— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tweehonderd kaarsjes

Wel tweehonderd kaarsjes heb ik aangestoken. En ze vervolgens overal neergezet, verspreid over heel m’n kamer. De kaarsjes zorgen voor een perfecte sfeer. Een duistere, zwoele, mysterieuze sfeer. Ik weet dat jij er binnen ongeveer vijf minuutjes zal zijn. Ondanks dat laat ik het bad volstromen voor een uitgebreide ontspanpartij.

Ik kleed me langzaam uit en bekijk mezelf aandachtig in de reeds aangedampte spiegel. Ik ben niet lelijk, maar ook niet perfect. Kleine ronde borstjes met even kleine lichtbruine tepels. Omdat het toch niet erg warm in de badkamer is, laat ik mezelf behoedzaam in het hete water zakken. Leuk, overal badschuim. Ik neem er wat van en versier mezelf met twee tufjes badschuim op de puntjes van m’n borsten. Hmmm….

Laat ik mezelf maar al wat in de stemming brengen, tenslotte ben ik niet elke dag jarig.
“Champagne voor de jarige,” feliciteer ik mezelf en eet er nog een aardbeitje bij. Ik sluit m’n lippen om de aardbei, en fantaseer dat dit je eikel is. M’n tong speelt met het topje van de aardbei, en dan neem ik hem volledig in je mond. Wat ik daarna doe zal ik niet met jou doen hoor schat. Van jou moet ik nog langer kunnen genieten. Ik ga volledig onder water en laat me verwennen door die warme, zachte strelingen. Wat doet dit toch goed.

De deurbel gaat, maar ik blijf rustig liggen. “Pom, pom, pom. Je bent niet aandachtig schat, gebruik je ogen,” zeg ik tegen mezelf. Van de voordeur tot m’n slaapkamer heb ik briefjes voor je gelegd, briefjes met opdrachten en geheimzinnige briefjes. Enkel hopen dat je ook het eerste briefje vindt.

Blijkbaar wel, ik hoor de deur opengaan. Op het eerste briefje staat namelijk: “De sleutel ligt onder de deurmat schat”. Ik weet het, niet bijzonder origineel maar het moest maar eens gebeuren dat de buurman het per ongeluk vind. Dan zou ik toch niet graag hebben dat er op stond: “Ik ben geil en wacht op je schat”. Vooral als je weet hoe mijn buurman eruitziet.
Gekraak op te trap…

He! Je volgt de regels niet! Misschien heb je het andere briefje niet gezien. Daarop stond: “Doe alvast je schoenen uit en verras me op mijn kamer”. Een trucje om je boven te krijgen dus. Ik hoor je:”Jasmine, Jasmine!! Waar zit je?…”.
Een zachte klop en het geluid van breken van glas volgt. Dat was dus het champagneglas dat ik voor je had klaargezet. Nu ja, geen ramp, er is nog champagne genoeg. Ik hoor je de scherven wat bijeenvegen, nu moet je zeker mijn laatste briefje vinden. “Kom binnen schat, maar zeg niets,” staat er. En eronder :“Oh ja, je moet me gehoorzamen, ik verjaar vandaag.”

Ik besluit om maar eens uit dat bad te komen. Vanuit m’n badkamer zie ik je staan. Blijkbaar heb je ondertussen je truien en T-shirts al uitgedaan. Je staat met je brede rug naar me toe en leest het laatste briefje dat op het bed ligt. Er staat: “Geen stoute gedachten stout genoeg om vergelijkbaar te zijn met de mijne, geniet deze avond van mijn geneugten en dans de dans van de zaligste vreugde”. Ik weet het, het is niet bijzonder poëtisch geschreven, maar daarvoor heb ik je ook niet naar hier gehaald. Ik heb je naar hier gelokt om me te laten verwennen. Me te laten verwennen zoals alleen jij dat kan schat.

De sensuele muziek die ik opgezet heb, verdoezelt mijn langzame, sluipende stappen achter je. Ik sla m’n armen om je lichaam. Je krijgt niet de kans je te verzetten, want voor je het door hebt heb ik m’n handen voor je ogen en mond. Je knikt, blijkbaar heb je de boodschap begrepen. Voorzichtig doe ik je een blinddoek om. Maar dan draai jij je om en wil je me aanraken. “Ik, ik wil je aanraken, mooi meisje van me.” Ik geef een mep op je billen en nogmaals druk ik m’n vingers tegen je lippen. En weer knik je gehoorzaam. Je onderneemt nog een poging m’n polsen vast te grijpen, maar ik ben sneller en bovendien zie ik alles en jij totaal niets. Ik loop een beetje verder en fluister: “kom maar naar hier”.

Tot mijn verbazing doet je wat ik zeg. Het is prachtig je daar zo te zien staan, met je gespierde, mooie torso. En ja! Je staat juist op de goede plaats. Ik neem een van je sterke armen (en jij laat me begaan) en begeleid je naar de sjaals die als geïmproviseerde handboeien moeten dienen. Als ik de eerste sjaal om je polsen bind, aarzel je. “Vertrouw me maar”: zeg ik. En vervolgens laat je ook je tweede arm vastmaken.
Haha! Die kan nergens meer heen!

En ik? Ik loop weg. Wat zou ik doen? Hmmm, andere muziek opzetten? Nog een beetje champagne drinken? Of nog een aardbeitje misschien? Wel ja, laat ik vooral die laatste twee dingen doen en je voorlopig nog eens langs alle kanten bekijken. Het is tenslotte mijn verjaardag, en jij zal m’n cadeautje zijn! Meer heb ik absoluut niet nodig.

Het is goed, heel goed zelfs. Maar het kan beter! Het kan vooral bloter. Hier zal ik eens even iets aan doen. Zonder jou of je mannelijkheid aan te raken doe ik je broek open en trek beide broeken in een ruk tot op je enkels. Uit je liefelijke mondje ontsnapt een kreun. En mijn liefelijk mondje zal je spoedig nog meer laten kreunen. Dat noem ik nu een aanblik, en wel een die ik me nog lang zal herinneren.

Oh schat, natuurlijk mag ik niet vergeten jou wat te verwennen. “Mondje open” fluister ik.
Ik stop een aardbei in je mond en loop nog een keer rond je.
Hmmm…dat stevige kontje, twee ronde wangen, net een perzik. Ik zal eens in dat stevige kontje bijten. Hap!

Ik zit op m’n hurken, ik hou met m’n handen je benen vast en laat me zachtjes naar boven glijden. Van je benen, over je kont, naar je rug. Ik raak je minimaal aan, enkel m’n tepels beroeren je rug Er gaat een rilling door jouw hele lichaam. M’n handen omklemmen je schouders. Wat ben je heerlijk zacht, hoe mooi kan een mannenlichaam toch zijn. Zo blijven we even staan. Ik luister naar je zware ademhaling. We lijken wel samengesmolten.

Maar dan wil ik meer, genoeg van dit, we gaan voor het betere werk. Ik bekijk je weer, jouw prachtig lid staat volledig overeind. Dit is mooi, heel mooi… Maar het kan nog beter, ik wil je glanzend nat en met bubbeltjes zien. Hmmm…wat een enorm lekker idee. Ik neem m’n fles champagne en laat het zachtjes bruisend over je heen vloeien. Bij de eerste druppel ril je, maar al snel stroomt het vloeibare goed van je schouders over je borst. Van je armen naar je smalle heupen. Van jouw strakke buik over en in je navel en dan…dan over jouw lekkere paal.
Er zit maar één ding op, al dat lekkers mag niet verloren gaan. Ik zal deze vloeistof rijkelijk drinken en likken, en waar zou het lekkerder drinken zijn dan aan je lid? Laat de twee stromen van heerlijk vocht samenvloeien! Ik neem jou in je mondje, elke druppel zal ik hebben, niets mag verloren gaan. En jij, jij geniet daar alleen maar van.

M’n tong speelt oneindig met je lid, jij bent niet de enige die hiervan geniet. Ik voel dat m’n onderste lippen ook al behoorlijk vochtig zijn. M’n mondje omsluit volledig jouw harde ding met zacht omhulsel. Je gaat bijna komen, ik voel het. Maar dat is te vroeg, eerst nog wat spelen. Ik zal je wat treiteren. Ik stop even en richt me een beetje meer op. Je gromt gefrustreerd, je verdraagt het niet als de plannen veranderen. Je penis die bijna barst, neem ik tussen m’n borsten. Met m’n vrije hand neem ik de fles champagne en giet die volledig uit over ons beiden. Over jouw eikel tussen mijn borsten.

Dit had je duidelijk niet verwacht, je kreunt van genot. Deze aangename bruisende prikkelingen zijn teveel voor je en meteen ben je weer volledig op dreef. Ik bepaal het tempo. Met m’n gezicht wrijf ik over je zachte buikje. Je begint hevig te kreunen. Je heupen schokken, je adem stokt en je komt klaar. Je spuit heftig en onmiddellijk vermengt jouw vocht zich met de restanten van de champagne. Het druipt tussen m’n borsten en over m’n handen. Je penis verslapt een beetje, maar verder glans je helemaal van het zweet. Je borstkas gaat op en neer.

En daarom besluit ik om jou een ogenblikje rust te geven en mezelf ook vlug te laten komen. Mijn god wat sta ik heet. Met jouw heerlijke sappen, wrijf ik over m’n toch al behoorlijk vochtig kutje. Ik kijk naar je, en kijk plots in je ogen. Ik weet niet hoe je het hebt klaargespeeld, maar de blinddoek is weg. En jij geniet van dit heerlijke schouwspel dat zich voor jouw voeten afspeelt. En al gauw zie ik je penis terug je navel bedekken. Ik ben nog niet klaar gekomen, maar ik heb plots meer zin. Nee ik hunker ernaar je penis in me te voelen, en daarom maak ik je los. Voor het eerst spreek je, je voelt je terug machtig : “Nu is het aan jou deugniet!”. En ik laat je doen.

Jouw handen beroeren zachtjes m’n lichaam. Je streelt m’n borsten, m’n buikje. Voorzichtig bijt je in m’n tepels. “Harder” kreun ik. Je doet wat ik wil. “Niet langer wachten, neuk me!”
Je heft me op en ik sla m’n benen om je heen. Elkaar wild kussend, strompel jij een beetje verder met mij in je sterke armen. Je drukt me hard tegen de muur. Tegen m’n kutje voel ik je fallus priemen. Glibberig, heerlijk!! Ik wrijf m’n klit hongerig tegen jouw paal. Nu! Nu! Nu!

Ik hef me een beetje op en laat me zachtjes over jouw paal zakken. Mijn lipjes verwelkomen jouw lid. Alle vrouwen moeten dit toegeven: er is geen zaliger gevoel dan zo’n paal in je! Mijn armen liggen om je schouders, jij hebt m’n heupen stevig vast en zo bepaal jij deze keer het ritme. Al meteen wordt het ritme tot een hoger tempo opgedreven. Ik laat me dan ook volledig gaan, jij bent nu de baas. Neuk me maar kapot baasje van me. Dat is wat ik denk en dat lees je in m’n ogen. Je hebt dit ook begrepen zonder dat ik één woord moet zeggen. Je gaat er nog steviger tegenaan. De muur voelt ruw aan tegen m’n rug. Maar het kan me niet schelen.

Jij neukt me tot ik niet meer kan. Je ballen kletsen tegen m’n billen. Ik sla m’n hoofd naar achter en een gil ontsnapt me. Je blijft maar pompen en bezorgt me het orgasme van m’n leven. Jij komt wat later met een diepe grom klaar. Heerlijk!!!!
Wat ben je toch een heerlijke kerel en wat verwen je me lekker. Ik ben meer dan tevreden, maar doodop!
Nog steeds in elkaar vallen we uitgeput op bed. Je geeft me drie kussen op de wang en zegt: “Gelukkige verjaardag, schat”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *