— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Trailrun deel 1

Ik pak mijn trailrugzakje in, ik heb niet veel nodig vandaag. Schoon shirtje, grote doek, condoom. Dat geeft me een gek gevoel, om dat in te pakken. Schoenen aan, en naar het station. Ik ben een beetje gespannen, voel een brok onder m’n middenrif. Kijk een beetje uit het raam uit de trein, alsof ik mezelf voorhoud dat ik wel gewoon rustig ben.
Op Santpoort-Noord stap ik uit. Hier begint een heerlijke route door de duinen en over het strand, die heb ik al vaak gelopen. Maar vandaag is toch anders. Op de parkeerplaats sta jij al te wachten, klaar om te gaan rennen. Ik geef je een beetje onwennig een kus, toch maar gewoon op je mond. Je prikt een beetje. Ruikt wel lekker. Maar ik voel dat je ook een beetje gespannen bent. Laten we maar gewoon gaan rennen.
In het tunneltje onder het spoor kijk je opzij naar me. Ik lach, het lopen zorgt ervoor dat ik wat ontspan. Dit is zo’n heerlijke loop! We kennen elkaars tempo nog niet, zoeken een beetje, maar al gauw vallen we in een gezamenlijk ritme. “Hou je je erg in?”. “Nee, gaat wel, gewoon lekker ontspannen lopen is toch lekker?”. We babbelen wat, over de dingen die we de afgelopen tijd via de chat hebben uitgewisseld. Het lekkere van rennen is wel dat je niet steeds hoeft te praten. Het weer is perfect, beetje een briesje, en dat is wel nodig want het is anders al snel te warm. We slaan af en lopen het eerste bospaadje in, flink heuvelig, daar ben ik gek op, proberen het tempo vast te houden omhoog, en dan heerlijk loslaten naar beneden. Ik joel als ik naar beneden ren, ben blij dat we dit eindelijk doen! Beneden sta je te wachten, te kijken hoe ik naar je toe loop. Ik kan het niet laten, kus je vol op de mond. Big smile nu. En verder. Ik kijk naar je, hoe je benen bewegen tijdens het rennen, hoe je spieren flexen. Zit toch wel vaak schuin achter je, maar dat is niet erg, want dan kan ik stiekem je billen checken.
Nu komen we bij een stukje met veel rul zand, best zwaar. Ik zeg niks meer, ploeg gewoon door. Ik ben blij om te zien dat dit jou toch ook wel wat inspanning kost, in combinatie met de hitte ontstaan wat zweetdruppeltjes op je gezicht. Ik voel een druppeltje langs mijn ruggengraat lopen. Als ik dichtbij je kom, kan ik je mannelijke zweet ruiken. Lekker. Toch word ik ook weer een beetje zenuwachtig, we hebben er nu bijna 7 kilometer opzitten en we beginnen in de buurt te komen van de plek die ik in gedachten heb. Het laatste stukje pad leidt ons naar de strandopgang, puur rul zand. Maar we gaan er niet op. Ik wijs naar links, waar de bunkers langs het fietspad staan, daar lopen we heen. Dat mag niet, dat is van het pad af. Maar het is rustig zo overdag, geen fietsen, en we lopen snel tot achter de bunker. Je kijkt me vragend aan. “Nee, nog niet hier, nog even verder”. We klimmen omhoog het duin op tot we bij het prikkeldraad komen. Het is niet erg goed geplaatst, er zijn genoeg plaatsten waar je er tussendoor kunt. Mijn hart klopt in mijn keel, en dat is zeker niet alleen van de inspanning. ”Hoe gaat het?”, vraag ik je. “Gaat wel, beetje gespannen”. Ik lach, “ik ook!”. Blij dat ik niet alleen ben.
Even na het prikkeldraad komen we op de plek die ik weet. Vroeger gingen we hier op vakantie, een groepje bunkers bij elkaar die waren ingericht als eenvoudige vakantiehuisjes. Maar de natuur heeft de plek gekregen. Verzonken in het zand is de bunker nog, en op het platte dak heeft zich zand verzameld. Daar neem ik je mee naartoe. In de duinpan is weinig wind, en het zand is opgewarmd door de zon. Ik wacht tot je bij me bent. Je geeft me een wat gespannen glimlach. Ik sla m’n armen om je heen en hou je gewoon even vast. Adem de geur van je shirtje in, van je zweet. Ik voel dat jij aan mijn haren ruikt, je neus erin duwt. Ik voel ons ook allebei ontspannen. Als ik naar je omhoogkijk, twijfelen we allebei niet meer. Onze monden vinden elkaar, onze lippen verkennen die van de ander. Voorzichtig stuur je je tong op verkenning uit. Ik proef je, je zweet, je spuug, voel je zachte tong, en ik voel de klomp onder mijn middenrif losweken en afdalen als kriebels naar mijn onderbuik. Pak je hoofd, je haren, en verlies me in de zoen. Jouw handen dwalen omlaag van mijn schouders naar m’n billen, en knijpen daar kort even in. Die beweging duwt me dichter tegen je aan, en ik voel dat het niet meer helemaal rustig is in jouw broek. Daar reageert mijn kruis onmiddellijk op, en de kriebels in mijn onderbuik laten mijn schaamlippen zwellen. Oef. Je pakt mijn billen nu vol vast, en je zoenen worden wilder. Ik druk me tegen je aan, van borst tot kruis, en geef je volle toegang tot mijn mond. Ik laat mijn handen naar beneden glijden, over je borst, waar ik je tepels voel priemen, naar de onderrand van je shirt. Mijn handen glijden onder je shirt, en verkennen je buik, je onderrug, de spieren die ik daar voel. Mijn vingers glijden even onder de rand van je shorts. Je ademt snel in, alsof je schrikt. Mijn lippen laten de jouwe los, en ik kijk je aan. Als ik lach, lach je terug. “Wat ben je lekker, ook in het echt. Je proeft zout!” zeg je. “Ik wil je helemaal proeven!”. Mijn kut reageert heftig, ik voel dat het warme vocht een natte plek in mijn slip maakt.
Ik stap naar achteren, doe mijn rugzakje af. Ik pak mijn spulletjes uit, en spreid de doek uit op het warme zand. Leg de rest erop. Ik voel dat je naar me kijkt terwijl ik dit doe, naar m’n kont. Ik hoop dat je de natte plek nog niet door mijn shorts heen kunt zien komen. Als ik opsta en me weer naar je toedraai trek ik mijn shirt over mijn hoofd. Ik kijk je uitdagend aan, durf je al? Je begrijpt de hint meteen, en trekt ook jouw t-shirt uit. Lekker! Je komt naar me toe en zoent me, m’n mond, naast mijn neus, en je likt een spoortje langs mijn oor naar mijn hals. Ik voel je handen afdalen van mijn schouders naar mijn borsten, en mijn tepels antwoorden en priemen door de stof van mijn sport bh. Je draait er rondjes omheen met je duimen, terwijl je m’n hals kust. Een kreuntje ontsnapt mijn lippen, en mijn bovenbenen worden slap. Nog niet, ik heb andere plannen, ik mag niet nu al met jouw fantasie meegaan.
Mijn beurt. Ik kus je mondhoek, en daal met kleine kusjes af naar je kaak, door naar je hals. Jouw handen rusten nog op mijn borsten, kneden ze zachtjes. Het ritme van je kneden verandert met je ademhaling. Mijn nagels krassen vanaf je schouders omlaag naar je borst, even gemeen over te tepels, en door naar je bovenbuik. Ik laat m’n mond volgen, van je hals naar je borst, naar je tepel. Als ik eraan lik, hoor ik jouw eerste kreun. Dat wil ik nog eens. Ik lik je andere tepel, en sluit mijn lippen eromheen. In mijn warme mond speelt mijn tong om je borst. Jouw handen zoeken hun plek, landen in mijn haar. De mijne zoeken ook hun plek, voelen de spieren van je buik, en glijden via die supersexy lijnen omlaag naar je broek. Heel lichtjes voel ik even hoe het daar gaat. Ik voel dat je lul spant in je slip. In antwoord stroomt weer een scheutje geil mijn spleet in.
Ik laat mijn handen naar je billen glijden, en zak met mijn mond omlaag, van je borst naar je bovenbuik. Zak door m’n knieën, en druk je lijf tegen me aan. Ik leg mijn mond om de bobbel in je boek, en blaas mijn warme adem door je short heen. Je handen gaan sneller door mijn haren, en drukken mijn hoofd naar je kruis. Nee, ook dat is niet mijn plan. Ik kijk omhoog, en zie hoe je naar me kijkt. De lust is zichtbaar in je blik. “Ik heb hier zo lang naar verlangd!” “Weet je zeker dat je dit wilt doen?” Je knikt. “Ja, één keer…”

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Tom 30 aug 2018
  2. nancy 17 nov 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *