— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn laatste kans?

“Dit is je laatste kans, dat besef je toch wel? Nu kan het nog.” Met opgetrokken wenkbrauwen en een smile op mijn gezicht sta ik in de deuropening. Geamuseerd kijkt hij op vanachter zijn scherm. Voordat hij iets terug kan zeggen ben ik alweer weg. Dit voelt meer als mijn laatste kans, denk ik. Het is bijna zijn laatste dag, hij krijgt een nog hogere functie. Hij zou nog steeds een keer met me meegaan. “Om te laten zien hoe het echt moet” plaagde hij me regelmatig. Onze gesprekken zijn altijd speels, gevat en vol spanning. We trekken naar elkaar toe. Mijn dagen zijn een stuk leuker als hij op kantoor is. Vanochtend op de parkeerplaats zag ik zijn auto al staan. Drie dagen in de week is hij hier en de rest van de tijd in het buitenland. De aanblik van die auto en het besef wat dat betekent, zorgt ervoor dat mijn flirtknop volop op ‘aan’ springt. “De toon is gezet voor vandaag”, denk ik hardop.

Ik sta op om koffie te halen. Bij de automaat aangekomen ben ik nog diep in gedachten verzonken. Ineens voel ik een geruisloze beweging achter me. “Is het wel veilig als ik met je meega?”, fluistert hij in mijn oor. Daar staat hij, achter me, zo goed als tegen me aan. Ik val stil en het lijkt of ook hij minutenlang de intense spanning tussen ons in zich op wil nemen. Langzaam besef ik dat hij als eerste weer wat zegt: “trek je agenda maar, ik ga zeker met je mee”. En weg is hij weer. Gaat hij het echt doen? Ja dus! De warme gloed maakt plaats voor euforie. Maar wat bedoelt hij eigenlijk met veilig? Ineens word ik onzeker, dat heb ik niet vaak. Hij doelt toch niet op mijn rijstijl, waar ik veel commentaar op krijg? Van collega’s, maar ook van hem. Ik heb hem genoeg voorbeelden gegeven over gewaagde manoeuvres. Iets dat hij op een bepaalde manier ook erg charmant lijkt te vinden. Nee, die spanning beeld ik me niet in, zeker niet. Dus ik herpak mezelf en loop terug naar mijn plek. Ik loop langs zijn kantoor. “Veilig voor jou of veilig voor mij?”, fluister ik in zijn richting.

Vrijdag de twaalfde hebben we geprikt. Dat is vandaag. Hij staat er al en ik loop over de parkeerplaats op hem af. Wat een knapperd. Hij ziet er ontzettend goed uit. Zoals altijd neemt hij mij ook helemaal in zich op, van top tot teen. Daar geniet ik van. Hij ziet altijd elk detail, elke verandering en is complimenteus. Mooie slag in mijn haar, andere ring, nieuwe spijkerbroek. Ik sta inmiddels naast hem bij zijn auto. Klaar om in te stappen. “Die broek staat je heel goed”, zegt hij. “Altijd al een keer tegen je willen zeggen.” “O wat is er dan zo goed aan?”, vraag ik. Zo makkelijk komt hij niet van me af. “Je hebt heerlijke billen en in deze broek en..”, hij valt even stil. “Ga door”, zeg ik. We zijn weer op dreef.

We gaan met zijn auto, maar hij wil per se dat ik rijd. Nu snap ik waarom, want hij zit uitgebreid naar me kijken. Bewust kijk ik terug en zie aan hem dat hij nog langer en aandachtiger kijkt dan normaal. Ik voel de kleur in mijn gezicht toenemen. Lachend draait hij zijn hoofd terug en kijkt weer quasi onschuldig uit het raam. “Oké, even de agenda doornemen” zeg ik. “Als we om half één lunchen, zijn we precies op tijd voor de derde afspraak.”

De dag zit er bijna op. Eenmaal terug in de auto, na onze laatste afspraak, toets ik automatisch het adres van kantoor weer in. “Ik dacht het niet”, zegt hij, “we gaan toch zeker nog wel even wat eten? Of moet je vroeg thuis zijn?” knipoogt hij. “Toets maar in..”, zegt hij en noemt een adres. Ik parkeer de auto en moet lachen nu ik zie waar we zijn. We lopen naar binnen en ik weet nog dat je achterin kunt zitten, in een soort nisje. “Je komt zeker naast me zitten?” “Dat was ik wel van plan ja”, zegt hij. “Kan ik eindelijk tegen je aan zitten. Ik zoek een glas wijn voor je uit”, vervolgt hij. Zijn ogen, zijn geur, zijn stem. Bedwelmend. Ik voel alles tintelen. Ik laat mijn been tegen zijn been rusten. “Vind je het erg als mensen zien dat ik je aanraak?”, fluistert hij in mijn oor. Hij wacht het antwoord niet af en heeft zijn hand al op mijn been gelegd. Ik kan even niks meer zeggen. Hij ziet dat ik kort mijn ogen sluit. “Doe je broek los”, fluistert hij. “Ik wil je voelen.” Zijn hand glijdt via mijn onderbuik mijn broek in. Hij komt met zijn hoofd dichterbij en ik voel zijn ademhaling in mijn nek. Zijn gezicht vertrekt van opwinding als hij de natte stof voelt. “Wat wil ik je al lang”, fluistert hij. “Wat voel je heerlijk.” Zijn vingers proberen alles te voelen door de stof heen. De rode wijn komt en ik kan even bijkomen. “Ik ben helemaal high van je”, zeg ik en neem snel een slok. “Nu is het moment”, en ik sta op. “Ik ben zo terug” zeg ik, “hou je telefoon in de gaten”. Als ik wegloop voel ik hoe hij me nakijkt. Ik ben nog meer bewust van die blik en weet wat die betekent. Ik loop naar de balie en eenmaal in de lift app ik hem: “Als ik 207 zeg, dan weet jij wel waar je heen moet toch?”.

De deur, met de drie cijfers die ik zojuist geappt heb, staat op een kier. Ik ben zo druk met de sfeer en het licht dat ik niet in de gaten heb dat hij al naar binnen gelopen is. Ik voel hem ineens achter me, zijn ademhaling, zijn hartslag. “Nu heb ik je”, zegt hij en zet me klem met mijn gezicht naar de muur. Ik voel hoe zijn heupen stevig tegen mijn billen duwen. “Wie had dat nou gedacht, wij, hier, samen.” “Ik”, lach ik plagerig. Zijn handen betasten me overal. Met één hand trekt hij mijn broek naar beneden. “Sta je klem? Heel goed, ik wil je overal voelen.” Zijn vingers gaan terug naar de natte stof van mijn string. Ze schuiven die snel opzij. “Wat ben je lekker nat”. Ik voel hoe zijn onderlijf steviger tegen mijn billen drukt. Daar voel ik zonder twijfel iets groots en hards. Goddelijk. Eén vinger glijdt nu in en uit. Ik voel hoe gezwollen en nat ik ben. Ik draai me om en sta verlamd van opwinding tegen de muur. Hij zorgt dat ik één been optrek. “Ik heb geen controle over mezelf als je me zo aanraakt”, fluister ik. “Lekker, laat je gaan lieverd”, reageert hij. Door die woorden kramp ik om zijn vinger en zijn gezicht vertrekt. “Wat ben je lekker nauw.” Hij geniet net zoveel van zijn eigen woorden als van het gevoel zelf, zie ik. Ik hoor hoe nat ik ben door hoe hij zij vingers beweegt. Ik maak zijn broek los en knijp zachtjes in zijn harde lul. “Zo zeg, die is groot”, zeg ik onbeschaamd en enthousiast. Hij draait me om. “Ik wil die lekkere billen van jou zien. Doe je broek uit.” Hij duwt me met mijn buik op bed en buigt zich over me heen. “Je vindt het lekker hè, als ik in je oor fluister.” En hij vertelt me op zachte toon alles wat hij al die tijd al met me wil doen. Eén vinger, twee vingers glijden naar binnen. Zijn andere hand ligt op mijn rug en zorgt ervoor dat ik in die positie blijf. Hij richt zich weer op en kijkt naar wat hij aan het doen is. “Wat een heerlijk gezicht”, kreunt hij. Ik voel hoe zijn hoofd richting mijn billen gaat. Ik kan zijn adem voelen door het vocht van mijn kutje. Het duurt even als ik eindelijk zijn lippen en tong op mijn klitje voel landden. Zachtjes zoent en likt hij me daar. Zijn lippen betasten mijn harde knopje, dat nog verder opzwelt in zijn mond. Plagend houdt hij even stil om daarna de zacht zuigende beweging weer te hervatten. Hij tilt mijn heupen iets omhoog. Zijn tong zoekt nu naar de rand van mijn kutje en glijdt naar binnen. Zijn vingers volgen. Ik hoor mijn eigen ongecontroleerde ademhaling en ik duw mijn kut in zijn gezicht. Hij likt en zuigt, hij drinkt met smakkende geluiden mijn vocht en geniet zo hoorbaar.

Hij weet best dat ik hem in mij voelen wil. Dan richt hij zich op. Ik voel zijn stijve lul tegen mijn billen. Hij duwt zijn eikel tegen mijn gaatje en geniet kort van dat gevoel. Langzaam duwt hij door en schuift zijn dikke, stijve lul langzaam naar binnen. Hij rekt me helemaal op. Ik beweeg met mijn kont op en neer om het tempo op te voeren. Heel even denk ik dat hij te groot is. Ik zeg het hardop. Hij kreunt “Als je dat zegt dan..” hij maak zijn zin niet af en ik voel hoe hij zichzelf bijna verliest. Ik weet los te komen uit zijn greep en uitdagend draai ik me om. Glij via de rand van het bed omlaag om voor hem te gaan zitten. Met mijn mond open. “Wil je dat ik?” Hij kan zijn vraag niet afmaken. Ik grijp zijn pik en neem die in mijn mond. Ik bepaal het tempo. “Vinger jezelf”, kreunt hij, “ik wil je vingers horen in je kutje”. Ik doe wat hij zegt. Wat is dit geil. Ik draai met mijn vingers over mijn klitje, steeds sneller en laat me volledig gaan. Hij hoort me klaarkomen en ik voel zijn pik verder zwellen. “Spuit mijn mond vol”, mompel ik uitdagend. Dat duwt hem over het randje. Met een harde kreet spuit hij zijn sperma diep in mijn keel. Ik kijk hem aan. Hij ziet hoe ik al zijn zaad in één keer doorslik. Minutenlang zijn er geen woorden tussen ons. Als hij weer enigszins geland is, hoor ik hem zeggen: “En jij denkt dat dit onze laatste dag is samen?”.

Nu, een week later, zie ik dat de befaamde parkeerplek weer bezet is. Dat wist ik al, want we zijn inmiddels duizend sexy appjes verder. “Hey daar ben je weer!”, roep ik naar hem in de hal. “Wat goed om je te zien.” Ik zeg bewust ‘goed’ en niet ‘leuk’, maar aan mijn ondeugende blik ziet hij dat ik het meer dan leuk vind. Er staan te veel collega’s in de buurt, om meer te zeggen, maar de toon voor de dag is gezet.

Anaïs

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Toine 01 mrt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *