— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een ondeugend spelletje

De zomer was daar. Het was lekker warm buiten en de meeste dames hadden hun rokjes al weer uit de kast getoverd. Ik werkte op een wat kleiner bankfiliaal waar nagenoeg alleen maar dames werkten. Uit het niets was na een gezamenlijke feestavond het idee ontstaan om een ‘wie durft er meer’ wedstrijd te houden. Wie durfde er naar het kantoor de kortste rok en de hoogste hakken aan te trekken? Ik moest iedere dag weer lachen om mijn collega’s. Met enige regelmaat werden de rokjes steeds iets korter gemaakt. Ook ik deed er aan mee. Onze leidinggevende, een man van veertig had het er maar moeilijk mee. Hij registreerde het korter worden van de rokjes maar had niet het lef om er iets van te zeggen. Toen we na een dag werken gezamenlijk nog wat gingen drinken kwam het hoogste woord eruit. Tot op heden had Inge gewonnen qua roklengte. Ze kon nog nauwelijks door het kantoor lopen zonder de randen van haar panty te tonen en bukken was uit den boze. Na wat wijntjes te hebben gedronken kwamen de collega’s los. Er werd gelachen over het feit dat onze chef wel keek naar ons maar er niets van durfde te zeggen. “Volgende week ga ik een tandje verder”, lachte Inge. De collega’s vroegen wat ze daarmee bedoelde. “Wacht maar eens af dat zie je volgende week wel.”

Na een druk weekend was het maandagochtend even uitblazen bij een eerste kopje koffie in de keuken. We zagen Inge als laatste binnenkomen. Ze trok haar jas uit en liep ook richting keuken. Haar korte rokje was er wederom een van het kortste soort. Ook had ze een witte doorkijkblouse aan met daaronder een kleine BH die weinig verhulde. “Hoi meiden, hoe was jullie weekend?”, vroeg ze geïnteresseerd. Tijdens de koffie keken de collega’s met zijn allen naar Inge. “Zo, jij durft weer”, lachte er een. “Ik heb vandaag onder mijn rokje geen slipje aangedaan maar het in mijn tas gestopt, wie van jullie durft dat ook?”, vroeg ze aan ons. “Wie meedoet moet zijn slipje in het damestoilet ophangen, daar komt onze chef nooit. Zo kunnen we daar met elkaar communiceren”. Voor openingstijd gingen de collega’s één voor één naar het damestoilet. Toen Inge als laatste ging hingen er zes slipjes aan de muur. Zo dus iedereen doet mee, lachte Inge. Die dag hing er een aparte spanning in ons filiaal. Iedereen was gewoon met zijn werk bezig, maar met de kennis dat alle meiden zonder bedekking rondliepen hing er toch wel een aparte sfeer. Tegen vijf uur vroeg Inge aan de rest of ze nog meegingen om wat te drinken. Iedereen was voor en een half uurtje later zaten we met zijn allen op het terras van een naburig café. Tijdens het kletsen bleek dat alle dames hun slipje hadden laten hangen in het kantoor en sliploos waren vertrokken. Omdat het nog lekker warm was bleven de meiden in het zonnetje zitten.

Plotseling zagen ze dat Inge zodanig was gaan zitten, met haar benen wijd, dat ze een man die tegenover haar zat een blik op haar kruis gunde. Inge zag dat de man het opmerkte en even naar haar keek. Na even haar benen wijd te hebben gehouden deed ze ze weer bij elkaar. Even later zag ze de man weer kijken. Ze besloot hem wederom een blik te gunnen. Hij lachte en hief zijn pilsje naar haar op. Na hem nog even te hebben geplaagd moest Inge naar het toilet. Ze stond op, en tijdens haar gang naar het toilet wenkte ze in het voorbijgaan naar de man. Die begreep de hint en liep nagenoeg direct achter haar aan richting damestoilet. Binnen was het rustig omdat nagenoeg iedereen op de terrassen zat. Direct nadat Inge de deur van de damestoiletruimte was ingelopen hoorde ze de deur nogmaals open gaan. Ze keek in de spiegel en zag dat de man van het terras haar was gevolgd. Blij keek ze in de spiegel en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Ze zag dat de man dichterbij kwam. Even later voelde ze dat hij haar onder haar rok vastpakte. Oh, dit was waar ze stiekem naar had verlangd. Ze voelde eerst één en vrij kort daarna een tweede vinger bij haar naar binnen gaan. Hij maakte stotende bewegingen die bij haar de nodige reacties opriepen. Wat deed hij dat lekker. Inge, die al behoorlijk was opgewarmd door haar spelletje, bood nauwelijks meer weerstand aan de verwennende handen van de man. Plotseling duwde hij haar iets voorover en direct daarna voelde ze zijn flinke pik bij haar naar binnen glijden. In de minuten die volgden werd ze op haar wenken bediend. Na te zijn klaargekomen bedankte ze de man en fatsoeneerde zich een beetje voor de spiegel. Daarna liep ze door naar het toilet en deed waarvoor ze gekomen was. Toen ze even later terug naar het terras liep zat de man inmiddels terug aan zijn tafeltje. Ze ging zitten en begon het gesprek met haar collega’s. Af en toe keek ze nog even naar de man die haar zo fijn had verwend.

De collega’s vroegen zich af wat Inge binnen had gedaan. Ze vertelde toen uitvoerig wat ze had meegemaakt. Eén van de vrijgezelle collega’s vroeg zich af of zij de man ook mee kon krijgen. “Dat moet je zelf regelen,” zei Inge. “Je weet waar hij zit”. Even later ging de collega verzitten en wel zodanig dat zij net als Inge de man een blik kon gunnen onder haar rokje. Alle collega’s wachtten in spanning af wat er zou gaan gebeuren. De man die Inge had verwend was wel in voor een tweede rondje. Toen de collega net als Inge even later naar het toilet ging, na hem wat blikken te hebben gegund, zagen de collega’s dat de man wederom naar binnen liep. In spanning werd er gewacht op de dingen die zouden gaan komen. De collega die richting toiletruimte was gelopen hoefde niet lang te wachten. Ook zij kreeg waar ze naar had verlangd. De man pakte haar stevig vast terwijl ze eveneens voor de spiegel stond en begon haar in de hals te zoenen. Hij betastte haar borsten over haar blouse heen en niet veel later had hij haar kruis gevonden. De collega smolt van deze spannende actie. Er zou immers zo maar iemand binnen kunnen lopen die het tweetal zou kunnen overlopen. De weerstand was echter al vertrokken. Het maakte haar allemaal niets meer uit. Gewillig liet ze zich voorover drukken. Ze voelde direct daarna een stevige pik bij haar naar binnen glijden. De man bereed haar geweldig. Haar lustgevoelens kwamen steeds heviger naar boven en het duurde maar even voordat ze luid kreunend klaarkwam. “En was dat wat je wilde?”, vroeg de man. “Ja, ik was echt toe aan een goede beurt en je hebt mij niet teleurgesteld.” “Dat zag ik al toen je je benen spreidde op het terras en ik zag dat je kut compleet onbedekt was. Ik had ook al gezien dat de andere dames in jouw gezelschap hun slip hadden uitgetrokken, dus kennelijk waren jullie er op uit.” “Nou wij hadden vandaag in een jolige bui allemaal onze slip uitgetrokken niet wetend dat dit uiteindelijk zou gebeuren.” “Geen spijt van neem ik aan?” “Nee hoor, wat mij aangaat doe ik dat vaker”. De man gaf haar een zoen en liep terug naar het terras. Even later kwam de collega van binnen weer naar het terras en moest daar tekst en uitleg geven aan de collega’s over wat haar was overkomen. Lachend keek de man de groep dames aan die daar luid kletsend over hem zaten. Toen de groep wat later naar huis ging knikten Inge en haar collega nog even naar de man die inmiddels aan een volgend pilsje zat. Hij groette terug en hief zijn bierglas op.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *