— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Schuitje varen deel 3

Ik moet even bekomen, heb me losgemaakt om even vrij te ademen, en ben naast Paul op het bed geschoven. Zijn hand trekt rondjes over mijn schouder en buik, zijn lippen bewegen zachtjes over mijn slaap. Jij bent inmiddels te geil om nog veel langer te wachten, en klimt naast ons op het bed, en terwijl je me begint te zoenen schuif je begerig langs mijn been. Ik draai een beetje naar je toe, met mijn rug naar Paul, en zoen je goed. Mijn handen bewegen door de haren op je borst, naar beneden over je buik, en dan vol om je pik. Je eikel is alweer glad van al het voorvocht, en je glijdt zo gemakkelijk door mijn hand. Je gaat vol op in het gevoel, en beweegt je heupen om je tempo aan te geven. Een diepe grom laat mij weten hoe erg je dit nodig hebt. Je weet ook wat voor effect dit op mij heeft, ik wil je proeven, voelen. Binnen de kortste keren ben ik weer supergeil, en met mijn mond onderweg omlaag. Ik laat mijn hand over je pik op en neer glijden, en neem je gladde ballen in mijn mond. Je laat je genoegen blijken met je beweging, en met je geluidjes. Ik zou hierin weg kunnen zinken, maar ben me nog te bewust van Pauls aanwezigheid, ik wil hem niet buitensluiten. Op mijn aanwijzingen schuift hij wat dichter naar je toe, tegen je aan, en ik ga zitten met een been tussen die van elk van jullie. Als ik nu vooroverbuig kan ik kiezen, en een van jullie pijpen, terwijl ik de ander aftrek. Jullie proeven anders, en ik wissel af om te voelen wat bij jullie werkt. Jij bent super gretig, probeert mijn tempo te dicteren, terwijl Paul het meer aan mij laat, en zacht kreunend zijn genot laat merken. Als ik me vooroverbuig naar jou, raakt zijn knie mijn poes, en hij maakt daar gebruik van om me zachtjes te masseren. Ik kan niet laten om een beetje mee te rijden, en voel mezelf al hitsiger worden, wat zich vertaalt naar nog intenser likken van jouw eikel. Ik sluit mijn lippen om je pik, en laat hem helemaal naar binnen glijden, neuk je met mijn mond. Je kreunt, je wilt meer. Intussen glijdt mijn hand wat al te onbeheerst over Pauls lul op en neer, en hij stopt me. “Niet te snel”.

Ik weet even niet wat nu, en kom omhoog om jullie te zoenen. Half liggend op jullie samen zoen ik jullie om de beurt, totdat onze hoofden zo dicht bij elkaar komen dat niet meer helemaal duidelijk is wat wiens tong is. Als ik me nu een beetje terugtrek, zoen jij Paul, en hij jou. Jullie hebben je ogen dicht, ieder een hand om mijn bil, en aan jullie stokkende adem hoor ik hoe jullie genieten. Ik kruip langzaam weer omlaag, en nu pijp ik jullie beiden onder het zalige geluid van je intense zoenen. Mijn handen rond twee paar ballen, mijn mond luid smakkend om en om om twee pikken. Jullie benen trekken af en toe op, soms in antwoord op wat ik doe, soms vanwege je reactie op die andere man. Niet normaal dit. De spanning in mijn kut bouwt zo hoog op, dat ik al zonder trigger heel dicht naar een orgasme ga. Ik wil gevuld worden, maar ik wil dit niet stoppen.
Ik neem een pauze, vlei me tegen je rug. Mijn handen trekken lijntjes langs je schouder, in je nek. Als ik Pauls hand tegenkom, spelen onze vingers even langs elkaar, en dan leid ik zijn hand omlaag, naar jouw heup. Zou hij…? Hij snapt mijn hint, en laat zijn hand doorstrelen door je lies, naar je pik, en pakt die dan ferm vast om je af te trekken. Ik weet niet of je dit vanzelfsprekend vindt, of gewoon al zo geil bent dat alles goed is, maar als antwoord pak jij Pauls pik en beweegt je hand langs zijn schacht. Jullie zijn allebei glad van mijn speeksel en je eigen voorvocht, en het trekken maakt zacht soppende geluidjes. Jullie hebben beiden je ogen open, om te kijken hoe de ander zich voelt, maar om de beurt sluiten jullie ze soms, vanwege het intensere genieten. Ik streel je borst, en voel me meedrijven op jullie toenemende opwinding. Ik wil alleen niet dat jullie nu al, zonder mij….
Ik draai me van je af, op mijn rug, een beetje demonstratief. Het kost jullie vrijwel geen tijd om de hint gretig op te pikken, en met een geamuseerde blik maken jullie je van elkaar los, en draaien je naar mij toe. “Wat gaan we doen?” “Ik weet niet, het maakt me niet uit, maar ik ben zo intens geil, wil zo ontzettend graag geneukt worden nu”. Jullie hebben heel weinig uitwisseling nodig, en Paul nestelt zich tussen mijn knieën. Hij neemt mijn linkerbeen, en trekt het in de knieholte omhoog. Dan laat hij zich zakken, en stoot zijn pik zonder enige weerstand diep bij me naar binnen. Met lange trage halen glijdt hij in mijn gladde kut, zoveel mogelijk lengte gebruikend. Ik voel me gevuld, ik voel het glijden, en het heerlijke gevoel nestelt zich alweer in mijn bovenbenen. Ik sluit mijn ogen en laat me meevoeren door mijn gevoel. Jij zet je bij mijn hoofd, en ik hoor dat je je aftrekt. Dat kan ik niet verdragen, en steunend op één elleboog richt ik me een beetje op. Jij snapt meteen m’n bedoeling, en brengt je lul naar mijn mond. Gulzig slobber ik je naar binnen. Jij hebt niet heel veel beheersing meer, en terwijl je je pik zelf met je hand bewerkt, beweegt je eikel tussen mijn lippen. Intussen voel ik de heerlijke stoten van Paul in mijn schede in het vaste tempo doorgaan. Vanuit mijn tenen voel ik de lustvolle sensatie van een orgasme door mijn benen omhoogtrekken, en met een lange kreun geef ik aan dat het niet ver meer is. Dat heeft een merkbaar effect op Paul, die de intensiteit van zijn stoten opvoert, waardoor mijn mond nog onbeheerster om jouw pik beweegt. Dan overweldigt het me, en schokkend en hijgend kom ik klaar, en klaar, in een eindeloos durend orgasme. Het samenknijpen van mijn kut helpt Paul over het randje, en hij laat zich diep in mij ontladen. Al dat geweld is voor jou ook genoeg, en vlak voor je komt stoot je je pik ver in mijn mond, zodat ik de golf warm sperma diep in mijn keel voel spuiten. Als ik het heb weggeslikt, met je slapper wordende lid nog in mijn mond, geeft Paul me een tevreden zoen. “Even proeven”, zegt hij, terwijl hij jou schalks aankijkt. Het lacht moeilijk met lul in je mond, maar ik moet toch giechelen, van onwennigheid, van opluchting, en van intense voldoening.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Dennis 22 dec 2019
  2. Pukkie 23 dec 2019
  3. TomD 24 dec 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *