— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Regen als pijpenstelen. Deel 2

“Ha, lekker thee, dat heb ik net nodig”, reageer ik enthousiast. Ik kan een slok drinken goed gebruiken om weer een prettige smaak in mijn mond te krijgen. “Pas op Nina, het is heet”, waarschuwt Joost, die mij het glas aanreikt. Vervolgens loopt hij terug naar het keukentje en komt terug met een keukenrol. Die gooit hij in de richting van zijn vriend, die nog steeds onderuitgezakt in de stoel, er een velletje afscheurt en het zaad van zijn piemel en zak afveegt. De thee spoelt de bittere smaak in mijn mond weg. “Jij bent een echte bierdrinker”, lach ik naar Ben. Zo stoer als hij is, krijgt hij van mijn opmerking toch een rood hoofd. “Ga meer fruit eten”, vul ik aan, “dan ga je veel beter smaken”. Ik kijk daarbij naar Joost. Zijn ogen staan vrolijk en trots tegelijk. Zeker, hij lust ook wel een drankje, maar elke avond eet hij fruit. Peren, appels, sinaasappels. “Ik ben niet zo’n groente eter”, verklaart hij aan Ben, “dus dat compenseer ik met fruit. En je ziet wat een dame daarvan vindt”. “Dat klinkt als een uitnodiging Joost”, proest ik luid in zijn richting, “nou jongen, uit die broek!” Niet veel later staat hij met blote benen voor de bank. Zijn slappe piemel wijst omlaag, zijn geschoren zak hangt er wat verloren achter. Het is voor mij het teken om het rustig aan te doen met de hete thee. Laat het verlangen maar groeien, figuurlijk maar ook letterlijk. Terwijl ik drink, vraag ik me af of de beide jongens elkaars piemels wel eens hebben gezien. Joost zakt neer op de zitting van de bank, met zijn voeten ver uiteen. Hij aait zachtjes over zijn zachte jongeheer. En nog is de thee niet op. Daar zorg ik wel voor. Ik kijk opzij en zie hoe Ben zich heeft gefatsoeneerd. Hij wil zijn broek dichtknopen, maar dat belet ik. “Ho ho meneertje, niet doen”, commandeer ik, “je weet nooit of die van jou straks ook nog van pas komt!” Hij ziet aan mijn strenge blik dat ik het meen en trekt gehoorzaam zijn broek helemaal uit. “In de WC vind je een doosje condooms Ben”, schaterlacht Joost. Ik zie nog net dat Ben de kamer verlaat als ik mij tot mijn fuckbuddy richt. “Zo, daar zit nog weinig leven in”, merk ik op, terwijl ik, mijn lege theeglas wegzettend, over de grond naar hem toe kruip. Tussen mijn duim en wijsvinger pak ik zijn zachte penis vast en wiebel er wat mee heen en weer. Dat heeft meteen resultaat. Ik weet hoe die van klein naar bovengemiddeld groeien kan. En ook ditmaal zie ik glimlachend hoe deze jongeheer zich opricht tot een harde paal, kloppend van het toestromende bloed. Een blij makende aanblik.

Ik houd mijn duim en wijsvinger om het begin van de stam, mijn hand rust daarbij op zijn ballen. Mijn bevochtigde tong laat ik over de schacht glijden, omlaag en omhoog zodat zijn hele piemel van mijn speeksel begint te glimmen. Dan trek ik aan de stam op zo’n manier, dat de voorhuid over de eikel omlaag glijdt tot onder de rand. Nu ligt zijn toompje bloot, zodat ik het teder met de punt van mijn tong kan aanraken. “Ohh schatje”, klinkt het boven mij als ik mijn smaakorgaan heerlijk op en neer laat gaan op dat gevoelige reepje huid. Ik kan nu zijn piemel zelfs loslaten, zo stijf wijst die naar het plafond. Ik trommel met mijn vingertoppen tegen de penis en flits ondertussen met mijn tong tegen het toompje. Terwijl ik Joost zo aan het verwennen ben, hoor ik dat Ben weer binnenkomt. Zijn voetstappen gaan in mijn richting. Hij drapeert de kamerjas over mijn rug, zodat hij vrij zicht op mijn billen heeft. Hij zakt achter mij op zijn knieën. Zijn handen wrijven nu over mijn billen. Het voelt als een sensitieve massage. We combineren met z’n drieën tederheid met een sfeer van groeiende opwinding. Zo drukt Ben een duim in mijn vochtige vagina en gaat op zoek naar mijn g-spot. Als hij het ribbelige plekje in mijn kutje gevonden heeft, wrijft hij er lekker stevig overheen. Mmmm, daar houd ik van, iemand die niet alleen maar voor zichzelf vrijt. Geen wonder dat ik nu steeds natter word. Het maakt de duim kledder. Zo nat dat Ben nu ook mijn clitje ermee kan aanraken. Hij draait met zijn duim om het kleine pareltje heen en tikt het heel eventjes aan. Een huivering trekt door mijn lichaam.

Ondertussen zie ik hoe een straal voorvocht het kleine gleufje van Joost’s penis uitstroomt. Ik wrijf het doorzichtige goedje met een vingertop over zijn eikel uit. Dit ziet er zo lekker uit, dat ik mijn lippen om de kop heen sluit. Met zijn piemel in mijn mond geniet ik van Ben, die zijn geslacht bij mij naar binnen schuift en mij meteen begint te neuken. Mijn hele lijf schudt ervan. Toch blijf ik aan de pik in mijn mond zuigen. Ik hoor beide jongemannen zuchten en kreunen en nu mijn kutje zo wordt verwend kan ik mijn geluiden, hoe moeilijk dat ook gaat met een volle mond, ook niet meer tegen houden. Ik trek stevig aan de lul van Joost, terwijl Ben de zijne mijn vagina in en uit ramt. In koor kinken geile geluiden door heel de kamer, het soppen van mijn kut, het slikken en zuigen van mijn mond en het grommen van de twee heren. Vervolgens begin ik met mijn handen de lul van Joost flink te pompen. Ik wil zijn zaad in mijn mond, in de wetenschap dat dat een neutrale smaak heeft, als gevolg van het vele fruit dat hij eet. Zo anders dan bij Ben. Die laatste neukt me diep vanuit zijn heupen. Zo gevuld, knijp ik met mijn bekkenbodemspieren de wanden van mijn spleet om zijn dikke fallus heen. Hij is al eens klaargekomen, lukt het mij om nog eens een lading uit zijn lijf te melken? En dan… plotseling spuit Joost grote stralen zaad mijn mond in. Warm, wat zeg ik?…hete stralen sperma landen op mijn tong, tussen mijn tanden, tegen mijn gehemelte en in mijn keel. Ik slik en ik slik, zoveel als dit keer, dat ben ik niet van hem gewend. Hij stoot nog eens na in mijn mond en nog schiet er een kleinere straal sperma zijn eikel uit. Ik steek mijn tong uit en laat Joost het witte spul zien. Met een, van inspanning, rood hoofd lacht hij me toe. En ook achter mij hoor ik het geluid van een brullende beer, als Ben zijn condoom vol spuit. Hij trekt zijn pik mijn lichaam uit en ploft naast Joost op de bank. “Jemig hé, ik kan gewoon niet meer op mijn benen staan”, zucht hij. Ik zie hoe die trillen van inspanning.

Echter, zelf ben ik nog niet klaar. “Ga maar naast Ben op de bank”, reageert Joost. Hij staat op, om mij ruimte op de bank te geven. Naast zijn vriend zittend, spreid ik mijn benen zo wijd ik kan. Daardoor toon ik Joost de roze binnenkant van mijn vagina. “Kom maar lieverd”, nodig ik hem uit. Joost knielt nu op zijn beurt voor de bank neer en geeft mij een tongkus op mijn kut. En nog één en nog één. Dan glijdt hij met zijn tong vol speeksel over mijn openstaande schaamlippen en likt nadrukkelijk in de opening van mijn kut. Vervolgens beweegt hij zijn tong naar boven en likt allerlei figuurtjes om en over mijn clitje. Die is nu zo gevoelig, dat ik merk dat ik steeds dichter bij the point of no return geraak. Ik hijg dat het een lieve lust is. Heel lief aait Ben door mijn haar en geeft mijn gezicht tedere kusjes. De jonge kerels genieten, dat is wel duidelijk. En ik? Ik donder met veel geweld in een climax. Mijn hijgen eindigt in een hoge gil. Mijn onderlichaam verkrampt, mijn tenen krullen, mijn handen grijpen onder mijn bovenbenen en tillen die op, een straal vocht schiet met grote kracht mijn kutje uit… ik squirt midden in het gezicht van Joost. “Oewahhh”, gil ik volkomen ongecontroleerd. Nog een straal, het lijkt wel of ik midden in de kamer aan het plassen ben, en dan de plotselinge overval van serene rust.

Daar zitten we dan op de oude bank. Ben en Joost en ik tussen ze in. Zo uitgeput, dat we er nog niet toe komen om de boel op te ruimen en schoon te maken. De regenbui uit mijn vagina is behalve tegen Joost, vooral op het tapijt geland. Het maakt ons niet uit, wij verkeren nog in hemelse sferen. Buiten is het weer gaan regenen. Ik hoor het piepen van de wasdroger. Straks ga ik weer naar huis, een fantastische ervaring rijker. Zo zitten we nog een poosje, tot we merken dat de regen nog slechts uit enkele druppels bestaat. Tijd om op te staan…maar wow, dit was te gek!

Jade.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Bram 12 dec 2022
  2. Ilse 14 dec 2022
  3. Wilco 17 dec 2022
  4. Jade 17 dec 2022
  5. Hans 04 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *