— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Martin en Ilse: Buitenpret

Het is een broeierige zomerse zaterdagochtend. Wij parkeren onze auto op een parkeerplaats, dicht bij de duinen. Martin pakt zijn rugtas van de achterbank. “Wij zijn er, Ilse. Zin in?”, vraagt hij met een grote glimlach. “Jazeker schat”, bevestig ik enthousiast. Wij geven elkaar een innige tongzoen en stappen uit de auto. Hand in hand lopen wij het bos in, richting de duinen. Ik kijk mijn mannetje aan. Hij is een kop groter dan ik en licht gespierd. Blauwe ogen, kort haar, en een fantastische lach. Wij zijn nu al zes jaar samen en dol op elkaar. Ook ons seksleven is nog steeds vuurwerk. Wij blijven elkaar verrassen met kinky speelgoed of situaties. Zo ook nu. Het wordt voor ons namelijk niet zomaar een ochtendwandelingetje. Wij zijn hier gekomen met een ander doel.

Vanochtend bij het wakker worden, hadden wij ontzettende zin in elkaar. Door de zomerse hitte was het echter té warm om comfortabel seks te hebben. “Maar Ilse, waarom gaan wij het niet buiten proberen?”, vroeg Martin met een spannende lach. “Buiten?”, vroeg ik verrast. “Ja. Wij wonen een kwartiertje rijden van de duinen af. Een mooier moment dan nu kan ik mij niet bedenken”, betoogde hij. Het passeerde mijn gedachten. Toegegeven, het is een fantasie waar wij het uitgebreid over hebben gehad. Het lijkt ons fantastisch om seks in de buitenlucht te ervaren. Om de zon en wind op onze lichamen te voelen. Echter kwam van deze fantasie nooit iets. Tot nu dan. Mijn stoute kant overwon het. “Ik vind het een enorm spannend idee lieverd. Waarom niet? Gaan wij doen schat”, vertel ik met enthousiasme. Na het ochtendritueel bekeken wij onszelf in de spiegel. Ik had mijzelf gekleed in een kort zomers jurkje. Mijn slipje bleef thuis vandaag. Martin overhandigde mij mijn geruite overhemdje, dat mij eigenlijk een half maatje te strak zat. Mannen. Het accentueerde mijn curves echter fantastisch. “Wauw, je ziet eruit om op te eten”, complimenteerde Martin mij toen hij achter mij stond. Al zoenend in mijn nek, opende hij de bovenste twee knopen, wat mijn ronde inkijk blootgaf. Zelf had Martin een blauwe zwemshort aangetrokken. Zijn bovenlijf was gekleed in een kort zomers overhemd. Het accentueerde zijn lange lichaam fantastisch. Als laatst pakten wij nog een rugtas in met spullen. Het leek ons namelijk ook lekker om gewoon in de duinen te zijn.

Wij ontdoen ons van onze sandalen, als wij de duinen in lopen. Ik loop graag op blote voeten, en helemaal als wij wandelen in de duinen. De zomerzon kleurt het zachte zand tot witgoud aan toe. Diep inhalerend is de zilte lucht van de kust te ruiken. Een verkoelend briesje helpt een hoop tegen de verhittende zon. Ondanks het tijdstip is het al behoorlijk druk met dagjesmensen. Veel jonge gezinnen met spelende kinderen. Een groepje mensen met yogamatjes. Bezwete mannen op mountainbikes. Een bejaard stel met fototoestellen en verrekijkers. Wat een heerlijk spannende gedachte, dat zij allemaal niet weten wat wij van plan zijn. “Wij lopen iets verder. Ik weet een heel mooi plekje verderop, waar het heel rustig is”, zegt Martin. De zenuwen van geile spanning tintelen door mijn lijf. Na een minuut of twintig lopen, wordt het inderdaad steeds rustiger. De laatste vijf minuten hebben wij al niemand meer gezien. Eenmaal een bocht om komen wij uit op een klein zandveldje met een bankje. Het veldje is prachtig omringd door struikgewas en bomen. Tussen een paar lage struiken door is er een prachtig uitzicht over een meertje. De zonnestralen door de bomen maken het plaatje bijna sprookjesachtig. “Dit is de plek die ik bedoel”, zegt Martin enthousiast, “Laten wij hier even zitten”. Naast elkaar genieten wij een tijdje van elkaar en de omgeving.

Ik voel de geile spanning tussen ons, zoekend hoe nu verder te gaan. Een laatste keer om ons heen luisterend bevestigt ons dat er niemand is. Martin neemt het initiatief. Met zijn wijsvinger op mijn kin, geleidt hij mijn mond langzaam naar de zijne. Onze tongen fladderen een rondedansje met elkaar. Eerst intiem, maar al snel vurig. Wat zoent hij toch ongelofelijk lekker. Ik smelt er compleet in en alle zenuwen glijden van mij af. Hij streelt zijn hand langzaam langs mijn keel, naar mijn borsten. Om de beurt worden zij door de stof gewogen en gekneed. Het is nooit een geheim geweest dat hij mijn borsten verrukkelijk vindt. Mijn handen ontknopen zijn overhemd en strelen zijn torso. Wat voelt hij toch heerlijk mannelijk. Zijn zachte huid en tegelijkertijd dat grof mannelijke. Ik kan daar nooit genoeg van krijgen. De geile sfeer tussen ons wordt alleen maar groter en groter. “Kom mee schat. Ik wil jou voelen”, dirigeert Martin. Hij neemt mij aan de hand en begeleidt mij langs de bosrand, achter een grote boom. Ik leun er met mijn rug tegenaan, als wij ons tongspelletje voortzetten. Opgewonden knoopt hij de bovenste knoopjes los van mijn overhemdje. Met zijn grote handen bevrijdt hij mijn borsten, die mooi blijven liggen op de rand van mijn overhemd. Zijn tong weet mijn keiharde tepels te vinden en likt ze loom. Een warme gloed gaat door mij heem. Met mijn hand om zijn nek, stimuleer ik hem om door te gaan. Na een paar minuten pakt hij mij bij de hand en draait mij galant om mijn as. Hem opgewonden aankijkend, plaats ik mijn handen tegen de boom. Ik hol mijn rug en steek uitdagend mijn billen naar achteren. Zijn nagels strijken glad over de binnenkant van mijn bovenbenen. Een briesje en zijn handen strelen mijn billen, als hij mijn rokje van mijn billen haalt. Een warme rilling gaat door mij heen. “Lekkere geile donder”, gromt hij in mijn oor. Hongerig beginnen zijn vingers mijn vagina te verwennen. Gezien ik daar al zeiknat ben, gaat dat heel makkelijk. “Oh ja schat, wat doe je dat lekker”, motiveer ik hem. Langzaam fladderen zijn vingers over mijn clitoris en tussen mijn lipjes. Ik hijg en kreun volop, genietend van het vingerwerk waar Martin mij mee verwent.

Plotseling horen wij stemmen. “De scholekster moet hier zitten Ans. Ik weet het zeker.” Ik schrik mij rot. Het bejaarde stel van eerder, letterlijk nog geen tien meter van ons af. “Dat heb ik jou vaker horen zeggen Arie, maar wij hebben die vogel hier nog nooit gespot”. Zij kijken van ons weg naar het meertje. Wij staan wel iets verdekt, maar bij verre na niet genoeg. Een tijd lang houden wij ons muisstil, wat voelt als een eeuwigheid. Jezus, wat gebeurt er met mij? Mijn lijf gloeit helemaal. Het idee dat wij betrapt kunnen worden maakt mij bloedheet. Martin zijn vingers zitten al die tijd onbewogen tussen mijn billen. Ik kijk hem aan met een speelse vonk in mijn ogen. Langzaam zet ik mijn benen ietsje verder van elkaar. Met mijn bekken draai ik mijn kut tegen zijn vingers. Daar aangekomen rij ik er licht tegenaan, hopend dat hij de boodschap snapt. Hij kijkt mij alert aan en knikt naar het bejaarde stel. Ik negeer zijn waarschuwing. Voor een seconde is hij nog onzeker, maar zijn glimlach verraadt hoe hij erin zit. Langzaam gaan zijn vingers weer aan de slag. Met zijn ene hand vult hij mijn vagina en fladdert over mijn clitoris. Hij gooit er nog een schepje bovenop, door met zijn natte duim mijn rozet licht op te rekken. Hij verwent mij precies op de manier, waarvan hij weet dat ik zoiets fantastisch vind. Oh wat voelt dit goddelijk. Alles wat hij stimuleert, is voelbaar door mijn hele lichaam. De spanning en geilheid bouwen zich op, als ik zo stil mogelijk blijf. Mijn tong bevochtigt mijn droge mond. Ik kan kleine kreunen amper meer binnen houden. Martin voelt mijn honger en verhoogt zijn tempo. Dit is niet vrijen meer, maar gewoon rauwe seks. Mijn vingers knijpen in de bast van de boom. Vanuit mijn vagina ontstaat een warme brand, die langzaam door mijn hele lijf giert. De brute lust is amper meer te bedwingen. Mijn God, dit kan niet lang meer duren. Ik word helemaal gek, als ik licht sta te trillen op mijn benen. Met een traan in mijn oog en bijtend op mijn lip, kijk ik wanhopig naar het bejaarde stel. Eindelijk wandelen zij langzaam weer door. Zodra zij eenmaal uit zicht zijn, geeft Martin mij een harde pets op mijn bil. Al mijn onderdrukte geil en zenuwen barsten in één keer los in een gigantische climax. Kort gil ik het uit als elektriciteit vanuit mijn kut naar mijn hoofd giert, gevolgd door een diepe grom. Het wordt zwart voor mijn ogen. De ontlading voelt als een hemelse golf, tot aan mijn tenen toe. Mijn vocht sijpelt uit mijn vagina, langs mijn trillende benen. Ik hijg diep naar lucht als ik langzaam weer ontspan.

Ik draai mij om tegen de boom en kom langzaam weer op aarde. Onze ogen kijken elkaar verliefd aan. “Als zij zich hadden omgedraaid, hadden zij mooiere foto’s voor de vogelclub”, antwoordt Martin om de ongemakkelijke stilte te breken. Samen schieten wij in een puberale lach. “Lieverd, dat was gevaarlijk spel dat wij speelden. Maar goeiedag, wat was dat lekker”, complimenteer ik hem. “Dank je wel, schat. Eerlijk gezegd wist ik niet dat jij die fetisj had.” Hij heeft gelijk. Ik heb iets ontdekt van mijzelf, waarvan ik niet wist dat het er zat. De kans om betrapt te kunnen worden, wond mij enorm op. Wij geven elkaar een diepe tongzoen. “Schat, ik ben enorm klaargekomen. Nu is het jouw beurt. Ik laat jou hier niet onbevredigd achter hoor”, vertel ik hem zwoel. Martin opent mijn laatste knoopjes, mijn borsten geheel bevrijdend. Zwoel ga ik voor hem staan. Met beide handen trek ik zijn zwembroek naar beneden. Martins erectie springt op in zijn volle glorie. Groot, dik, geaderd en mannelijk. Het voorvocht sijpelt al uit zijn gaatje. Ik zak door op mijn knieën, met mijn enkels in het zand. Mijn tong likt teder zijn eikel. De zilte smaak proeft heerlijk. Met extra speeksel omsluit mijn mond zijn geslacht. Ik laat hem zo diep mogelijk toe in mijn mond, voor zover het voor mij nog comfortabel voelt. Hij sluit zijn ogen als ik versnel. Het gekreun van Martin is nu duidelijk te horen. Ik kan er echt van genieten om mijn kerel te pijpen. Dat hij helemaal geil wordt van mijn kunstjes. Zacht, maar ook direct voel ik zijn hand door mijn haar gaan. Oh wat is hij veel, maar ook zo lekker. Sabbelende en zuigende geluiden worden door de wind meegenomen. Ik versnel als Martin begint te grommen en te kreunen. Hij voert een verliezende strijd tegen zijn orgasme. “Oh schat, ik kom”, waarschuwt hij. Met zijn hand pakt hij zijn stam vast, en begint er hard aan te trekken. Ik hou mijn handen tegen zijn bovenbenen, om zijn rauwe lust wat te bedwingen. Mijn tong duwt zijn eikel tegen mijn gehemelte en zuigend geef ik extra druk. Dat is de laatste motivatie die hij nodig heeft. Zijn stijve paal zwelt en pulseert in mijn mond. Met een diepe grom spuit hij zijn sperma, met meerdere stralen, in mijn mond. Langzaam slik ik zijn zilte crème door. “Oh lekker ding van mij, wat liet je mij gigantisch klaarkomen”, vertelt hij tussen het gehijg door. Zijn compliment vleit mij.

Het spel is gespeeld. Gefatsoeneerd plaatsen wij ons weer op het bankje. Ik lig met mijn hoofd op Martin zijn bovenbeen. De rest van de ochtend genieten wij daar, van de zon en elkaar. Ontspannen eten. Boekje lezen. Lekker kletsen. Op dit soort momenten kunnen wij ons weer zo verliefd voelen. Later op de dag wandelt het bejaarde stel weer voorbij. De man benadert ons. “Sorry jongeman, bent u bekend hier? Wij zoeken namelijk naar de scholekster, maar kunnen hem nergens vinden.” Zij hebben geen idee van wat er gebeurd is. “Helaas mijnheer. Die heb ik hier nog nooit gezien. Maar jullie hebben hier genoeg mooie fotomomenten gemist hoor.” Met veel moeite kan ik mijn lach nét onderdrukken.

Ilse (met een vleugje Martin)

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *