— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dans der lusten

Ik kende Michael en Oskar al vanaf onze vroege jeugdjaren. We speelden altijd samen, waren onafscheidelijk van elkaar. Langs de oever van de Maas waar mijn vader een tuin en huisje had. Waar hij onze groente liet groeien en waar elke zondag de mooiste bloemen geplukt konden worden kwamen wij samen. Het was een waar paradijs. Jaren geleden.

We gingen naar dezelfde school, lazen dezelfde boeken, deelden dezelfde interesses, hadden alleen oog voor elkaar en wilden altijd bij elkaar zijn, zouden elkaar altijd trouw zijn. Ooit.
Ooit was dat zo.

Maar aan deze jeugd komt een eind en na de laatste keer dat we met zijn drieën als eindexamenpubers op vakantie naar Kreta gingen verwaterde het contact veel te snel. Ik verhuisde naar Rotterdam samen met mijn vriend waar ik later mee zou trouwen en weer van zou scheiden. Het laatste wat ik hoorde was dat ze samen de dansopleiding met volle verve hadden doorlopen en dat ze een etage als stel deelden in oud Amsterdam.

Seksualiteit was voor ons iets wat natuurlijk was en al heel vroeg had ik door dat zij samen iets deelden waar ik er nog alleen voor stond. Dat deerde mij eigenlijk niets, zeker niet toen ik later ontdekte dat mijn ontluikende lichaam bij heel wat jongens in de buurt ook de aandacht ging trekken. Ik was vaak het onderwerp van heel wat vechtpartijtjes tussen de jongens in de buurt.

Flitsen gaan er voor mijn ogen voorbij, vluchtige kussen tussen de jongens, donkere hoekjes in de schuur van mijn vader waar ik ze betrapte, vingers die snel witte kleine harde piemeltjes wegstopten. Zweetdruppeltjes op hun voorhoofden en stiekeme spelletjes die ze speelden op het toilet van school. Een wereld waar ik geen deel van uitmaakte.

Maar dat was ooit en nu zit ik hier in het sjieke Haagse Danstheater te kijken naar een voorstelling waar mijn sterren van toen vol verve hun lijven laten schitteren in de mooiste dansstukken die ik ooit heb gezien. Jaloers word ik haast op het applaus dat hun ten deel valt, alle ogen gericht op hen, mijn helden, mijn vrienden, onze drieëenheid moet weer compleet worden.

Na de voorstelling trekken we er met zijn drieën op uit, heerlijks laten we aanrukken en tot in de kleine uren delen we onze herinneringen en zijn we weer terug in onze jeugd. We houden elkaar vast, beloven elkaar eeuwige trouw en ietwat beschonken keren we terug naar Rotterdam waar mijn huis in deze donkere vrijdagnacht op ons wacht. Doodop zijn we en ik stuur de mannen naar mijn bed en bezweer hen dat de bank voor mij even goed is en dat mijn stoere vrouwenlijf wel wat kan hebben, alhoewel ik weet dat de bank vreselijk is om op te slapen.

Wakker ben ik nog steeds terwijl ik hoor hoe ze elkaar het hof maken, het zachte kraken van mijn bed dat ik zo goed ken, de lakens die ik in de ochtend nog heb ingestopt, de kussens die ik zo goed ken waar nu hun hoofden op liggen terwijl ze elkaar liefhebben. Gek van jaloezie word ik en opgewonden word ik van hun gedempte geluidjes van hun geheime lust. Ik woel in m’n geïmproviseerde bed. De deken ligt alweer los, mijn rug ligt bloot en ik draai me om, het leer van de bank plakt tegen mijn huid, mijn hoofd vindt geen rust op het harde ongemakkelijke kussen.

Weer kraakt het bed en hoor ik de eerste diepe kreun langs de open slaapkamerdeur glippen. Ik stel me voor hoe ze bij elkaar liggen, hoe ze elkaar het hof maken en hun mooie lijven, die ik tijdens de voorstelling zo goed heb kunnen bekijken, tegen elkaar aan wrijven en ik voel hoe ik nat word. Ik draai me weer om en probeer me op de slaap te concentreren. Ik tel wolken en schapen, niets helpt. De deken glijdt weer van m’n voeten en ik geef het op. Deze nacht vind ik geen rust.

Op m’n rug liggend luister ik naar de geluiden. Van de nacht en van de lust. Mijn handen glijden verkennend onder m’n hemdje, langs mijn borsten, knijpen in m’n harde tepels die als kleine torentjes staan op mijn volle bergen. Mijn buik rilt en m’n bekken reageert op mijn vingers en ik schuif m’n slip wat naar beneden en dan maar helemaal over mijn moede benen. Half naakt lig ik hier nu op mijn ongemakkelijke Ikea bank, mijn huid plakt nat op het leer en ik streel m’n geschoren geslacht. Ik voel hoe mijn lippen opzwellen en ik trek en kneed ze wat en voel hoe er vocht uit me op m’n vingers vloeit. Het loopt tussen mijn billen en laat mijn achterste plakken, glijden op het leer.

Ik herken Michael z’n stem en hoor daarna hoe Oskar lacht en kreunt. Ik open mijn benen wat, laat een been op de vloer rusten en ik vinger mijn spleet en voel hoe ik steeds meer opgewonden word. Het zweet breekt bij me uit en de geur van het leer en dat zweet betovert me. Ik vergeet alles om me heen en versnel mijn bewegingen. Ik kom stil klaar, mijn vingers strak wrijvend over mijn lippen, hou m’n adem in en geniet.

Nee, beslis ik, het is te laat, de koorts slaat toe en ik sta op, wankelend op m’n dronken benen en laat de deken van mijn verhitte lijf glijden en loop voorzichtig, nachtblind de gang in en wacht voor de half geopende slaapkamerdeur. De maan schijnt langs het gordijn naar binnen en alles is gehuld in wit blauw licht. Ik herken de lijsten aan de muur, zie de lamp naast het bed, de stoel en het bed. Blauw wit. Donker licht. En dan zie ik ze: mijn mannen.

Michael ligt op z’n buik, benen in de lucht en zuigt de harde witte staaf van Oskar. Ik zie hoe Oskar glimlacht, hoe zijn witte tanden glinsteren. Zijn handen rusten op Michael zijn hoofd en bewegen mee op en neer. Ik hoor het nat soppen en het zachte kreunen, de zuigende geluiden. Vol liefde liefkoost Michael de harde penis en ik laat mijn handen weer hun liefde olle werk doen en ik kijk al vingerend toe hoe ze nu in een soixante-neuf elkaar liefhebben. De gespierde benen en stevige armen en handen die billen strelen en ballen masseren, de monden om hun geslachten vastgezogen en ik kom weer sidderend klaar. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Ik dan ben ik betrapt.

Oskar zucht en kijkt op en ze zien me staan, naakt, half verscholen in het donker en ze glimlachen naar me en even daarna als in een flits liggen we met elkaar in mijn bekende bed. We zijn weer compleet, de drieëenheid is weer volledig en onze lichamen glijden over elkaar heen, nat van de lust. Ik lig onder en Oskar likt me traag en dwingend terwijl de zoute penis van Michael in mijn mond schuift en ik zuig met liefde zijn harde kracht. Hij zit op mijn borsten en zijn ballen bewegen tegen mijn kin. Hij laat zijn hand door mijn haar woelen en ik kus zijn buik. Ik sla mijn benen om Oskar zijn schouders en kom klaar terwijl hij me stevig likt.

Dan doe ik wat ik altijd al heb willen meemaken en ik gooi Michael op zijn buik en zuig Oskar zijn mooie witte lange geslacht. Ik ruik zijn heerlijke geur en dirigeer hem naar de glimmende aars van Michael en zie hoe makkelijk de penis in de ronde roos schuift. Michael kreunt en ik glijd onder hem, ik word gek van de lust en zuig hem al vingerend terwijl hij van achter genomen wordt.

Dan neemt Oskar de leiding en legt me op mijn buik, trekt m’n achterste omhoog en neemt me vanachter, terwijl Michael nu de aars van Oskar binnenschuift. Ik voel hoe ik door deze twee goden genomen word en kom weer klaar. Wild zijn we en ik kruip op Michael en rij naar de sterren, de maan mijn hoogste doel en dan is daar opeens Oskar en ik voel hoe ik van beide kanten opgevuld word. Ik schreeuw het uit en spoor mijn helden aan: sneller, dieper, harder en even later spuit Michael hijgend zijn warmte in me terwijl Oskar zich terugtrekt en mijn billen besproeit en weer kom ik klaar.

Ik open mijn ogen en dan is daar de bank weer, het natte leer, zweet tussen m’n billen en mijn handen op mijn sidderende lijf. Ik draai me om en luister naar de stilte van de nacht. De deur van de slaapkamer is dicht. Niets hoor ik behalve mijn bonkend hart en snelle adem. M’n slip zit om m’n linkervoet gevangen en ik geniet na van mijn masturberen.
Ik trek de deken over me heen en bedenk waar ik morgen met mijn helden heen zal gaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *