds mee ga. De sex tussen ons is explosief en heftig, maar ik denk nog vaak terug aan Sarah 😉

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *