— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een spannende nachtdienst

Tijdens een nachtdienst in ons verpleeghuis werd een collega opgeschrikt door een man die midden in de nacht voor het raam van de zusterpost stond te gluren. Omdat het tehuis midden in een stille groene omgeving ligt eiste ze van de directie dat er maatregelen zouden worden genomen. Een paar dagen later had de directie een afspraak gemaakt met een bewakingsdienst. Die zou op wisselende tijden een paar keer per nacht een buitenronde om het gebouw heen maken. Door deze maatregel voelde het personeel in de nachtdienst zich weer wat veiliger. Ik draai meestal vijf nachten per week met mijn vaste collega Mieke, die aan de andere kant van het gebouw werkt.

Tijdens een nachtdienst zag ik buiten het schijnsel van een zaklamp. Ik keek naar buiten en zag dat er een beveiligingsbeambte rond het pand liep. Ik zwaaide van binnen naar hem toe een maakte een gebaar om hem te vragen of hij zin in koffie had. Toen hij ja knikte liep ik naar de entree om hem binnen te laten. Hij liep met mij mee naar de zusterpost waar ik koffie voor hem inschonk. Hij nam plaats op een van de stoelen van het zitje en nadat ik ook zelf een kop koffie had ingeschonken ging ik bij hem zitten. Mieke die ik even had gebeld schoof ook even aan om een bakkie te doen. Het bleek een heel leuke vent te zijn die vol verhalen zat. Hij vertelde dat hij vrijgezel was omdat geen vriendin er tegen kon dat hij zo vaak nachtdiensten had. Ik herkende dat wel en zei dat ook ik vrijgezel was. Dat in tegenstelling tot Mieke die al jaren getrouwd was. Ik schonk nog een keer in en gezellig bleven we nog wat met elkaar praten. Toen kreeg hij een oproep voor een alarm en was het uit met de pret. Ik zei bij zijn vertrek dat hij als hij zin had hij altijd welkom was voor een kop koffie. “Dat zal ik onthouden”, zei hij. Mieke ging ook weer terug naar haar eigen vleugel. De rest van de nacht verliep vlotjes.

Toen ik na de nachtdienst naar huis fietste en in mijn bed kroop moest ik nog even aan mijn ‘stoere’ beveiligingsbeambte denken. Hoe fijn zou het zijn als hij nu naast mij in bed zou liggen. Ik kon de slaap niet pakken en besloot maar even lekker met mijzelf te gaan vrijen. Hij duurde niet lang voor ik hevig klaarkwam en als een blok daarna in slaap viel. De weken daarna kwam mijn stoere beveiligingsbeambte regelmatig even een bakkie doen. Hij viel mij op dat hij graag tegenover mij ging zitten. Ik merkte dat hij niet schroomde om daarbij onder mijn rok te gluren. Ik zal hem krijgen, dacht ik toen ik dat opmerkte. De volgende nachtdienst nam ik een witte open kruis panty mee naar het werk. Bij aanvang van mijn dienst trok ik deze aan en liet mijn slipje uit. Ik was benieuwd hoe mijn stoere beveiligingsbeambte zou reageren. Tegen drie uur kwam hij weer langs. Ik schonk de koffie in en nam plaats in het zitje. Mieke was druk aan haar kant en kon niet aanschuiven, meldde ze. Toen we tegenover elkaar zaten deed ik speels even mijn benen iets uit elkaar. Ik zag hem kijken. Ik merkte dat hij iedere keer als ik een inkijk creëerde vol aandacht zat te gluren. “Vind je het mooi?”, vroeg ik. “Ik word helemaal geil van je. Ik had nooit gedacht dat jij hier zonder slip zou rondlopen”, zei hij. “Dat heb ik speciaal voor jou gedaan”, lachte ik ondeugend.

Toen ik naar de keuken liep om de koffiekopjes weg te zetten kwam hij achter mij aan. Hij ging achter mij staan en fluisterde in mijn oren: “als je dat speciaal voor mij hebt gedaan wil ik best wel eens even aan je voelen”. Ik had hem waar ik hem wilde hebben maar besloot mijzelf niet zo snel prijs te geven. “Nee joh, dat doe ik nooit zo snel, maar wellicht dat er in de toekomst een kansje voor je in zit”. Hij snapte dat ik er nog niet direct voor in was en gaf aan dat hij zeker die kans zou willen waarnemen. Toen hij weer weg was kwam Mieke even langs. Ze merkte aan mijn houding dat er iets was. Na even praten vertelde ik wat er was gebeurd met de beveiligingsbeambte. Miekes reactie was duidelijk. “Jij bent vrijgezel en hij ook dus is er niks op tegen dat jullie met elkaar stoeien. En als jij je al geil kleedt om hem te verrassen dan zit het volgens mij wel goed. Zorg er wel voor dat je bereikbaar blijft als je even samen een stil plekje opzoekt. Dan wens ik je veel plezier.”

Ik stond te kijken van de reactie van Mieke. Ze was wat ouder en getrouwd maar kennelijk begreep ze het helemaal en had ze in het verleden ook wel lol gemaakt. De weken erna herhaalde ik het spelletje tijdens het koffiedrinken en mijn stoere beveiligingsbeambte bleef netjes wachten op mijn uitnodiging en genoot van de spanning. Toen ik mijn laatste nachtdienst in ging nam ik het besluit dat het vannacht maar eens moest gebeuren. Ik had voor ik naar het werk ging al lekker liggen spelen met mijn vibrator en was helemaal in de mood. Ik had speciaal voor deze nachtdienst een zwarte open kruis panty uitgezocht die een goed contrast vormde met de witte uniformkleding. Ook had ik een zwarte kwart cup BH aangetrokken die goed afstak tegen het wit. In nam de dienst over en sprak even met Mieke die ook in haar laatste nacht zat. “Zo, vannacht mag het gebeuren”, lachte ik tegen Mieke. “Kind wat lekker, beloof me dat je er van gaat genieten”. “Dat komt wel goed”, zei ik.

Zo tegen twee uur zag ik het lichtschijnsel voorbij komen. Ik liep naar de voordeur en liet mijn stoere beveiligingsbeambte binnen. “Ik heb de koffie al bruin”, zei ik uitnodigend. Hij zag dat ik in tegenstelling tot anders een zwarte panty en BH aan had en maakte hierover een opmerking. “Vind je hem mooi?”, vroeg ik, terwijl ik mijn rokje een stuk omhoog trok en mijn benen spreidde. “Ja, je bent een echt lekker wijf en ik heb moeite om niet aan je te zitten.” “Nou kom dan maar even mee, dan lopen we even naar een slaapkamer”. Ik nam de pieper mee en liep voor hem uit. Eenmaal in de slaapkamer pakte hij mij beet en begon te zoenen. We tongden heel intensief en ik liet mij achterover op het bed vallen. Hij trok mijn rok omhoog en begon mij direct enorm met zijn tong te verwennen. Toen ik dankzij hem aan mijn hoogtepunt was gekomen was het tijd om hem ook te laten genieten. Ik pakte zijn gulp beet, deed hem open en trok zijn forse lul uit zijn broek. Ik begon hem te pijpen en toen hij heerlijk stijf stond te pronken was het tijd om hem in mij te voelen. Het formaat was flink en ik voelde hoe hij in mij kwam. In de minuten die volgden werd ik compleet uitgeleefd. Nagenoeg gelijktijdig kwamen we luid kreunend klaar. Ik kwam van het bed af en voelde zijn zaad uit mij lopen.

“Dat was lekker joh”, zei ik. “Ik hoop voor herhaling vatbaar,” antwoordde hij. “Zeker weten”, zei ik. We wisselde elkaars telefoonnummers uit en ik stelde voor om eens thuis af te spreken zodat we wat meer tijd voor elkaar konden hebben en niet gestoord zouden kunnen worden. Daar was hij het helemaal mee eens. Jammer genoeg kreeg hij een oproep en moest hij na het geven van een zoen er snel van door. Toen tegen vijf uur Mieke langs kwam wilde zij alles weten. Ze vroeg: “En is het er van gekomen?”. “Ja zeker, antwoordde ik, hij heeft mij als een stier genomen en hij deed het werkelijk heerlijk. “Nou dan is jouw nachtdienst in ieder geval een fijne geweest”, lachte Mieke. Toen ik later naar huis fietste voelde ik dat het kruisje van mijn slipje nog nat aanvoelde. Ik was blij dat ik hem eindelijk had meegenomen naar het liefdesplekje waar hij zijn gang mocht gaan.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *