— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Houthakken

Een warme dag loopt op zijn einde. De zon schijnt nog net aan de hemel terwijl er sluierbewolking hangt. Het is drukkend benauwd. Nog even en dan komt de verkoeling, een heldere koele nacht.

Ik zit op de veranda en lees een boek. Op de achtergrond hoor ik het regelmatige geluid van krakend hout en een vallende bijl. Joost hakt blokken om morgenochtend de haard aan te maken. Het lijkt me zwaar werk. Ik sta op en loop er heen om hem limonade te brengen. Als ik bij hem kom zie dat hij bezig is met ontbloot bovenlijf de stammen met een aks in stukken te kloven. De splinters vliegen in het rond en komen overal om hem heen terecht. Het zweet loopt langs zijn lijf dat vol vuile vegen zit. Het is warm, zelfs in de schaduw is het nog steeds warm. Je ruikt het hout en de bloemen.

Hij ziet er stoer en mannelijk uit. En hij is helemaal nat van het zweet, ik ruik hem hier al. Nog een slag wil ik zien. Zijn spieren zien spannen en de klap horen. Ik droom even weg en hoor de slagen. In mijn fantasie worden slagen stoten. Ritmisch en stevig … Ik wil hem grijpen, maar merk dan dat ik het glas bijna fijnknijp.

Hij zal wel moe zijn van dat werk bij deze temperatuur. En ik zal hem nog even bezig houden. Dan klieft hij het laatste blok daarmidden en recht zijn rug. Dat zit erop. Hij stapelt de gespleten blokken bij de boom om ze straks naar de haard te brengen. Plotseling draait hij zich om en ziet me staan. Ik verman me en zeg streng tegen hem:

“Blijf maar staan bij dat hout. Je weet wel wie ik ben. Ik wil je eens bekijken.”
“En meer, maar dat merk je wel … Ik trek je short uit en ga me dan lekker tegen je aanwrijven en duwen”.

Nu buigt hij voorover op de houtstapel en kom ik vlak achter hem staan. Langzaam glijden mijn handen over zijn schouders en rug. Dan vlij ik me tegen hem aan en sla mijn armen stevig om hem heen. Traag glijdt over zijn natte rug naar beneden. Mijn T-shirt wordt nat van zijn zweet een kleeft aan mijn huid. Als mijn handen zijn short voelen grijp ik in een snelle beweging naar de sluiting en trek ik de short over zijn enkels. Stevige billen en behaarde benen ontbloten zich.

Joost heeft een lekker lijf, en hij ruikt naar zweet en hard werk. En er zal meer hard zijn. Hhmm, een stevig been glijdt tussen mijn benen door, lekker. Mijn handen glijden om zijn heupen heen en pakken zijn buik. Mijn rechterhand schuift omlaag door zijn schaamhaar. Ik voel zijn harde lid en grijp stevig vast. Mijn andere hand glijdt tussen mijn benen en streelt mijn volle lippen. Ik ben nat en opgewonden.

Ik sluit mijn ogen en draai mijn hoofd om hem heen. Ik ruik zijn bezwete lijf en proef de top van zijn eikel. Hij smaakt kruidig. Gulzig schuif ik mijn mond om zijn harde beaderde lid. Ik voel me vreselijk opgewonden worden; mijn schede is helemaal nat.

Dan grijp ik hem vast, draai hem om en leg hem op de grond. Ik leid zijn lid tot aan mijn volle openstaande lippen. Zonder te stoppen druk ik me op hem, zijn lid glijdt naar binnen en vult me. In een diepe stoot voel ik me exploderen. Het is alsof alles uit me stroomt. Onbeheerst berijd ik hem en voel nauwelijks dat hij diep in mij klaarkomt, zo intens is mijn orgasme.

Beoordeel dit verhaalPlaats een Reactie

Ben je een robot? *