— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nancy werd een echte vrouw

Nancy is een beeldschone, mooie jonge vrouw van midden dertig.
Ze heeft sinds kort een vriend. De woest aantrekkelijke, jonge hond Thomas.

Het leven gaat goed van Nancy. Z’n gangetje. Het is een vredig stadje; waar meestal nooit iets opzienbarends of bijzonders gebeurt. Alleen: de mensen worden niet zo heel erg oud; op je vijftigste, 55e levensjaar ben je al een hele oude “krasse knar”. En Nancy vindt dat het tijd is en wordt dat zij eens ontmaagd wordt.
Thomas is haar Prins.
Haar man op het witte paard!
Met z’n volle, woelige baardje. Het is meer een sikje. En zijn weelderige lichtblonde borsthaar op zijn licht gebruinde huid, bezaaid met sproetjes.

Nancy kan bij hem heerlijk wegdromen. Óók als hij niet aanwezig is; hij staat nu onder de douche drie kilometer verder verwijderd van hun boerderijtje.
Nancy kan niet langer meer wachten op haar ontmaagding. Het is half acht, en langzaam wordt zij verder wakker. Ze staat op uit bed. Gaat voor de spiegel tegen de wand staan. En ze laat langzaam, één voor één al haar kleding van haar lichaam afglijden. Ze hebben nog geen nachtkleding, pyjama’s of nachthemden of die dingen in 1809. Begin negentiende eeuw. “Wow”, brengt ze uit.
Ze bekijkt zichzelf goed in de spiegel. Van top tot teen. Ze is geil.
Lekker, denkt ze, terwijl ze in de spiegel naar haar borsten staart.

Mooi, stevig. En fier rechtop staan twee grote borsten. Tietjes. met stijve, zachtroze tepels, die naar voren springen. Met haar duim en wijsvingers van beide handen pakt Nancy beide tepels beet. En draait en trekt. “Ooh”. Wat een genot. Zij kreunt van opwinding. Om hoge opwinding te kunnen bereiken, om manlief Thomas te bekoren. En om hem hopelijk en eindelijk heimelijk het bed in te krijgen gaat ze, zo voor de spiegel kijkend, haar benen wijd uit elkaar zetten.

Thomas is tevreden. Hij is een gelukkig man. En een rijke man. Namelijk : van adel. Nou ja, ver weg. Verre familie van hem zijn adellijk. Zijn neef, bijvoorbeeld zou een soort troon opvolger worden van de Groot Hertog. Hij is wel tevreden met z’n voortkabbelende leventje. Totdat hij zo’n drie maanden geleden Nancy ontmoet. Die mooie, jonge knappe meid maakt hem week in de knieën. Hij weet maar al te goed dat hij in zijn vruchtbare periode is.

Een knappe, gezonde man van middelbare leeftijd. En Nancy heeft hem dat nog maar eens goed in z’n geheugen ingepeperd!
Net onder de douche van boer Winnefred, nog niet alle huishoudens hebben de luxe in het begin van de negentiende eeuw om in eigen huis of boerderij een douche te hebben in de badkamer, heeft Thomas zijn seksuele fantasie eens even lekker botgevierd. Hij pakt zijn lid stevig beet. Met zijn rechterhand. (Hij is rechtshandig). Terwijl hij zichzelf heerlijk aftrekt, kreunt hij.
Tevreden, bevredigende kreten. En denkt hij de hele tijd aan die gekke Nancy.

Nancy staat dus voor haar spiegel. Spiernaakt, met de benen wijd.
Zij bukt en bekijkt haar kut eens goed. Doordat ze al zo’n tien jaar geleden af en toe haar middelvinger -mmm- lekker in dat gaatje steekt, is die al wat groter opgerekt.
Nu voelt ze dat haar neukgleufje behoorlijk nat is. De laatste twee jaar gebruikt zij ook een dildo. Van hout, met gladde andere materialen zoals ivoor. Ze pakt haar dildo onder het bed vandaan. Zij steekt deze in haar gespreide kut. “Ohh” kreunt Nancy. Maar : onverwacht stapt Thomas de boerderij in. De slaapkamer in! En wat hij ziet, bevalt hem natuurlijk wel. Zijn pik wordt nog stijver. “Hoi, lieve, mooie Nancy.” Nancy knippert even met haar ogen. Zij heeft blauwgroene ogen. Thomas heeft mooie bruine ogen.

Het gaat allemaal heel snel nu. “Hoi, mijn lieve, stoere prins op het witte paard. Wil je mij nu eindelijk eens komen verwennen? ” zegt ze, gevaarlijk uitdagend haar kutje strelend. Ze ziet Thoma’s tong verlekkerd uit z’n mond steken. “Natuurlijk!” Zegt Thomas.
Hij trekt zo snel mogelijk zijn kleren uit. Hij draait zich uitdagend om, vlakbij Nancy in het bed. Zodat zij zijn lekkere volle billen ziet. En erbij kan met haar handen. Nancy pakt gewillig met haar linkerhand zacht en voorzichtig zijn bil vast. Ze masseert die. Hij kreunt genoeglijk. Nu de andere bil, lekker kontje. En zij kust de billen met tedere lippen.

Dan draait Thomas zich om, stapte op het bed af, gooit Nancy achterover op het kussen. Hij gaat bovenop haar liggen. Met ondeugende, twinkelende ogen, die hij sluit, kust, zoent en streelt hij haar hete lijf. Maar eerst zoent hij haar op de lippen. Nancy doet gretig haar mond een stukje open. En hun tongen vinden elkaar. Oh, wat is dat heerlijk!
Nancy pakt resoluut zijn mannelijke hand, en brengt die tussen haar benen. De vingers doen precies wat zij wil. Wat ze gehoopt heeft. Wat zij zo lang verlangd heeft.
Het zou niet lang meer duren voordat ook zij een echte vrouw is. Ontmaagd is. En wat is het lekker! Echt super fantastisch.
Nancy wordt opgeschrikt van haar overpeinzingen : Thomas heeft met twee handen haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar geduwd. Hij is nu met zijn tong haar gevoelige kittelaar aan het likken! Wat heet, allemaal. Haar clitoris zwelt op. Met haar rechterhand pakt ze zijn stijve piemel. En trekt hem af. Hij kreunt stevig van genot. Hij komt overeind. En stopt zijn stijve lul zo in haar natte spleet. Ze gilt het uit en slaakt kreetjes. Als hij, zijn sperma uiteindelijk spuitend, op haar lichaam en in haar vagina klaar is gekomen, liggen zij tweeën uitgeput in elkaars armen verstrengeld.

Daarna pakt Thomas nog de dildo van Nancy en Nancy sluit haar ogen. Thomas weet het goede plekje te stimuleren. Ze komt als gelijk klaar, en er spuit een straal water met een sierlijke boog uit haar spleet! “Oh, wat is dat lekker heet.” Zegt ze. Thomas grinnikt tevreden. Hij wil nog lang met deze vrouw samen leven. Nancy is nu een vrouw; de gelukkigste van heel de wereld!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *