— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bevredigende geluiden deel 1

Met de deur in huis gevallen: mijn vriend en ik wonen nog niet samen. Dat gaat er vast van komen, maar nu nog even niet. Eerst moet de studie afgerond zijn en dan zien we wel weer verder. Omdat we nou niet bepaald dicht bij elkaar in de buurt wonen, is er sprake van een weekendrelatie. Ik merk dat mij dat wel bevalt, althans op dit moment. Zo ben ik minder afgeleid en kan ik mij goed op het studeren concentreren. Een ander voordeel vind ik bovendien dat ik me echt op het eind van de werkweek kan verheugen. Dan komt hij, mijn vriend Mark, in zijn oude autootje naar me toe en hebben we twee dagen helemaal voor ons beide.

Het is nu woensdagavond. Mark en ik hebben zojuist nog achter Skype gezeten. Ik heb net, na een vermoeiende dag, gedoucht en mijn pyjama aangedaan. Open ik Skype, zie ik plotseling alleen maar zijn jonge heer in beeld, de grapjas. We liggen dubbel van het lachen, wat een gek! Ik zeg: “nou hou hem eens vast dan, als je durft en trek je eens af!” Hij doet het nog ook, hilarisch. Staat hij daar in zijn kamertje zijn ding te masseren, schitterend. Door het camerastandpunt zie ik de voorhuid steeds maar over die eikel glijden. Het voorvocht laat die glinsteren. Dan versterkt hij de greep om zijn piemel. Met lange halen neukt zijn vuist zijn erectie. En oeps, ineens komt er me toch een golf sperma uit dat kleine gleufje spuiten, ha ha ha. Alsof hij zojuist de Tour De France heeft gewonnen juich ik hem toe. Hij is daarna druk in de weer om met een handdoek alles weer een beetje op te ruimen. We hebben daarna nog een uurtje met elkaar gesproken, nou ja meer gegierd van de pret.

Van studeren komt vanavond niets meer. Ik kijk uit het raam van mijn kamer en zie dat het donker aan het worden is. Ik sluit de gordijnen en besluit vanuit mijn bed nog een poosje televisie te gaan kijken. Dat duurt echter maar kort, want er staat maar weinig, dat me interesseert, op het programma. Daarom doe ik het apparaat uit en pak mijn laptop. Die klap ik open. Na wat op YouTube bekeken te hebben, surf ik naar Pornhub. Ik merk dat er nog steeds opwinding in mijn hoofd rondzingt, ongetwijfeld daar door Mark geplant. Zijn hand om zijn pik, die hij zo lekker masseert, zodat de voorhuid over zijn eikel heen en weer glijdt. Ik hoor zijn gekreun door de speakertjes van mijn laptop, als hij van zijn hoogtepunt geniet en het zaad zijn penis uit golft. Het heeft me licht in mijn hoofd gemaakt en dat ben ik nog steeds niet kwijt. Ik klik op een filmpje. Ik zie een bank met daarop twee dames die druk in de weer zijn met een groepje heren. Er wordt gebeft, gepijpt en geneukt dat het een aard heeft. Vaginaal, anaal, dubbele penetratie, het is één groot feest!

Op zich is wat ik zie wel opwindend, maar de geluiden die ik hoor zijn dat eigenlijk veel meer. Ik krijg zin om mezelf hierbij te bevredigen, maar dan hoef ik die beelden er niet bij. Ik denk veel liever aan Mark. Toegegeven, vooral aan zijn piemel. Daarom klim ik uit bed en pak een handdoek uit de kast. Die drapeer ik over het scherm van mijn laptop. En uit mijn nachtkastje haal ik de mooie donkerpaarse vibrator, die ik nog niet zo lang geleden heb gekocht. Die is heerlijk zacht, maar toch ook stevig tegelijk. Eigenlijk net als de piemel van Mark. Ik weet dat als ik hem pijp, hij een enorm stijve pik kan krijgen. En toch voelt die ook fluweelzacht aan. Ik verbaas me daar wel eens over, omdat ik me afvraag hoe dat nu toch kan. En toch is het zo, hard en zacht tegelijk, iets waar ik heel blij van worden kan. Ik doe mijn pyjamabroek en string uit en kruip gezellig in mijn eentje onder het dekbed, daarbij begeleid door de inspirerende seksgeluiden uit mijn laptop.

Als ik een knie optrek, wrijf ik met mijn vlakke hand over mijn onderkant. Het geeft zo’n sensueel gevoel om mijn hand gevuld te hebben met mijn billen, vulva en nog net de zachte haartjes aan de voorkant. Eerst blijft mijn handpalm droog, maar na een poosje merk ik hoe kleine druppeltjes vocht tussen mijn schaamlippen door zijn gesijpeld. Mijn hersenen zijn duidelijk beïnvloed door de hijgende geluiden in mijn kamer en mijn vagina reageert zoals ik dat graag heb. Af en toe klinkt er dirty talk. “Yes, fuck me honey”, hoor ik een vrouwenstem zeggen. En een man verzucht: “lick my ass you dirty slut.” Juist omdat ik de actie niet zie, geniet ik van mijn eigen gedachten en begint mijn vulva echt te vloeien. Het is tijd voor mijn vibo.

Zonder het apparaat aan te zetten, glijd ik ermee over mijn schaamlippen. Tegelijkertijd wordt daardoor ook mijn clitoris gemasseerd. Normaliter ben ik niet zo nat, maar Mark heeft mij zo in de stemming gebracht en de hitsige geluiden van neukende mensen winden mij zo op, dat ik nu geen glijmiddel nodig heb. Bovendien heeft Mark, toen hij afgelopen weekend bij mij was, mijn staande spiegel tegenover het bed gezet. Zo kon ik bij reverse cowboy heerlijk zien hoe zijn dikke pik mijn vagina in en uit gleed. Zijn pik met de glans van het vocht uit mijn vagina, poeh wat lekker geil is dat. Die spiegel is daar blijven staan en wat komt me dat nu goed uit. Want nu kan ik zien hoe mijn vochtige schaamlippen langs mijn paarse vibrator glibberen als ik die omhoog en omlaag beweeg. Vervolgens maak ik de top van de vibo nat met mijn eigen vocht en duw die voorzichtig naar binnen. De spiegel toont de glimmend roze binnenkant van mijn vulva en mijn clit. Als ik mijn vibrator heb ingebracht, maak ik de wijsvinger van mijn andere hand nat met mijn eigen natuurlijke glijmiddel en smeer er mijn clitoris mee in. De nattigheid is zo glad en dik dat er een glashelder vochtdraadje ontstaat tussen de top van mijn vinger en mijn clit. Als ik dat verder uitsmeer wordt het gevoel daar zo hemels.

De stemmen in mijn kamer hijgen en kreunen luid. Hier en daar is een duidelijke climax te horen. Gilletjes van vrouwen, dierlijk gegrom van mannen, er is een complete orgie gaande. In mijn gedachten zie ik die dikke lul van Mark. Wat een lekker ding, hij en zijn geslacht. Mijn fantasie ziet hoe hij zijn grote penis in zijn hand heeft en vervolgens tegen mijn vulva duwt. Dat mijn schaamlippen wijken voor dat grote ding. En dat de geaderde stam langzaam mijn lichaam vult. En hoe hij met een duim langs mijn kittelaar slipt. Terwijl ik mijzelf met de vib neuk ben ik bij hem. Hij die mij, met zijn stevige stoten, door elkaar schudt. Die mijn borsten laten meebewegen op het aanhoudende tempo.

“Cum on me”, klinkt het hijgen door mijn kamer. Geluiden van opperste geilheid vullen de ruimte. Mijn vibrator gaat in en uit, zoals Mark mij neuken zou. Zijn vingers strelen mijn clit, ook al is het mijn eigen wijsvinger. Dieper en sneller beweeg ik de paarse knots in mijn vagina. “Give me your jizz, give me that cum”. Het hoogtepunt waar ik naar verlang komt, ik voel het naderen, ik zit er bijna tegen aan, tegenhouden is zinloos, ik…. Kòòòmmm. Mijn onderlichaam schokt, zo gevoelig tintelt mijn clit, zo diep heb ik mijzelf geneukt, zo hard heeft Mark me genaaid.

De zo bevredigende uitputting maakt dat ik slap op mijn bed liggen blijf. Pas als ik weer een beetje bij mijn positieven ben gekomen, haal ik de handdoek van mijn laptop en zet het apparaat uit. Mijn vibrator leg ik naast mijn bed om die straks even schoon te maken. Maar eerst laat ik mijn dagdroom bezinken. Wat kan iets mij toch doen ontvlammen. Mark, je moest eens weten. Hoewel, dat weet hij ook eigenlijk wel. Maar ik zal hem vertellen dat hij in zijn opzetje is geslaagd. Jammer eigenlijk, bedenk ik, dat ik mezelf zojuist niet heb gefilmd. Als hij komend weekend weer komt, dan zal ik hem beloven dat ik zoiets eens doen zal. Dan weet ik wel waar het bekijken van de film toe leiden zal. Poeh, wat een opwindende gedachte weer.

Jade

 

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Frank 15 nov 2021
  2. Edwin 15 nov 2021
  3. Edwin 16 nov 2021
  4. manon 12 aug 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *