— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nat bij de bushalte

Schokkend kwam ik klaar. Dit was absoluut de geilste vrijpartij met mijn vriend! Hij verraste me door een vinger in m’n kontje te brengen, iets waar ik nog nooit over na had gedacht. Het was ongelooflijk hoe geil ik daar van werd en hoe snel ik klaar kwam.
Terwijl ik zo lag na te genieten sloop die ene fantasie weer mijn gedachten binnen: om te voelen hoe het was om door een vrouw geneukt te worden.

Het regende natuurlijk weer eens! Koud en verkleumd stond ik bij de bus halte te wachten.
Tot overmaat van ramp kwam er een auto langs die te dicht langs de halte reed en een lading water over me heen plensde. Ik was verbaasd dat deze auto stopte en er een mooie vrouw van rond de 20 uit kwam. Ze liep op me af en zei dat het haar verschrikkelijk speet, omdat ze doordat het donker was niet had gezien dat er iemand bij de halte stond. Ze bood aan mij naar huis te brengen. Natuurlijk nam ik dit aanbod gretig aan, aangezien ik drijfnat was.

In de auto bleek dat we dicht bij elkaar in de buurt woonden en zij Esmee heette en we zaten al snel leuk te kletsen. Ik voelde dat er een soort spanning tussen ons was en hoopte stiekem op meer. Toen we bij de flat van mij en m’n vriend aan kwamen vroeg ik of ze nog even wat warms kwam drinken. Daar had ze wel zin in. Mijn vriend reageerde verbaasd maar in z’n ogen zag ik dat hij wel van deze vrouw gecharmeerd was.

We besloten om maar gelijk eten te laten bezorgen en zo kwam het dat we al snel lekker aan de wijn zaten en elkaar de meest bizarre verhalen vertelden. Over waarom een mooie vrouw als zij bijvoorbeeld nog geen vriend had? Ze vertelde ons dat ze meer op vrouwen viel. Dit maakte dat het opgewonden gevoel laag in mijn buik nog heviger werd. De wijn begon zijn werk te doen en ik vertelde nogal lacherig dat ik best benieuwd was hoe het met een vrouw zou zijn. Zij antwoordde op haar beurt dat het geen probleem zou moeten zijn voor mij om een vrouw te vinden, ze vond mij erg aantrekkelijk!

Terwijl we zo eigenlijk met elkaar zaten te flirten, liet ze een hand over haar borst glijden, mijn blik bleef rusten op haar mooie volle voorgevel. Ik keek mijn vriend aan en zag dat hij precies hetzelfde voelde als ik. Ik legde mijn hand op zijn bovenbeen en gleed zachtjes omhoog en omlaag. Hij sloeg op zijn beurt zijn arm om me heen en ging met z’n vingertoppen langs mijn borsten.

Esmee stond op en kwam bij ons zitten, geil keek ze me aan en ze zoende me zachtjes. Ik voelde hoe mijn kutje begon te kloppen en mijn verlangen groeide om deze vrouw aan te raken. Mijn hand gleed naar haar borsten toe en ik begon ze te kneden. Mmmmm, ze voelde lekker aan: zwaar en zacht. Mijn vriend ging achter Esmee staan en nam mijn taak over.

Esmee’s hand gleden langs mijn billen en kneedden ze. Over haar schouder zoende ik mijn vriend hevig en zag hoe geil ook hij was. Opeens voelde ik een hand tussen mijn benen en besefte heel goed dat het niet die van m’n vriend was maar die van Esmee. Mijn ademhaling versnelde ik maakte het knoopje van mijn broek los. Haar hand gleed in mijn slipje en maakte daar geile bewegingen. Ondertussen was mijn vriend weer bij mij komen staan. Hij kneedde mij borsten en zoende me in m’n nek. Ik werd gek van verlangen! Zachtjes werd er een vinger in mij gebracht, en nog één.

Ik deed Esmee’s rokje omhoog en streelde ook haar warme, vochtige kutje. Ze was lekker geschoren en ik voelde haar opgezwollen klitje. Esmee kreunde zachtjes en zoende me vol passie. We gingen naar de slaapkamer en ik werd op bed geduwd door mijn vriend. Hij en Esmee gingen samen verder en mijn hand dwaalde af naar mijn kutje dat kletsnat was. Terwijl zij daar zo bezig waren streelde ik mijn klitje en kneep in mijn tepels die hard waren.

Esmee bukte voorover op het bed en mijn vriend bleef achter haar staan terwijl zij aan mijn kutje sabbelde. Haar tongetje gleed over mijn klitje en in mijn spleetje. Dit was heerlijk, zo zag mijn fantasie eruit! Ondertussen had mijn vriend zijn harde pik in haar geschoven en ik zag hoe ze genoot, ze kreunde bij elke stoot. Ik wilde ook iets in me voelen en we wisselden. Ik likte haar en mijn vriend neukte mij. Ik voelde haar geile vocht om zijn lul kleven en dit wond me nog meer op.

Ik wreef met mijn vingers over m’n klitje en voelde die harde stoten, terwijl ik aan een heerlijk nat kutje likte. Ik haalde mijn vibrator tevoorschijn en stopte deze in 1 harde stoot in Esmee. Toen zette ik hem aan. Esmee begon te kronkelen van genot, ik liet de trillende staaf in en uit haar glijden en langs haar klit gaan, ik hield ‘m ook tegen m’n eigen poesje aan en stopte het dan weer in haar.

Steeds sneller ging het in en uit haar en steeds sneller stootte mijn vriend. Ook mijn tong ging sneller langs haar kutje en klit. Ik voelde dat ik tegen het klaarkomen aanzat en ging zijlings op Esmee zitten. Onze kutjes tegen elkaar aan. Ik voelde de vibrator trillen en door het kutvocht geleden we soepel langs elkaar.

Mijn vriend ging boven Esmee staan en zij zoog hem af. Op het moment dat Esmee en ik voelden dat we gingen komen spoot mijn vriend zijn warme sperma over ons heen, het droop langs onze borsten. We smeerde het over elkaar heen en likten het van elkaar af. Toen begon ook Esmee te schokken, het was zo’n geil gezicht! Ik haalde de vibo uit haar en stopte hem snel in mij. Zo gebeurde het dat we niet snel na elkaar kwamen en uitgeput maar voldaan over elkaar heen lagen.

Esmee is ondertussen een goede vriendin van ons geworden en we spreken af en toe nog af om dit geile avontuurtje eens lekker te herhalen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Jan 21 jun 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *