— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bevredigende geluiden deel 2

Deel 1 kun je hier lezen.

De studieweek is voorbij de gekropen. Heel de tijd heb ik naar Mark verlangd. Ik lig in zijn armen op de oude, versleten bank. “Wat was dat grappig van de week hè?”, haal ik herinneringen op, “dat jij je op Skype aftrok. Het is maar goed dat er niet een huisgenootje aan de deur klopte, ha ha ha”. Mark lacht mee. “Het was wel duidelijk dat je een paar daagjes niks gedaan hebt”, schater ik. Nu houdt hij zich van de domme. Ik weet wel waarom, hij wil dat ik uitspreek wat hij gepresteerd heeft! “Dat weet jij best”, antwoord ik, “dat je zoveel spoot natuurlijk!” Nu liggen we beide in een knoop van het lachen. “Ja oké dan”, geeft hij toe, “dat klopt wel. Sterker nog, het viel mij ook op ha ha ha, het zal wel door de situatie gekomen zijn. Het is zo bloedjegeil. Dan weet ik dat ik me aftrek en dat jij op afstand meekijkt, poeh dat windt wel op hoor!” Wat is dat voor mij een prachtige gedachte, dat ik hem in alle staten kan brengen!

“Maar er is nog iets gebeurd dat ik je nog niet verteld heb”, zeg ik op stoute toon. Mark kijkt me verbaasd aan. “Ik heb daarna mezelf bevredigd. Weet je hoe? Met mijn paarse vibrator. En met de geluiden van Pornhub!”, leg ik uit. “Dat is me toch een potje opwindend zeg. Ik heb een filmpje opgezet. Daarin werd flink gezucht, zal ik maar zeggen. Toen heb ik een handdoek over de laptop gegooid, want kijken leidt mij af. Maar met die geile geluiden van neukende mensen op de achtergrond heb ik heerlijk gemasturbeerd”. Mark streelt over mijn wangen en kijkt me verliefd aan. “Jeetje liefje, dat klinkt inderdaad lekker”, laat hij weten. Hij ziet het plaatje vast en zeker voor zich. Ineens horen een knal. Er zal in de studentenkamer boven ons iets gevallen zijn, want gehorig is het! De wanden, de vloeren, ze lijken wel van bordkarton. Als iemand luid praat kun je bijna woordelijk verstaan wat er gezegd wordt. Dat is niet ideaal, maar ik moet blij zijn dat ik überhaupt woonruimte heb. Helemaal hilarisch is het toilet, dat zo scheef staat dat je er bijna zeeziek van wordt als je erop zit. Het gebouw is rijp voor de sloop, maar tot die tijd worden er studenten in gepropt. Zo wordt het niet gekraakt en levert het de huisbaas nog een beetje geld op.

We horen duidelijk een mannen- en vrouwenstem met elkaar praten. Hoewel het geluid niet te ontcijferen valt, klinkt het als een geanimeerd en vrolijk gesprek. Af en toe wordt er hardop gelachen.

“Boven mij woont Brenda”, leg ik Mark uit, “zij studeert filosofie. Aardige meid hoor. En wat ik onlangs van haar vernam; ze betaalt haar studie door af en toe als high class escort te werken. Oei, dat lijkt me zo spannend!” Mark kijkt naar het plafond alsof hij er dwars doorheen kan zien. “Zou ze nu een klant hebben dan?”, vraagt hij. Dan leg ik hem uit dat thuis ontvangen voor zo’n gezelschapsdame niet mag. “Dat is Gregory, haar vriend”, weet ik te vertellen, “net als jij komt hij ook in de weekenden langs”. Tegen elven zetten we een punt achter de luie avond en even later liggen we in mijn twijfelaar. Boven ons horen we gestommel. Blijkbaar gaan Brenda en Gregory ook naar bed. We denken er over om vanavond lekker vroeg te gaan slapen.

Opeens horen we boven ons een luide gil, gevolgd door diepe zuchten. “Ohh jaaa”, klinkt er. Kreunen, grommende geluiden, gestommel, alles duidt op een verhitte vrijpartij, slechts een paar meter boven onze hoofden.

Ik ga daar zo goed op, bleek enkele dagen geleden. Meer dan beelden, dringen klanken zo in mij door. Mijn hand glijdt over de buik van Mark. De aandrang is overweldigend: ik moet en zal zijn piemel vastpakken. Als mijn vingers op die plek zijn aangeland blijkt dat de hitsige toestanden boven ons hem ook niet koud hebben gelaten. Ik voel een lengte en dikte, die duiden op hevige opwinding. Voorzichtig begin ik die staaf te masseren. Het is geen fantasie, ik voel zijn hartslag in zijn piemel kloppen. Ik duik met mijn hoofd onder het dekbed om te kunnen zien wat ik doe. Tussen duim en wijsvinger trek ik langzaam het voorhuidje over zijn eikel. Poeh, dat is me toch een harde dikkerd. De randen staan strak, het plasgaatje toont druppeltjes voorvocht. Ik open mijn mond, om die kop op mijn tong te leggen. Ik zuig het vocht uit zijn eikel en lik gevoelig over het toompje. Het veroorzaakt een diepe kreet uit de keel van mijn vriend. Waarom zouden wij ons ook stil houden, als er boven ons zo heerlijk genoten wordt? Met veel spuug sabbel ik de piemel mijn mond in tot die helemaal gevuld is. Traag trek ik aan de schacht en lik nu rondjes speeksel op de eikel. Daarbij vergeet ik niet de gevoelige randjes te raken. Weer hoor ik grommen boven me. Niet alleen uit de kamer boven ons, maar ook uit de keel van Mark. Hoe fijn is het om je vriend zo te horen genieten? Ik pak daarom met mijn andere hand zijn zak en voel de ovale vormen van zijn twee ballen. “Ohhhhh”, klinkt het, “wat doe je dat lekker”. Voor mij is dat niet zo moeilijk om te doen, het is voor mij een genot om mijn lief te pijpen. Te ervaren ook hoe ver ik kan gaan. Soms moet ik echt van die ballen afblijven. Voor Mark zijn ze dan te gevoelig om aan te raken. Maar vandaag kan ik ze teder kneden. Dat doet Mark met mijn borsten. Hij weegt ze één voor één en ondersteunt ze alsof zijn hand de functie van een Bh overneemt.

Boven ons klinkt het geluid van een bedspiraal dat in een stabiel ritme op en neer veert. Het zuchten uit twee kelen klinkt er synchroon bij.

Deze sfeer brengt me in een trance van wellust. Ik bijf maar sabbelen en zuigen aan die fantastische lul van Mark. De zachte hardheid van hem neemt me in zijn greep. Die eikel, dat kriebelende toompje, de randjes, het gaatje, die warme kloppende staaf, wat word ik daar toch geil van en wat is pijpen een geweldige bezigheid. Ineens trekt hij zijn benen op, spant zijn billen aan en dan… wordt mijn mond gevuld met zijn romige zaad. Een ware kreet klinkt door mijn kamer als hij tot de laatste druppel zijn sperma op mijn tong uitstort. Ik aarzel niet en slik het warme goedje door, slik nog een paar keer en weg is het alweer. De benen van Mark ploffen weer plat op de matras. Zijn lichaam siddert. “Ohhhh schatje, jemig, wat kwam ik klaar zeg”, hoor ik hem zeggen. Ik kom met mijn hoofd boven het dekbed en al snel zijn we in een hevig tongengevecht beland. Het kan niet anders dan dat Mark nu ook zichzelf proeft. Net als ik, is hij verschrikkelijk opgewonden geraakt. We likken over elkaars lippen en tongen, we proeven ons speeksel en genieten van onze smaak. “Liefje, ik wil ook”, zucht ik in zijn oor. “Ga maar liggen schat”, bromt Mark terug, “met je benen wijd”.

De geluiden boven ons plafond klinken steeds heftiger. Het brommende mannengeluid wordt doorkruist door hoge korte gillen. De vering van het bed heeft het blijkbaar stevig te verduren.

Het dekbed opzij geschoven hang ik lekker languit op het ietwat omhoog gezette hoofdeind van ons bed. Onder mijn billen heb ik een kussen geschoven en mijn benen gespreid. “Wat zie je er weer lekker uit”, glundert mijn lief. Zijn vrolijke ogen bekijken mijn kruis, alsof hij dat nooit eerder heeft gezien. Maar iedere keer is het alsof het nieuw voor hem is, gezien de verrukking op zijn gezicht. Hij zit op zijn knieën voor mij en buigt zijn hoofd naar mij toe. Dan kust hij teder de korte haartjes op mijn venusheuvel. Een lief gebaar dat hij voortzet op de buitenste schaamlippen. Overal drukt hij sensitief zijn kusjes op, om mijn vagina heen. Daar aangeland merk ik hoe hij ook mijn binnenste schaamlippen zoent. Dan likt hij er eentje op en sabbelt er wat op. De schaamlip aan de andere kant zuigt hij zijn mond in. Het teken dat hij me ook daar mooi vindt. En dat terwijl ik wel eens dacht dat mijn schaamlippen te groot waren. Maar Mark vindt ze prachtig vrouwelijk. Hij zegt dan: “ze zijn zo mooi roze aan de binnenkant. Als ik die zie reageert mijn piemel er direct op!” Met zijn vingers houdt hij beide lippen uiteen en laat zijn tong een glibberig spoor er tussendoor vormen. Omhoog likkend komt hij uit bij het hoedje boven mijn clit. Hij maakt zijn tong slap en nat en draait cirkels over dat kapje heen. Ik voel een gloed opkomen die onweerstaanbaar is. Mijn clit zwelt op door het verlangen aangeraakt te worden. En dan gebeurt het: de tong van Mark tikt tegen dat oh zo gevoelige knopje. In een flitsend tempo bovendien. “Oeoehhhh”, ontsnapt uit mijn keel. Maar Mark blijft door likken en bereikt daardoor dat ik niet meer terug kan: een orgasme davert door mijn lichaam. Mijn onderbuik vertoont schokken, mijn vagina verkrampt en ik zucht dat het een aard heeft.

Het gestommel boven ons bereikt zijn climax. We horen gekreun en gegrom, als het ritmische geluid van het bedspiraal nog eenmaal zich horen laat.

“Neuk je me nog even lieverd?”, vraag ik Mark. Hij knikt mij vertederd toe. Zijn hard geworden piemel schuift hij mijn kletsnatte kutje in. Dan neukt hij me nog een poosje op de manier die ik wel ken. Dit is neuken uit liefde. Ik weet heus wel dat hij zelf niet direct nog een keer klaarkomen kan. Maar dat maakt hem niet uit. Hij weet dat ik nogal eens in de “nastoot” daar naar vraag. En hij geniet ervan, als hij mij dan nog een hoogtepunt bezorgen kan. Wild en onstuimig ramt hij zijn lul mijn kutje in en uit. Hij schudt me helemaal door elkaar tot ik diep adem, zucht, grom en vervolgens mijn stem helemaal laat gaan omdat ik een tweede, intense climax bereik. Oh wat geil die geluiden, ook nu ze uit mijn eigen keel komen. Volkomen bevrijd en bevredigd zak ik terug in de kussens en de matras. Even is het volkomen stil in de kamer, tot ik in “dank je wel liefje” in een oor van Mark fluister.

We horen het geluid van het doortrekken van het toilet. En het onverstaanbare geluid van gegiebel. Glimlachend kijk ik Mark aan. “Even plassen”, laat ik hem weten…

Jade

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Ilse 01 nov 2022
  2. Thomas 01 nov 2022
  3. Jade 05 nov 2022
  4. Bram 07 nov 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *