— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bevredigende geluiden deel 3

Ik lig met mijn nieuwe donkerpaarse, mijn favoriete kleur, lingerie op ons grote bed te wachten op Mark. Het gespetter van de douche klinkt mij als muziek in de oren. De werkweek is voorbij, net als mijn periode. Dat luidt een heerlijke avond in voor ons tweetjes. Ik heb zoveel zin in hem, zeker nu hij thuis is gekomen met een bosje prachtige bloemen. Zo lief en romantisch. We hebben op dat moment zo heerlijk getongd. Ik heb mijn onderlichaam tegen dat van hem aangedrukt. De hardheid die ik heb ontdekt belooft zoveel goeds. En dat niet alleen. Hij heeft ook in mijn oor gefluisterd: “liefje, zal ik jou straks eens lekker verwennen?” Dan stel ik me voor wat er gebeuren gaat, want Mark weet hoe dat moet. Als hij de slaapkamer binnenkomt in zijn strakke boxer, zie ik hoe duidelijk de bobbel in zijn broek zich laat opmerken. In zijn hand heeft hij zijn telefoon. Hij komt naast mij liggen en swipet wat heen en weer op zijn mobiel. “Weet je wat mijn ouders mij laatst vertelden?”, begint hij, “ze hadden vroeger op schoolavonden vaak dat ze gingen schuifelen. De jongens en meisjes hielden elkaar dan vast en dansten dan langzaam op de muziek van een bepaald nummer: “Je t’aime”, luister maar!” Uit het mobieltje klinkt orgelmuziek, een donkere mannenstem en een hoge meisjesstem. Het is een romantisch, maar ook sexy lied. Erg goed in de Franse taal ben ik niet, maar het is eenvoudig te begrijpen wat zich in het chanson afspeelt: er wordt…geneukt! Het hijgen en kreunen is niet van de lucht. Oef, het ontwikkelt zich steeds meer in een opwindend lied. “Nog een keer”, zeg ik als het is afgelopen.

Je t’aime, je t’aime, Oh oui, je t’aime, Moi non plus…

“Nou, stoute ouders heb je hoor”, lach ik Mark toe. In zijn ogen zie ik de pret. Hij stelt zich vast voor hoe zijn ouders, kinderen nog, zich aan elkaar vastklampten en genoten van hun ontluikende seksualiteit. Ik aai door het haar van mijn lief. Hij haalt mij naar zich toe en kust me. Ik zoen hem terug op zijn mond. Die opent hij, net als ik dat doe. Onze tongen smaken elkaar en hebben elkaar lief. Likkend over onze lippen wisselen we ons speeksel uit. “Ik hou van je”, klinkt er teder uit zijn mond. “Ik ook van jou”, antwoord ik. Ik wrijf over zijn borstkas, door de mannelijke haartjes en over zijn tepels. Ik heb van Mark geleerd dat die net zo gevoelig zijn als bij een vrouw. Daarom breng ik mijn hoofd omlaag en lik aan die donkere knopjes. Het is grappig om te merken dat ik daardoor zijn tepels hard maak, zoals ik zo vaak bij mij zelf ervaar. Ik blijf over zijn tepels likken tot ik merk dat zijn lichaam siddert van sensitiviteit. Zo heb ik plagerig het punt bereikt dat het voor hem te gevoelig wordt. Hij duwt mij van zich af en buigt zijn hoofd nu naar mij toe. Het kanten bh’tje dat ik draag knipt hij behendig los, waardoor mijn borsten de vrijheid tegemoet springen. Nu is het voor hem het moment om mijn tepels te verwennen. Hij cirkelt met zijn tong over de tepelhoven en blaast vervolgens zachtjes op mijn nat geworden tepels. Dat trucje veroorzaakt dat op hun beurt, nu mijn tepels reageren. De stevige punten wijzen recht vooruit. Mark tikt er razend snel tegenaan met zijn tong en laat ze heen en weer bewegen. Oei, wat kriebelt dat geil. Nu is het mijn beurt om te huiveren bij zoveel stimulatie. Dat Mark zo van mijn borsten geniet doet me veel plezier. “Ik ben een borsten- en billenman”, heeft hij wel eens gezegd. Zijn knedende handen laten dat voluit zien. Hij knijpt nu zo in mijn borsten dat hij de hele tepels in zijn mond kan opzuigen, afwisselend de ene en dan de andere. Deze behandeling zendt signalen uit naar mijn onderlichaam. Jawel ik voel ik het, ik begin daar beneden te vloeien. Als ik mijn benen sluit voel ik duidelijk de stof van mijn kleine stringetje, die al behoorlijk nat geworden is.

Entre tes reins, Je vais et je viens, Entre tes reins, Et je me retiens…

Als Mark zijn kussen voortzet op mijn buik, zak ik terug op ons bed. Mark heeft beloofd dat hij me verwennen zal, daarom wacht ik geheel ontspannen op wat komen gaat. En zo houd ik mijn aandacht bij alle indrukken die ik opdoe. Ik geniet van de zoenen op mijn buik. Zijn tong heeft nu mijn navel bereikt, een buitengewoon sensibel plekje. Mark likt er niet alleen overheen, maar steekt zijn tong in het kuiltje. Vervolgens flitst zijn smaakorgaan tegel mijn navel aan, plagerig en prikkelend. Boven mijn kutje heb ik een klein landingsbaantje. De haartjes daarvan zijn donzig, iets waarvan ik weet dat Mark ze heerlijk vindt ruiken. Hij duwt mijn string iets omlaag en kust de schaamhaartjes teder en snuift mijn geur op. Ik kreun ervan. Mark begrijpt de boodschap van dat geluid en trekt mijn string over mijn benen naar omlaag. Nu heeft hij volledig zicht op mijn vulva. “Wat mooi, je glinstert helemaal”, hoor ik zijn juichende stem. Nu likt hij het vocht van mijn schaamlippen. Dat smaakt hem blijkbaar goed, daar hij het even volhoudt. Dan stopt hij, rommelt wat onder zijn kussen en… daar is ‘ie, mijn paarse vibrator! Vervolgens vleit hij zijn natte tong teder rond mijn clitje heen. Alsof hij het alfabet likt merk ik hoe hij varieert in zijn bewegingen. Ondertussen laat hij de vibrator mijn vagina in glijden. In een traag tempo neukt hij mijn kutje ermee. Af en toe laat hij kussen op mijn buitenste schaamlippen landen, waarna hij verder mijn clitje weer in de spreekwoordelijke watten legt. Hij zuigt het knopje tussen zijn lippen en laat dan weer los. Mijn lichaam bibbert ervan, zoveel stimulatie kan ik bijna niet volhouden. Dan drukt hij de vibrator aan. De kop ervan maakt nu draaiende bewegingen in mijn kutje. De meest gevoelige plekjes van binnen worden zo gestreeld. Mark blijft de vib mijn vagina in- en uit bewegen, waardoor mijn hele binnenkant wordt geraakt. Na enige tijd stopt hij de paarse staaf maar een klein stukje in de opening van mijn kutje, zodat de draaiende kop vooral langs mijn g-spot glijdt. En ondertussen houdt hij zijn tong plat en slap. Daarmee likt hij langgerekte paden over mijn clit. Nu wordt het me toch echt te veel. Kreunend onderga ik de krampen, die door mijn onderlichaam trekken. Mijn vagina knijpt zich vast aan de vibrator als ik heftig klaarkom op de tong van mijn vriend.

Je vais et je viens, Je me retiens, Non, maintenant, Viens…

En nog is mijn genieten niet voorbij. Mark haalt de vibrator met de ronddraaiende kop uit mijn vagina en laat die natte staaf over mijn hele vulva glijden. Van links en rechts naar het midden, eerst over mijn buitenste schaamlippen, zodat die hemels worden gemasseerd en dan over mijn binnenste lippen. “Wow, wat ziet dat er lekker uit schat”, verzucht Mark, “zoals jouw lippen meebewegen met je vib!” Ik moet er van glimlachen. Mark die mijn benaming van het apparaat overneemt in het heetst van de strijd. Dan beweegt hij naar mij toe en houdt zijn piemel in zijn hand. Die dirigeert hij richting mijn openstaande kutje. Hij geleidt zijn eikel naar de opening en laat dan zijn pik mijn vagina in glibberen. Tot aan zijn ballen. Zodanig dat ik de kop van zijn mannelijkheid tegen de mond van mijn baarmoederhals voel. Dat voelt zo intens dat we even niet bewegen. De gevoeligheid wordt nog heftiger, omdat Mark mijn vibrator nu gebruikt om mijn clitje te stimuleren. Langs de zijkanten, maar na een poosje ook over het sensitieve knopje heen. “Doe maar lieverd, neuk me alsjeblieft”, verzucht ik in al mijn opwinding. Mark reageert door zijn lul eerst traag, maar daarna steeds sneller mijn kutje in en uit te duwen. En dan wordt duwen echt stoten. Mijn lijf schudt ervan op en neer. Ik word gewoon keihard door mijn vent genomen, wat een fantastische gedachte en een geile ervaring is dat! Ik hoor zijn zware ademhaling veranderen in luid zuchten, tot aan kreunen aan toe. Als ik omlaag kijk, zie ik hoe hij de vibrator tegen mijn clit probeert te houden. En ook hoe hij vanuit zijn heupen zijn dikke penis mijn kut in stoot. Dit gaan we niet lang meer volhouden, ik merk het aan heel mijn lichaam. Ik verkramp mijn kutje, op het moment dat het ritme van zijn stoten in een flitsend tempo is opgevoerd. Plots is het daar, mijn tweede orgasme. Mijn hele lijf trilt als ik een gil niet in kan houden. En zie hoe Mark in een ogenblik zijn lul uit mijn kutje trekt, nog een paar keer in zijn hand masseert en dan een lange straal sperma over mijn lichaam uitstort. Met zoveel kracht, dat er zelfs een druppel op mijn mond landt. In alle geilheid lik ik mijn lippen schoon.

L’amour physique est sans issue, Je vais, je vais et je viens…

Zuchtend vallen we elkaar in de armen en dromen van wat we zojuist het gezien en meegemaakt. De liefde, die zich uit in totale overgave, dierlijke seks en de ontspannende uitputting op het eind. Mark haalt zijn hand door het zaad op mijn lichaam en masseert mijn borsten ermee. We zoenen elkaar met open mond en maken daarbij bevredigende geluiden. “Zzzzzz”, doet de vibrator nog op het bed.

Jade

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Bram 21 nov 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *